اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کلاس منابع تغذیه سویچینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کلاس منابع تغذیه سویچینگ

چند تا نکته کم من تو عمل اون ها رو بررسی کردم:
    در این آرایش با قرار دادن مقاومت R9 به صورت متغییر در مدار
    میشه زمان شارژ و دشارژ رو با هم تغییر داد و این می تونه کاربردی باشه
    و اینکه این اسیلاتور قابلیت تغییر دادن پهنای پالس رو داره در نتیجه
    با معنیه PWM مغایرت نداره...
    در ضمن ما PWM ها رو می خوایم با IC بسازیم دلیل من از آوردن این مدار این بود
    که نقش خازن در این نوع مدارها بارزتر بشه...
    در ضمن R9 در هر دو مسیر هست اشتباه از من بود
    PWM بعدی رو با گیت ها منطقی بررسی می کنیم.
    موافقید؟؟؟
    هر کجا هستم، باشم / آسمان مال من است / پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است ...
    بعضی وقت ها آدما طوری می بینن که نمی بینن، بعضی وقت ها طوری می بینن که اشتباه می بینن، بعضی وقت ها می بینن ولی سعی می کنن مثل دیگران ببینن، ولی موفق اون کسی که سعی می کنه متفاوت و قشنگ ببینه.

دیدگاه

آقا حلّه بریم جلو :nerd:

دیدگاه

لطفا اول به من بگین Put چیه؟
        بعد در مورد پارامترهای t=RC ln ((vcc-Vv)/(vcc-Vp)) <-- t لطفا برای من توضیح بدین...

بچه ها هم درخواست کرده بودن اسممو عوض کنم ما هم عوش کردیم.... عیاس معنوی نژاد (َ A.XP سابق ) :icon_razz:

دیدگاه

البته من تو کار استاد دخالت می کنم اما گفتم بحث سریع تر جلو بره پس با اجازه

put یا همون programmable ujt یه ujt با اتـــّا ( etta ) دلخواه هست
          ujt هم umijunction transistor یا ترانزستور دو قطبی هستش
          که از المانهای مدار فرمان الکترونیک صنعتی محسوب می شه
          البته فکر کنم توی مباحث تکنیک پالس هم روش بحث می کنند

توضیحش نسبتا مفصله اول یه سرچی بکن اگه چیزی پیدا نکردی بیا بگو

پارامتر ها هم که همش مشخصه vv و vp هم کلی بگم همون min و max شارژ و دشارژ خازنه
          ولی دقیقش وابسته به ساختار put میشه

که اینجا etta=r6/(r6+r7) میشه و vp=vd+vg که vg=etta*vcc و vd هم افت ولتاژ دو سر یه پیوند pn داخل put
          هست که در حد 0.5 ولت هستش و vv جایی که دیگه پیوند داخلی معکوس میشه و مسیر جریان دشارژ قطع
          میشه و خازن دوباره شروع به شارژ شدن می کنه تا دوباره در vp پیوند مستقیم شده و خازن شروع به دشارژکند

َ A.XP سابق رو می تونید در قسمت بیوگرافی وارد کنید

دیدگاه

امیر آقا سلام
            آقا من گفتم ما تا دم عید اولین منبع رو ساختیم دیگه !!!!!
            چی شد پس آقا شما که خوب داشتید پیش می رفتید
            یهو چرا دستیو کشیدید

ما همچنان منتظر و مشتاق ادامه بحث هستیم
            با تشکر
            یا حق

دیدگاه

سلام علی رضا جان
              یادته یه سوال در مورد تجربه ی کاری از من پرسیدی.
              من جواب ندادم.
              ولی حالا می خوام بیشتر توضیح بدم.
              من رشتم برق قدرته
              این یه واقعیته افرادی که برق قدرت خوندن اطلاعات الکترونیکیه پایینی دارن
              ولی من از اون افراد نیستم من سه ساله که به صورت تجربی الکترونیک صنعتی کار می کنم
              ادعا ندارم. ولی من از این کار ها و پروژه های خودم بدون هیچ استادیاری و با اتکا به پشتکار
              کار نتیجه گرفتم اطلاعات علمی و تئوری من در حد یه ترم پنجیه و شما جای استاد من هستید.
              من می خوام این سه سال تجربه که مسلما زیاد نیست رو به هر کس دیگه ای انتقال بدم
              تا راه سختی رو که من رفتم دیگران طی نکنن...
              می دو نین بزرگترین پروژه ی من که در این زمینه از صفر شروع کردم و نتیجه گرفتم
              یک کوره ی القاییه که خیلی کاربردی و بهینه به جرعت توسط من طراحی شده.
              من این تاپیک رو ادامه می دم به شرطی که شما هم به من یاد بدید و کار متقابل باشه.
              راستش دلیل ادامه ندادن من این بود که نکنه این کار من بیهوده باشه و اطلاعات من به
              درد شما نخوره.
              خیلی ممنون از پیگیری شما
              منتظر جواب و همفکری و همکاری شما هستم.
              داداش کوچک شما البته اگه بپذیرید.... امیر
              بعضی وقت ها آدما طوری می بینن که نمی بینن، بعضی وقت ها طوری می بینن که اشتباه می بینن، بعضی وقت ها می بینن ولی سعی می کنن مثل دیگران ببینن، ولی موفق اون کسی که سعی می کنه متفاوت و قشنگ ببینه.

دیدگاه

امیر جان اولا به نظر من سن و سابقه و کدوم دانشگاه و .... خیلی مهم نیست
                اگه شما میگی یه کوره القایی ساختی پس بدون خیلی از من جلوتری جون
                یه کار صنعتی خوب تو کارنامت داری بر عکس من که همون طور که برات
                نوشته بودم یه سری چیزا رو یاد گرفتم ولی تا الان نتونستم ازشون خیلی
                استفاده حرفه ای بکنم ولی خوب من بازم درست بشو نیستم
                بجای اینکه برم دنبال کار روی همونا که بلدم بازم می خوام یه سری
                مباحث دیگه از جمله همین سوئیچینگ رو یاد بگیرم
                کارمم دو علت داره یکیش علاقه بیش از اندازه من به کل مباحث برقه
                که هرچی میری جلو بازم تمومی نداره و یه جورایی زندگی منو
                تک بعدی کرده و دومین دلیل هم اینه که نمی دونم تو چجور جایی
                و جه نوع کاری درگیر می شم پس دارم از هر کدوم یه چیزایی
                یاد می گیرم و ان شا ا... در آینده هر کدوم بیشتر به کارم اومد
                همونو تکمیلش می کنم

و بازم تکرار می کنم که
                ما همچنان منتظر و مشتاق ادامه بحث هستیم
                با تشکر
                یا حق

دیدگاه

استادان گرامی ما هم همچنان منتظر ادامه هستیم..البته خوب شماها از من جلوترین اگه یکم رون تر توضیح بدین که منم بفهمم خوشحال کردین منو

دیدگاه

دوستای عزیز این یه مدار مولتی ویبراتور سادس
                    مقاومت 100k در این مدار برای تغییر فرکانس موج مربعیه
                    موج مربعی مناسبی در این مدار تولید میشه

منتظر نظرات شما هستم... :nerd:

دیدگاه

سلام دوستان عزیز
                      لطفا با این تاپیک همراهی کنید

خوب حالا می خوایم مدار بالا رو تبدیل به pwm کنیم
                      کافیه یک دیود و یک مقاومت به مدار اضافه کنیم

دوباره می گم در pwm های خازنی با شارژ و دشارژ شدن خازن و در نظر گفتن یه مدار سوییچینگ که پایین تر از یه ولتاژ رو در خروجی صفر و بالاتر از یک ولتاژ رو در خروجی به صورت یک نشون بده به راحتی میشه یه مولتی ویبراتور pwm ساخت...

دوستان چه طوره بعد از منابع pwm بریم سراق رگلاتور ها و منابع یکسو شده ...

دیدگاه

دوستان راستی برای ادامه ی بحث به این سوالات پاسخ بدید :applause:

1)مسیر شارژ و دشارژ خازن رو مشخص کنید؟

2) مدار داخلی این گیت ها می دونید چه طوریه؟؟؟

3) کار هر کدوم از این گیت ها در مدار چیه؟؟

منتظر پاسخ های شما هستم :wow: :applause:

دیدگاه

سلام امیر جان

این مدارات رو در تکنیک پالس داشتیم ولی حالا یکم فراموش کردم حالا چیزایی که به ذهنم میرسه مینویسم

1)شارژ از طریق مقاومت و دیود و گیت وسطی انجام میشه و دشارژ از مقاومت پایینی انجام میشه و فکر کنم از گیت راستی زمین می شد
                          2)دو تا Mosfet که s پاینی به زمین و s بالایی به vcc متصل است و درین هر دو به هم و به خروجی و گیت هر دو هم به ورودی وصله
                          پس وقتی خروچیش صفره یعنی خروجی به زمین وصله و مدار شارژ بسته میشه و ...
                          3)البته مداراتی که من دیدم دو تا گیت داشت و اگه گیت سومی هم بود معملا بعد از خروجی و برای کاهش اثر بارگذاری بود
                          اما این گیت چپی رو اینجا نمی دونم چیکار می کنه و راستی هم که موج اصلی رو تولید میکنه و همین راستی و وسطی هم
                          در مسیر شارژ و دشارژ خازن نقش ایفا می کنند

استاد من مشکل داشتم اگه ممکنه یه ده به ما بدید پاس شیم :smile: :icon_razz: :nerd:

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیز
                            خیلی ممنون از توضیحات آقا علیرضا
                            این مدار داخلی همون گیت ها و مداره

دیدگاه

سلا م
                              منم آمدم.
                              من یکبار این کار را کردم. البتهبرای 110V-5A . و اما تو این پروژه. من پیشنهاد میکنم در قدم اول موج PWM را با یک میکروی 8 پایه کوچک و قوی شروع کنیم . مزیت آن این است که هر وقت بخواهیم میتوانیم در کوتاهترین زمان ممکن اندازه فرکانس و D.C را تغییر دهیم. در ضمن منبع تغذیه و مدار آن بسیار کوچک خواهد بود. مزیت دیگر آن اینست که یک استاد خوب در این زمینه تو تیم هست که اونم کوچک شماست. این قسمت کار با من. از حالا به بعد فرض کنیم که موج PWM را داریم . اگه موافقید بریم جلو . تا پایان سال وقتی نمانده.

اضافه شده در تاریخ :
                              امیر آقای گل از بنده نوازی شما ممنونم.
                              من میکروی ATtiny13 را پیشنهاد میکنم. فرض کنیم میخواهیم از روی برق شهر مقدار DC مورد نظر خود را برداریم . همانطور که میدانید ابتدا از برق شهر یک DC با پیک 311V میسازیم . البته خود همین مدار AC به DC نیاز به توجهاتی دارد که بحث میکنیم. حال باید با یک سوییچ زنی گاهانه مقدار RMS مورد نظر خود را بدست آوریم . مثلا یک موج مربعی با فرکانس 4kHz و دیوتی سایکل 5% برای بدست آوردن ولتاژی در حدود 15V .و بعد یک فیلتر مناسب. حال من میتوانم یک پتانسیومتر بدهم دست شما و شما با چرخاندن آن اندازه دیوتی سایکل را تغییر دهی. این کاملا با میکرو معرفی شده امکان پذیر است . پایه خروجی وصل میشود به گیت mosfet یا igbt که میخواهد وظیفه خطیر و مهم سوییچینگ را انجام دهد. حالا یک در خواست: من چطوری میتونم مثل شما مداراتم را روی پاسخهایم بگذارم تا راحتتر صحبت کنیم.
                              در دگرگونی احوالات است که جوهره مردان بزرگ روزگار مشخص می شود.

دیدگاه

سلام

نوشته اصلی توسط فرشـاد
                                قرار دادن عکس ، لینک به متن و لینک به عکس !
                                ========
                                قرار دادن یک عکس تو فروم خیلی سادست ! شما اول باید عکستون رو یه جا پلود کنین و بعد لینک اونو تو فروم بزارین !
                                حالا چجور لینک رو بزارین ؟ اگر با دقت به این ابزارهای word انجمن نیگا کنین ! یه آیکون هست با شکل عکس ! که اگر روش کلیک کنین ، این تگ رو میده !
                                کد:
                                [img]قرار دادن لینک عکس[/img]
                                که شما اگر لینک عکستون رو اون وسط بزارین ، بعد اینکه پستتون رو ارسال کردین ، عکس نمایش داده میشه !
                                -----------
                                حالا می خواین به یه عکس لینک بدین ! اینجوری اگر لینک هم خیلی بلند بود ، پست از ریخت و قیافه نمی افته !
                                برای این کار از تگهای زیر می تونین استفاده کنین
                                کد:
                                [url=لینک آدرس][img]لینک عکس[/img][/url]
                                -------------------------
                                و حالا لینک دادن به یک متن
                                برای این کار هم می تونین از تگهای زیر استفاده بکنین
                                کد:
                                [url=لینک آدرس]متن[/url]

میتونید برای پلود کردن عکس از :
                                http://www.tinypic.com
                                استفاده کنید
                                موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X