اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پیشنهادات و انتقادات

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پیشنهادات و انتقادات

نه لطفا نظراتتون رو اونجا اعلام کنید.
    یک سری امکانات جدید هست که در صورت سوال کردن جواب داده میشن ! )
    I ❤️ ECA

دیدگاه

آقا به نظر من قالب جدید خوب شده ولی به قول دوستمون رنگش یه کم بدجوره
      در ضمن آقای بلورچیان میشه امکان پست سریع رو هم به زیر صفحه اضافه کنید چون با اینترنت ذغالی ما سخته هی بخوام برم صفحه ی پاسخ

دیدگاه

امکان پاسخ پست سریع وجود داره باید از داخل قسمت کاربری خودتون این امکان رو تنظیم کنید تا نمایش داده بشه براتون. البته امکان ادیت پست و ... غیره اونجا نیست که سعی میکنم اضافه کنم تا شب.
        I ❤️ ECA

دیدگاه

از نطر سرعت خوب شده اما رنگ بندی خوبی نداره

دیدگاه

البته بهتر از اون رنگ تیره ی قبلیه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
              واقعا فکر میکنین بانک ملت شتاب نیست؟ :icon_razz:
              دوست عزیز این شماره حسابی که داده شده هم مال همین عابر بانک ملت هست و عضو طرح شتاب فکر کنم یکی دوتا از دوستان هم قبلا کارت به کارت ریخته بودن شما هم میتونید حتما
              موفق باشین.
              سلام
              واقعا نمی دونستم که این شماره حساب ماله عابر بانکه

اگه تو فروشگاه قید میکردید که امکان پرداخت از طریق عابر بانک هست بهتر بود .

موفق باشید :smile:
              [left][move][b][color=green][size=11pt]ما می توانیم .
              ، همین ... *. * * *. * * * [color=re

دیدگاه

سلام،خسته نباشید
                امکانش هست که پستهای "دیدن نامه های جدید ارسال شده از آخرین ورود شما" به صورت بخش به بخش مرتب بشن؟؟
                یعنی میکرو کنترلر ، مدار آنالوگ و ......
                ممنون
                در دیر مغان آمد یارم قدحی در دست
                مست از می می خواران از نرگس مستش مست

دیدگاه

سلام.
                  من یک انتقاد و یک پیشنهاد دارم.
                  اول انتقاد:چرا داخل تاپیک ها برای رفتن به تاپیک های بعدی یا قبلی لینکی وجود نداره،در صورتی که قبلا وجود داشت؟
                  فکر میکنم اون طوری سرعت مرور صفحات بالاتر بود.
                  پیشنهادمم اینه که تو هر بخش یه تاپیک به اسم نکات کلیدی یا هر اسم دیگه ای ایجاد کنید تا دوستانی که عضو هستن و
                  این مطالب رو واردن نکات مربوط به اون بخش رو اون جا بنویسن تا هم بچه هایی که دانشجو هستن استفاده کنن و هم
                  یادآوری باشه برای بقیه بچه ها.
                  Never regard study as a duty,but as a enviable opportunity to learn to know the liberating influence of beauty in the realm of the spirit for your own personal joy and to the profit of the community to which your later work belongs
                  Albert Einstein

دیدگاه

در مورد لینک به تاپیک بعدی و قبلی قبلا هم فکر کنم نداشتیم ولی اینکه واقعا مفید هست یا نه رو نمیدونم! من میگردم اگر امکانی برای این کار وجود داشت حتما قرار میدم.

در مورد تاپیک هایی برای نکات مهم ... باید بگم که روی این مورد داریم کار میکنیم ولی ده دقیقا به این صورت احتمالا مقالات کلی در باب موضوعات پرکاربرد به طور تجربی تهیه خواهیم کرد ولی خوب زمانبر هست.
                    فعلا شما می تونید در باره مورد خاصی که علاقه دارید همچین تاپیکی ایجاد کنید و در صورت همکاری بقیه اعضا و مفید بودن تاپیک این تاپیک مهم میشود و میتونیم این رویه رو ادامه بدیم.

متشکر
                    I ❤️ ECA

دیدگاه

در مورد لینک به تاپیک بعدی و قبلی قبلا هم فکر کنم نداشتیم ولی اینکه واقعا مفید هست یا نه رو نمیدونم! من میگردم اگر امکانی برای این کار وجود داشت حتما قرار میدم.
                      در این مورد من قبلا که قالب سایت تغییر نکرده بود تو بخش گفتگوی آزاد همچین چیزی رو دیده بودم.

فعلا شما می تونید در باره مورد خاصی که علاقه دارید همچین تاپیکی ایجاد کنید و در صورت همکاری بقیه اعضا و مفید بودن تاپیک این تاپیک مهم میشود و میتونیم این رویه رو ادامه بدیم.
                      در این مورد هم چون من ترم اولم ،چیز زیادی نمیدونم که بخوام دیگران رو راهنمایی کنم.به خاطر همین هم گفتم که بچه هایی که واردن
                      شروع کنن.
                      Never regard study as a duty,but as a enviable opportunity to learn to know the liberating influence of beauty in the realm of the spirit for your own personal joy and to the profit of the community to which your later work belongs
                      Albert Einstein

دیدگاه

سلام
                        یه سه چهار روزی هست که من با سایت مشکل دارم. صبح ها که اصلاً نمیتونم وارد بشم. صفحه اول انجمن باز نمیشه.
                        میخواستم بدونم آیا کس دیگه ای هم این مشکلو داره؟ اگر اینطوره فکر میکنم باید هر چه سریعتر یه چاره ای براش اندیشیده بشه وگرنه مشکل ساز میشه.

دیدگاه

ببینید اگر نتونستین وارد سایت بشین یک ربع بعد اقدام کنید . سرور وقتی شلوغ باشه ریست میکنه و 10 دقیقه طول میکشه تا دوباره وصل بشه
                          I ❤️ ECA

دیدگاه

یک ربع که سهله..... بعضی وقتا سایت کلاً از صبح تا غروب تعطیله oo:
                            من صبح که میام اگر ببینم باز نمیشه میرم به چند جا سر میزنم بعد از یه مدت دوباره میام میبینم سایت بالا نمیاد.
                            یه چند ساعتی میرم کارامو انجام میدم و بعد میام میشینم پای کامپیوتر و هر یک ساعت یک بار امتحان میکنم اما بازم باز نمیشه تا اینکه آخر شب به زور میاد بالا و میبینم که پست های جدید زیادی ارسال نشده . تصور میکنم خیلیا این مشکلو دارن.

دیدگاه

از دیروز غروب دارم سعی میکنم تازه تونستم وارد بشم!
                              دیروز که اصلاً باز نمیکرد. امروز هم دو جور ارور داد:
                              • [li] zero sized reply[/li]

• [li]Connection Problems[/li]
                              Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.

دیدگاه

دوباره این اسرائیلی ها حمله کردن با سایت های ایرانی پر بازدید.....
                                دیروز persianblog هک شد کلا ....
                                یک مقدار وضع امنیتی ریخته بهم .... نمیتونم کاریش کنم درست میشه .... البته اگه دقت کنین از دیشب تاحال کلی پست زده شده پس واسه همه نیست مشکل ولی خوب باید یکم روش کار کرد.
                                I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X