اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

افزایش امکانات انجمن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : افزایش امکانات انجمن

خوب .....
    لطفا گزینه پاسخ رو بزنید. اون آیکون هایی که گفتم رو ببینید ..... الان دیگه نیازی به انتخاب نیست اینطوری بیشتر تو چشم هستن منتها دیگه الان نامی برای انتخاب ندارن!
    اگر بشه آیکون مناسب که گویا باشه ساخت این خوب هست ولی اگر نمیشه حالت قبلی بهتر هست موافقین؟
    I ❤️ ECA

دیدگاه

فکر کنم برای شروع خوبه،کار باید از یک جا شروع بشه تا در زمان اجرا مشکلاتش حل بشه
      راستی،خوب بلدی آدم رو گیر بندازی :mrgreen: از تکمیلش سست نشده بودم،فقط جالبه از روز اول کسی که سوال رو پرسیده بود و می گفت فوریه!!!آ‌غیب شده :sad: امروز کمی سرم شلوغ بود،چون می خوام کامل بنویسم سعی کردم عجله ای خرابش نکنم :smile:
      این رو پست کردم تست کنم اینها رو :smile:

دیدگاه

فکر کنم برای شروع خوبه،کار باید از یک جا شروع بشه تا در زمان اجرا مشکلاتش حل بشه
        راستی،خوب بلدی آدم رو گیر بندازی :mrgreen: از تکمیلش سست نشده بودم،فقط جالبه از روز اول کسی که سوال رو پرسیده بود و می گفت فوریه!!!آ‌غیب شده :sad: امروز کمی سرم شلوغ بود،چون می خوام کامل بنویسم سعی کردم عجله ای خرابش نکنم :smile:
        این رو پست کردم تست کنم اینها رو :smile:

دیدگاه

شرمنده،قبلی به خاطر اینترنتم 2 بار پست شد ... Refresh زدم ...
          اما موضوع اینه که این ایکونها،جایی دیده نمی شن :sad: فقط وقتی پست رو باز کردیم داخل پست هستآ‌ :sad: تا همین جاش هم دستت درد نکنه،ولی راهی نیست که توو لیست عناوین هم دیده بشه ؟

دیدگاه

سلام

خوب لطفا روی دسته بندی تاپیک ها (برچسب زدن) صحبت کنیم.
            به نظر خودتون چه آیکون هایی میتونند مفید باشن؟ یعنی اصلا میشه مفهوم رو رسوند یا نه؟
            اندازشون 15*15 و حداکثر 20*20 باید باشه
            به نظرم اگه همون عنوان هایی که روش به توافق رسیدیم باشه بهتره. اما این که بشه مفهوم رو رسوند ....(؟)
            اصولا ما ایرانیان استفاده کننده از اینترنت در انتخاب عنوان برای میل و تاپیک و انتخاب شکلک و ... مشکل داریم. خیلی ها فکر میکنن این شکلک ها فقط برای قشنگیه!
            پس ما با یک عکس 20x20 سخت میتونیم منظور رو برسونیم. مگر اینکه این موضوع رو با تبلیغات قراردادی کنیم که آقا مثلاً این یعنی این و ..... (به نظرمن امضای کاربران فعال و مدیران بهترین جا برای این گونه تبلیغات است)
            حالا ببینم مگه همون اضافه کردن چند حرف به اول عنوان مشکلی داره؟
            جناب freedom.... (اشم شمارو من هنوز نمیدونم!!!)
            اسم منو هیشکی نمیدونه عزیز ........ مخلص شما جواد هستم :mrgreen:

نوشته اصلی توسط KhepeleSibilo
            اما موضوع اینه که این ایکونها،جایی دیده نمی شن :sad: فقط وقتی پست رو باز کردیم داخل پست هستآ‌ :sad: تا همین جاش هم دستت درد نکنه،ولی راهی نیست که توو لیست عناوین هم دیده بشه ؟
            ببینم..... مگه قرار نبود این عکسها همونجا توی لیست تاپیکها باشن؟ و فقط موقع ایجاد موضوع جدید استفاده بشن.

دیدگاه

علامتی که موقع ایجاد تاپیک انتخاب بشه تو خود تالار نشون داده میشه ولی علامت پست ها فقط تو خود پست نشون داده میشه

خوب عناوین پس شد همون ها ( حالا آموزش رو 3 سطحی میکنیم....
              من الان دارم میرم فردا شب میام .... تا اون موقع لطفا...
              آقا جواد عزیز زحمتت آیکن هارو بکش 16*16 حالا اسم اول میخواد باشه یا علامت یا هرچی....من در حد امکان اطلاع رسانی میکنم....
              خدایش تا فردا عصر تموم کنید ضدحال نخوریم :applause:
              I ❤️ ECA

دیدگاه

آیکونها اینان. هموشونو درست نکردم. مثلاً به نظرم این لامپه ( ) برای *3* مناسبه. یا این ( ) به عنوان پیشفرض و برای تاپیکهایی که تو دسته بندیهای پیش بینی شده نمی گنجه.
                من نمیگم کدوم آیکون برای کدومه تا حداقل اینجا امتحان کنیم ببینیم چقدر میتونیم منظور رو برسونیم.
                (البته لزوماً نباید آیکونها بتونن تمام مفهوم رو برسونن چون باید قضیه قراردادی بشه ولی خب ..... باید بی مناسبت هم نباشن.)

1. برای *1* :
                2. برای *2* :
                3. برای *3* : یا
                4. برای *4* : یا
                5. برای *5* :

امیدوارم به درد بخور باشن.

دیدگاه

نمی دونم خدا ادیسون رو ببره بهشت یا جهنم،چون دیگه فکر نکنم اینترنت به اون بنده خدا ربطی داشته باشه :mrgreen:
                  از صبح خط اینترنت قطع شده بود ،چقدر زندگی شیرین بود :smile: ...

اصولا فکر کنم پیش فرض روی سوال باشه بهتره ... ،چون کاربر معمولی که،معمولا برای پرسیدن سوال میاد،اونی هم که مدتی اینجاست و به اصول وارد شده و بلده که یاد بده ، می دونه که از بین بقیه باید یکی رو انتخاب کنه :smile:
                  فکر کنم دیگه توو 20*20 بیشتر از این نشه کاری کرد :smile:دستت درد نکنه،فقط این به نظرم مفهومی که باید رو نمی رسونه
                  اما کاشکه همه نظر می دادن!!! حتی برای اسم ها هم هیچکی هیچی نگفت :sad: شاید عنوانی دیگه یا ... مثلا برای بحث آزاد ... خوب ما عکسهای یانگوم خانوم که بیشتر از بحث های برقی طرفدار داره :mrgreen: رو با کدوم آیکون بزاریم،بابا یک نظری بین :sad: :cry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط KhepeleSibilo
                    اصولا فکر کنم پیش فرض روی سوال باشه بهتره ... ،چون کاربر معمولی که،معمولا برای پرسیدن سوال میاد،اونی هم که مدتی اینجاست و به اصول وارد شده و بلده که یاد بده ، می دونه که از بین بقیه باید یکی رو انتخاب کنه :smile:
                    کاملاً منطقیه.
                    فکر کنم دیگه توو 20*20 بیشتر از این نشه کاری کرد :smile:دستت درد نکنه،فقط این به نظرم مفهومی که باید رو نمی رسونه
                    :surprised: 20 کجا بود؟ این شونزدهه بابا :biggrin: .... حق با توئه بیشتر از این نمیشه کاری کرد. تو انتخاب کلمات فارسی موندیم دیگه آیکون .... :biggrin: (الکی نیست هی تو تلویزیون میگن فرهنگ ایرانیا شفاهیه)

دستت درد نکنه،فقط این به نظرم مفهومی که باید رو نمی رسونه
                    البته من هنوز نمیدونم تو تصور میکنی این قراره کدوم باشه ولی بر اساس همون جریان " تو کدومو میگی؟..... همونی که تو میگی" ( :icon_razz.... باید بگم که واقعاً چیز دیگه ای به ذهنم نرسید.

فعلاً

دیدگاه

خوب من اومدم .... :mrgreen:
                      دستت درد نکنه که تو این مدت آیکن هارو ردیف کردی ....
                      اولیش که یعنی آموزش (این رو گل کاشتی... :applause: )
                      دومیش هم سوال هست ...اینم خوبه منتها پیشفرض نه .... چون 30000 تا پست قبلی پیشفرضشون این نبود نمیشه عوض کرد. ولی علامت خوبه جایگزین میکنم برای سوال
                      برای سومی نمیدونم....پیشنهاد ...نکته ... چه اسمی ؟
                      برای 4 امی همکاری خوبه و آیکون دوم بهتره
                      5 امی منم نفهمیدم :redface:
                      I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                        برای سومی نمیدونم....پیشنهاد ...نکته ... چه اسمی ؟
                        5 امی منم نفهمیدم :redface:
                        حالا خوبه قبلاً موضوعهاش تصویب شده بودن :biggrin:
                        منظورم از 3 نکته آموزشی بود که فکر کنم زیاد بد نیست. ولی منظورم از 5 پروژه آماده بود :mrgreen:
                        خب اگه به نظرتون این دو تا مناسب نیستن شما تم کلی رو پیشنهاد بدین من بسازم. (ولی خداییش روسوندن مفهمومی چون "پروژه آماده "در یک عکس 16*16 سخته)

فعلاً

دیدگاه

خوب خوب خوب ......
                          برای پروژه آماده .... عکس ...... حالا باز یک چرخ دنده باشه با یک تیک سبز بد نمیشه.... نمیدونم والا
                          I ❤️ ECA

دیدگاه

اینارو میشه استفاده کرد؟
                            فکر کنم اون 2 تا چرخدنده کنار هم واسه پرژه آماده خوب باشه
                            I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان

فکر کنم اون 2 تا چرخدنده کنار هم واسه پرژه آماده خوب باشه
                              خودشه

دیدگاه

خوبه من امروز ظهر آیکون های جدید رو ردیف میکنم....
                                متشکر از همکاری همتون
                                I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X