اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

Frequently Asked Questions -- مـبـاحـث و سـوالات مـتـداول

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : Frequently Asked Questions -- مـبـاحـث و سـوالات مـتـداول

سلام .............

نوشته اصلی توسط musicjet
    ممنون حسامآ‌الدین جان زحمت کشیدین.
    کتاب رو دانلود کردم ولی در مورد چیزی که میخواستم ننوشته بود. در واقع استفاده از کدهای آماده برای این روشآ‌ها بود و من در واقع میآ‌خواستم کدهای پایهآ‌ی هر کدوم از دستورات رو بدونم.
    میآ‌تونید در مورد چگونگی ایجاد این کدها راهنمایی کنین؟ مثلا مشتق sobel کلا چه جوری نوشته شده که مطلب از اون استفاده میکنه؟ یا مثلا histogram equalization چه جوری ایجاد شده؟ و کدهای دیگهآ‌ای که تو پست قبلی نوشتم.
    ممنون از توجه شما.
    شما کافیه دستورات هر کدوم رو توی متلب پیدا کنید و در قسمت HELP سرچشون کنید .. همین .. ماهیت و زیر و بم دستورات رو و اینکه از کجا اومدن رو براتون میاره .. مثلا میدونید که histeq دستوریه که برای Histogram Equalization به کار میره .. خیله خب .. برید توی HELP متلب و اینو سرچ کنید .. اونوقت توضیحاتشو براتون میاره .. یا مثلا ماسک هایی که گفتید .. کلیتش میشه اونچیزی که قبلا ایـنـجـا در موردش صحبت کردیم .. حالا شما دو تا دستور edge و fspecial رو توی HELP متلب سرچ کنید به جواب هاتون میرسید .. موفق باشید ..
    دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

می خواستم بدونم جرا مقادیر data صفر می شن چون در تقسیم خادی یه ماتریس به یه عدد مقادیر اعشاری بدست می آید ولی اینتا روند به سمت پایین میشه که باعث می شه مقادیر زیر یک dataصفر می شه می خواستم بدونم راهی برای حلش هست
      clc %Clear Command Window
      clear all % clear all variables from the workspace
      %close all %deletes all figures
      imag=imread('pout.tif' %Reading image and saveing as a matrix
      [m n]=size(imag); %the number of rows('m&#039 and the number of columns('n&#039
      data=uint8(zeros(m,n));
      MN=numel(imag);
      for i=1:m;
      for j=1:n;
      data(i,j)=imag(i,j)/MN; %nk;
      end;
      end;

دیدگاه

سلام ...............

قبل از تقسیم بر MN متغییرتون رو double کنید .. مشکل حل میشه .. تست کردم .. متغییر data رو هم نمیخواد تعریف کنید .. با % نادیده بگیرید تعریفش رو .. موفق باشید ..

دیدگاه

آقا خیلی خیلی ممنون

دیدگاه

ممنون حسامآ‌الدین جان.
            والا من هر چقدر جستجو کردم هیچی پیدا نکردم. هلپ مطلب هم دیدم کتابآ‌ گنزالس رو هم نگاه انداختم ولی اون چیزی که استادمون ازمون خواسته رو نتونستم پیدا کنم.
            تنها نتیجهآ‌ای که به یکی از چیزهایی که من میخواستم نزدیک بود این سایت بود http://aisthinktank.com/tutorial/dip/dipHistogram.aspx که نتونستم کدهاشو پیادهآ‌سازی کنم.
            من در واقع الگوریتم این دستورات رو میآ‌خوام. هلپ مطلب بیشتر چگونگی به وجود اومدن دستورات رو از نظر ریاضی توضیح داده.
            سوال اصلی من اینه که هیستوگرام یک تصویر رو در نظر بگیریم بعد اعمالی مثل zoomکردن shrink کردن، stretching،و shift دادن روی اون انجام بشه. ولی هیچآ‌جا در مورد این موضوعات بحث نشده بود. در واقع پردازش هیستوگرام مورد نظر منه. که اون هم استفاده از کدهای آماده نباشه و چگونگی به وجود اومدن این کدها با استفاده از الگوریتمآ‌های دیگهآ‌ی مطلبه. مثل لینکی که بالا دادم در مورد الگوریتم Histogram Equalization توضیح داده.
            شرمنده که اینقدر اذیت میآ‌کنم.
            بازم ممنونم. :redface:

دیدگاه

سلام ....................

من حقیقتش متوجه نشدم شما دنبال چه چیزی هستید دقیقا .. هیستوگرام یه بحثه .. زوم و اون چیزای دیگه ای گفتید یه بحث دیگه .. کلا با هم فرق دارن و به هم ارتباط ندارن .. فایلی که ضمیمه کردم رو ببینید .. histeq و imadjust رو کالبد شکافی کرده اونم در قالب دستور .. یعنی همون دوتا دستوری که توی متلب هست؛ کدهاشو میتونید ببینید .. imadjust برای histogram stretching به کار میره .. باقی دستورات هم میتونید از لایبرری متلب کمک بگیرید .. دیگه من نمیدونم چی باید بگم! همین هارو از سوالتون فهمیدم .. موفق باشید ..
              فایل های پیوست شده

دیدگاه

باسلام
                کسی هست که در مورد بهبود کنتراست به روش تیلور چیزی بدونه و الگوریتم اون رو تو مطلب داشته باشه
                ممنون

دیدگاه

سلام دوستان عزیز
                  من دارم روی یک پروژه کار می کنم و می خوام تصویر خروجی از کامپیوتر رو به 8 تیکه تبدیل کنم و هر کدوم رو به یک مانیتور وصل کنم (در واقع یه وال مپ)
                  چطور می تونم این کار رو بکنم؟

دیدگاه

سلام ............

نوشته اصلی توسط mohammadr1371
                    سلام دوستان عزیز
                    من دارم روی یک پروژه کار می کنم و می خوام تصویر خروجی از کامپیوتر رو به 8 تیکه تبدیل کنم و هر کدوم رو به یک مانیتور وصل کنم (در واقع یه وال مپ)
                    چطور می تونم این کار رو بکنم؟
                    منظورتون یه چیزی مثل تصویر زیره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسام الدین
                      سلام ............

منظورتون یه چیزی مثل تصویر زیره؟

نه ، من می خوام یه فیلم رو به چند تکه تقسیم کنم و هر قطعه فیلم رو روی یک مانیتور نشون بدم

دیدگاه

سلام ..............

نه ، من می خوام یه فیلم رو به چند تکه تقسیم کنم و هر قطعه فیلم رو روی یک مانیتور نشون بدم
                        یعنی چی؟ یعنی مثلا شما یه ویدئو دارید به طول t ثانیه .. بعد میخواید از 0 تا t/8 روی یه مانیتور؛ از t/8 تا 2t/8 روی یه مانیتور دیگه و همینطور تا زمان t ادامه پیدا کنه؟ اینه منظورتون؟

دیدگاه

سلام ..............

یعنی چی؟ یعنی مثلا شما یه ویدئو دارید به طول t ثانیه .. بعد میخواید از 0 تا t/8 روی یه مانیتور؛ از t/8 تا 2t/8 روی یه مانیتور دیگه و همینطور تا زمان t ادامه پیدا کنه؟ اینه منظورتون؟
                          نه منظور من این نیست ، شما وقتی اخبار هواشناسی رو می گن دیدید؟ تو یه تلوزیون بزرگ روی دیوار؟
                          این تلوزیون بزرگ از چند تلوزیون کوچیک درست شده
                          منم می خوام یه همچین کار رو بکنم
                          یعنی یه تصویر ویدویی رو به چند قسمت تبدیل کنم و هر قسمت رو روی یک تلوزیون و وقتی تلوزیون ها رو کنار هم گذاشتم تصویر نمایان بشه

دیدگاه

سلام.....

یه سوال در رابطه با توابع متلب داشتم; اینکه از کجا میشه فهمید هر تابع حاصل چه دستوراتی هستش؟یعنی از چه دستوراتی استفاده شده تا یه تابع شکل بگیره...البته قبلا توضیحات زیر رو در یکی از پست ها فرموده بودید:

شما کافیه دستورات هر کدوم رو توی متلب پیدا کنید و در قسمت HELP سرچشون کنید .. همین .. ماهیت و زیر و بم دستورات رو و اینکه از کجا اومدن رو براتون میاره .. مثلا میدونید که histeq دستوریه که برای Histogram Equalization به کار میره .. خیله خب .. برید توی HELP متلب و اینو سرچ کنید .. اونوقت توضیحاتشو براتون میاره ..
                            اما توی هلپ فقط syntax ها ,کار برد و آ‌مثالی از اون دستور ذکر شده..

ممنونم.
                            فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است

دیدگاه

سلام .................

نه منظور من این نیست ، شما وقتی اخبار هواشناسی رو می گن دیدید؟ تو یه تلوزیون بزرگ روی دیوار؟
                              این تلوزیون بزرگ از چند تلوزیون کوچیک درست شده
                              منم می خوام یه همچین کار رو بکنم
                              یعنی یه تصویر ویدویی رو به چند قسمت تبدیل کنم و هر قسمت رو روی یک تلوزیون و وقتی تلوزیون ها رو کنار هم گذاشتم تصویر نمایان بشه
                              ویدئو هم یه جور تصویره .. باید فریم به فریم پردازش بشه .. پس میشه همون تصویر .. من الان توی متلب میتون بگم چیکار میشه کرد ولی نمیدونم شما توی چه محدوده ای میخوایداین کار رو انجام بدید .. فرض کنید ویدئو رو دریافت کردید .. اونو فریم به فریم میخونید و بعد میکنید 8 قسمت (مثل تصویر بالایی) .. بعد توی یه for اینارو ذخیره میکنید توی ماتریس های جدا جدا و در نهایت به صورت پارالل نمایش بدید .. این یه راهه .. ولی در کل اگه میخواید مثل اون نمایشگرهای General کارتون رو انجام بدید که دیگه کار پردازش تصویری نمیشه .. یه جور مالتیپلکسینگ میشه .. یعنی چه طوری؟ فریم های ورودی رو 8 بخش میکنید و هر 8 بخش رو میدید به یه کانال خروجی .. بعد یه روش هست به نام TDM .. با این میتونید هر 8 کانال رو به صورت مالتیپلکس شده رفرش کنید و روی مانیتورهای جدا نمایش بدید .. این اطلاعاتیه که من دارم .. شرمنده اگه کامل نیست .. موفق باشید ..

دیدگاه

سلام ................

یه سوال در رابطه با توابع متلب داشتم; اینکه از کجا میشه فهمید هر تابع حاصل چه دستوراتی هستش؟یعنی از چه دستوراتی استفاده شده تا یه تابع شکل بگیره... اما توی هلپ فقط syntax ها ,کار برد و آ‌مثالی از اون دستور ذکر شده..
                                درسته .. Help متلب سینتکس و دستورات و نحوه ی استفاده از این دستورات رو داره .. ولی نوع توابع و ریز خط به خط اونا رو نداره .. دو تا کار میشه کرد .. یکی اینکه توی لایبرری متلب دنبال فایلهای دستورات باشید .. یعنی اونجایی که متلب رو نصب کردید برید و یه فولدر هست به نام lib؛ اونو باز کنید و زیر شاخه های Image اش رو ببینید .. این یه راهه .. یه راه خیلی آسونتر هم هست که من خودم ازش استفاده میکنم اغلب و خیلی هم خوب جواب میده .. توی Workspace دستوری رو که میخواید Detail اش رو ببینید، بزنید منتهی آرگومانهای ورودیش رو عمدا اشتباه بزنید .. خود متلب وقتی ارور میگیره؛ میگه که کدوم نکته توی دستورات رو شما رعایت نکردید .. بعد اگه روش کلیک کنید میره توی دستورات اون تابع .. مثلا میخوایم تابع edge توی متلب رو بازش کنیم ببینیم از چه دستوراتی تشکیل شده .. میدونیم که واسه RGB این دستور ارور میده و اصول تعریفش واسه ی Gray Map هست .. خب ما عمدا این اشتباه رو میکنیم .. حالا اینی که از کجا این اطلاعات رو میتونیم به دست بیاریم بر میگرده به همون نکته ی اول .. یعنی Help متلب .. اونجا این نکات رو گفته .. این دوتا رو که بذاریم کنار هم میتونیم به دستورات توابع برسیم .. موفق باشید ..

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X