اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کلاس منابع تغذیه سویچینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کلاس منابع تغذیه سویچینگ

سلام
    توهای ولتاژ نوع هسته مهمه. بهتره هسته uu باشه.سیم پیچ اولیه روی یه طرف u و سیم پیچ ثانویه روی طرف دیگه پیچیده میشه و از هم عایق میشه.
    البته اگر سیم پیچ ثانویه روی اولیه با ایزولاسین کافی پیچیده بشه بازدهی بیشتره.
    من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

در مورد ولتاژ حداکثر یک کیلو ولت نیاز به عایق کاری خاصی هست اصلاً یا نه؟ یعنی یک کیلو ولت توی اون محدوده ی های ولتاژ که گفتین قرار می گیره؟

دیدگاه

اینجا اسمشو کلاس گذاشتین و کسی هم حرفی نمیزنه؟؟؟ نمیخاد تعطیل بشه این کلاس؟؟؟
        تکاور شدن جرات افزون کند.....هراس از دل مرد بیرون کند....

تا تکاور به تن زخمی خود جان دارد....مرز اسلام در این ملک نگهبان دارد.........

دیدگاه

نوشته اصلی توسط E.N
          در مورد ولتاژ حداکثر یک کیلو ولت نیاز به عایق کاری خاصی هست اصلاً یا نه؟ یعنی یک کیلو ولت توی اون محدوده ی های ولتاژ که گفتین قرار می گیره؟
          سلام
          برای عابق کاری 1کیلوولت حداقل دولایه چسب از نوع چسب زرد فریت مابین سیمها لازمه.
          من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

سلام خستع نباشید
            من مدار درایور رو همونجور که گفتید بستم.یعنی دوتا خروجی میکرو رو مستقیما بردم داخل ورودی دوتا 4420 و ترانسم رو با یک خازن سری به خروجی دوتا آیسی 4420 وصل کردم .موقعی که هنوز ترانسم رو وصل نکردم آیسی4420 گرم میشه وقتی پالس ورودیش رو قطع میکنم دوباره عادی میشه. خلاصه وقتی ترانسم رو وصل میکنم درحالی که ثانویش بیباره جریان 40 ملیی آمپر ازش ردمیشه ولی ثانویش 200 میلی ولت بیشتر نشد.ولتاژvcc که به 4420 دادم 12 ولته
            من حتی برای اینکه ولتاژ کمتری از میکرو به 4420 برسه با دوتا مقاومت یه تقسیم ولتاژ هم انجام دادم ولی فایده نداره
            ترانسم هم هسته تیروئیده

دیدگاه

سلام
              بهتر بود از دو نوع ایسی 4420 و 4422 که خروجی متقارن دارن استفاده میکردید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X