اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در رابطه با gps (ماژول و مرکز مختصات آن)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در رابطه با gps (ماژول و مرکز مختصات آن)

نوشته اصلی توسط goldperson2005
    دوست عزیز پس به نظر من دو حالت دیگر باقی می ماند .
    یکی اینکه خروجی رگولاتور شما جریان کافی تولید نمی کند و وقتی reset را به VCC وصل می کنید جریان کافی به این پایه نمی رسد و reset غیر فعال نمی شود . ( به عنوان مثال اگر به LF33CV ولتاژ 5.3 اعمال شود جریان 50mA و وقتی به آن ولتاژ 16 اعمال شود جریان 500mA بدست می دهد .
    دیگر اینکه خ میکرو مشکل داخلی دارد .
    مورد اول که با توجه به این جمله رد میشه:
    دیدم اگه تغذیه gps و میکرو همزمان متصل بشه،مشکلی نیست و عین آینه کار میکن
    البته من نفهمیدم عین آینه کار میکنه یعنی چی؟! :mrgreen: (منظور اینه که ماجول مثلا میتونه 5تا ماهماره رو Track کنه و به حالت 3D Fix بره؟؟)
    مورد دوم هم اینجوری رد میشه:
    ایشون با حداقل دو نوع میکرو(مگه32و128 تست کردند و در مواردی هم عین آینه( :mrgreenجواب گرفتند)

ولی باز هم من باب اطمینان، به جناب میهمان عزیز توصیه زیر رو میکنم:
    با 2تا مولتی متر(یا با هر تدبیر دیگه ای!)، به طور همزمان ولتاژ و جریان مدار(شامل میکرو و ماجول و LCD) رو زیر نظر داشته باشید، احتمالش هست که آداپتورتون مشکل داشته باشه و گاهی اوقات ولتاژش افت کنه،که در این صورت میکرو دائما ریست میشه(اینو حتما تست کنید...)
    اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط goldperson2005
      راجع به بخش تصویری GPS کسی اطلاعاتی داره ؟

از ATMEGA32 میشه برای اینکار استفاده کرد ؟
      از چه حافظه ای باید استفاده کرد ؟
      چطور مشخصات رو روی نقشه روی LCD گرافیکی نمایش داد ؟

:-/
      بخش تصویری؟ دقیقا منظورتون چیه؟ اگه منظور نمایش لحظه به لحظه موقعیت روی نقشه-مثل گوگل مپ و ایناست که بله با مگا32هم میشه،اما خیلی جای مانور نداری و بهتره از مگا64یا 1278 و اینا استفاده کنید
      از چه حافظه ای باید استفاده کرد ؟
      شما باید از حافشه خارجی استفاده کنید(مثل رم گوشهای نوکیا و...، رم 2یا4گیگSD)
      چطور مشخصات رو روی نقشه روی LCD گرافیکی نمایش داد ؟
      والا من خودم هم هنوز این کار رو شروع نکردم،اما تو فکرشم برای تکمیل پروژم،این قالیت رو هم اضافه کنم-ایشاالله سر فرصت! :redface:(اما روند کار رو تا حدودی میدونم :rolleyes:...)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mihman1369
        سلام.مهندس من فرمایش شما در مورد نمایش روی lcd را...
        سلام دوست عزیز
        اول عذرخواهی میکنم به خاطر تاخیر چند روزم(دسترسیم به سایت محدود بود-تقریبا Read-Only بودم!)
        من آداپتور را وصل کردم به رگولاتور 5 ولتی
        یه وقت 5ولت رو ندی به ماجول!!! تغذیه ماجول 3.3ولت هستش، اگه تا الان 5دادی و نسوخته خیلی شانس آوردی :agree:

به نظرتون اگه بیام و تنظیمات gps را تغییر بدم...
        به نظرم تاثیری نداشته باشه، یعنی فکر نمیکنم مشکل از این باشه،اما باز هم شما یه امتحانی بکن،ضرر که نداره،فوقش جواب نمیده(البته اگه تو این چند روز تست نکرده باشید؟!!)

مهندس اصلا میشه شما مرحله به مرحله به من بگین چکار کنم؟؟؟یعنی از اول برنامه را با کمک شما بنویسم.میشه؟؟؟
        مشکلی نداره،من تا جایی که بتونم در خدوتتون هستم،یا علی...
        شما استارتو بزن،منم هل میدم :mrgreen:

دیدگاه

لطفا به تاپیک زیر سر بزنید و در مباحث شرکت کنید .

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=55305.0

:nice: :nice: :nice:
          دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .

دیدگاه

سلام
            کسی راجع به پایه ی GPIO و P1PPS در ماژول GPS01 چیزی میدونه ؟

:read:
            دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .

دیدگاه

سلام خدمت تمامی دوستان
              من یه ماژول 720fدارم که میخوام به میکرو مگا 8 وصلش کنم اطلاعاتشو تحلیل کنم اونوقت باهاش یه رباط رو جابجا کنم
              برنامه ای که میذارم تو سیمالاتور بسکام جواب داد ولی به میکرو که وصل میکنم جواب نمیده!!!!!!!!
              کد:
              $regfile = "M8def.dat"

$crystal = 11059200

$baud = 9600
              Config Lcdpin = Pin , Db4 = Pinb.2 , Db5 = Pinb.3 , Db6 = Pinb.4 , Db7 = Pinb.5 , E = Pinb.1 , Rs = Pinb.0 ,
              Config Lcd = 16 * 2
              Cls
              Config Portc = Output
              Declare Sub Position
              Enable Interrupts
              Config Int0 = Low Level
              Enable Int0
              On Int0 Target
              Dim S As String * 90 , P2 As String * 1 , P As String * 90 , Q As String * 90
              Dim Y As String * 15 , O As String * 15 , Speed As String * 15 , X As String * 15 , L As String * 10
              Dim Q1 As String * 15 , Jah As Single , Dx As Single , Rlrad As Single
              Dim Dy As Single , H As Single , J As Single , K As Single , Jahat As Single , Rl As Single
              Dim U As Single , Ja As String * 6 , Fasele As Single
              Dim N As String * 6 , N1 As String * 6 , Masir As Integer , Masirrad As Single
              P = "$GPRMC,070242.000,V,2934.7330,N,05236.0000,E,000.0,300.0,251211,,,N*77"
              P2 = "$"
              Portc = 0
              '----------------------------------------------
              Do
                Call Position
               If Rl < -0.17 Then
                 Portc.0 = 1
                 Call Position
                 End If
                  If Rl > 0.17 Then
                  Portc.1 = 1
                  Call Position
                 End If
                 If Rl > -0.17 And Rl < 0.17 Then
                  Portc.0 = 0
                  Portc.1 = 0
                  Exit Do
                 End If

Loop
              '------------------------------------------------
               Do
               If Fasele > 9 Then
               Portc.2 = 1
               Call Position
               Else
               Portc.2 = 0
               Exit Do
                End If
              Loop
              End

'------------------------------------------------
              Sub Position
              Do
              P2 = Waitkey()
              Input , Q
              N = Mid(q , 2 , 5)

If N = "GPRMC" Then
              Print N
              S = Q
              Ja = Mid(s , 53 , 3)
              X = Mid(s , 41 , 3)
              J = Val(x)
              L = Mid(p , 41 , 3)
              H = Val(l)
              Y = Mid(s , 27 , 3)
              K = Val(y)
              O = Mid(p , 27 , 3)
              U = Val(o)
              Dx = H - J
              Dx = Dx ^ 2
              Dy = U - K
              Dy = Dy ^ 2
               Fasele = Dx + Dy
               Fasele = Fasele ^ 0.5
              Masir = Atn2(dx , Dy)
              Q1 = Mid(s , 53 , 3)
              Cls
              Jah = Val(q1)
              Jahat = Deg2rad(jah)
              Rlrad = Jahat - Masir
              Rl = Sin(rlrad) : Print Rl
              Exit Do
              End If
              Loop
              End Sub
              '------------------------------------------
              Target:

Do
              P2 = Waitkey()
              Input , Q
              N = Mid(q , 2 , 5)
              Lcd N
              If N = "GPRMC" Then
              P = Q

Exit Do
               End If
               Loop
              Return
              در ضمن برای کانفیگ ماژول از فایل زیر میشه استفاده کرد
              http://file.canmore.com.tw/download/Configure%20Serial%20Port_Baudrate.zip
              نوشته اصلی توسط sazesh
              اخوی شما چند سالته ؟
              سوال راجع به کانفیگ کردن ماژول جی پی اس بوده پیشنهاد ساخت پورت سریال مجازی روی میکرو! میدن ! پیشنهاد اضافه کردن میکرو !

////////////////////////

در هر صورت این مورد حل شد .
              اونایی که می خان ماژول gps رو از کمپانی ublox کانفیگ کنن نرم افزار u-center رو از این آدرس بگیرن :
              http://www.u-blox.com/images/downloads/Product_Docs/u-center_6.01_Installer.zip

امکانات بصری و دریافت اطلاعات و نمایش اونا به کنار . کاریش نداریم
              برای کانفیگ کردن ماژول بعد از اینکه با این نرم افزار کانکت شدین f9 رو بزنین . پنجره مسیج ویو نمایش داده میشه
              حالا از اون نمودار درختی به این آدرس برین :
              UBX
              CFG(config)
              حالا تو زیر شاخه ها می تونین تنظمات مورد نیاز رو انجام بدین و ذخیره اش کنین .
              برای مثال برای کاری که من دنبالش بودم به اینجا برین :
              UBX
              CFG(config)
              RATE(rates)

و بعد مثلا میژرمنت پریود رو به 5000 میلی ثانیه تغییر بدین و ذخیره کنین .
              پایین همین پنجره هم یه تکست باکس هست که کدهای لازم برای کانفیگ رو نشون میده (به صورت هگز و کنارش اسکی) که اگه خواستین این تنظیمات رو بدون استفاده از این نرم افزار انجام بدین از اونا استفاده کنین (حالا چه از طریق میکرو و چه از طریق ترمینال با کامپیوتر)

سایر تنظیمات هم به همین شکله .
              //
              در ضمن یه رفرنس pdf از دستورات کنترلی CMD-CFG های این ماژول هم تو فولدری که نرم افزارو نصب کردین هست که ممکنه به دردتون بخوره برای سر در آوردن از سایر مواردی که می تونین کانفیگ کنین.

دیدگاه

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان
                من تعدادی دستگاه gps خودرویی در سطح کشور دارم
                تقریبا در همه یک نوع انتن و یک نوع ماژول استفاده شده
                الان مشکلی دارم در بعضی مناطق
                مثلا در شهر ساری gps دارم که داخل ماشین و در شهر ساری در حال تردده ولی موقعیت در 70 کیلومتری شهر ساری در داخل جنگل ها میندازه
                جالب اینجاست که حرکتم می کنه داخل جنگل
                همین اتومبیل به شهر های تهران اصفهان حرکت کرده همین که به رشته کوه البرز میرسه و نزدیک شهر ساری میشه دوباره رکورد هاری پرت میندازه
                یا مثلا دستگاهی در شهر گلبهار(30 کیلومتری مشهد) دارم گاها دیدم که رکورد های در منظقه دیگه ای میندازه
                من نتونستم دلیل درست حسابی برای این مشکل پیدا کنم
                کسی چیزی میدونه یا اطلاعی دارد؟
                هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
                بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
                میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط n340
                  با سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان
                  من تعدادی دستگاه gps خودرویی در سطح کشور دارم
                  تقریبا در همه یک نوع انتن و یک نوع ماژول استفاده شده
                  الان مشکلی دارم در بعضی مناطق
                  مثلا در شهر ساری gps دارم که داخل ماشین و در شهر ساری در حال تردده ولی موقعیت در 70 کیلومتری شهر ساری در داخل جنگل ها میندازه
                  جالب اینجاست که حرکتم می کنه داخل جنگل
                  همین اتومبیل به شهر های تهران اصفهان حرکت کرده همین که به رشته کوه البرز میرسه و نزدیک شهر ساری میشه دوباره رکورد هاری پرت میندازه
                  یا مثلا دستگاهی در شهر گلبهار(30 کیلومتری مشهد) دارم گاها دیدم که رکورد های در منظقه دیگه ای میندازه
                  من نتونستم دلیل درست حسابی برای این مشکل پیدا کنم
                  کسی چیزی میدونه یا اطلاعی دارد؟
                  با سلام
                  معمولا موقعی اطلاعات نادرست میده که درست به ماهواره ها کانکت نشده باشه، بقیه ماشین ها تو این محدوده هایی که فرمودید اطلاعات درستی میدن و فقط همون ماشین اینجوریه؟

دیدگاه

اگه همیشه این اتفاق میفته (نادرست بودن موقعیت نشان داده شده فقط برای یک منطقه خاص مثل ساری) ولی همون دستگاه برای مناطق دیگه درست کار میکنه؛ به احتمال زیاد مختصات پایه یا مرجع برای نقشه اون محل (ساری که فرمودین) درست تنظیم نشده و دارای خطاست که باید اصلاح بشه.
                    اما اگه این دستگاه در جاهای دیگه هم خطا داره، ممکنه اتصال آنتن درست نباشه یا اینکه ماژول دریافت اصلی خوب کار نمیکنه

دیدگاه

جناب mojalan به نکته خوبی اشاره کردید
                      حتما چک میکنم
                      با سایتی دیگه
                      نه فقط همون یک ماشین رو اون منطقه دارم
                      ولی مطمئنا اگه بازم دستگاه بفرستم چون با همون ماژول و همون انتن کار میکنه
                      نتیجه همون
                      فعلا تعدادی ماژول دارم تا تمام شدن و گرانی دلار قصد خرید جدید رو ندارم
                      ولی خرید بعدی میخوام از ماژول با چیپ شرکت SIRI خرید کنم که مارک معروفی هست
                      هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
                      بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
                      میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

با سلام و احترام
                        من یک برد راه انداز ماژول neo-5q از فروشگاه آر اف فون خریدم، فروشنده گفت اگه بخوام از ttl & usb استفاده کنم موردی نداره ولی اگه بخوام از پورت com استفاده کنم باید یه مقاومت r4 هست روی برد اونو با لحیم بردارم. ( از بابت تغذیه مداری ، البته به گفته فروشنده )
                        حالا سوال:
                        1- اگه من بخوام الان از کام بزنم به کامپیوتر و اون مقاومت رو بردارم، بعدا می تونم به میکرو وصل کنم،( چون فعلا می خوام اطلاعات رو ببینم)
                        2- برنامه برای ران کردن چی داریم که من بتونم اطلاعات ( خروجی ) رو ببینم، ماژول برای شرکت u-blox هستش،
                        3- اگر مقاومت رو بر ندارم می تونم به کام بزنم؟؟؟ فروشنده می گفت مشکل داره، به نظرتون می سوزه ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m0hammadaghigh
                          با سلام و احترام
                          من یک برد راه انداز ماژول neo-5q از فروشگاه آر اف فون خریدم، فروشنده گفت اگه بخوام از ttl & usb استفاده کنم موردی نداره ولی اگه بخوام از پورت com استفاده کنم باید یه مقاومت r4 هست روی برد اونو با لحیم بردارم. ( از بابت تغذیه مداری ، البته به گفته فروشنده )
                          حالا سوال:
                          1- اگه من بخوام الان از کام بزنم به کامپیوتر و اون مقاومت رو بردارم، بعدا می تونم به میکرو وصل کنم،( چون فعلا می خوام اطلاعات رو ببینم)
                          2- برنامه برای ران کردن چی داریم که من بتونم اطلاعات ( خروجی ) رو ببینم، ماژول برای شرکت u-blox هستش،
                          3- اگر مقاومت رو بر ندارم می تونم به کام بزنم؟؟؟ فروشنده می گفت مشکل داره، به نظرتون می سوزه ؟؟؟
                          1- برای ارتباط با میکرو که سریال(com) بسیار راحتتر هستش، از طریق usb بعید میدونم بتونید با میکرو ارتباط برقرار کنید.
                          2- u-center تقریبا هرچی میخواستم تو این برنامه بود، عالیه، از سایتش میتونید دانلود کنید
                          3- نمیدونم، بستگی به شماتیک مدار داره، اما بهتره با خود فروشنده تماس بگیرید، هرچی باشه اون مدار رو طراحی کرده، شمارش رو از سایتش بردارید

دیدگاه

سلام
                            دیتاشیتشو یه نگاه انداختم، اگه درست باشه که هست (لااقل قابل اطمینان تر از حرف فروشنده مورد نظره!) خروجی db9 ش استاندارد rs232 ه، پس برای اتصال به com ه کامپیوتر مشکلی نداری، فقط برای اتصال به میکرو یه max232 بذار سر راهش که ttl کنی سطح ولتاژو...
                            مدارم تغییری نده.
                            مشغول در این دنیای آکل و ماکول .......

دیدگاه

سلام.اقا سید یکمی واسه استخراج دیتا بیشتر توضیح بدین یا حداقل یه برنامه ی سبک تر بنویسید

من می خوام مختصات جغرافیایی + سرعت رو از داخل اطلاعات ارسالی توسط ماژول بیرون بکشم

از اینتراپت هم استفاده کردم الان تک تک کاراکتر ها رو میگیرم فقط نمی دونم چطوری این کاراکتر هارو رو به هم وصل کنم و بعدش ما بقیه اضافی رو کات کنم

در واقع برنامه ام اینطوریه:
                              c(100) as byte
                              Readd:
                              C(a) = Udr1
                              Incr A
                              Print #2 , Chr(c(a)) 'd
                              Return

حالا 1 - این اعداد باینری چطوری تبدیل به اسکی کنم

2- چطوری به بچسپونم و اضافی ها رو کات کنم

از اون برنامه ای که تو صفحه ی دوم گذاشتید سر در نیاوردم
                              متشکرم

((( تا زمانی که به قدرت نرسیده ای فرمانبردار باش و چون به آن رسیدی، فروتن. )))

((( سکه ها همیشه سر و صدا می کنند ، اما پول های کاغذی همواره ساکت اند. پس وقتی ارزش شما زیاد می شود، ساکت و فروتن باقی بمانید.)))

دیدگاه

اقای جعفری ؟؟؟؟؟؟؟؟

کسی از دوستان نیس؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                                ((( تا زمانی که به قدرت نرسیده ای فرمانبردار باش و چون به آن رسیدی، فروتن. )))

((( سکه ها همیشه سر و صدا می کنند ، اما پول های کاغذی همواره ساکت اند. پس وقتی ارزش شما زیاد می شود، ساکت و فروتن باقی بمانید.)))

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X