اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعمیر رسیور . و مشکلات شایع آن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

• Mahdimazloome
    replied
    پاسخ : تعمیر رسیور . و مشکلات شایع آن

با سلام من امروز برد تغذیه رو بردم برای تعمیر , تعمیرکار چند خازن رو عوض کرد و در تست مشکل دستگاه تا الان حل نشده
    ولی متاسفانه من بهش گفتم همه رو عوض کند.اما بنا به تشخیصش مشکلی بقیه نداشتند با تست مولتی مترش
    امیدوارم فردا ببرم بتونه درستش کنه :(
    راستی ببخشید دوستان یک سوال آیا باید دقیقا از همون رنگ خازن جایگزین کنه تعمیرکار چون از دوستی شنیدم که میگفت باید دقیقا با همون رنگ خازن تعویض بشه مگرنه روی چراغ قرمز میمونه و دستگاه بالا نمیاد ! آیا این ادعا درسته. چون دقیقا باهمون ظرفیت و ولتاژ و ... برام عوض کرد فقط یکی رو قرمز نداشت سیاه برام گذاشت.

راستی کسی میدونه چرا USB شناسایی نمیشه تا بتونم فریمورش رو بروز کنم ؟ :(

[ تصویر برد بعد از تعویض 4 خازن ]

راستی بنظر شما دیودها رو هم عوض باید بکنم؟ چون دوستی که مشابه این برند رسیور رو داشت بهم توصیه کرد عوض شون کنم بنظرشما تعویض کنم؟
    جدیدترین ویرایش توسط Mahdimazloome; ۲۳:۱۰ ۱۴۰۲/۰۲/۱۲.

یک دیدگاه بنویسید:

• HS1386
    replied

نوشته اصلی توسط Mahdimazloome نمایش پست ها
    سلام ببخشید من یک رسیور آی کلاس مدل k9k9 HDMI PVR دارم که اکثرا روی چراغ قرمز می مونه!
    ولی با چند بار روشن و خاموش کردن کلید پاور اون بعضی اوقات بالا میاد و لود میشه ، خازن ها رو برسی کردم از لحاظ ظاهری سالمن ولی برد تغذیه سیاه شده بسدت در قسمت آیسی سوعییچ و سوالم اینه که میشه با یه برد مشابه تعویض کرد برد پاور رو ؟
    راستی اون بخشی از خروجی های پاور که سیم ها با ولتارهای مختلف نوشته منظور از CTL چیه؟ که بعد رو برد رسیور نوشته 5V_CTL ؟؟؟؟
    آیا میشه با یه پاور دیگه که 5V داره وصلش کنم بهش یا نه این CTL مال چیه؟
    با تشکر ممنون میشم جوابم رو سریع بدید چون میخوام یه برد پاور بخرم.خسته شدم از بس برد پاور خود دستگاه رو هی چک کردم
    درود،
    اگر. اطمینان دارید برد تغذیه مشکل دارد، معمولا در اینچنین موارد با تعویض آیسی سویچینگ
    مشکل حل میشود، کیفیت برد تغذیه های جایگزین چندان خوب نیست.
    معمولا این مشکل ناشی از مشکلات آیسی فلش میباشد‌.

یک دیدگاه بنویسید:

• Fardin0
    replied

سلام خازن های خروجی و همین خازن که توی تصویر هست رو عوض کنید درست میشه.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام ممنون از توجه تون , ببخشید لطفا با توجه به تصاویر زیر اگر میشه من رو راهنمایی کنید تا کدوم خازن ها رو باید عوض کنم؟
    راستی کاربرد CTI اصلا چی هست آیا لازمه وجودش در برد ؟ من با اهم متر اندازه گرفتم ولی هیچ ولتاژی نشان نداد!

[ نمای کلی از برد ]

[ قسمتی از برد که سیاه شده است به مرور زمان ]

[ قسمتی از برد که مرور زمان سیاه شده است ]

آیا بنظرشما خازن ها رو عوض کنم مشکل حل میشود ؟
    سلام خازن های خروجی و همین خازن که توی تصویر هست رو عوض کنید درست میشه.

یک دیدگاه بنویسید:

• m.amini.4835
    replied

سلام ببخشید من یک رسیور آی کلاس مدل k9k9 HDMI PVR دارم که اکثرا روی چراغ قرمز می مونه!
    ولی با چند بار روشن و خاموش کردن کلید پاور اون بعضی اوقات بالا میاد و لود میشه ، خازن ها رو برسی کردم از لحاظ ظاهری سالمن ولی برد تغذیه سیاه شده بسدت در قسمت آیسی سوعییچ و سوالم اینه که میشه با یه برد مشابه تعویض کرد برد پاور رو ؟
    راستی اون بخشی از خروجی های پاور که سیم ها با ولتارهای مختلف نوشته منظور از CTL چیه؟ که بعد رو برد رسیور نوشته 5V_CTL ؟؟؟؟
    با تشکر ممنون میشم جوابم رو سریع بدید چون میخوام یه برد پاور بخرم.خسته شدم از بس برد پاور خود دستگاه رو هی چک کردم
    سلام
    در پاور رسیورها در حالت خاموش بودن رسیور همه ولتاژها توسط پاور ایجاد شده ولی برندهای بهتر از پاورهای بهتر که کنترل ولتاژ دارند استفاده میشه که در این پاورها فقط 5 ولت ایجاد شده وقتی رسیور استارت میشود 5 ولت CTL زمین شده و صفر میشود در این حالت تمام ولتاژها ایجاد میشوند

یک دیدگاه بنویسید:

• Celine
    replied

سلام
    دقیق نمیدونم ، ولی فکر کنم ی رابط برقرار کننده ارتباط بین برد اصلی باشه، مثلا از پاور یا برد اصلی سیگنال میده، راستش با حرارتی که برد شما دیده بنظرم باید دقیق تر بررسی بشه ، بازم اساتید تجربه دارن عکس گذاشتید راهنمایی میکنند

یک دیدگاه بنویسید:

• Mahdimazloome
    replied

سلام ممنون از توجه تون , ببخشید لطفا با توجه به تصاویر زیر اگر میشه من رو راهنمایی کنید تا کدوم خازن ها رو باید عوض کنم؟
    راستی کاربرد CTI اصلا چی هست آیا لازمه وجودش در برد ؟ من با اهم متر اندازه گرفتم ولی هیچ ولتاژی نشان نداد!

[ نمای کلی از برد ]

[ قسمتی از برد که سیاه شده است به مرور زمان ]

[ قسمتی از برد که مرور زمان سیاه شده است ]

آیا بنظرشما خازن ها رو عوض کنم مشکل حل میشود ؟
    جدیدترین ویرایش توسط Mahdimazloome; ۲۲:۰۵ ۱۴۰۲/۰۲/۱۱.

یک دیدگاه بنویسید:

• Celine
    replied

سلام
    CTl به معنی پایه کنترل هست، شما خازن های خروجی پاور رو عوض کن هزینه ناچیزی میشه، از رو ظاهر مشخص نمیکنه

یک دیدگاه بنویسید:

• Mahdimazloome
    replied

جدیدترین ویرایش توسط Mahdimazloome; ۲۰:۵۴ ۱۴۰۲/۰۲/۱۱.

یک دیدگاه بنویسید:

• m.amini.4835
    replied

نوشته اصلی توسط amir_a نمایش پست ها
    سلام وقت بخیر رسیور من مدیااستار هست و مشکلش اینه تصویرش کلا یه لحظه میره و بعد دوباره میاد البته چراغ مربوط به سیگنال قطع و وصل نمیشه اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید مرسی
    سلام
    دوست عزیز از یه کابل اچ دی با کیفیت (شیلد دار) استفاده کن مشکلت حل میشه

یک دیدگاه بنویسید:

• Celine
    replied

نوشته اصلی توسط amir_a نمایش پست ها
    سلام وقت بخیر رسیور من مدیااستار هست و مشکلش اینه تصویرش کلا یه لحظه میره و بعد دوباره میاد البته چراغ مربوط به سیگنال قطع و وصل نمیشه اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید مرسی
    سلام
    اگه نرم افزار جدید زدی ی بار ریست فکتوری کن، ممکنه از کابل hdmi هم باشه ، رزولوشن رو بیار پایین ی تست بکن، اگه رفع نشد سخت افزاری هست باید بررسی بشه، با کابل ۳ فیش هم ی تست بگیر ببین بازم قطع و وصل داری؟

یک دیدگاه بنویسید:

• amir_a
    replied

یک دیدگاه بنویسید:

• HS1386
    replied

نوشته اصلی توسط بابک ح نمایش پست ها
    سلام دوستان وقتتون بخیر وشادی، بنده رسیور هانی استار 100دارم،جدیدا چند کانال را صاف نمیگرفت که نصاب اومد تنظیم کنه که در آخر کار بجز اینکه اون کانالها کامل قطع شدن، همه کانالهای عمودی نیز قطع شدند و ایشون فرمودن مشکل از دستگاهه و آی سی کانالهای عمودی سوخته است و بده ببرم تعمیر کنم و هرچی توضیح دادم که خودتون دیدید همه کانالها رو نشون میداد جواب دادن که دستگاه مشکل داشته و البته هزینه سنگینی هم بابت تنظیم گرفت، لطف میکنید بفرمایید علت چیه؟ و آیا دستگاه نیاز به تعمیر داره؟ ممنون از راهنماییتون
    درود،
    در دستگاه های قدیمی ، از یک رگولاتور LM317 استفاده میشد.
    که در صورت اتصال کوتاه شدن ، این مشکل پیش میاد.
    بعد ها که مثلا مسئله بازدهی و تلفات ماشاالله هزار ماشاالله مهم شد،
    از مبدل های سویچینگ ( باک یا بوست بسته به مدل دستگاه) استفاده
    کردن که معمولا 6 پایه هستن و تقریبا نایاب. تنها راه استفاده از ماژول
    های آماده بجای آیسی روی برد هست.
    بهترین حالت ممکن، این هست که برد تغذیه ، ولتاژ 15 ولت و 20 ولت مجزا داشته باشه که در اینصورت مشکل با تعویض خازن صافی
    مرتبط در برد تغذیه حل میشه.

یک دیدگاه بنویسید:

• Amie.s.m
    replied

سلام دوستان وقتتون بخیر وشادی، بنده رسیور هانی استار 100دارم،جدیدا چند کانال را صاف نمیگرفت که نصاب اومد تنظیم کنه که در آخر کار بجز اینکه اون کانالها کامل قطع شدن، همه کانالهای عمودی نیز قطع شدند و ایشون فرمودن مشکل از دستگاهه و آی سی کانالهای عمودی سوخته است و بده ببرم تعمیر کنم و هرچی توضیح دادم که خودتون دیدید همه کانالها رو نشون میداد جواب دادن که دستگاه مشکل داشته و البته هزینه سنگینی هم بابت تنظیم گرفت، لطف میکنید بفرمایید علت چیه؟ و آیا دستگاه نیاز به تعمیر داره؟ ممنون از راهنماییتون
    هر چند چیزی که نصاب به شما گفته بسیار بعیده ...
    در هر صورت ؛

تغذیه LNB با یک رگولاتور خطی متغیر توسط رسیور تامین میشه ، ولتاژ حدود ۱۲ تا ۱۴ ولت برای انتخاب آنتن عمودی ( پلاریزاسیون Vertical ) و حدود ۱۷ تا ۱۹ ولت برای انتخاب آنتن افقی ( پلاریزاسیون Horizontal ) استفاده میشه .

این رگولاتور اگر بسوزه کلا تغذیه lnb و انتخاب پلاریزاسیون نداریم .

معمولا این نوع مشکلات در دو حالت بوجود میاد :
    آسیب دیدن نصف lnb ( پلاریزه ای که کار نمیکنه مدار تغذیه یا lna اش داخل ال ان بی آسیب دیده ) که با تعویض ال ان بی مشکل حل میشه .

مشکل نرم افزاری رسیور که اتوماتیک روی پلاریزاسیون صحیح سوییچ نمیکنه ( در اینحالت اگر وارد تنطیمات آنتن یا سیگنال بشید پلاریزاسیون رو دستی تغییر بدید سطح سیگنال پایین اون پلاریزاسیون با تغییر دستی بالا میاد )
    در این حالت دستگاه با مستر ریست درست میشه .

برای آزمایش که مشکل کجاست ولتاژ خروجی تیونر که میشه همون ورودی ال ان بی رو اندازه گیری کنید ( نیازی نیست ال ان بی وصل باشه ) روی حالت افقی ولتاژ خروجی حدود ۱۸ ولت و عمودی حدود ۱۳ ولت بود رسیور مشکل نداره .

یک دیدگاه بنویسید:

• Celine
    replied

سلام
    ساده ترین کار تنظیم دیش و دیشگردان هست نمیدونم چ پول مفتیه مردم میدن ... بله ممکنه ، باید ولتاژ ها بررسی بشه

یک دیدگاه بنویسید:

• بابک ح
    replied

نوشته اصلی توسط vrock نمایش پست ها
    سلام دوستان یه رسیور ایکلاس 9898 دارم کا کابل دیش لا پنجره گیر کرده اتصالی کرده الان سالمه ولی فقط رو هاتبرد سیگنال داره رو یاه ست و بدر سیگنال نداره کسی میتونه کمکم کنه خیلی ممنون میشم

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

از دوستانی که میتونن خواهش میکنم کمکم کنن خیلی برام مهمه ممنون میشم.

یک دیدگاه بنویسید:

لطفا صبر کنید...
X