فکر کنم پست آخر من را در صفحه قبلی به خاطر مشکلات انجمن ندیدید . به نظر من همون رونکیس 2221 را بخرید اگر رونیکس گران هست این مدل توسن را بخرید https://abzarreza.com/%D8%AF%D8%B1%D...%84-0034d.html و اگر باز هم ارزان تر می خواهید همین مدل که لینک گذاشتید .0028d) رونیکس هم یک مدل مشابه 0028داره اما ظاهرا تو بازار نیست و اگر هم باشه قیمتش از توسن حدود 200تومن گران تر است. من خودم بخواهم یک میلیون هزینه کنم کمی بیشتر هزینه می کنم 2221 رونیکس می خرم اما بین این سه گزینه دیگه تصمیم با شماست که کدام را بخرید با توجه به هزینه ای که می خواهید انجام دهید...... کمی بالای یک میلیون این مدل هم هست https://abzarreza.com/%D8%AF%D8%B1%D...%84-0081d.html
جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۱۲:۰۰ ۱۳۹۹/۰۳/۲۶.
کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
ولتر
محمد خان من تا بیام یک پست بزنم حدود نیم ساعتی طول میکشه که میبینم
شما جلوتر زحمت کشیدید پست دادید... سایت و اینترنت محل کار من خیلی خرابه....
محمد جان پس نظر شما نیم تنه فلزی است.... خوب ریش و قیچی دست شما... بالای
800 وات یک مدل خوب بفرمایید همان را بخرم.... بوجه هم تا 1500 خوبه؟
بشود برند خرید که خیلی خوب است.... هر چی شما بفرمایید....
محمد خان من تا بیام یک پست بزنم حدود نیم ساعتی طول میکشه که میبینم شما جلوتر زحمت کشیدید پست دادید... سایت و اینترنت محل کار من خیلی خرابه.... محمد جان پس نظر شما نیم تنه فلزی است.... خوب ریش و قیچی دست شما... بالای 800 وات یک مدل خوب بفرمایید همان را بخرم.... بوجه هم تا 1500 خوبه؟بشود برند خرید که خیلی خوب است.... هر چی شما بفرمایید....
سلام.آقا سینا برای خودت شرلوک هلمزی ها بنظرم کارتو عوض کن کاراگاه شو من یک فروشگاهی در تهران میشناسم که هم معتبره هم قیمتش مناسبه ،اسم فروشگاه تجهیز ابزار هست و اگه توی تلگرام سرچ کنید کلا معتبر هستن و قیمتشون مناسبه چون عمده فروش هستن ولی خرده هم میفروشند هم میتونید حضوری تشریف ببرید و هم سفارش بدید.بنظر من هم نیم تنه فلزی بهتره چون معمولا استحکام و قدرت زیاد تری دارن که برای کار های تا حدودی حرفه ای مناسبه ولی خوب لنگره و یکم کار کردن با یک دست باهاش سخته.یکی هم طرز نگه داری خیلی مهمه و باید دریلی که استفاده میشه هر چند وقت یبار سرویس بشه چون گرد و خاک باعث خورده شدن شفت و خرابی شفت ها میشه.اگه به سلامتی تهیه کردید یدونه کیف هم تهیه کنید چون جعبه خودش اصلا مناسب نیست(معمولا مدل های گرون خودشون دارن).سه نظام هم تا اونجایی که دیدم برای دریل های سنگین اوتومات نمیزارن و معمولا آچار خور هستن(در کل خودم آچار خور رو ترجیح میدم چون احساس میکنم اتوماتیک های با بدنه پلاستیکی یکم ضعیف تر هستن احتمالا اینطوری نباشه)برند اینتر***** روسیه هم بنظر باکیفیت هست البته باید* یکم تحقیق کنم.interskol (نمیدونم چرا فیلتر کرد)
مشکل اصلی فعلا از انجمن هست من نه نقول می تونم بکنم نه اینه خط بعد برم!!!!!!!! سینا خان با 1500که دریل برند بالای 800وات نمیشه خرید اما حدود 600وات هم بوش میشه خرید هم aegکه وارد کنند ادعا داره aegها آلمانی هم هست https://www.digikala.com/product/dkp...9%84-sbe-630-r اینکه شما برند 600وات بخرید یا دریل رونیکس قوی تصمیم با خودتون هست من چون بیشتر قدرت را دوست دارم .من باشم 2221رونیکس را میخرم که اگر ابزار گلد موجود داشته باشه 970میده اگر هم از دیجی بخرید 1240تومن ..... البته در مورد دریل نیم تنه فلزی و کلا دریل وات بالا جنابaieنکته مهمه اشاره کردند دریل وات بالا سنگین هست و فردی که دستش قوی و کار کرده نباشه موقع سوراخ کاری در بیشتر موارد دریل را باید دو دستی بگیره .البته بعد از مدتی به وزن دریل عادت می کنید و یک دستی هم می تونید بگیرید..........این متابو هم آلمانی هست https://abzarreza.com/%D8%AF%D8%B1%D...84-sbe650.html
جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۱۳:۴۲ ۱۳۹۹/۰۳/۲۶.
ولتر
سلام محمد خان و علی آقای گل .... شکلک سایت هم خرابه و باید خودمون بسازیم :-)
دوستان...اساتید گرامی .... ببخشید دیگه شاگردتون کمی خنگه :-(
شما بهترین فروشنده ها ی ایران را معرفی کردید که همه نماینده اصلی هستند و
بهترین برندها را نیز به من معرفی کردید... سپاس از شما دو دوست عزیز .....
به نظر شما دو عزیز توان تا چه اندازه مهم است؟ اولین اولویتی که برای دریل باید
در نظر بگیرم چیست؟ برند؟کشور سازنده؟ توان؟ بدنه فلزی؟ سه نظام؟ ...
به نظر من اگر این اولویتها را درست طبقه بندی کنیم (بر اساس تجربه شما
دو بزرگوار) فکر کنم بهتر بتوان تصمیم گرفت.... نظر شما چیست؟؟؟
به نظر شما دو عزیز توان تا چه اندازه مهم است؟ اولین اولویتی که برای دریل باید
در نظر بگیرم چیست؟ برند؟کشور سازنده؟ توان؟ بدنه فلزی؟ سه نظام؟ ...
به نظر من اگر این اولویتها را درست طبقه بندی کنیم (بر اساس تجربه شما
دو بزرگوار) فکر کنم بهتر بتوان تصمیم گرفت.... نظر شما چیست؟؟؟
سلام
نه آقا خنگ چیه؟؟؟!!نفرمایید منم تا زمانی که چندتا از این ابزارها تو دستم نگرفته بودم هیچی از چهار شیار و پنج شیار و......متوجه نمیشدم .اولین باری که تو مغازه بتن کن پنج شیار تو دستم گرفتم فکر می کردم مثل سه نظام دریل باید سرش را چرخاند تا مته توش جا بیوفته بعد کلی خندیدن مغازه دارفهمیدم باید سه نظام را به سمت عقب می کشیدم تا مته بره داخلش و قفل بشه
تمام این اولویتها به کار و سلیقه فرد بر می گرده و نسخه ثابت همگانی نداره .مثال بزنم فردی نصاب دوربین مداربسته هست و دریل شارژی هم نداره کلا ،سوراخ کاری و بستن پیچ با یک دریل انجام میده برای این فرد قطعا مهمه که سه نظام اتوماتیک باشه که نخواهد بالای نردبان دائما با آچار مته را در بیاره و سر پیچ گوشتی ببنده
یکی مثل شما کارش خانگی هست و یک سوراخ در دیوار بزنه 30ثانیه طول بکشه براش مهم نیست پس با فرض پول داشتن دریل ضعیف تر اما با برند خوب تر میخره اما فرض کنید یک نفر تاسیساتی می خواهد لوله روکار بکشه شاید روزی 100تا سوراخ میزنه براش خیلی مهمه سوراخها سریع و راحت زده بشه و نیروی زیادی ازش نگیره با فرض اینکه بودجه ای مشابه شما داره به جای برند خریدن دریل قوی تر میخره .
بعضی افراد پول دارند حتی دریل 6میلیونی متابو بخرند اما میروند 1200تومنی رونیکس را میخرند و می گویند ارزش نداره اینقدر پول بدهیم 6تا رونیکس بخریم و بسوزه پول یدونه متابو میشهیا طرف دریل را میخواهد بده دست کارگر قطعا نمیاد زیاد هزینه کنه فردا گم بشه یا دریل داغون بشه 6میلیون پولش هدر بره .یا بعضی افراد مثل بعضی مکانیکها یه پروژه انجام می دهند کلی ابزار وسیله گم می کنند خوب طرف دریل گرون بخره بعد گم کنه کلی براش خرج داشته
برند معتبر مثلا متابو وقتی در مشخصات دریل می نویسه تا 14میلی متر سوراخکاری در بتن انجام میده .پس قطعا تست شده و سوراخ را میزنه اما ممکنه کمی زمانبر باشه یا چندباری گیر کنه اما کارش را انجام میده سه نظام این دستگاه کلا 13میلی متره اما مته 14هم فرضا براش پیدا کنید (مثلا مته بتن کن چهارشیار روش بندازید)می توانید باهاش دیوار را سوراخ کنید.
در مورد سه نظام اتوماتیک هم شما به برند توجه کنید اگر بوش و متابو و ....بود اتوماتیک باشه هیچ ایرادی نداره
بوش روی یکی از قوی ترین دریلهایی که داره سه نظام اتوماتیک بسته... دریل 1300وات
حالا اگر سواله که چرا روی همه دریلها اتومات نمی بنده برای اینه که دریل وات بالا سه نظام اتوماتیک جنس قوی و خوب نیاز داره که گرونه برای رقابت قیمتی در بازار هم با سه نظام اتوماتیک داره هم آچاری
جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۱۲:۰۷ ۱۳۹۹/۰۳/۲۸.
ولتر
سلام محمد خان.... چند روزی مسافرت بودم.....دستتون درد نکنه برای پاسخ..... لطف کردید....
محمد خان این متابو که معرفی کردید انگار 1600 است.... من فکر کردم میفرمایید... 6000 قیمت
دارد... من خودم از این مدل خوشم اومد..... نظرتان چیست؟
سلام محمد خان.... چند روزی مسافرت بودم.....دستتون درد نکنه برای پاسخ..... لطف کردید....
محمد خان این متابو که معرفی کردید انگار 1600 است.... من فکر کردم میفرمایید... 6000 قیمت
دارد... من خودم از این مدل خوشم اومد..... نظرتان چیست؟ https://abzarmart.com/product-am6410.html
سلام
ارادت
اون 6 میلیون تومن فقط مثال بود اگر نه این دریل قدرت بالایی نداره که 6تومن باشه
چند روز پیش که صفحه قبل لینک این دریل را گذاشتم حدود 1300قیمت داشت!!!!الان شده 1600
در هر صورت اگر آلمانی باشه به نظر من ارزش خرید داره اگر چینی باشه و شما قصد خرید برند داشته باشید اون موقع ارزش خرید داره .
در این سایت که قبلا 1300بود و لینک گذاشته بودم نوشته ساخت آلمان
این سایت هم نوشته چینیه پس احتمال زیاد ساخت چینه حیف شد من فکر کردم آلمانیه.پس این ابزار رضا همه متابوها را نوشته آلمان الکی نوشته .البته متابو ساخت هرجا باشه بالاخره متابو هست و کیفیتش بالا هست
https://abzarmarket.com/%D8%A7%D8%A8%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D8%A7%D8%B1%DA%A9%D8%AA/%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D8%A7%D8%A8%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D9%82%DB%8C-%D9%88-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%DA%98%DB%8C/%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D9%84/%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D9%84-13-%DA%86%DA%A9%D8%B4%DB%8C-650-%D9%88%D8%A7%D8%AA-%D8%A2%DA%86%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%85%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D9%88-detail
با این رشد قیمتها و دلار فکر کنم چند روز دیگه همین متابو چینی میشه 2میلیونچند روز پیش 1300بود
ولتر
سلام
ارادت
اون 6 میلیون تومن فقط مثال بود اگر نه این دریل قدرت بالایی نداره که 6تومن باشه
چند روز پیش که صفحه قبل لینک این دریل را گذاشتم حدود 1300قیمت داشت!!!!الان شده 1600
در هر صورت اگر آلمانی باشه به نظر من ارزش خرید داره اگر چینی باشه و شما قصد خرید برند داشته باشید اون موقع ارزش خرید داره .
در این سایت که قبلا 1300بود و لینک گذاشته بودم نوشته ساخت آلمان
اما در لینک شما نوشته چینی خلاصه اینکه خواستید بخرید حتما قبلش بررسی کنید
اینم سه نظام اتوماتیک همون دریله https://abzarreza.com/-296.html
سلام و تشکر محمد جان...... بله یادم است .... 1300 بود
محمد جان به نظرتون دلار بالاتر میره یا میاد پایین....
گرفتاریی شده محمد عزیز این دلار....چی کار کنیم ... من که کم آوردم
پ.ن: بخوام قطعی بخرم فروشگاه اینترنیتی و مدل و تحقیق
در مورد اصل بودن کالا......را حتما مزاحمتون خواهم شد تا
سرم کلاه نرود...... هر چی باشه کارشناس ما شما هستید
سلام و تشکر محمد جان...... بله یادم است .... 1300 بود
محمد جان به نظرتون دلار بالاتر میره یا میاد پایین....
گرفتاریی شده محمد عزیز این دلار....چی کار کنیم ... من که کم آوردم
پ.ن: بخوام قطعی بخرم فروشگاه اینترنیتی و مدل و تحقیق
در مورد اصل بودن کالا......را حتما مزاحمتون خواهم شد تا
سرم کلاه نرود...... هر چی باشه کارشناس ما شما هستید
شما لطف دارید
اما در مورد اصل بودن چاره ای جز استعلام از چندتا فروشنده یا خرید از نمایندگی های شرکتها نیست مثلا وارد کننده اصلی متابو همین شرکت الکترو متال هست پس اگر گارانتی این شرکت باشه اصلی هست اما ممکنه چینی باشه ممکن هم هست آلمانی باشه قبلش باید از فروشنده سوال کرد.
سینا جان من توانایی پیش بینی نرخ دلار را داشتم که الان وضعم اینقدر خوب بود که ماهی یدونه ابزار 10-20میلیونی می خریدم چی بگم والا منم نمی دونم .اما تجربه ثابت کرده تو این مملکت هرچی بره بالا پایین هم بیاد سریع دوباره بازم میره بالا و سقف قبلی هم شکسته میشه
در مورد اجناس مثل همین متابو که لیست قیمت شرکتی دارند .من بعید می دونم کاهشی در قیمت داشته باشند حتی اگر دلار پایین بیاد .همین ابزار مارکت خودشون میگند اکثر اجناس را موجود ندارند و تا شما خرید بزنید همون موقع از شرکت میخرند برای همین تا چند روز پیش هیچ نوع دریل متابو نداشتند اما حالا که همه مدل موجود شده یعنی اینکه لیست قیمت جدید متابو برایشون اومده و حتی دلار پایین بیاد بعیده لیست قیمت پایین بیاد.
به نظر من شما یک مدل دریل ا انتخاب کنید و در بازار تهران دنبالش بگردید گاهی اوقات فروشنده هایی پیدا میشوند به دلیل پول لازمی و موارد مشابه زیر قیمت می فروشند یا به قیمت قبل هم فروش دارند
خرید دریل بتن کن متابو UHEV2860-2Quick از فروشگاه تخصصی ابزارمارکت به همراه مشخصات کامل، قیمت و ارسال رایگان با گارانتی 18 ماهه شرکتی بتن کن متابو UHEV2860-2Quick و امکان مشاوره تخصصی رایگان پیش از خرید - ضمانت بازگشت کالا در فروشگاه ابزارمارکت. ابزار فروش آنلاین، و انواع ابزار یراق
ولتر
شما لطف دارید
اما در مورد اصل بودن چاره ای جز استعلام از چندتا فروشنده یا خرید از نمایندگی های شرکتها نیست مثلا وارد کننده اصلی متابو همین شرکت الکترو متال هست پس اگر گارانتی این شرکت باشه اصلی هست اما ممکنه چینی باشه ممکن هم هست آلمانی باشه قبلش باید از فروشنده سوال کرد.
سینا جان من توانایی پیش بینی نرخ دلار را داشتم که الان وضعم اینقدر خوب بود که ماهی یدونه ابزار 10-20میلیونی می خریدم چی بگم والا منم نمی دونم .اما تجربه ثابت کرده تو این مملکت هرچی بره بالا پایین هم بیاد سریع دوباره بازم میره بالا و سقف قبلی هم شکسته میشه
در مورد اجناس مثل همین متابو که لیست قیمت شرکتی دارند .من بعید می دونم کاهشی در قیمت داشته باشند حتی اگر دلار پایین بیاد .همین ابزار مارکت خودشون میگند اکثر اجناس را موجود ندارند و تا شما خرید بزنید همون موقع از شرکت میخرند برای همین تا چند روز پیش هیچ نوع دریل متابو نداشتند اما حالا که همه مدل موجود شده یعنی اینکه لیست قیمت جدید متابو برایشون اومده و حتی دلار پایین بیاد بعیده لیست قیمت پایین بیاد.
به نظر من شما یک مدل دریل ا انتخاب کنید و در بازار تهران دنبالش بگردید گاهی اوقات فروشنده هایی پیدا میشوند به دلیل پول لازمی و موارد مشابه زیر قیمت می فروشند یا به قیمت قبل هم فروش دارند
سلام
ممنون از راهنمایی های خوبتون
این دیگه چیه؟ 7500.......
چی بگم برادر
ارادت
این بتن کن در واقع ترکیب شده دریل گریبکسی با بتن کن هست اولا دوتا سه نظام داره یکی اتوماتیک 13میلی متری برای سوراخ کاری معمولی و دومی سه نظام بتن کن چهار شیار که تعویض این دوتا سه نظام در کسری از ثانیه انجام میشه(توجه کنید تبدیل نیست سه نظام از دریل درمیاد و تعویض میشه) دوما در حالت دریل معمولی 2تا سرعت داره(مثل دنده ماشین که دنده یک قدرتی و دنده دو سرعتی هست) مثل دریل گریبکسی ها مثلا مدل 2221 رونیکس
از طرفی 1100وات هست آلمانی اصلی
ولتر
ارادت
این بتن کن در واقع ترکیب شده دریل گریبکسی با بتن کن هست اولا دوتا سه نظام داره یکی اتوماتیک 13میلی متری برای سوراخ کاری معمولی و دومی سه نظام بتن کن چهار شیار که تعویض این دوتا سه نظام در کسری از ثانیه انجام میشه(توجه کنید تبدیل نیست سه نظام از دریل درمیاد و تعویض میشه) دوما در حالت دریل معمولی 2تا سرعت داره(مثل دنده ماشین که دنده یک قدرتی و دنده دو سرعتی هست) مثل دریل گریبکسی ها مثلا مدل 2221 رونیکس
از طرفی 1100وات هست آلمانی اصلی
محمد جان به نظرتون توسن از نظر ظاهری کیفیت بیشتری از رونیکس نداره یا من دارم اشتباه میکنم نظرتون چیه...؟
این گیربکس دو سرعته بعد از خواندن توضیحاتتون تازه فهمیدم چیه.... فکر میکردم دیمر دریل را میفرمایید که به
جای دیمر چند سرعته یک دیمر در دو حالت فقط بیشتر نداره... اما اگر به این صورت که میفرمایید مانند ماشین دو
دنده داره خوب خیلی جالبه... چند مدل دو گیربکسه را زحمت میکشید معرفی کنید که قیمت پایین داشته باشه
نظرم برگشت به این سری.... حالا گیربکسش اتوماتیکه یا دستی یا دنده خشکه
محمد جان به نظرتون توسن از نظر ظاهری کیفیت بیشتری از رونیکس نداره یا من دارم اشتباه میکنم نظرتون چیه...؟
این گیربکس دو سرعته بعد از خواندن توضیحاتتون تازه فهمیدم چیه.... فکر میکردم دیمر دریل را میفرمایید که به
جای دیمر چند سرعته یک دیمر در دو حالت فقط بیشتر نداره... اما اگر به این صورت که میفرمایید مانند ماشین دو
دنده داره خوب خیلی جالبه... چند مدل دو گیربکسه را زحمت میکشید معرفی کنید که قیمت پایین داشته باشه
نظرم برگشت به این سری.... حالا گیربکسش اتوماتیکه یا دستی یا دنده خشکه
من نمی تونم بگم رونیکس بهتره یا توسن کلا در یک حد هستند اما من خودم کمی رونیکس را بیشتر می پسندم شما بهتره قبل خرید هر دو برند را دستتون بگیرید و ببیند کدام را بیشتر می پسندید همان را بخرید .در بعضی موارد مثل دریل شارژِی سری 86 رونیکس خیلی بهتر از توسن هست اما در مورد دریل و بتن کن تقریبا در یک سطح هستند.دیگه انتخاب سلیقه ای میشه.
بله گریبکس دو سرعته دقیقا مثل ماشین مکانیکی کار می کنه در مشخصات دریل اگر دیدید سرعت را به این شکل نوشته
0-1200 ، 0-2800 دور بر دقیقه دور بر دقیقه
معنیش اینه که گریبکس دو سرعته داره دنده سنگین تا 1200دور و دنده دو تا 2800دور می چرخه اما عوضش در دنده یک گشتاور یا همون قدرت دریل بیشتره اصلا برای همین افزایش گشتاور در دور پایین گریبکس را دو سرعته کردند.
دیدگاه