اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
تعمیر رسیور . و مشکلات شایع آن
Collapse
X
-
با درود فراوان خدمت شما دوست گرامینوشته اصلی توسط Alikbr نمایش پست هاممنون از پاسخ اون میشه محل دقیق خازن ثانویه رو بگین
در عکس میتوانید خازن های قسمت ثانویه رو ببینید با دایره مشکی مشخص شده،و لطفا جهت تشکر بر روی دکمه ی تشکر پایین هر پست کلید کنید.
موفق و پیروز باشید...
- تشکرها 2
یک دیدگاه بنویسید:
-
با درود فراواننوشته اصلی توسط Alikbr نمایش پست هاسلام خدمت عزیزان
رسیور من هانی استار
موقع روشن شدن ۵ دقیقه طول میکشید تا سیگنال برقراربشه اونم فقط شبکه های ایران شبکه های اونور و کلا نمیگیره
الان چند روزیه همون ایران رو هم نمیگیره چراغ سبز روشن نمیشه یه صدای اوووویی هم میومد
ممنون میشم راهنمایی کنین
مشکل از خازن های قسمت ثانویه برد منبع تغذیه رسیور هست که باید تعویض بشه،با تعویض خازن ها مشکل به طور کامل بر طرف میشه.سعی کنید از حازن های تایوانی با کیفیت استفاده کنید که مجدد نیاز به تعویض نداشته باشید..
موفق و پیروز باشید
- تشکرها 1
یک دیدگاه بنویسید:
-
سلام خدمت عزیزان
رسیور من هانی استار
موقع روشن شدن ۵ دقیقه طول میکشید تا سیگنال برقراربشه اونم فقط شبکه های ایران شبکه های اونور و کلا نمیگیره
الان چند روزیه همون ایران رو هم نمیگیره چراغ سبز روشن نمیشه یه صدای اوووویی هم میومد
ممنون میشم راهنمایی کنین
- تشکرها 1
یک دیدگاه بنویسید:
-
درود
ولتاژ ها را زیر بار (وقتی دستگاه روشن است و یک کانال برای نمایش انتخاب شده) چک کرده اید؟ ولتاژ 24 ولت بیش از اندازه زیاد است مدار آنرا دنبال کنید ببینید دیود زنر برای تثبیت آن در مدار وجود دارد؟ اگر هست ببینید سالم است یا خیر. سایر عناصر تامین کننده این ولتاژ را بررسی کنید.
یک دیدگاه بنویسید:
-
درود بر شمانوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
درود
ولتاژهای خروجی پاور دستگاهرا زیر بار چک کنید. خازنهای الکترولیت متصل به ولتاژهای خروجی را تعویض کنید.
ولتاژهای 5 و 12 و 24 داشت چک کردم همه خوب بودن بغیر از 24 ولت که بین 30 تا 32 رو نشون میداد که خازنش رو عوض کردم ولی فرقی نکرد
یک دیدگاه بنویسید:
-
درودنوشته اصلی توسط amin3897 نمایش پست هابا سلام
بنده یک رسیور k9k9 دارم که چراغ پاور دستگاه یکسره شده و با خاموش شدن دستگاه چراغ استندبای روشن نمیشود
لطفا میتونید راهنمایی کنید که مشکل از کجاست تا رفع عیب نمایم
ولتاژهای خروجی پاور دستگاهرا زیر بار چک کنید. خازنهای الکترولیت متصل به ولتاژهای خروجی را تعویض کنید.
یک دیدگاه بنویسید:
-
با سلام
بنده یک رسیور k9k9 دارم که چراغ پاور دستگاه یکسره شده و با خاموش شدن دستگاه چراغ استندبای روشن نمیشود
لطفا میتونید راهنمایی کنید که مشکل از کجاست تا رفع عیب نمایم
یک دیدگاه بنویسید:
-
با سلام و درود،نوشته اصلی توسط Shayan_84 نمایش پست هاسلام
من یک رسیور آیکلاس مدل 9696x دارم که ترانزیستور هاش سوخته و این ترانزیستور ها smd هستند و روی اونها H24 نوشته شده و نمیدونم چه ترانزیستور هستند و با سرچ کردن پیداش نکردم و این ها درست روبهروی رگولاتور Lm317 هستند که اون هم سوخته بود و تعویضش کردم و متوجه شد چند تا از ترانزیستور ها سوخته که روی اونهاh24 نوشته شده اگر مشخصات این ترانزیستور رو دارید ممنون میشم که اسم کاملش رو بگید
اگر پایه امیتر اونها به GND وصل باشه ، میتونید از ترانزیستور 2N2222 یا 2N5551 نوع SMD استفاده کنید.
یک دیدگاه بنویسید:
-
سلام
من یک رسیور آیکلاس مدل 9696x دارم که ترانزیستور هاش سوخته و این ترانزیستور ها smd هستند و روی اونها H24 نوشته شده و نمیدونم چه ترانزیستور هستند و با سرچ کردن پیداش نکردم و این ها درست روبهروی رگولاتور Lm317 هستند که اون هم سوخته بود و تعویضش کردم و متوجه شد چند تا از ترانزیستور ها سوخته که روی اونهاh24 نوشته شده اگر مشخصات این ترانزیستور رو دارید ممنون میشم که اسم کاملش رو بگید
یک دیدگاه بنویسید:
-
سلامنوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
با اون خازن ۱۰ ولتی کاری نداشته باشید.
فقط کافیه ۲ خازن ۲۵ ولتی ( که ظرفیت ۱۰۰ یا ۲۲۰ میکروفاراد هستن ) رو با خازن ۳۵ ولتی ظرفیت بالاتر تعویض کنید.
دوست عزیز
خواستم بگم که من خازن های ۲۵ ولت ۱۰۰ میکرو رو با مقداریکه بیان کردین همون ۳۵ ولت ۱۰۰ میکرو عوض کردم
بسیار عالی جواب داد البته
خواستم از راهنمایی شما تشکر کنم
بسیار ممنونم .
یک دیدگاه بنویسید:
-
با اون خازن ۱۰ ولتی کاری نداشته باشید.نوشته اصلی توسط amiren نمایش پست ها
خیلی عالی
نمیدونم درست بشه یا برا پدرم هست خیلی دوست دارم درست بشه
پس من بجای 25 ولتها 35 ولت تهیه میکنم و بجای 10 ولت هم همون بزارم اوکی هست ؟
ببخشید زیاد سوال میبپرسم .
فقط کافیه ۲ خازن ۲۵ ولتی ( که ظرفیت ۱۰۰ یا ۲۲۰ میکروفاراد هستن ) رو با خازن ۳۵ ولتی ظرفیت بالاتر تعویض کنید.
- تشکرها 1
یک دیدگاه بنویسید:
-
خیلی عالینوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
بله.
البته بجای ۲۵ ولت ، ۳۵ ولتی بذارید تا عمرش هم طولانی تر بشه.
نمیدونم درست بشه یا نه خیلی دوست دارم درست بشه
پس من بجای 25 ولتها 35 ولت تهیه میکنم و بجای 10 ولت هم همون بزارم اوکی هست ؟
ببخشید زیاد سوال میبپرسم .جدیدترین ویرایش توسط amiren; ۱۰:۱۵ ۱۴۰۳/۱۰/۰۸.
یک دیدگاه بنویسید:
-
بله.نوشته اصلی توسط amiren نمایش پست ها
بسیار ممنونم ولی تو این برد الان تو تصویر هست سه تا 25 ولت هستش اون یدونم 10 ولت . اینارو ظرفیت بالا بندازم ؟
البته بجای ۲۵ ولت ، ۳۵ ولتی بذارید تا عمرش هم طولانی تر بشه.
یک دیدگاه بنویسید:
یک دیدگاه بنویسید: