اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در رابطه با gps (ماژول و مرکز مختصات آن)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در رابطه با gps (ماژول و مرکز مختصات آن)

بابا برقی عزیز اون کاری که شما فرمودین را انجام دادم.ولی مشکل ریست شدن میکرو همچنان پا بر جاست.د
    اون نکته ای را هم که درباره آرایه گفتین را هم اجرا کردم ولی اثری در رفع مشکل نداشت.به دادم برسین که پروژه کارشناسیم رو زمین مونده.

دیدگاه

مهندس اگه Uart را بعد از دریافت اطلاعات قطع کنم،دوباره برای دریافت اطلاعات جدید باید روشن بشه.اونوقت مشکلی پیش نمیاد؟؟؟
      نه مشکلی پیش نمیاد
      تست کردی اینو؟ بازم ریست میشه؟
      برنامتو بذار ببینیم برای دریافت چیکار داری میکنی؟
      اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ☺بابابرقی☺
        نه مشکلی پیش نمیاد
        تست کردی اینو؟ بازم ریست میشه؟
        برنامتو بذار ببینیم برای دریافت چیکار داری میکنی؟
        بابا برقی عزیز اون کاری که شما فرمودین را انجام دادم.ولی مشکل ریست شدن میکرو همچنان پا بر جاست.د
        اون نکته ای را هم که درباره آرایه گفتین را هم اجرا کردم ولی اثری در رفع مشکل نداشت.به دادم برسین که پروژه کارشناسیم رو زمین مونده.

برنامه :
        کد:
        Char str3[40];
        Char str2[20];
        Char str4[20];
        While(1){
        For(i==0;i<41;i++){
        Str3[i]=getchar();
        }
          lcd_gotoxy(0,1);    
         sprintf(str2,"%c%c%c%c%c%c%c%c%c%c%c%c%c%c%c%c%c%c%c%c",str3[0],str3[1],str3[2],str3[3],str3[4],str3[5],str3[6],str3[7],str3[8],str3[9],str3[10],str3[11],str3[12],str3[13],str3[14] ,str3[15] ,str3[16] ,str3[17] ,str3[18] ,str3[19]);  
        lcd_puts(str2); 
        lcd_gotoxy(0,2);    
         sprintf(str4,"%c%c%c%c%c%c%c%c%c%c%c%c%c%c%c%c%c%c%c%c",str3[20],str3[21],str3[22],str3[23],str3[24],str3[25],str3[26],str3[27],str3[28],str3[29],str3[30],str3[31],str3[32],str3[33],str3[34] ,str3[35] ,str3[36] ,str3[37] ,str3[38] ,str3[39]);  
        lcd_puts(str4);
        delay_ms(1000); 
        }

البته دیگه من تنظیمات میکرو و هدرهای مورد استفاده را ننوشتم.اگه لازمه اونها را هم بذارم.

جناب بابا برقی من چند تا پست قبل را نگاه کردم و دیدم که شما توی یه پست موضوع زیر را مطرح کردین:
        الان داشتم برنامه کار با uart ماجول رو مینوشتم، به یه مشکل جالب برخوردم!!
        خلاصه میکنم، راه حل مشکل اینه که الان میپرسم:

آیا راهی هست که بشه محتویات یه رشته رو خالی(null) کرد؟
        آخه من تو برنامه اطلاعات رو از ماجول میگیرم و داخل یه رشته میریزم و این کار مکررا انجام میشه، دفعه اول که مشکلی نیست(چون هنوز داخل رشته چیزی نیست و پوچه-null) اما دفعات بعد به مشکل میخورم، برای همین باید مکررا محتویات رشته رو خالی کنم، اما نمیدونم بهینه ترین راهش چیه؟
        با تشکر...
        آیا مشکل شما هم همین ریست شدن میکرو بوده؟؟؟؟

دیدگاه

واو! چه کردی پسر :mrgreen:
          من خودم که خیلی با sprintf حال نمیکنم!
          شما هم اصلا نیازی نیست از این روش(2تا sprintf به اون خفنی :sad برای نمایش رشته هات استفاده کنی
          ببین برنامت فعلا نقص های زیادی داره،اما باید ببینی هدفت چیه و در نهایت میخوای به چی برسی، بعدش بری سراغ رفع نقص ها
          فعلا با فرض همین برنامه موجود،چند تا اشکال هست:
          1- شمارنده حلقه for رو برابر 40 قرار بده(اینجوری 39خونه از آرایه str3 پر میشه و خونه 40 رو Null میکنی که نشون دهنده پایان رشته هستش).
          2- از چه نوع lcd استفاده میکنی؟(حدس میزنم کاراکتری باشه؟ اگه هست ستیزش چنده؟ حدس میزنم 2*20 باشه :rolleyes به هر حال شما چرا نمیایی و یه باره همون str3 رو نمایش بدی و میایی 2تا رشتش میکنی؟!

پس این تغییرات رو انجام بده:
          a- شمارنده حلقه رو 40کن
          b- این 3خط رو به بعد از حلقه اضافه کن و الباقی رو پاک کن:
          کد:
          str[++i]= 0x00;//a
          lcd_puts(str30;//a
          delay_ms(1000);//a
          اون مشکل من هم ریست شدن نبوده، مشکلم خالی کردن یه آرایه که قبلا پر شده، بود که مرتفع گردید!

دیدگاه

تشکر فراوان از جناب بابابرقی عزیز و دوست داشتنی.
            مهندس هدفم فعلا فقط نمایش مختصات و ساعت روی lcd هست .البته این مختصات و ساعت باید پدیت باشه.منظورم اینه که وقتی ساعت را روی lcd نمایش میدیم،قشنگ ثانیه اش تغییر بکنه.
            والا مهندس تو اون خراب شده ای که ما درس میخوندیم به ما فقط در حد نمایش یه جمله ثابت روی lcd یاد دادن.من این مدل نمایش متغیر روی lcd را از یکی از دوستام یاد گرفتم حالا اگه شما میگی اشکال داره خب حرف شما برای ما سند هست و حتما اشکال داره.
            اما اینکه چرا str3 را دو تاش میکنم ،گفتم شاید چون تعداد ستونهای ال سی دی ،20 عدد هست،بهتره کهstr3 را به دو قسمت 20 تایی تقسیم کنم و 20 تاش را روی یه سطر و 20 تای دیگه را روی سطر بعدی .روش شما را تاحالا استفاده نکردم ببینم جواب میده یا نه.
            lcd من 4*20 هست و کاراکتری .
            مهندس فعلا ریست شدن میکرو بدجوری کلافه ام کرده.بر فرض که برنامه من ایراد داشته باشه که حتما اینجور هست ولی آخه میکرو که نباید ریست بشه،منابع ریست که مشخصه چیا هستن. ایراد داشتن برنامه،جزء منابع ریست نیست که آخه!!!!درست میگم؟؟؟
            دستورات شما را هم اجرا میکنم و خبرشو میدم.
            مهندس یه سوال شما برای راه اندازی gps از چه میکرویی استفاده کردین؟؟؟؟میشه مدلش را بگین؟؟؟؟

دیدگاه

مهندس بابابرقی عزیز.نشد که نشد.میکرو باز هم ریست میشه.به دادم برس :sad:

دیدگاه

سلام میهمان عزیز! :smile:
                تو اون خراب شده ای که ما درس میخوندیم به ما فقط در حد نمایش یه جمله ثابت روی lcd یاد دادن.
                مهندس، شما هم قراره مهندس بشی دیگه، پس خیلی چیزا رو خودت باید یاد بگیری که تو دانشگاه نگفتن
                خب! برای مشکل ریست شدن: بله میتونه مشکل از برنامه باشه! شما بیا و دقیقا همین برنامه رو بدون USART اجرا کن، ببین بازم ریست میشه یا نه(یعنی خودت یه مقدار اولیه به str3 بده- به جای استفاده از اون حلقه و سریال میکرو)،اگه دیگه نشد که میفهمی مشکل از جای دیگه ای هست و از سریال مطمئن میشی، ببین در کل من خودم از روش آزمون و خطا زیاد استفاده میکنم(چون واقعا بعضی مشکلات عقلانی و منطقی نیست،مثلا یه مشکلی که دیروز منو حدود 10ساعت الاف کرد،در حالی که برنامه کوچکترین مشکل منطقی نداشت و ابراد به گمانم از باگهای کامپایلر بود oo: oo: که بالاخره رفع شد)، شما هم تغییرات مختلفی تو برنامت بده تا ببینی ایراد از کدوم قسمته
                آهان یه چیز دیگه که خیلی مهمه: دقیقا باید ببینی کی میکروت ریست میشه(مثلا بعد از چاپ فلان کاراکتر، یا مثلا بعد از یه مکث 1ثانیه ای،یا.... این خیلی به عیب یابی مدارت کمک میکنه)
                نتیجه رو بگو...

دیدگاه

راستی:
                  مهندس یه سوال شما برای راه اندازی gps از چه میکرویی استفاده کردین؟؟؟؟میشه مدلش را بگین؟؟؟؟
                  من هم با مگا16 و هم 32 راه انداختم، اگه بشه هم میرم تو کار مگا128 :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ☺بابابرقی☺
                    راستی:من هم با مگا16 و هم 32 راه انداختم، اگه بشه هم میرم تو کار مگا128 :nerd:
                    مهندس ،من با atmega32 که نتونستم.ولی یه برد داشتم که روش یدونه اتمگا 128 بود، روی اون امتحان کردم،دیدم اگه تغذیه gps و میکرو همزمان متصل بشه،مشکلی نیست و عین آینه کار میکنه و ریست نمیشه،اما اگه هر کدوم از این دوتا زودتر بهشون برق برسه،دیگه مدام میکرو ریست میشه.و ریست شدن میکرو هم وقتی هست که اولین سری از اطلاعات را برای یه لحظه کوتاه رو lcd نشون میده.بعد از اون مدام ریست میشه.
                    حتی اگه میکرو را بصورت سخت افزاری ریست کنم هم بازم مشکل ریست های متوالی پا برجاست.
                    به نظر شما باید چکار کنم؟؟؟؟والا من تا همین جا هم همش را از صحیح و خطا رفتم.
                    ممکنه شما یخورده بیشتر فکر کنین ببینین که اون موقع که مشکل منو داشتین چکار کردین؟؟؟؟؟؟
                    :sad:

دیدگاه

مشکل عجیبی داری میهمان جان oo: اینجوری نمیتونم کمک خاصی بهت بکنم،الان دلیل خاصی به ذهنم نمیرسه
                      ببین،اگه من بودم این کارارو میکردم:
                      اول میومدم و چند خط رو LCD چاپ میکردم(بدون استفاده از USART و توی یه حلقه while بی نهایت، که همش چاپ کنه و یبینم آیا بازم ریست میشه یا نه)، اگه مشکلی نداشت که حداقل خیالم از این قسمت راحت میهش و میرم مرحله بعد...
                      مرحله2: میومدم و نه وایسا الان یه چیزی به ذهنم رسید، این که میگی با مگا32 جواب نگرفتی و تغذیه ماجولو و میکرو و نمایش کوتاه روی LCD و اینا، قویا حدس میزنم مشکلت سخت افزاریه، اول اون مرحله بالا رو تست کن ببین چه نتیجه ای میگیری؟بازم ریست میشه؟
                      راستی منبع تغذیت چیه؟ اگه از رگولاتور استفاده میکنی،خازن های موازی ورودی-خروجی رو بذار، از چه کریستالی استفاده میکنی؟ خلاصه هرچی اطلاعات داری بریز وسط :mrgreen:

راستی، مشکل ریست شدن من خیلی شبیه مال شما نبود،دلیلش هم احتمالا یا پایه ریست میکرو بوده(آخه اکثرا موقع تست،رو هوا میذارمش و به VCC نمیزنم :redface، یا این که ایراد از برنامم بود،دقیقا نمیدونم،هرچی بود رفع شد :biggrin:

دیدگاه

سلام.مهندس من فرمایش شما در مورد نمایش روی lcd را اجرا کردم و هیچ مشکلی نبود.حتی برای اطمینان،پورت سریال را هم فعال کردم و بورد را وصل کردم به کامپیوتر و چندتا کاراکتر هم از پورت سریال گرفتم و روی lcdنمایش دادم بدون هیچ مشکلی.
                        منبع تغذیه مورد استفاده یه آداپتور متغیر هست که من آداپتور را وصل کردم به رگولاتور 5 ولتی.در مورد خازنها هم خیالتون راحت باشه.
                        یه چیز جالبتر،در مورد مگا 32 اومدم و یکمی تاخیر های موجود در برنامه را کم کردم .حالا میکرو کمتر ریست میشه ولی lcd فقط یکبار اطلاعات را نشون میده و رفرش نمیشه.
                        و یه مشکل خیلی جالبتر هم اینه که در مورد اتمگا128،اگر تغذیه میکرو با تاخیر وصل بشه،علاوه بر اینکه میکرو دایما ریست میشه،بعضی از پایه های اون هم یه لحظه 1 میشه.چون روی برد اتمگا128 به بعضی از پایه ها LED وصل بود اینو متوجه شدم.
                        مهندس به نظرتون اگه بیام و تنظیمات gps را تغییر بدم ،مثل همون چیزی که چندتا پست قبلی انجام شده،یعنی لحس را یه کاری کنیم که اطلاعات را 5 ثانیه یکبار بفرسته،مشکل حل میشه؟؟؟؟
                        مهندس اصلا میشه شما مرحله به مرحله به من بگین چکار کنم؟؟؟یعنی از اول برنامه را با کمک شما بنویسم.میشه؟؟؟
                        ممنون

دیدگاه

سلام
                          جناب میهمان من هم این مشکل رو زمانی داشتم . که مربوط به این می شد که پایه ی Reset میکرو رو به VCC وصل نکرده بودم .
                          این پایه Active Low میباشد ( البته در ATMEGA32 که اینطور بود ) .
                          دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .

دیدگاه

راجع به بخش تصویری GPS کسی اطلاعاتی داره ؟

از ATMEGA32 میشه برای اینکار استفاده کرد ؟
                            از چه حافظه ای باید استفاده کرد ؟
                            چطور مشخصات رو روی نقشه روی LCD گرافیکی نمایش داد ؟

:-/

دیدگاه

نوشته اصلی توسط goldperson2005
                              سلام
                              جناب میهمان من هم این مشکل رو زمانی داشتم . که مربوط به این می شد که پایه ی Reset میکرو رو به VCC وصل نکرده بودم .
                              این پایه Active Low میباشد ( البته در ATMEGA32 که اینطور بود ) .
                              سلام.تشکر از توجه شما.
                              اما من پایه ریست را به تغذیه وصل کردم.مشکل همچنان پا بر جاست....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mihman1369
                                سلام.تشکر از توجه شما.
                                اما من پایه ریست را به تغذیه وصل کردم.مشکل همچنان پا بر جاست....
                                دوست عزیز پس به نظر من دو حالت دیگر باقی می ماند .
                                یکی اینکه خروجی رگولاتور شما جریان کافی تولید نمی کند و وقتی reset را به VCC وصل می کنید جریان کافی به این پایه نمی رسد و reset غیر فعال نمی شود . ( به عنوان مثال اگر به LF33CV ولتاژ 5.3 اعمال شود جریان 50mA و وقتی به آن ولتاژ 16 اعمال شود جریان 500mA بدست می دهد .
                                دیگر اینکه خود میکرو مشکل داخلی دارد .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X