اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز در باره ابزار.....

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : همه چیز در باره ابزار.....

سلام دوستان و اساتید گرامی..... در لینک زیر بر اساس کیفیت و معروفیت برندهای
    مته دریل.... از بالا به پایین...برندهای معروف بازار ایران را معرفی کرده و داعما لیست
    را به روز رسانی میکنند... نظر و تجربه دوستان در این باره چیست؟؟؟؟

آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

محمد جان با اجازتون بحث کمپرسور باد را در اینجا پی میگیریم.....
      محمد خان فرمودید که سپه نمایندگی بلک اندکر است.... اما قیمتش
      از دیجی کالای گران فروش بیشتره!!!! مگر نباید نمایندگی ارزانتر بدهد...
      https://abzarsepah.com/product-categ...3%d9%88%d8%b1/

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
      سلام و عرض ادب...
      محمد خان این سایلنت که میفرمایید را میتونید یک عکس قرار دهید و لینکی قرار بدهید؟؟؟......
      پس بلک اندکر در این زمینه خوب نیست....خیلی زیبا تولید کرده بود.... شما چی پیشنهاد میکنید که مخزن
      کوچکی هم داشته باشد؟؟ پس مدلهای ماشین منبع ندارند.....
      کلا چه میزان فشار به PSI و دبی هوا چند لیتر در دقیقه و نوع سیلندر... حداقل باید یک کمپرسور داشته باشد
      تا بشود به آن کمپرسور گفت.... که مثلا میخ زن و منگنه زن و سر باد برای تمیز کردن داخل کیس و سر باد لاستیک
      ماشین.... بتوان به آن متصل کرد..... کلا راستی محمد خان.... چند مدل سری برای این کمپرسورها وجود دارد؟؟
      باد لاستیک و سر باد برای تمیز کردن خاک و میخزن و منگنه زن.... ؟؟؟ اینها مد نظر من است....

پ.ن: ..... محمد خان اینسری کمپرسورهای موتور یخچالی خوب هستند؟؟؟ یا نه به درد نمیخورن؟؟؟؟
      قیمت 1.594.000 تومان فروشگاه قربانی - بزرگ ترین تولید کننده با کیفیت ترین پمپ باد سایلنت موتور یخچالی و بدون صدا ترین کمپرسور هوا 20 و 40 لیتری می باشد
      مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
      _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

محمد جان با اجازتون بحث کمپرسور باد را در اینجا پی میگیریم.....
        محمد خان فرمودید که سپه نمایندگی بلک اندکر است.... اما قیمتش
        از دیجی کالای گران فروش بیشتره!!!! مگر نباید نمایندگی ارزانتر بدهد...
        https://abzarsepah.com/product-categ...3%d9%88%d8%b1/
        https://www.digikala.com/search/?brand[0]=364&q=%DA%A9%D9%85%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D9%88%D8%B1& pageno=1&last_filter=brand&last_value=364&sortby=2 2
        کلا ابزار سپه برندهایی وارد می کنه که گرون هستند و فروششون در ایران کمه(مثلا اگر روزی 5تا دریل دیوالت تو ایران فروش میره در عوض 200تا مثلا رونیکس فروش میره) برای همین حاشیه سودش را باید برای نمایندگی فروش ببره بالا تا زیر بار بروند جنس را برای فروش بگذارند حالا یک نمایندگی میاد تو دیجی با قیمت پایین یا قیمت خرید قبلش جنس را می گذاره که فروشش بره بالا و رقابت کنه .شما هم که تهران هستید قطعا تمام این کمپرسورها را می تونید از بازار ارزان تر از سایتها پیدا کنید و بخرید.

محمد خان این سایلنت که میفرمایید را میتونید یک عکس قرار دهید و لینکی قرار بدهید؟؟؟......
        پس بلک اندکر در این زمینه خوب نیست....خیلی زیبا تولید کرده بود.... شما چی پیشنهاد میکنید که مخزن
        کوچکی هم داشته باشد؟؟ پس مدلهای ماشین منبع ندارند.....
        کلا چه میزان فشار به PSI و دبی هوا چند لیتر در دقیقه و نوع سیلندر... حداقل باید یک کمپرسور داشته باشد
        تا بشود به آن کمپرسور گفت.... که مثلا میخ زن و منگنه زن و سر باد برای تمیز کردن داخل کیس و سر باد لاستیک
        ماشین.... بتوان به آن متصل کرد..... کلا راستی محمد خان.... چند مدل سری برای این کمپرسورها وجود دارد؟؟
        باد لاستیک و سر باد برای تمیز کردن خاک و میخزن و منگنه زن.... ؟؟؟ اینها مد نظر من است....

اول از همه بگم سایلنت فقط یک اصطلاح بازاری است و اصلا معنی این را نداره که کمپرسور صدا نداره بلکه صداش کمتر از مدلهای معمولی هست .

این کمپرسورهایی که موتور این شکلی دارند اصطلاحا سایلنت هستند .برای مقایسه کمپرسور معمولی صداش اندازه جارو برقیه اما این سایلنتها صداش اندازه همزن آشپزخونه است

اشتباه نشه بلک اندکر خیلی برند خوبیه در مقایسه با رونیکس و اکتیو و هیوندای و سایر برندهای چینی .اما در مقایسه با کمپرسورهای ایتالیایی حرفی برای گفتن نداره یا اگر سایلنت می خواهید تا اونجا که می دونم بلک اندکر سایلنت نداره
        قیمت کمپرسور ایتالیایی ندارم اما برند معروفش تو ایران فینی finiهست که قیمتهاش نجومیه

یا مثلا این متابو که ظاهرا ساخت ایتالیا است آخرین بار 30میلیون قیمتش بود حالا چنده نمی دونم
        خرید پمپ باد 100 لیتری متابو مدل Mega 350-100 W با قیمت رقابتی از ابزارمارکت همراه با ارسال سریع و رایگان به سراسر ایران و مشاوره تخصصی کارشناسان حرفه ای قبل از خرید و آخرین قیمت کمپرسور باد 100 لیتری متابو مدل Mega 350-100 W با ضمانت بازگشت کالا در فروشگاه ابزارمارکت

پس شما اگر سایلنت نخواهید یکی از انتخابهای خوبتون قطعا همین بلک اندکر است(بعضی مدلهاش نیاز به روغن هم نداره که خیلی راحت تره) .البته بگم بلک اندکر در ایران قطعه یدکیش هم خیلی کم پیدا میشه و ابزار سپه نداشته باشه تقریبا باید دستگاه را بندازید دور جز اینکه تعمیرکار یک قطعه مشابه روش سوار کنه.

فشار تمام کمپرسورهای عمومی بازار بین 7-10بار هست و اصلا روی فشار حساس نباشید چون زیاد مهم نیست شما حتی کمپرسور 7بار را می توانید با تنظیم پیچ فشار 8بار کنید معمول کمپرسورهای بازار هم 8بار تنظیم میشه .
        دبی هم هرچی بیشتر بهتر و کاملا بستگی به کار شما داره .معمولا کمپرسور قوی تر را روی مخزن بزرگتر نصب می کنند برای همین تو بازار کسی زیاد به دبی کار نداره میگند مثلا کمپرسور با مخزن 50 لیتر و موتور 2اسب بخار

اون نازل تمیزکاری اسمش در بازار بادپاش هست .ابزارهای بادی هم ده ها نوعه از انواع میخکوبها گرفته تا دریل بادی و پیستوله رنگ و سمباده بادی و بوکس بادی و.......حتی سیم چین بادی
        بهترین قیمت و خرید انواع کمپرسور باد ( پمپ باد )، بکس بادی و میخکوب بادی با تخفیف فوق العاده با ارسال فوری و امکان مشاوره پیش از خرید انواع فرز بادی، چکش بادی، دریل بادی و پرچ کن بادی و ارائه مشخصات فنی و مقایسه قیمت جهت خرید انواع پیستوله بادی، ایر براش، سایه پاش و سایر ابزار های بادی یا پنوماتیک

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

کمپرسور یخچالی مثل یخچال خیلی کم صدا است اما حجم بادش خیلی کمه فقط به درد کار با ایربراش مثلا در سالنهای آرایش و امثال این می خوره
        کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
        ولتر

دیدگاه

الله اکبر..... پیچیده شد.....
          من محمد جان پس یک مدل بدون روغن و 8 بار با 5 لیتر مخزن نیاز دارم که حالا صداش زیاد مهم نیست....
          فقط سبک قابل حمل باشه.... ببرم اینور و اون ور.... موتور ماشین باد بگیرم... کیس باد بگیرم.... رنگ
          بزنم.... میخ بزنم... منگنه بزنم.....
          محمد جان مثلا 5 لیتر چند تا لاستیک ماشین بدون زدن به برق را باد میکنه؟؟؟؟
          محمد خان این مدل همبرگری چی ؟؟ چند هستند؟ خوب است؟؟؟

دیدگاه

الله اکبر..... پیچیده شد.....
            من محمد جان پس یک مدل بدون روغن و 8 بار با 5 لیتر مخزن نیاز دارم که حالا صداش زیاد مهم نیست....
            فقط سبک قابل حمل باشه.... ببرم اینور و اون ور.... موتور ماشین باد بگیرم... کیس باد بگیرم.... رنگ
            بزنم.... میخ بزنم... منگنه بزنم.....
            محمد جان مثلا 5 لیتر چند تا لاستیک ماشین بدون زدن به برق را باد میکنه؟؟؟؟
            محمد خان این مدل همبرگری چی ؟؟ چند هستند؟ خوب است؟؟؟
            مشخصه فشار را کلا قرار شد بهش توجه نکنید چون تقریبا همه در یک رنج هستند جز اینکه یک مورد خاص باشه
            سایلنتها همه بدون روغن هستند
            غیر سایلنتها که بدون روغن باشند و مخزن کوچیک 5 لیتری فقط همین موردهای خاص مثل بلک اندکر و متابو من تو بازار دیدم .برندهای پر فروش بازار از 10لیتر به بالا هستند همه روغنی و سایلنت بدون روغن
            اگر صداش براتون مهم نیست سایلنت نخرید چون هم عمرش کمتره (چون روغن نداره) هم دبی هواشون کمتره و مدت بیشتری طول میکشه تا مخزن پر بشه.

راستش نمی دونم چندتا لاستیک پر می کنه فشار باد لاستیک معمولی 2بار است فکر نکنم بیشتر از 2تا لاستیک خالی را بشه کامل باد کرد. کلا اگر برای تنظیم باد در سفر و...می خواهید که برق ندارید حتما از اون فندکی ها بخرید

سینا خان کلا ابزارهای بادی جز منگنه و میخکوب مصرف بادشون خیلی بالاست مثلا همون بادپاش برای گردگیری حداقل 200لیتر در دقیقه باد مصرف می کنه .حالا کار شما کم باشه دائما باید صبرکنید مخزن پر بشه و دوباره باد بزنید اما اگر مصرفتون زیاد باشه کمپرسور دائما کارمی کنه و سریع داغ می کنه و عمرش کم میشه .مثلا برای رنگ کاری با پیستوله حداقل میگند کمپرسور باید 50لیتری معمولی باشه (چون سایلنت میزان باد تولیدش کمتر از معمولیه)من خودم 10لیتری موتور معمولی دارم (روغنی ) مشابه لینک زیر یه مارک بیخودی دارم

برای گرد گیری یک کیس کامپیوتر حداقل 5بار مخزنش پر و خالی میشه .مثلا برای گردگیری موتور ماشین فکر کنم حداقل 10باری باید پر وخالی بشه

با توجه به اینکه شما کمپرسور پرتابل می خواهید از طرفی این مدل بلک اندکر موتور قوی داره و 1.5اسب واقعی هست تا حدودی مشکل کوچک بودن مخزن را جبران می کنه (به نسبت مخزن 10لیتری) روغن هم نداره پس احتمالا بهترین گزینه است اما از کمپرسور کوچیک انتظار نداشته باشید به صورت پیوسته و یک ضرب مثلا دیوار رنگ کنید یا موتور ماشین را گرد گیری کنید باید بهش استراحت بدهید و وقت بیشتری بگذارید.
            از سری کمپرسور یا پمپ‌های بادی بدون روغن موجود در بازار، کمپرسور بلک اند دکر مدل BD195/5-MY-T انتخاب خوبی خواهد بود. این کمپرسور 5 لیتری حدود 12.5 کیلوگرم وزن دارد که توان تولید 1100 وات یا 1.5 اسب بخار را دارد. پمپ باد بلک اند دکر bd195/5 از نوع پرتابل یا اصطلاحا چمدانی است که با دسته و دو چرخ در عقب دستگاه حمل و نقلش آسان است. شیلنگ فنری 5 متری، گیج فشار، شیر تنظیم فشار خروجی و مخزن از ویژگی‌های مهمی است که بلک اند دکر در تولید این کمپرسور پرتابل لحاظ کرده است. در صورتی که هنوز راجع به این محصول سوالی دارید، حتما از ما بپرسید. دارای چرخ و دستگیره کشویی دارای مخزن و دسته جهت سهولت درجابجایی مجهزبه پمپ با عمرطولانی دارای گیج فشار دارای شیلنگ فنری 5 متری مجهز به شیرتنظیم فشارخروجی دارای نگهدارنده کابل پرشدن سریع مخزن

این همبرگری ها فقط تفاوت ظاهری دارند .من تفاوت فنی خاصی درشون نمی بینم
            جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۲۰:۵۱ ۱۳۹۹/۱۰/۰۸.
            ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
              مشخصه فشار را کلا قرار شد بهش توجه نکنید چون تقریبا همه در یک رنج هستند جز اینکه یک مورد خاص باشه
              بینهایت ممنون محمد خان... باز پاسخ کامل و بدون جای سوال چنان شما توضیح میدهید که جایی برای سوالهای دیگر نمیگذارید و روی نمیماند که سوال های دیگر را هم بپرسم....
              کلا محمد جان میدانید که عاشق این وسایل هستم.... ممکن است استفاده زیادی هم نداشته باشم.... اما از قدیم وقتی وارد نجاری میشدم.... این ابزار بادی دلم را به هزار جا میبرد.....
              محمد عزیز پس زیاد این مدلها کارایی ندارد.... اما خوب کوچک و جمع و جور هستند..... 200 لیتر را دیدم..... عظمتی برای خودشون هستند.... حرف آنها را که اصلا نزنید.... 50 هم بزرگ است..
              10 قابل تحمل تر است ولی خوب تست کردم سنگین است و باید دو نفری به این و وآن ور برد.... خوب محمد جان مدل بدون مخزن بلک اندکر چی؟ نظرتان چیست... کارایی دارد؟ برای میخزنی و
              منگنه که فکر نکنم بشود کار کرد... ولی خوب برای رنگ و تمیز کاری کارایی باید داشته باشد.... نظرتان چیست.... در مورد دو وسیله دیگر هم سوال دارم که بماند فردا و روزهای دیگر .... اینترنت
              خیلی خراب است.... نظرتان در مورد این مدل چیست؟؟؟ پ.ن: خیر فقط لاستیک ماشین نیست... یک مدل کوچک فندکی قدیمی (مال سال 2008) دارم... کار راه انداز است...

دیدگاه

بینهایت ممنون محمد خان... باز پاسخ کامل و بدون جای سوال چنان شما توضیح میدهید که جایی برای سوالهای دیگر نمیگذارید و روی نمیماند که سوال های دیگر را هم بپرسم....
                کلا محمد جان میدانید که عاشق این وسایل هستم.... ممکن است استفاده زیادی هم نداشته باشم.... اما از قدیم وقتی وارد نجاری میشدم.... این ابزار بادی دلم را به هزار جا میبرد.....
                محمد عزیز پس زیاد این مدلها کارایی ندارد.... اما خوب کوچک و جمع و جور هستند..... 200 لیتر را دیدم..... عظمتی برای خودشون هستند.... حرف آنها را که اصلا نزنید.... 50 هم بزرگ است..
                10 قابل تحمل تر است ولی خوب تست کردم سنگین است و باید دو نفری به این و وآن ور برد.... خوب محمد جان مدل بدون مخزن بلک اندکر چی؟ نظرتان چیست... کارایی دارد؟ برای میخزنی و
                منگنه که فکر نکنم بشود کار کرد... ولی خوب برای رنگ و تمیز کاری کارایی باید داشته باشد.... نظرتان چیست.... در مورد دو وسیله دیگر هم سوال دارم که بماند فردا و روزهای دیگر .... اینترنت
                خیلی خراب است.... نظرتان در مورد این مدل چیست؟؟؟ پ.ن: خیر فقط لاستیک ماشین نیست... یک مدل کوچک فندکی قدیمی (مال سال 2008) دارم... کار راه انداز است...

https://www.digikala.com/product/dkp...84-bd-195-cubo
                ارادت
                چیزی بلد باشم خیلی خوشحال میشم اینجا بنویسم

کمپرسور باد اتفاقا تو هر خونه ای (مخصوصا خانه ویلایی)استفاده زیاد داره من میشه گفت پر کارترین ابزارم هست .عید به عید فن پشت یخچال و لوسترها و کامپیوتر و هرچیزی را فکرش را بکنید من باد می گیرم تمیز بشه مخصوصا یخچال پشتش که فن و لوله های دفع حرارت(کندانسور)هست فوق العاده کثیف میشه با هیچ چیزی جز کمپرسور هم تمیز نمیشه

من نظرم اینه برای مصرف خانگی همین 5 لیتری بلک اندکر را بخرید یا 10 لیتری های رایج بازار .کلا وسیله به دردبخوریه

10لیتری ها زیاد سنگین نیست 16کیلو وزن داره راحت یک نفره قابل حمله .این مدل 5لیتری بلک اندکر هم حدود 13کیلو هست .اما خوبه که چرخ داره.

اون مدل بدون مخزن به نظر من چیز به درد بخوری نیست و ارزش خرید نداره
                ولتر

دیدگاه

ببخشید وسط بحثتون میپرم. ولی اون کندانسور یخچالو با اب میشه شست یا حتما کمپرسور لازمه؟ چون من خودم چند بار با اب و شستم مشکلیم نداشته.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرخان123 نمایش پست ها
                    ببخشید وسط بحثتون میپرم. ولی اون کندانسور یخچالو با اب میشه شست یا حتما کمپرسور لازمه؟ چون من خودم چند بار با اب و شستم مشکلیم نداشته.
                    اختیار دارید انجمن علمی برای بحث کردنه
                    اگر به قسمت برق یخچال اب نریزید مشکلی نداره اما اگر در سیم کشی ها و اتصالات برقی آب نفوذ کنه به مرور زمان اتصالات برقی اکسید میشه و خراب میشه
                    ولتر

دیدگاه

اختیار دارید انجمن علمی برای بحث کردنه
                      اگر به قسمت برق یخچال اب نریزید مشکلی نداره اما اگر در سیم کشی ها و اتصالات برقی آب نفوذ کنه به مرور زمان اتصالات برقی اکسید میشه و خراب میشه
                      محمد خان سلام و صبح بخیر.... با زحمتای ما؟؟؟
                      محمد جان میدونم سوالم ابتدایی است ولی خوب باید بپرسم.....
                      این کمپرسور روغنی به چه معناست؟ باید به بعضی از اتصالات با روغن دان
                      هر چند وقت یک بار روغن تزریق بشه ویا مثل ماشین روغن داخلی نیاز داره
                      (سیستم خنک کندده) و باید چند وقت یک بار بردش تعویض روغنی محل؟

دیدگاه

محمد خان سلام و صبح بخیر.... با زحمتای ما؟؟؟
                        محمد جان میدونم سوالم ابتدایی است ولی خوب باید بپرسم.....
                        این کمپرسور روغنی به چه معناست؟ باید به بعضی از اتصالات با روغن دان
                        هر چند وقت یک بار روغن تزریق بشه ویا مثل ماشین روغن داخلی نیاز داره
                        (سیستم خنک کندده) و باید چند وقت یک بار بردش تعویض روغنی محل؟
                        سلام
                        ارادت
                        صبح شما هم به خیر و شادی

اتفاقا سوال خوبیه برای خود منم زمانی که می خواستم برای اولین بار کمپرسور بخرم این سوال بود و فکر می کردم روغن را می ریزند تو تانک5 لیتری یا 10 لیتری دستگاه
                        دقیقا مثل ماشین که برای روان کردن حرکت قطعات موتور نیاز به روغن داره کمپرسورهای روغنی هم نیاز به روغن دارند و بعد از مدتی باید روغنش عوض بشه اصلا هم کار سختی نیست خودتون در خانه انجام میدهید یدونه پیچ را باز می کنید روغن خالی میشه بعد هم از بالای دستگاه پیچ دیگر را باز می کنید و داخلش روغن می ریزید به همین سادگی

اما نیازی به مایع خنک کننده مثل ماشین (آب رادیاتور) نداره فقط روغن نیازه .

بحث تزریق روغن که شاید جایی خوانده باشید مال ابزارهای بادی است مثل دریل بادی یا منگنه کوب و.....اینها نیاز به کمی روغن دارند که عمرشون زیاد بشه .برای همین مثلا صبح قبل شروع کار میاند چند قطره روغن داخلشون می ریزند که روانتر کار کنند و عمرشون بیشتر بشه .حالا اگر کسی پول داشته باشه یا مثلا خط تولید داشته باشه میاد یک واحد مراقبت می خره و می گذاره در خروجی هوای کمپرسور .حالا واحد مراقبت چیکار می کنه ؟؟؟؟
                        اولا رطوبت هوای خارج شده از کمپرسور را می گیره تا ابزارهای بادی مثل دریل و منگنه و میخکوب و.....در اثر رطوبت زنگ نزنه
                        دوما خودش اتوماتیک مقدار کمی روغن دائما به هوا اضافه می کنه تا ابزارهای بادی روان و خوب کار کنند و عمرشون بیشتر بشه .
                        خرید واحد مراقبت سوماک مدل SA-2314 با تخفیف استثنایی و ارسال رایگان به سراسر نقاط کشور به همراه مشاوره رایگان توسط کادر مجرب فروش قبل از خرید واحد مراقبت سوماک مدل SA-2314 با ضمانت اصالت و سلامت کالا و همچنیم تضمین بازگشت کالا در فروشگاه ابزارمارک
                        جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۰۹:۱۷ ۱۳۹۹/۱۰/۰۹.
                        ولتر

دیدگاه

محمد خان نظرتون را در مورد این مدل بلک اندکر هم بدهید....
                          این مدل یک لیتر بیشتر دارد... وزن هم 6 کیلو هست

دیدگاه

محمد خان نظرتون را در مورد این مدل بلک اندکر هم بدهید....
                            این مدل یک لیتر بیشتر دارد... وزن هم 6 کیلو هست

https://www.digikala.com/product/dkp...56#/tab-params
                            به نظرم اصلا ارزش خرید نداره موتورش فقط 300واته و خیلی ضعیفه برای همین وزنش کمه مقایسه کنید با موتور 1100وات مدل 5 لیتری
                            ولتر

دیدگاه

به نظرم اصلا ارزش خرید نداره موتورش فقط 300واته و خیلی ضعیفه برای همین وزنش کمه مقایسه کنید با موتور 1100وات مدل 5 لیتری
                              بله انگار نیم اسب بخار هم است.... 55 لیتر در دقیقه... اما اون یکی مدل 180 لیتر
                              بر دقیقه است... پس مخزن سریع پر میشه... زیاد هم اختلاف قیمت ندارن... اگر بود
                              1500 و اون یکی بود 5000 تومان خوب میشد کمی روش فکر کرد.... قدرتش (مدل 6 لیتری)
                              به اندازه دو سیلندره های مدلهای ماشین که 55 لیتر در دقیقه است....
                              سوال دیگر (ولتون نمیکنم ... میخواستید وارد بحث نشید...)
                              فرق این دو مدل چیست؟؟؟؟

پ.ن: باز بحث پیچیده شد.... روغن کاری باد..... پیچیدش نکنید دلم بیاد بخرم...
                              البته فرمودید مدلهای صنعتی و کار زیاد... من که برای گاهی میخواهم....
                              برای من که کارم کم است خوب بدون روغن 100 درصد بهتر و راحت تر است
                              بی زحمت یک سری باد گیری (اسمشو نمیدونم چیه) - سری باد لاستیک ماشین
                              سری منگنه زن ارزان..... سری میخ زن برای نشانه گیری و تیر اندازی
                              اگر زحمتی نیست معرفی کنید.... اصلا وسایل جانبی چی بخرم؟؟
                              بی زحمت معرفی کنید....

دیدگاه

بله انگار نیم اسب بخار هم است.... 55 لیتر در دقیقه... اما اون یکی مدل 180 لیتر
                                بر دقیقه است... پس مخزن سریع پر میشه... زیاد هم اختلاف قیمت ندارن... اگر بود
                                1500 و اون یکی بود 5000 تومان خوب میشد کمی روش فکر کرد.... قدرتش (مدل 6 لیتری)
                                به اندازه دو سیلندره های مدلهای ماشین که 55 لیتر در دقیقه است....
                                سوال دیگر (ولتون نمیکنم ... میخواستید وارد بحث نشید...)
                                فرق این دو مدل چیست؟؟؟؟

پ.ن: باز بحث پیچیده شد.... روغن کاری باد..... پیچیدش نکنید دلم بیاد بخرم...
                                البته فرمودید مدلهای صنعتی و کار زیاد... من که برای گاهی میخواهم....
                                برای من که کارم کم است خوب بدون روغن 100 درصد بهتر و راحت تر است
                                بی زحمت یک سری باد گیری (اسمشو نمیدونم چیه) - سری باد لاستیک ماشین
                                سری منگنه زن ارزان..... سری میخ زن برای نشانه گیری و تیر اندازی
                                اگر زحمتی نیست معرفی کنید.... اصلا وسایل جانبی چی بخرم؟؟
                                بی زحمت معرفی کنید....
                                اختیار دارید خیلی هم خوشحال میشم اگر مطالبم مفید باشه.

این دو مدل هیچ فرقی ندارند جز اینکه مدل tچرخ و دسته داره اون یک مدل نداره .پس شما حتما مدل Tرا بخرید.

بله دقیقا برای خانه اصلا نیاز به واحد مراقبت یا روغن کاری باد نیست .

بادپاش یا همون به قول شما سر بادگیری خود این بلک اندکر داره نیاز به خرید نیست .خواستید بخرید هم تاپ تول و رونیکس و امثال اینها بخرید چیز خاصی نیست .

درجه باد برای لاستیک ماشین هم خوبش هازت آلمان دیجیتال هست که بالای 2200قیمت داره .اما جنس متوسط بازار مثلا این نوا است

منگنه کوب و میخ کوب مارک متوسط و رایج بازار JITهست که شرکت رونیکس وارد می کنه خود برند رونیکس هم داره که کیفیتش خوبه اما JITساخت کره است

ارزان هم میشه مارک مثلا آنکور

میخ کوب انواع مختلفی داره و مدل میخهای متنوع برای اینکه فعلا پیچیده نشه عنوان نمی کنم اما فقط اطلاع داشته باشید میخ کوب نیاز به میخ مخصوص به خودش را داره و میخکوبی نداریم که انواع میخ را بکوبه.

به نظرم فعلا فقط درجه باد لاستیک بخرید بعد متناسب نیازتون ابزارهای دیگه بخرید .بلک اندکر بادپاش برای گردگیری که خودش داره و نیاز به خرید نیست
                                ولتر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X