اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز در باره ابزار.....

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : همه چیز در باره ابزار.....

چه خوب که این سه مدل را زیر هم لیست کردید .مدل 300وات فقط به درد میخکوب و منگنه کوب و تنظیم باد و ایربراش می خوره .حتی من فکر نکنم هیچ نجاری در ایران این را برای منگنه و میخ بخره صرفا کسی گارکاه خانگی داشته باشه بخره.که با توجه به صدای زیادش به نسبت کمپرسورهای سایلنت میشه گفت کلا در ایران صرفه خرید نداره جز فقط به خاطر زیبایی و کوچکی و سبکی

مدل کیوب از درجه تنظیم بادی که خود بلک اندکر روش گذاشته میشه حدس زد فقط برای تنظیم باد و پر کردن توپ و استخر بادی و امسال اینها کاربرد داره .و در واقع یک محصول خانگی برای افرادیه که قصد هیچ کار حرفه ای ندارند .

مدل سوم به نظر من اگر کسی قصد خرید کمپرسور 10لیتری رایج در بازار را داره می تونه این مدل 5لیتری انتخاب خوبی براش باشه (البته تا تست نشه و استفاده نکنیم نمیشه نظر قطعی داد)حتی من خودم ترقیب شدم کمپرسورم را بفروشم یکی از این بخرمچون اگر فردا گرون نشه به نظرم قیمتش هم مناسبه

من خودم اطمینان ندارم و باید تحقیق کنم اما فکر کنم دبی خروجی پمپها مثلا 180لیتر در دقیقه در فشار محیط باشه نه فشار مخزن 8بار یعنی وقتی کمپرسور میاد مخزن را پر کنه چون نیاز به افزایش فشار داره دبی کمتر میشه و اینطور نیست که اون پمپ300واتی در 7ثانیه مخزنش را پر کنه

یکی از سلاطین این نوع ابزارهای باغبانی شرکت اشتیل هست یعنی اگر خیلی خوب می خواهید اشتیل بخرید اما اولا خیلی گرونه دوما علفزنش تو بازار کمه مخصوصا برقیش چون اکثر افراد بنزینی می خرند .
    در مورد اره هم بنزینیش تو بازار بسیار زیاده اما برقیش را من خیلی کم دیدم

در مورد اره زنجیری برقی چون شما یک جنس میان رده می خواهید میشه مثل همان بحث دریل خریدم .توسن و رونیکس و کرون جنس متوسط بازار هستند

بوش هم هست اما فکر کنم خدمات و یدکی نداره چون ابزار سرا ندیدم داشته باشه قیمتش هم از رونیکس و امثال اون بیشتره .

برندهای خوب دیگه هم داریم اما تو بازار کم پیدا میشه و بازم مشکل خدمات دارند و قطعه یدکی
    اره زنجیری برقی اولیومک مدل GS 200 E بهترین موجود در بازار، با ارسال رایگان یک روزه ابزارسرا به سراسر کشور درب منزل دریافت کنید.

مثلا الیومک برند ایتالیایی خیلی خوبی هست.
    جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۰۸:۵۰ ۱۳۹۹/۱۰/۱۱.
    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
    ولتر

دیدگاه

در مورد علفتراش من اشتیل برقی در سایتها پیدا نکردم (قطعا در بازار تهران هست) اما برند الیومک هم برند خیلی خوبیه هرچند ساخت چینه اما برند ایتالیایی است

حالا علفتراش برقی مشکلش چیه ؟؟؟
      در مساحتهای زیاد چون دائما سیم برق باید بهتون وصل باشه عصاب خرد کن است
      قدرت علفتراش های برقی عموما از بنزینی ها کمتره و به قول گفتنی جون ندارند البته همین الیومک که لینک گذاشتم 850واته و توان تقریبا قابل قبولی است .

علفتراش برقی مزیتش چیه؟؟؟؟
      نیازی به هندل زدن نداره .بنزین و روغن نیاز نداره .صدا و لرزش و گرمای مدلهای بنزینی را نداره و کلا کم دردسر تره اما خوب ضعیف تر است .

یک موقع تصمیم به خرید مدل بنزینی داشتند می توانند از این کوله ای ها بخرند که کمتر به کمر فشار بیاره

اگر علف تراش برقی قوی تر و ارزان تر بخواهید با برند چینی این مدل مناسبه
      داس برقی تاپ گاردن مدل EBC-1400/1 دارای گارانتی معتبر شرکت البرز ابزار انتقال حرکت از طریق تسمه صدای کم و قدرت بالا دارای دو دسته منبع تغذیه: برق لرزش کم طراحی به ثبت رسیده قطر نخ نایلونی: 1.6 میلیمتر طول نخ نایلونی: 5 متر

موتورش 1400وات هست و دسته مثل فرمان دوچرخه داره که کنترلش راحت تره اما وزنش هم بیشتره

اما کلا از علفزن برقی انتظار قدرت بنزینی را نداشته باشید

دنبال این مدلهای سبک و کوچیک هم نباشید که فقط به درد زدن چمنهای حاشیه ای می خوره .برای علف زنی باغ اصلا جواب نمیده
      جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۰۹:۲۲ ۱۳۹۹/۱۰/۱۱.
      ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
        چه خوب که این سه مدل را زیر هم لیست کردید .مدل 300وات فقط به درد میخکوب و منگنه کوب و تنظیم باد و ایربراش می خوره .حتی من فکر نکنم هیچ نجاری در ایران این را برای منگنه و میخ بخره صرفا کسی گارکاه خانگی داشته باشه بخره.که با توجه به صدای زیادش به نسبت کمپرسورهای سایلنت میشه گفت کلا در ایران صرفه خرید نداره جز فقط به خاطر زیبایی و کوچکی و سبکی

مدل کیوب از درجه تنظیم بادی که خود بلک اندکر روش گذاشته میشه حدس زد فقط برای تنظیم باد و پر کردن توپ و استخر بادی و امسال اینها کاربرد داره .و در واقع یک محصول خانگی برای افرادیه که قصد هیچ کار حرفه ای ندارند .

مدل سوم به نظر من اگر کسی قصد خرید کمپرسور 10لیتری رایج در بازار را داره می تونه این مدل 5لیتری انتخاب خوبی براش باشه (البته تا تست نشه و استفاده نکنیم نمیشه نظر قطعی داد)حتی من خودم ترقیب شدم کمپرسورم را بفروشم یکی از این بخرمچون اگر فردا گرون نشه به نظرم قیمتش هم مناسبه

من خودم اطمینان ندارم و باید تحقیق کنم اما فکر کنم دبی خروجی پمپها مثلا 180لیتر در دقیقه در فشار محیط باشه نه فشار مخزن 8بار یعنی وقتی کمپرسور میاد مخزن را پر کنه چون نیاز به افزایش فشار داره دبی کمتر میشه و اینطور نیست که اون پمپ300واتی در 7ثانیه مخزنش را پر کنه
        .
        سلام و عرض ادب....
        ممنون برای تحلیل زیبایتان.....
        پس در 7 یا 1.6 ثانیه منبع پر نمیشود..... خوب شد توضیح دادید....
        پ.ن: اتفاقا میخواستم بهتون در PM یا همین جا همین پیشنهاد را بدهم که کمپرسورتان را بفروشید و با هم
        دو عدد بخریم.... روم نشد.... پ.ن2: این مدل 1.5 اسب بخار که شبیه چمدان است .... خیلی زیباتر از
        مدل 300 واته.... به نظر من از تمام هم رعده های خودش بهتره... حال اگر مثلا 300 وات 1500 بود
        این مدل 4000 خوب میگفتیم ارزان است و مثلا در خرید فکر کنیم ولی خوب تقریبا هم قیمت هستند...
        آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
        مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
        _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

سلام
          ارادت

مساله من فروختن کمپرسور هست چون یا من باید برم محل طرف یا خریدار بیاد خونه ما تست کنه .و قبلا تجربه هر دو را داشتم .طرف میاد تو خونه آنچنان با صدای بلند ناله می کنه که مثلا 10هزار تومن کمتر پول بده .تو همسایه هم آدم آبرو داره دیگه به ناچار طرف را باید ردش کرد رفت .
          اگرم ببرم برای طرف کلی بایدهزینه رفت و آمد کنم بعد که طرف جنس را می بینه شروع می کنه به دبه کردن رنگش چرا سیاه است تو عکس نوک مدادی بود و امسال اینها که فقط بزنه تو سر مال حالا به چندتا دوستام گفتم اگر خواستند به قیمت بهشون بفروشم اما اگر بخواهند تو سر مال بزنند برام ارزش نداره عوضش کنم چون واقعا کم کار کرده .
          از طرفی می ترسم اینقدر ما از این کمپرسور حرف زدیم فردا ابزار سپه تخفیفش را برداره بشه همون 4800;که خوب دیگه من نمیخرم .
          ولتر

دیدگاه

سلام
            ارادت

مساله من فروختن کمپرسور هست چون یا من باید برم محل طرف یا خریدار بیاد خونه ما تست کنه .و قبلا تجربه هر دو را داشتم .طرف میاد تو خونه آنچنان با صدای بلند ناله می کنه که مثلا 10هزار تومن کمتر پول بده .تو همسایه هم آدم آبرو داره دیگه به ناچار طرف را باید ردش کرد رفت .
            اگرم ببرم برای طرف کلی بایدهزینه رفت و آمد کنم بعد که طرف جنس را می بینه شروع می کنه به دبه کردن رنگش چرا سیاه است تو عکس نوک مدادی بود و امسال اینها که فقط بزنه تو سر مال حالا به چندتا دوستام گفتم اگر خواستند به قیمت بهشون بفروشم اما اگر بخواهند تو سر مال بزنند برام ارزش نداره عوضش کنم چون واقعا کم کار کرده .
            از طرفی می ترسم اینقدر ما از این کمپرسور حرف زدیم فردا ابزار سپه تخفیفش را برداره بشه همون 4800;که خوب دیگه من نمیخرم .
            سلام و عرض ادب....
            بله دقیقا مشکل من با پرینتر هم همین است... تازه کرونا است و کسی را اجازه نمیدهند بیاد
            داخل باید بروم دم درب به خریدار یک پرینتر 20 کیلویی را نشان دهم...
            داشتم مطالب شما را در مورد علف زن میخواندم.... پس برقی ها زیاد قابل اعتماد نیست....
            بنزینی هم بد نیست... در حقیقت... کسی که علف باغ را زد با بنزینی کار میکرد....
            کمی باید با دقت بیشتر پست تان را بخوانم.....
            مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
            _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

ارادت
              نمیشه گفت برقی قابل اعتماد نیست هم بنزینی هم برقی مشکلات خودش را داره که بالا ذکر کردم
              اما چیزی که در ایران (و حتی در دنیا)مرسوم است. علفزن برقی را برای داخل خانه ومحوطه های کوچیک که نیاز به زدن چمن حاشیه باغچه است استفاده می کنند چون بنزینی صداش خیلی زیاده ،سنگینه و لرزش داره نیاز به هندل زدن داره و.......

به طور معمول علفزنی با دو نوع ابزار برش انجام میشه 1-نخ 2- تیغه

نخ که از اسمش پیداست چیزی شبیه نخ ضخیم هست که فقط جنسش پلاستیکه وقتی به چمن و علف در سرعت بالا برخورد می کنه علف بریده میشه .

این نخ داخل یک قرقره مثل عکس زیر جمع میشه و به علفتراش وصل میشه.

نخ موقع کار کم کم خودش ساییده میشه و پاره میشه برای همین یک وسیله مصرفی است و هر بار باید بخرید
              کاربرد اصلیش در جاهایی است که شما در نزدیکی تنه درخت یا جدول کشی حیاط و باغچه که سیمان و سنگ و.....است چمن یا علف دارید و نمیشه تیغه فلزی را به سنگ و سیمان یا تنه درخت نزدیک کرد از این نخ ها استفاده می کنید

در کار باغ این نخ ها چون تمام میشه و هر بار باید هزینه کنید و بخرید و قدرت برشش هم کم است .مثلا نمیشه باهاش علفهای ضخیم و درشت را زد میاند از تیغه استفاده می کنند که شکلهای متنوعی داره .اکثرا از تیغه های دندانه دار گرد مثل تیغه اره های نجاری استفاه می کنند(خود منم از همین تیغه استفاده می کنم)

به همه ی علف زنهای بنزینی هم نخ می خوره هم تیغه اما در مورد علفزنهای برقی اطلاعی ندارم ..

پس سینا خان اگر قصد خرید علفزن برقی برای باغ دارید حتما حتما تحقیق کنید که تیغه بهش می خوره یا نه اگر تیغه نخوره برای علف زنی باغ اصلا مناسب نیست .

نکته مهم :این تیغه ها درست مثل تیغه اره نجاری هستند راحت هر چیزی را می برند پس اگر علفزن برقی استفاده می کنید خیلی باید مراقب باشید کابل برق بین علفها نباشه و برشش بزنید و خدایی نکرده منجر به برق گرفتگی بشه .

بد نیست بدونید علفزن شارژی هم داره تو دنیا رایج میشه البته قطعا قدرت بنزینی را ندارند اما می تونه جایگزین علفزن برقی باشه(البته کمتر از یکی دوسال دیگه احتمال زیاد علفزن شارژی با قدرت بنزینی هم در بازار دنیا میاد (اگر همین الان نباشه و من بی اطلاع باشم)همین طور که میخکوب شارژی هست که قدرتش با میخکوب بادی هیچ تفاوتی نداره و بدون نیاز به کمپرسور با باتری شارژی به خوبی کار می کنه )

این مدل شارژی ماکیتا خیلی جالبه مثل کوله پشتی باتری ها روی پشت قرار می گیره و خود علفتراش را خیلی سبک و خوش دست می کنه
              جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۱۸:۰۱ ۱۳۹۹/۱۰/۱۲.
              ولتر

دیدگاه

در ادامه بحث علفتراش ها باید عنوان کنم وسایل مختلفی برای اتصال به علفتراش ساخته شده وبعضی علفتراشها حتی در بسته بندی خودشون بعضی از این ابزارها را دارند
                مثل نمونه زیر

نخ علفزن و داس (همان تیغه اره ای )به تمام علفزنهای بنزینی معمول در بازار وصل میشه اما سایر ابزارها ممکنه به علفزن شما وصل نشود .علف زن یک لوله فلزی دارد که داخل این لوله یک مفتول فلزی است که کار انتقال نیروی موتور به تیغه علفتراش را انجام میدهد حالا در عفتراش های متنوع هم قطر لوله متفاوت است (معمولا 26میلی و 28میلی متر است) هم شکل تراشکاری سر مفتول انتقال قدرت متفاوت است ( 9خار و 7 خار و 4خار )

پر فروش ترین ابزارهایی که سر علفتراش بسته میشه .اره زنجیری سر شاخه زن است که برای شاخه های بلند درختان خیلی کاربردیه و میشه درختان را باهاش هرس کرد چون فاصله زنجیر اره از فرد هم زیاده ایمنی خوبی داره

ابزار بعدی شخم زن هستند که برای زدن شخم در زمین نرم به صورت سطحی کاربرد داره اما متاسفانه این شخم زن های داخل ایران بسیار بد و سنگین طراحی شده و تا حدودی به موتور علفتراش هم فشار میاره پس اصلا توصیه نمیشه طولانی مدت با شخم زن کار کنید .(در سایتهای خارجی می بینم که این شخم زنها با اینکه چینی هستند خیلی ظریفتر و سبک تر طراحی شده اما ظاهرا سنگین ها را وارد ایران می کنند که مردم خیال کنند خیلی وسیله جون دار و با دوامی است .اما سنگین بودندش هم پدر علفتراش را در میاره هم پدر کمر فردی که باهاش کار می کنه)

برای افرادی که شمشاد دارند شمشاد زن هم میشه روی علفتراش نصب کرد فشار خاصی هم به موتور نمیاره و خیلی روان کار می کنه

چندتا ابزار دیگه هم هست که سر علفتراش نصب میشه بعدا عنوان خواهم کرد

در آخر بگم سایت و پیج ایسنتاگرام کشاورزان کالا دزد است اصلا و ابدا ازشون خرید نکنید پول من را خوردند .
                جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۱۰:۴۹ ۱۳۹۹/۱۰/۱۴.
                ولتر

دیدگاه

سلام و عرض ادب....
                  بینهایت ممنون محمد خان.....
                  پس اگر به علفزن اره شاخه زن متصل میشود... دیگر نیازی به اره
                  موتوری نخواهیم داشت.... یک علف زن با توان تبدیل به شاخه زن...
                  کفایت میکند.... موتور بنزینی بخریم فکر کنم بهتر باشد... همان
                  خطر قطع سیم نکته خوبی بود .... پدر هم که دیگر دید خوبی ندارد....
                  پ.ن: پس دیدم که چرا بعضی علفزنها حتی تا کنار جدول هم میتوانند
                  نزدیک شوند... فکر کردم دیگر بسیار مهارت دارند... پس نخ برش است...
                  پ.ن2: راستی محمد خان این میخ زنهای شارژی به چه صورتی است؟؟؟
                  چند مدل معرفی میکنید....

دیدگاه

سلام
                    ارادت

به نظر من اگر قصد خرید علفزن داشتید حتما قبلش حتی شده 5دقیقه باهاش کار کنید و تست کنید مثلا همین فردی که براتون قبلا علف میزده چند دقیقه ازش دستگاه را بگیرید و تست کنید .وزن و صدا و دود و لرزش داره .من خودم نهایت یک ربع باهاش کار می کنم باید چند دقیقه استراحت کنم دوباره کار کنم چون کمرم درد می گیره (البته من اصلا آدم ورزشکار و روی فرمی نیستم اضافه وزن زیاد دارم)

تیغه اره زنجیری که سر علفزن نصب میشه حدود 25سانت است اما اره زنجیری های معمولی اکثرا 40سانت به بالا هستند پس اگر بخواهید فقط به عنوان اره هرس درختان استفاده کنید بله نیازی به خرید اره زنجیری نیست و همان اره های علفزن جواب میده اما اگر قصد برش تنه درخت و الوار قطور دارید جواب نخواهد داد و بهتره اره زنجیری مجزا بخرید...

میخ کوب شارژی من کلا در ایران دو مدل بیشتر ندیدم(چون خیلی گرونه و هنوز رایج نشده طرفدار در ایران نداره)
                    یکی مال شرکت محک

که حدود 4700قیمت داره

یکی AEGکه شرکت وارد کننده همین طور الکی یک قیمتی پرانده که کسی نخره 40میلیون تومن
                    خرید انواع ابزار نجاری شارژی ، خرید ابزار نجاری شارژی ، قیمت ابزار نجاری شارژی ، لیست قیمت اره شارژی ، نمایندگی اره افقی بر شارژی ، بهترین اره افقی بر شارژی ، 10 اره افقی بر شارژی برتر Cordless Woodworking tools , Cordless Mitre Saw , Cordless Jig Saw

حالا چرا میگم قیمت الکیه چون میخکوب مشابه این AEGبا مارک متابو در این سایتهای خرید از آمازون آمریکا می توانید سفارش بدید در ایران 2ماه دیگه16میلیون تحویلتون می دهند ;که از این 16میلیون فقط 6میلیون هزینه ارسال و پست هوایی است چون وسیله سنگینی هستش .

کلا خیلی چیزهای باحالی است متابو با هر بار شارژ بالای هزارتا میخ بدون سروصدای کمپرسور وصل بودن شلنگ مزاحم و....می کوبه
                    جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۱۵:۴۵ ۱۳۹۹/۱۰/۱۴.
                    ولتر

دیدگاه

اگر یک موقع کسی قصد خرید میخکوب برقی داشت این مدل جز تقریبا بهترین میخکوب برقی های داخل بازاره
                      خرید میخ کوب برقی سوماک مدل EF18/35: با تخفیف ویژه و ارسال رایگان و فوری همراه با ضمانت اصالت و سلامت کالا و ضمانت بازگشت کالا و بهترین قیمت میخکوب برقی با پاسخگویی کادر مجرب فروش در فروشگاه ابزارمارکت. ابزار فروش آنلاین، و انواع ابزار یراق

البته به نظر من جز موارد خاص ارزش خرید نداره چون نهایت میخی که می کوبه 3.5سانت است (میخکوبهای بادی راحت تا 5سانت در سخت ترین چوبها می کوبند) و از طرفی قیمت کمی هم نداره حدود 3800به نظر من برای این میخکوب زیاده .اما مزیتش اینه از شر صدای کمپرسور و جای زیادی که نیاز داره راحت میشید.

یک سری میخکوب هم داریم که برای ساختمان سازی و زدن میخ در بتن و مصالح استفاده میشه که در ایران به تفنگ میخکوب معروفه

دارای ایمنی بالا حین کار (مطابق با استاندارد جهانی) قابلیت استفاده انواع میخ و پرچ واشردار مناسب کاربری در بتن

مکانیسم شبیه تنفگ داره داخلش یک سری کپسول موارد منفجره می گذارند مثل تنفنگ اسباب بازی های ترقه زن .بعد با انفجار این مواد میخ را شلیک می کنه

نمونه میخ و چاشنی

البته نوع گازی هم داره که با انفجار گاز درون کپسول مینیاتوریش میخ را شلیک می کنه که در ایران این مدل رایج نیست .چون کپسول گازش کمیاب و گران است.
                      جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۱۶:۰۴ ۱۳۹۹/۱۰/۱۴.
                      ولتر

دیدگاه

سلام
                        ارادت

به نظر من اگر قصد خرید علفزن داشتید حتما قبلش حتی شده 5دقیقه باهاش کار کنید و تست کنید مثلا همین فردی که براتون قبلا علف میزده چند دقیقه ازش دستگاه را بگیرید و تست کنید .وزن و صدا و دود و لرزش داره .من خودم نهایت یک ربع باهاش کار می کنم باید چند دقیقه استراحت کنم دوباره کار کنم چون کمرم درد می گیره (البته من اصلا آدم ورزشکار و روی فرمی نیستم اضافه وزن زیاد دارم)

تیغه اره زنجیری که سر علفزن نصب میشه حدود 25سانت است اما اره زنجیری های معمولی اکثرا 40سانت به بالا هستند پس اگر بخواهید فقط به عنوان اره هرس درختان استفاده کنید بله نیازی به خرید اره زنجیری نیست و همان اره های علفزن جواب میده اما اگر قصد برش تنه درخت و الوار قطور دارید جواب نخواهد داد و بهتره اره زنجیری مجزا بخرید...
                        سلام و عرض ادب و تشکر.....
                        بله اون فردی که علف میزد .... گفت بیا یک تست خودت بکن بفهمی چه کار سختیه....پس ماجرا اینه
                        خیر تنه درخت اگر باشد چند سال یک بار که فوقش اجاره ساعتی میکینیم و یا فردی را برای این کار میاوریم
                        این سری هم یک درخت را با 50 هزار تومان خورد کرد..... نه هدف همان هرس کردن است.... پیشنهاد
                        خیلی خوبی دادید...

دیدگاه

سلام مجدد.....
                          محمد جان مدل پرتابل هیتر لحیم کاری دباره موجود شد....
                          قیمت 1280 و مدل معمولی گرداک (سری فن روی دسته)
                          1490 .... حال به این فکر رفتم که کدام را بخرم....؟؟؟ اگر
                          مدل پرتابل نصف بود که حتما برای کم جا گرفتن ... 100%
                          من پرتابل را بر میداشتم.... ولی انگار 200 فرق دارند ..
                          نظرتان چیست؟؟؟ چه فرقی دارند؟؟؟ کدام بهتر است؟؟؟

هیتر دوکاره وات متغیر دیجیتال GORDAK یک هیتر قابل تنظیم با دمای کاری حداکثر تا 500 درجه دارای نمایشگر دیجیتال مناسب برای مونتاژ و دمونتاژ قطعات مختلف با قابلیت کنترل جداگانه دمای هویه، هیتر

دیدگاه

سلام
                            مخلصیم

به نظر من اون مدل پرتابل اصلا ارزش خرید نداره جز اینکه واقعا یکی به پرتابل بودنش نیاز داشته باشه .که تا اونجا که یادمه شما فقط مشکل کمبود جا در میز کار داشتید

من که خودم 99درصد مواقع از هویه هیتر استفاده می کنم فقط 1درصد مواقع از هیتر استفاده می کنم پس هویه اش خیلی به دردبخوره

قیمت هویه تک هم ببیند875تومنه

اما تفاوت این مدل968با پرتابل همین طور که خودتون عنوان کردید فقط 200هزار تومنه .
                            به نظر من 968بخرید و یکبار برای دستگاهی کامل هزینه کنید
                            ولتر

دیدگاه

سلام
                              مخلصیم

به نظر من اون مدل پرتابل اصلا ارزش خرید نداره جز اینکه واقعا یکی به پرتابل بودنش نیاز داشته باشه .که تا اونجا که یادمه شما فقط مشکل کمبود جا در میز کار داشتید

من که خودم 99درصد مواقع از هویه هیتر استفاده می کنم فقط 1درصد مواقع از هیتر استفاده می کنم پس هویه اش خیلی به دردبخوره

قیمت هویه تک هم ببیند875تومنه

اما تفاوت این مدل968با پرتابل همین طور که خودتون عنوان کردید فقط 200هزار تومنه .
                              به نظر من 968بخرید و یکبار برای دستگاهی کامل هزینه کنید
                              ممنون محمد جان.....
                              محمد عزیز در مدل 968 گورداک آیا دمای هویه قابل تنظیم است و یک ولوم برای تنظیم هیتر و
                              دیگری برای تنظیم هویه است.... یا خیر و هر دو ولوم برای هیتر است و یکی دمای المنت
                              هیتر را تغییر میدهد و دیگری میزان باد هیتر را کم و زیاد میکند و قسمت هویه تغییری
                              روی دمای آن نمیتوان انجام داد...... ممنون میشم راهنمایی کنید....
                              در این صورت میشود یک هویه قلمی معمولی و با مدلی که عکس قرار دادید و کنترل دما
                              دارد... خیلی متفاوت خواهد بود....

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

این عکس را ببینید.... این من را کمی نگران کرد....
                              انگار فقط کنترل دما روی هیتر است....

دیدگاه

سینا جان قطعا دمای هر دو قابل تنظیمه

برای میزان باد نمایشگر نیاز نیست

طبق همین عکس که گذاشتید نوشته یکی از نمایشگرها مال هیتره یکی برای هویه زیر اون ولوم هرزگرد نوشته s-cal a-calاحتمال زیاد ولوم هرزگرد را مثل ضبط ماشین فشار بدید عملکرد کلید فشاری داره و بین دمای هیتر و هویه سویچ می کنه .اصلا اگر دمای هویه این دستگاه تنظیم نشه ارزش نداره پس قطعا قابل تنظیمه خیالتون راحت .قابل تنظیم نبود نام کاربری من را ایکا بلاک کنند اینم تضمینش

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

کلی ویدئو از این هیتر در یوتوب هست شما که زبانتون خوبه ببینید قطعا مزایا و معایبش را گفتند
                                ولتر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X