اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در رابطه با gps (ماژول و مرکز مختصات آن)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در رابطه با gps (ماژول و مرکز مختصات آن)

نوشته اصلی توسط ☺بابابرقی☺
    سلام!
    بله دوست عزیز،اما این مشکلو خیلی وقته حل کردم، به هز حال ممنون
    اااااو تبریک میگم. اخه دیدم تاریخش خیلی قدیمی نیست کسی هم جوابی نداده، منم که تازه کار و تازه واردم جو گیر شدم زود جواب دادم :nerd: به هرحال چون خودم یروژه کاملی با Ublox داشتم چندتا نکته میگم تا اگه از بقیه دوستان کسی بعدا با Ublox کار رو شروع کرد دردسرای منو نداشته باشه.
    سعی کنید ماژول رو فقط به همراه کانکتور آنتن جداگانه بروی برد بزارید و از پین هدر استفاده کنید.
    در اتصال آنتن حتما به توصیه های کاتالوگ توجه کنید، محل، فاصله، نوع و جنس کانکتور و لحیم کاری اون همه تاثیر گذاره( البته در شرایط عادی نشون نمیده ولی اگه خوب کار کنید با یک آنتن اکتیو در شرایط بد اصلا مشکلی نخواهید داشت. یعنی حتی در هوای بد و بارندگی شدید و در میان ساختمانهای بلند و قرار دادن آنتن حتی داخل ماشین باز هم به راحتی با 5-6 ماهواره در ارتباط خواهید بود)
    در تغذیه از خازنهای مناسب فراموش نکنید
    بهتره فقط از کریستال 11059200 استفاده کنید
    نرخ ارسال داده ماژول هم 9600بصورت پیش فرض هست
    دیگه الان چیزی یادم نمیاد فقط اینکه از نرم افزار U-center هم یادتون نره. :rolleyes:
    [img][/img]

دیدگاه

ممنون! نه اتفاقا خیلی خوب شد جواب دادید-متشکرم
      - راستی این نکته که واسه کریستال گفتید، تجربی بوده؟ چه مزیتی داره؟
      -این جملتون منظورش چیه؟تاثیرش چیه؟ خازن با چه اندازه ای؟؟ "در تغذیه از خازنهای مناسب فراموش نکنید"
      - آره u-center نرم افزار بسیار کامل و کاربردی هست

راستی من تو خونه خوب جواب نمیگیرم(فقط گاهی زمان دقیق رو بهم میده) واسه شما هم همینطور بود؟ اما لب پنجره توپ جواب میده!
      ممنون...
      اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ☺بابابرقی☺
        ممنون! نه اتفاقا خیلی خوب شد جواب دادید-متشکرم
        - راستی این نکته که واسه کریستال گفتید، تجربی بوده؟ چه مزیتی داره؟
        -این جملتون منظورش چیه؟تاثیرش چیه؟ خازن با چه اندازه ای؟؟ "در تغذیه از خازنهای مناسب فراموش نکنید"
        - آره u-center نرم افزار بسیار کامل و کاربردی هست

راستی من تو خونه خوب جواب نمیگیرم(فقط گاهی زمان دقیق رو بهم میده) واسه شما هم همینطور بود؟ اما لب پنجره توپ جواب میده!
        ممنون...
        سلام
        درمورد کریستال آره کاملان تجربیه و علتش هم اینکه خوب با این کریستال در نرخ انتقال شما هیچ اشکالی ایجاد نمیشه و دیتا رو کامل دریافت میکنید و هم اینکه با توجه به حجم زیاد دیتا که ماژول دائما میفرسته و شما هم که مطمئنا در برنامه خودتون پردازشهای زیادی دارید چون با رشته ها کار میکنید. این کریستال سرعت مناسبی به شما میده.
        درمورد خازنها: چون شما از آنتن اکتیو استفاده میکنید و اون هم جریان مورد نیاز مدارهای داخلی خودش رو از ماژول تامین میکنه باید تغذیه ورودی رو تا حد امکان ثابت و بدون نویز نگه دارید تا سیگنال بهتری دریافت کنی. من خودم برای مدارم خازنهایی از 1000میکرو تا 103 و 104 رو استفاده کرم. بزرگتر ها بعنوان صافی و گوچکترها هم بعنوان حذف نویز.
        اره خوب GPS کلا نباید زیر سقف جواب بده اما ublox کارش درسته. این اتفاق طبیعیه اما وقتیکه خوب کار کرده باشی اگه وقتی که کانکت شد و شرایطش متعادل شد به محدوده کور مثلا تو خونه بری معمولا قطع نمیشه( در همون محدوده ای که قبلا ساعت رو میداد) مثلا من داخل پارکینگ که هستم مثله شما فقط ساعت دارم یا 5--6 دقیقه طول میکشه تا کانکت بشه اما وقتی از بیرون وارد پارکینگ میشم فقط تعدادی ماهواره رو از دست میدم ولی قطع نمیشم مثلا 10 یا 9 تا میشه 4-6 تا

درضمن از جز به جز دیتایی که میگیری غافل نشو. اگه حال و حوصله کار کردن داشته باشی و از همش و بطور دقیق و بجا استفاده کنی میتونی سیستمی حتی کاملتر از GPSهای کارخونه ای بسازی. دقت سیستمت هم که در میانگین 1 متره، برو حالشو ببر :applause:

دیدگاه

سلام دوستان!
          میخوام با این ماجول(LEA-5) یه قطب نما بسازم، برای این کار به کدوم پارامتر نیازه؟ کدوم جمله رو لازم دارم؟
          اصول کارش چطوریه؟ یعنی مثلا شمال رو نسبت به چی میسنجه؟(آخه جهت ماجول ممکنه یه سره تغییر کنه و قزب نما باید با توجه به جهت ماجول، مثلا شمال رو نشون بده)
          با تشکر...

دیدگاه

برای پیدا کردن شمال، باید ماژول حرکت داشته باشه! مختصات دو نقطه رو میگیری (و با فرض ولید بودن) جهت شما رو با فرمولهای هندسی سینوس کسینوسی بدست میاری. (جهت شمال در سمتیه که فقط عرض جغرافیای تغییر مثبت داره و طول تغییرش صفر هست)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojalan
              برای پیدا کردن شمال، باید ماژول حرکت داشته باشه! مختصات دو نقطه رو میگیری (و با فرض ولید بودن) جهت شما رو با فرمولهای هندسی سینوس کسینوسی بدست میاری. (جهت شمال در سمتیه که فقط عرض جغرافیای تغییر مثبت داره و طول تغییرش صفر هست)
              آهان! بسیار ممنون عزیز!
              با این که با یه بار خوندن دقیقا متوجه نشدم چیکار باید بکنم :redface: اما یکم فکر میکنم تا بفهمم
              البته شما واضح گفتیا، ولی من فعلا هنگم :mrgreen:

دیدگاه

الان داشتم برنامه کار با uart ماجول رو مینوشتم، به یه مشکل جالب برخوردم!! :eek:
                خلاصه میکنم، راه حل مشکل اینه که الان میپرسم:

آیا راهی هست که بشه محتویات یه رشته رو خالی(null) کرد؟
                آخه من تو برنامه اطلاعات رو از ماجول میگیرم و داخل یه رشته میریزم و این کار مکررا انجام میشه، دفعه اول که مشکلی نیست(چون هنوز داخل رشته چیزی نیست و پوچه-null) اما دفعات بعد به مشکل میخورم، برای همین باید مکررا محتویات رشته رو خالی کنم، اما نمیدونم بهینه ترین راهش چیه؟
                با تشکر...

دیدگاه

واسه چی میخوای همچین کاری بکنی. اگه داده های قبلی که توی رشته بودن برات دردسر ساز میشن کافیه بعد از آخرین داده یه دونه null به رشته اضافه کنی

دیدگاه

ممنون!
                    بله،دقیقا مشکلم همون داده های قبلین
                    کافیه بعد از آخرین داده یه دونه null به رشته اضافه کنی
                    اینجوری درسته؟ :
                    null رو اضافه کردم،اینجوری(فرض کنید تا خونه s[i] پر شده) :
                    i++;
                    s2[i]='/0';

با این کار تقریبا درست شد، اما موقع چاپ رشته s2 روی lcd، یه دونه '0' هم آخرش چاپ میشه، تا جایی که یادمه عبارت 0/ معنای null میداد، درسته؟
                    پس ایرادم کجاس؟

دیدگاه

1- کاراکتر نول برابر است با عدد 0x00 یا کاراکتر '0\' داخل کوتیشن تکی بک اسلش صفر (اینطوری نوشتم چون موقع خوندن دیگه اشتباه نمیشه). نیاز نیست که اول همه آرایه یا رشته رو صفر کنی. تنها وقتی آخرین کاراکتر رو نوشتی تو خونه بعدی رو برابر با صفر قرار بده. در ضمن فکر کنم دستورات چاپ تو ال سی دی تعداد کاراکتر برای چاپ رو هم میگیرن(برای همین تعداد رو بدون اون صفر در نظر بگیر)

دیدگاه

بله،ممنون- من به جای بک اسلش، اسلش گذاشته بودم :redface: که رفع شد

در مورد اون قطب نما: میخوام طوری باشه که یه دایره رسم کنه و جهت رو داخل اون نشون بده(مثلا وقتی ماجول به سمت شمال غربی چرخیده میشه،برنامه هم داخل اون دایره یه فلش به سمت شمال غربی رسم میکنه)، تو بعضی گوشیها هست اگه دیده باشین، مثلا تو x6

برای این کار از کدوم پارامتر خروجی NMEA استفاده کنم؟ داخل GPGSV یه چیزایی هست اما شک دارم که همینه یا نه؟
                        بازم سپاس فراوان...

دیدگاه

سیستم جی پی اس فقط مختصات موقعیت رو میده و برای داشتن جهت ماژول گیرنده باید حریکت داشته باشه (تو گیرنده های دستی هم اگه اشتباه نکنم اگه یه جا وایستی جهت پرت و پلا نشون میده) و برای همین هم فکر نمیکنم هیچکدوم از خروجیهای NMEA بدردت بخوره. ولی خب شما یه نگاه به اونا بنداز (منکه همیشه با RMC و GGA کار کردم) اگه چیزی پیدا کردی مارو هم خبر کن

دیدگاه

مشکل در ارتباط gps و میکرو

سلام بر همه.
                            من یدونه lea5a خریدم و اونو به یدونه atmega32 وصل کردم.اطلاعات را از ماژول گرفتم و در یک آرایه ذخیره کردم و بعد اونها رو روی lcd نمایش دادم.منتها مشکل اینجاست که میکرو بعد از یک مدت که کار کرد ،ریست میشه.کسی میدونه مشکل از کجاست؟؟؟آیا ممکنه به خاطر پر شدن حافظه SRAM باشه؟؟؟؟
                            من با کدویژن کار میکنم.
                            یه سوال دیگه توی کد ویژن چطوری میشه یه آرایه که قبلا توش اطلاعات بوده را پاک کرد.منظورم اینه که دیگه توی اون آرایه اطلاعاتی نباشه تا زمانی که اطلاعات جدید توش ذخیره بشه.
                            ممنون .

دیدگاه

پاسخ : مشکل در ارتباط gps و میکرو

نوشته اصلی توسط mihman1369
                              سلام بر همه.
                              من یدونه lea5a خریدم و اونو به یدونه atmega32 وصل کردم.اطلاعات را از ماژول گرفتم و در یک آرایه ذخیره کردم و بعد اونها رو روی lcd نمایش دادم.منتها مشکل اینجاست که میکرو بعد از یک مدت که کار کرد ،ریست میشه.کسی میدونه مشکل از کجاست؟؟؟آیا ممکنه به خاطر پر شدن حافظه SRAM باشه؟؟؟؟
                              من با کدویژن کار میکنم.
                              یه سوال دیگه توی کد ویژن چطوری میشه یه آرایه که قبلا توش اطلاعات بوده را پاک کرد.منظورم اینه که دیگه توی اون آرایه اطلاعاتی نباشه تا زمانی که اطلاعات جدید توش ذخیره بشه.
                              ممنون .
                              درود بر شما!
                              مبارکه :applause:
                              برای مشکل ریست شدن: پایه ریست میکرو(پایه شماره9) رو به VCC وصل کردی دیگه؟
                              اگه با این حال بازم ریست میشه، بعد از این که آرایه رو پر کردی،بیا و ارتباط یوزارت رو قطع کن(اینجوری: UCSRB=0) (البته اگه از مد فرستنده استفاده نمیکنی)، اگه مشکل بازم حل نشد بگو، آخه منم اینجوری میشدم اما دقیقه یادم نیست چجوری حلش کردم :redface:
                              برای آرایه: قبل از پر کردن اولین خونه آرایه، خونه صفر اون رو برابر '0\' قرار بده

دیدگاه

تشکر از بابا برقی عزیز.
                                مهندس من پایه 9 را به تغذیه وصل کردم.
                                مهندس اگه Uart را بعد از دریافت اطلاعات قطع کنم،دوباره برای دریافت اطلاعات جدید باید روشن بشه.اونوقت مشکلی پیش نمیاد؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X