اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خیلی جالب، ساخت لیزر با DVD writer

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : خیلی جالب، ساخت لیزر با DVD writer

دوستان این لیزر قلمی ها که نوشته 50 میلی وات توان خروجی دارن و دوتا باطری قلمی میخورنبا چند میلی آمپر باید راه انداخت ؟
    من 3-2.8 ولت بهش میدم (درایور رو با 34063 ساختم) 330 تا 350 میلی آمپر میکشه .. رو 2.6 ولت هم 270 .. به نظرتون زیاد نیست؟
    زندگی پر ز وجود است ولی ..
    ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

سلام
      با اجازه دوستان ما این تاپیک رو زنده میکنیم
      چنتا سوال داشتم .بیشترین توانی که میشه از دیود لیزر ها گرفت مربوط به کدوم دسته هست.از کجا میشه تهیه کرد.
      شنیدم با دادن پالس به لیزر دیود ها میشه توانشون رو چند برابر کرد ایا با این روش میشه توان لیزر رو بالا برد.

نماز و روزه هاتون هم قبول @};-
      دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MKB
        .بیشترین توانی که میشه از دیود لیزر ها گرفت مربوط به کدوم دسته هست.از کجا میشه تهیه کرد.
        شنیدم با دادن پالس به لیزر دیود ها میشه توانشون رو چند برابر کرد ایا با این روش میشه توان لیزر رو بالا برد.
        بیشترین توانی که من دیدم یک تا دو وات بود اونم با دیودلیزر موجود در پروژکتورهایی که از تکنولوژی DLP استفاده میکنند.
        تو سایتای لیزر فروشی خارجی این پروژکتورها رو میفروختن 70 دلار برای دراوردن دیودش
        با پالس دادن میشه ولی قدرت سوزانندگی شون از بین میره

دیدگاه

الان تو ایران چجوری میشه این هارو تهیه کرد؟
          دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MKB
            الان تو ایران چجوری میشه این هارو تهیه کرد؟
            حواست باشه اگه کسی خصوصی خاست برات بیاره اولا توی هواپیما نبره , دوما باطری هاش رو از توش در بیار سوما تموم برچسب هاش که نشون میده لیزره رو بکن که شکل یه چراغ قوه باشه... اون ور آب گیر نمیدن , این ور آب اگه اون آقای گمرک اون روز قاطی باشه یا از لیزرت خوشش بیاد به عناوین مختلف بلند میکنه ازت!!! بهش بگه این یه چراغ قوه معمولیه و باطری هم نداره ... من در این راه دل سوخته هستم ... بلند کرد یه آبی هم روش خورد ... :cry2:

دیدگاه

قصد وارد کردن و این جور چیزا ندارم .جایی اماده باشه قیمت بگیرم چند میده. دوما دقیقا قدرت لیزر 2 یا یک وات چه قدره چه چیزی رو میشه باهاش برش داد.یک فیلم دیدم تو همین تاپیک تو اپارات اپ شده. تفنگ خیلی قوی بود . ولی به صورت تک پالس چجوری میشه اینو ساخت؟ :wow:
              دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

تو ایران هم شاید بشه پیدا کرد برید تعمیرگاه ها ببینید پروژکتور خرابی چیزی ندارن؟

قدرتش هم به خودتون بستگی داره هر چی با قدرت بیشتری راهش بندازین داغتر میشه و عمرش کوتاه تر
                اگه برای سوزوندن میخواین 150mw 405nm هم جواب میده اگه برای برش میخواین 1وات کافیه
                اینم یه لیست از قدرت هایی که میشه از این دیود های پروژکتور گرفت :
                200 mA -- 3.7 V-- 53 mW

· 300 mA -- 3.8V-- 125 mW

· 400 mA -- 3.9V-- 255 mW

· 500 mA -- 4.0V-- 390 mW

· 600 mA -- 4.1V-- 525 mW

· 700 mA -- 4.1V-- 650 mW

· 800 mA -- 4.15V-- 765 mW

· 900 mA -- 4.2V-- 875 mW

· 1000 mA -- 4.3V-- 975 mW

· 1100 mA -- 4.35V-- 1055 mW

· 1210 mA -- 4.4V--1150 mW

· 1300 mA -- 4.45V-- 1240 mW

· 1400 mA -- 4.45V-- 1270 mW

http://www.ultralasers.com/proinfo.p...1&featured

دیدگاه

ممنون
                  این پروژکتوری که میگید چه نوع پروژکتوری هست؟
                  دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

http://en.wikipedia.org/wiki/Digital...ser-based_DLPs

دیدگاه

الان با سرچی که زدم این ها اوم
                      فکر میکنم اشتباه سرچ کرده باشم بازم میگردم ولی چیزی که اومده فعلا این ها هستن

یعنی با متمرکز کردن نور این ها میشه لیزر ساخت با قدر 1 وات یا 2 وات
                      دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

نه نه این نیست

منظورم من ویدیو پروژکتور بود

تو اکثر فروم های لیزری که من دیدم از پروژکتور های کاسیو استفاده کردن .

شما اینو یه سرچ بکن : casio xj-a140 laser diode

اکثرا از دیود لیزری که تو این مدل هست استفاده کردن و تا 1 وات هم جواب گرفتن

دیدگاه

ممنون از پاسختون.
                          با این تفاصیر پیدا کردن همچین دیودی باید سخت باشه.
                          حالا اگر هم پیدا بشه باید هزینش بالا باشه.
                          واگر هم هزینش مناسب باشه توانی بیشتر 1 وات نمیده که من دقیقا نمیدونم برای کاری که میخوام انجام بدم یک وات مناسب هست یا نه.
                          کار من برش پنل های پلیکربنات هست .قبلا میبردم بیرون لیزر میکردم و الان بستر cnc رو دارم میخوام لیزرش هم بکنم. و این پنل هارو خودم برش بدم.
                          برای برش پنل هایی که جنشون پلی کربنات هست یک وات مناسبه یا خوب برش نمیده دور کار زرد میشه یا اب میشه جمع میشه؟
                          دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

فکر نکنم بشه
                            تو این فیلمی که من دیدم http://www.aparat.com/v/KkbWi با لیزر 1 وات چسب لنت رو خیلی راحت برش میده ولی پنل پلی کربنات رو نمیدونم
                            این پنل ها چه رنگی اند؟ ضخامتشون چقدره ؟ اگه مشکی باشن شاید بشه یه کارایی کرد :redface:
                            معمولا این لیزر ها برای کارای لحظه ای ان استفاده طولانی مدت ازشون هیت سینکای بزرگی میخواد مثل اونایی که تو صفحه قبل گذاشتم.

دیدگاه

ضخامت این ورق ها 1 میلی متر تا 1.5 هست و همه رنگی هم داره ولی شما فکر کن که سفید هست.
                              با ایجاد پالس تا چندرصد میشه قدرتش رو افزایش داد؟
                              داخل اپارت یه فیلمی هم هست که تفنگی ساخته شده که فقط یک پالس میده ولی بی انصاف خیلی قوی هست چوب رو میسوزونه. oo:
                              از اینا چجوری میشه ساخت :icon_razz:
                              دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

پس احتمال زیاد جواب نمیده :sad: اگه مشکی بود تمام گرما رو جذب میکرد و با ضخامت کمی که داره حتما میشد ولی سفید ... بیشتر نور رو بازتاب میده
                                ایجاد پالس چون باعث میشه تو واحد زمان مقدار کمتری روشن باشه بنابراین میشه باقدرت بیشتری روشنش کرد و توان اسمیش بیشتر میشه ولی قدرت سوزانندگیش تا جایی که میدونم از بین میره
                                اون تک پالس هم احتمالا چون کوتاه هست دیود رو تو اون یه لحظه تا سر حد مرگ :mrgreen: روشن میکنن و بعد سریع خاموش

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X