اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

افزایش امکانات انجمن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : افزایش امکانات انجمن

ورود شما رو به یکی از سایتهای شمردن بازدید تبریک الکی میگم !!!!آ‌آ‌آ‌آ‌ :cry2:
    هیچ چیز آمار اون برام درست در نیومده!!!آ‌ اکثر صبحها می نویسه سرویس شلوغه و کار نمی کنه ... بعد از مدتی خسته شدم،چون سایتم رو هنوز راه ننداختم تعداد بازدید در روزم بالای 60 نمی ره(تازگیها از کشورهای مختلف دانلود هامو پیدا میکنن دست کم 40-50 کشور که الکی آمارم رو بالاتر هم برده !!آ‌آ‌آ‌آ‌ ) دیدم بهترین تست مال سایت خودمه،2 تا سایت دیگه هم اضافه کردم ببینم نتیجه ها چطوره ... یا قمر بنی هاشم !!آ‌آ‌ چشمتون روز بد نبینه :nice: یکیش هم مثل هم در نیومد !!!آ‌(البته کد جاوای اونها احتمالا باید کامل لود بشه و فکر کنم اگه صفحه اون رو لود نشده عوض کنین نمیشمره و چون 3 تا دارم تا لود اولی مردم صبر میکنن و آمار توو بقیه از بین می ره اما مشکلم اینه که بقیه بعضی وقتها آمار رو بیشتر از اولی نشون میدن !!آ‌)آ‌ سوای گزینه مربوط توو کنترل پانلتون می تونین از گزینه های خود SMF هم استفاده کنین ... (داره ...) اما اگه هدفتون اینه که محل ورود رو پیدا کنین که ببینین ایراد از چیه !!! فکر کنم چون اونهایی که مشکل دارن با پروکسی میان این هم ....

توو سایتم اولین شمارنده همینه ... 2 تا هم مال سایتها دیگست ... دومی از لحاظ نمایش شهر و استان و کشور بهتر بود و فقط توو اولی دیدم که به ازای هر IP می نویسه کدوم صفحه ها رفته ... اما همش در پیته ...

راستی می تونین پسوورد بزارین تا بقیه آمار رو نبینن (مثلا از 10000شروع کردین ( احتما از تعداد افراد ثبت نامیه ... که اگر کسی الان وصل بشه و بعد هم دوبازه با همون ای پی بعذ از مدتی بیاد 2 نفر شمرد میشه ... پس بهتره از CPANEL بازدید کل رو بنویسین ...)آ‌) اما اگه پسوورد گزاشتین منم می خوام :twisted:

این بحث رو جای مسنجر یاMESSAGE اینجا گفتم تا بقیه هم استفاده ای کنن (البته بهتر از من می دونن )

دیدگاه

سلام
      میخاستم ببینم آیا امکانش هست که بالای هر تاپیکی زده بشه که اینجا از فلانی اینقدر تشکر شده از اون یکی اینقدر؟
      مثلا بالای تاپیک بزنه از این کاربر 5تشکر.... مثلا : امیرعلی بلورچیان5تا
      که کاربر بدونه بیشترین تشکرهاش کدوم بخش ها بدونه
      اینطور متوجه میشه که کدوم قسمت مفید تر بوده که اینهمه استقبال کننده داشته و تشکر شده که بیشتر تلاش کنه واسه بهینه سازی هاش

دیدگاه

هر تاپیک یا هر انجمن ؟
        I ❤️ ECA

دیدگاه

هرتاپیک
          مثلا من میبینم بر اثر زدن تاپیک هایی یهو تعداد تشکرها میره بالا بعد کنجکاو میشم ببینم کجا اینقدر مفید بوده که اینطوره
          خب وقتی میبینم اینهمه تشکر میشه میرم اون تاپیک را بیشتر سر و سامون میدم
          حالا این کلی است

دیدگاه

متاسفانه همچین کاری امکانش نیست .....
            یعنی هست ولی من نمی تونم انجامش بدم برنامه نویسی زیادی می طلبه که کار من نیست.
            شاید بتونم یک لیست از تشکر ها برای هر کس نمایش بدم ولی فقط شاید .....
            I ❤️ ECA

دیدگاه

حیف شد

دیدگاه

سلام.
                یه چند تا مشکل فکر میکنم اعضای تازه وارد زیاد بهش بر میخورن.

اول اینکه یه لینک ثبت نام در صفحه اول بذاریم.
                دوم اینکه اون لینک هایی که در فلش اول سایت گذاشته شده نمیدونم چرا به چشم نمیاد همه فقط اون قسمت وارد کردم نام کاربری و ... رو میبینن باید یه فکری هم به حال اون بکنیم.

موفق باشید.
                شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
                هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
                چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

راستش خیلی جاها به چشم نمی خورن !
                  برای فروشگاه یک فلش نسبتا خوب ساختیم که فکر کنم اونجارو ایدآل کرده ولی برای صفحه اول ......
                  به نظرتون یک منو تو صفحه اول بزاریم بالای بالا با گزینه های زیر خوب میشه ؟

انجمن ثبت نام در انجمن فروشگاه ثبت نام در فروشگاه دانلود سنتر

نمی دونم همچین چیزی! لطفا شماهم پیشنهعاد بدین
                  I ❤️ ECA

دیدگاه

به نظر من یه صفحه enter به جای صفحه اول همراه با فلش هایی که میخواهیم ببیننشون بگزاریم حل شه.

دیدگاه

میشه دقیقتر بگین ؟
                      چجور صفحه ای ؟ چیا باشه توش؟
                      I ❤️ ECA

دیدگاه

پاسخ : افزایش امکانات انجمنBackground

وقتی کاربر www.eca.ir رو میزنه وارد صفحه ای بشه که ما در اون فلش هایی که میخوایم دیده شن را به عنوان Background بگزاریم و روی اون جایی برای نام کاربری و پس و یه دکمه کوچیک برای ثپت نام.

دیدگاه

به لحاظ اجرایی نمیتونیم که داخل فلش کادر ورود بزاریم ......
                          پیشنهاد بدین که برای این حالت موچود چه چیزایی اضافه کنیم.
                          I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام من چند تا فایل دارم می خوام اپلود کنم ولی نمی دونم چه کار کنم تو پروفایل خودم هم وقتی وارد قسمت پورتال میشم قسمتی رو ÷یدا نمی کنم تا بتونم فایل های خودم رو اپلود کنم؟چه کار کنم؟ :cry: :NO:
                            اول توکل
                            دوم پشتکار
                            سوم مشورت
                            چهارم عمل
                            -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                            نرم افزار برای دانلود نامحدود از rapideshare: http://k12student.persiangig.com/other ------- تشکر یادتون نره. موفق باشید.

دیدگاه

میتونید از سایت هایی مثل rapidshare.com استفاده کنید
                              I ❤️ ECA

دیدگاه

امیر جان اگر توو فایل BoardIndex.template.php قالب به جای
                                کد:
                                ', $topic['is_sticky'] ? '' : '' , '<span id="msg_' . $topic['first_post']['id'] . '">', $topic['first_post']['link'], '</span>', $topic['is_sticky'] ? '' : '';
                                کد زیر رو بزاری
                                کد:
                                ', $topic['is_sticky'] ? '' : '' , '<span title="', $topic['first_post']['preview'], '"><span id="msg_' . $topic['first_post']['id'] . '">', $topic['first_post']['link'], '</span>', $topic['is_sticky'] ? '' : '';
                                نتیجه جالبی داره !آ‌

http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,14553.0.html
                                مدش رو خیلی وقته ترجمه کردم اما مشکلات زیادی به وجود میاره. کلا به درد جای در پیتی مثل همون برنامه نویس می خوره! ( البته این حسن رو داره که میشه فقط برای هر انجمن که خواستیم این امکان رو فعال کرد و بخشی مثل سوا و جواب به وجود آورد )

http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,14711.msg68128.html#msg68128
                                امیر جان این موضوع هم توو اون هماهنگی قبلی کامل جواب میده. توو بسته 1.20 فکر نکنم مشکلی داشته باشه ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X