اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعمیر رسیور . و مشکلات شایع آن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

• ا.ملک زاده
    replied
    سلام دوستان
    یه رسیور استارمکس دارم سوییچ رو شناسایی نمیکرد یه خازن ۳۳میکرو ۴۰۰ ولتی رو تغذیه رو عوض کردم مشکل حل شد حالا اما بعضی فرکانسها رو نمیگیره بیشتر hهارو نمیگیره تغذیه اش دو تا ۱۲ ولت میده بیرون ولی روهر فرکانسی که میرم ولتاژ تیونر از ۱۱.۴ بیشتر نمیشه واین باعث اختلال دستگاه هستش یعنی۱۳ و ۱۸ ولت نمیده تیونر به نظر شما ایراد از کجاست​.

یک دیدگاه بنویسید:

• HS1386
    replied
    نوشته اصلی توسط mehdidai نمایش پست ها
    سلام وعرض ادب رسیور ۹۸۹۸ایکلاس مشکل تغذیه وبوت داشت که با تعویض خازن خط ۳.۳و۵ولت وپروگرام کردن ایسی فلاش حل شد وکانال یابی انجام شد فقط یه مشکل هست که رسیور هر چند دقیقه خودبه خود کانال عوض میکنه دوستان عزیز کسی در این مورد میتونه راهنمای کنه ممنون میشم
    با سلام ، آیا با جدا کردن برد پنل مشکل حل میشه؟
    در اینصورت دکمه مربوط به تعویض کانال دچار نشتی شده و باید تعویض بشه.
    احتمال خرابی آیسی درایور سون سگمنت هم وجود داره
    .

یک دیدگاه بنویسید:

• mehdidai
    replied
    سلام وعرض ادب رسیور ۹۸۹۸ایکلاس مشکل تغذیه وبوت داشت که با تعویض خازن خط ۳.۳و۵ولت وپروگرام کردن ایسی فلاش حل شد وکانال یابی انجام شد فقط یه مشکل هست که رسیور هر چند دقیقه خودبه خود کانال عوض میکنه دوستان عزیز کسی در این مورد میتونه راهنمای کنه ممنون میشم

یک دیدگاه بنویسید:

• Celine
    replied
    نوشته اصلی توسط Forghani20 نمایش پست ها
    سلام جناب مهندس
    بنده یک دستگاه starmax a100 دارم اخیراً دستگاه را که روشن میکنم نوشته های صفحه نمایش رسیور پرپر میکنه و کم نور میشه و بعضی مواقع کلا نوشته صفحه جلو رسیور میره تو این حالت نه میشه کانال را عوض کرد و نه تصویری وجود داره و باید از پشت خاموش و روشن بکنی تا بوت بشه و در بعضی موارد هم دیگه پرپر نمیکنه و تصویر هم هست ممنون میشم راهنمایی بفرمایید​​
    سلام
    خازن های اطراف cpu و hdmi رو عوض کنید، رزولوشن رو هم کمتر کنید لطفاً ، با خاموش و روشن کردن مشکل به کل رفع میشه؟ اگه اره که همین کارایی که گفتم انجام بدید

یک دیدگاه بنویسید:

• Forghani20
    replied
    سلام جناب مهندس
    بنده یک دستگاه starmax a100 دارم اخیراً دستگاه را که روشن میکنم نوشته های صفحه نمایش رسیور پرپر میکنه و کم نور میشه و بعضی مواقع کلا نوشته صفحه جلو رسیور میره تو این حالت نه میشه کانال را عوض کرد و نه تصویری وجود داره و باید از پشت خاموش و روشن بکنی تا بوت بشه و در بعضی موارد هم دیگه پرپر نمیکنه و تصویر هم هست ممنون میشم راهنمایی بفرمایید​​
    جدیدترین ویرایش توسط Forghani20; ۲۳:۵۴ ۱۴۰۳/۰۱/۲۴.

یک دیدگاه بنویسید:

• Celine
    replied
    نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

خب اگر CPU گرم نمیشه هم می‌تونه از مشکل فایل آیسی فلش باشه و هم مشکل در خود CPU و بخش های جانبی.
    سلام، ممنون ، تمام ولتاژ ها رو دارم ، اصلا به ای سی فلش نمیرسه ، یعنی بود و نبود ای سی فلش فرقی نمیکنه، در کل ارزش تعمیر نداره مخصوصا که رم و سی پی یو پیدا نمیشه، ی ویدیو دیدم هندی، از ای سی رم لپ‌تاپ استفاده کرده بود ولی اونم هیتر و شابلون میخواد

یک دیدگاه بنویسید:

• HS1386
    replied
    نوشته اصلی توسط Celine نمایش پست ها

سلام
    مهندس ی رسیور از اشنا گرفتم برای تعمیر ، که صفر یک رو میزنی چراغ پاور فقط داره، شکم رفت رو ای سی فلش، دراوردم پروگرام کردم، قبل اینکه نصب کنم با خودم گفتم ی تست بگیرم ببینم ارور میده دیدم فرقی نداره، چون سی پی یو داغ نمیشد و خازن ها شرتی نداشت شکم رفت به رم ، هیتر هم ندارم ، ممکنه رم دچار لحیم سردی شده باشه بنظرتون یا نیاز به تعویض داره؟
    خب اگر CPU گرم نمیشه هم می‌تونه از مشکل فایل آیسی فلش باشه و هم مشکل در خود CPU و بخش های جانبی.

یک دیدگاه بنویسید:

• Celine
    replied

پیشنهاد میکنم خازن های اطراف CPU رو از نوع ۱۰۵ درجه انتخاب کنید.
    البته اگر بتونید گیر بیارید ( که احتمالش کم هست ) از خازن های مدل LED استفاده کنید.
    سلام
    مهندس ی رسیور از اشنا گرفتم برای تعمیر ، که صفر یک رو میزنی چراغ پاور فقط داره، شکم رفت رو ای سی فلش، دراوردم پروگرام کردم، قبل اینکه نصب کنم با خودم گفتم ی تست بگیرم ببینم ارور میده دیدم فرقی نداره، چون سی پی یو داغ نمیشد و خازن ها شرتی نداشت شکم رفت به رم ، هیتر هم ندارم ، ممکنه رم دچار لحیم سردی شده باشه بنظرتون یا نیاز به تعویض داره؟

یک دیدگاه بنویسید:

• HS1386
    replied

سلام
    رسیور تصویر قطع و وصل داشت که قبلاً راهنمایی کرده بودید خازن ها رو تعویض کنم، دیروز فرصت شد ی نگاهی بندازم، که خازن ها همه خراب بودن و با تعویض درست شدن مشکل رسیور حل شد، فقط بدیل گرمای زیاد cpu خازن هایی که نزدیک هستند چه نوعی بزارم؟ تا عمر بیشتری داشته باشند ؟ ممنون
    پیشنهاد میکنم خازن های اطراف CPU رو از نوع ۱۰۵ درجه انتخاب کنید.
    البته اگر بتونید گیر بیارید ( که احتمالش کم هست ) از خازن های مدل LED استفاده کنید.

یک دیدگاه بنویسید:

• Celine
    replied

درود،
    بعضی از فلش USB ها مثل برند SanDisk و دانگل ها ذاتا مشکل مدیریت توان دارند و حتی در حالت بیکاری و Standby هم جریان مصرف کرده و داغ میکنند.
    سلام
    رسیور تصویر قطع و وصل داشت که قبلاً راهنمایی کرده بودید خازن ها رو تعویض کنم، دیروز فرصت شد ی نگاهی بندازم، که خازن ها همه خراب بودن و با تعویض درست شدن مشکل رسیور حل شد، فقط بدیل گرمای زیاد cpu خازن هایی که نزدیک هستند چه نوعی بزارم؟ تا عمر بیشتری داشته باشند ؟ ممنون

یک دیدگاه بنویسید:

• Celine
    replied
    نوشته اصلی توسط lenovo45 نمایش پست ها
    با سلام یک رسیور starmax x100 alpha دارم که موقعی که روی شبکه های hd از نوع DVB S2 میرود شبکه ها به صورت پارازیت دار نمایش داده میشوند ولی شبکه های معمولی مشکلی ندارند باید چه کاری انجام بدم؟
    از راهنمایی های که میکنید خیلی سپاسگذارم.
    سلام
    ​​​​​​ رزولوشن بیار پایین ببین تغییر میکنه ؟
    البته شایدم واقعا پارازیت باشه، چون تاثیرش رو شبکه های hd بیشتره
    جدیدترین ویرایش توسط Celine; ۰۱:۴۵ ۱۴۰۲/۱۱/۰۸.

یک دیدگاه بنویسید:

• lenovo45
    replied
    با سلام یک رسیور starmax x100 alpha دارم که موقعی که روی شبکه های hd از نوع DVB S2 میرود شبکه ها به صورت پارازیت دار نمایش داده میشوند ولی شبکه های معمولی مشکلی ندارند باید چه کاری انجام بدم؟
    از راهنمایی های که میکنید خیلی سپاسگذارم.

یک دیدگاه بنویسید:

• Celine
    replied

درود،
    بعضی از فلش USB ها مثل برند SanDisk و دانگل ها ذاتا مشکل مدیریت توان دارند و حتی در حالت بیکاری و Standby هم جریان مصرف کرده و داغ میکنند.
    سلام، ممنون مهندس دقیقا مشکل همین بود که فرمودید

یک دیدگاه بنویسید:

• HS1386
    replied
    سلام
    رسیور استارمکس الفا ۱۶۰ ، ولتاژ usb اکی هست البته چند دهم از ۵ فقط بیشتر هست، مشکل اینه که دانگل و فلش وصل میکنی غیر عادی داغ میکنه مشکل از چی ممکنه باشه؟
    درود،

یک دیدگاه بنویسید:

• Celine
    replied
    سلام
    رسیور استارمکس الفا ۱۶۰ ، ولتاژ usb اکی هست البته چند دهم از ۵ فقط بیشتر هست، مشکل اینه که دانگل و فلش وصل میکنی غیر عادی داغ میکنه مشکل از چی ممکنه باشه؟

یک دیدگاه بنویسید:

لطفا صبر کنید...
X