اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

افزایش امکانات انجمن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : افزایش امکانات انجمن

متوجه نشدم !!!
    از چی فاکتور گرفتین و چی راحی نداره.... :angry: :mrgreen:
    I ❤️ ECA

دیدگاه

آخرین ارسالها،که 10تا پست آخر رو پایینه صفحه اصلی نشون میده از آیکون فاکتور گرفته :cry:

مثلا برای تاپیک جدیدی که باز کردم،اون جور که فکر می کردم اونجا نوع تاپیک رو نمی کشه،نمی شه این فاکتور گیری حذف بشه !!!

بعدشم این مال خودمه!!آ‌ :angry: :mrgreen:یعنی یا خودم فقط استفاده می کنم،یا برای خودم استفاده کنین !!!

دیدگاه

سلام.
        امیر جان من فلسفه ای برای جدا کردن امتیاز مثبت و تشکر نمیبینم به جز اینکه در تشکر کسی که تشکر کرده و پستی که ازش تشکر شده مشخصه ولی در امتیاز مثبت همچین چیزی وجود نداره ولی از نظر کاربرد هر 2 یک نقش رو برای ما خواهند داشت.

به نظرم اگه امکانش وجود داره یه کاری کنید که هر کسی که از پستی تشکر کرد علاوه بر اینکه یه تشکر اضافه میشه یه امتیاز مثبت هم اضافه بشه.
        لینک امتیاز مثبت هم زمانی استفاده میشه که یه نفر کمک شایان فکری یا عملی به سایت بکنه مثلا همین کد نویسی ها که شما انجام میدی رو نمیشه ازش به صورت مستقیم در یک پست تشکر کرد، با این تفکیک میتونیم از وری تفاوت امتیاز مثبت و تشکر ها تشخیص بدیم که یک کاربر چقدر از امتیاز های مثتبش برای پست هاش بوده و چقدر برای کمک های دیگه ای که به انجمن کرده.
        موفق باشید.
        شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
        هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
        چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

درسته این یک مشکل شده الان ولی فکر کنم تشکر از پست ها خیلی با ارزشن بودنش واقعا مفید هست....
          اینکه وقتی تشکر میشه امتیاز مثبت بده....شدنی هست ولی واقعا سخته میشه به عنوان برنامه 2 ماهه روش کار کنم چون واقعا وقت ندارم دیگه :sad:
          اگر امکانش هست که تو یک تاپیک دلایل امتیاز مثبت رو توضیح بدیم که وقت چه وقت استفاده کنید فکر کنم به مرور جا بیفته ولی اگر نه خوب من سعی خودم رو میکنم تا درست بشه....ولی قول نمی تونم بدم چون بستگی به شانس داره :icon_razz:
          I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
            درسته این یک مشکل شده الان ولی فکر کنم تشکر از پست ها خیلی با ارزشن بودنش واقعا مفید هست....
            اینکه وقتی تشکر میشه امتیاز مثبت بده....شدنی هست ولی واقعا سخته میشه به عنوان برنامه 2 ماهه روش کار کنم چون واقعا وقت ندارم دیگه :sad:
            اگر امکانش هست که تو یک تاپیک دلایل امتیاز مثبت رو توضیح بدیم که وقت چه وقت استفاده کنید فکر کنم به مرور جا بیفته ولی اگر نه خوب من سعی خودم رو میکنم تا درست بشه....ولی قول نمی تونم بدم چون بستگی به شانس داره :icon_razz:
            سلام.
            امیر جان امکانش هست سورس هایی که برای برنامه نویسی مطالعه کردی در اختیار من هم بذاری؟ شاید منم بتونم کمکی بکنم. البته نمیدونم چقدر وقت گذاشتی ولی خوب امتحان کردنش ضرر نداره.
            موفق باشید.
            شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
            هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
            چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

امکان نمایش 10 پست به صورت چرخشی اون بالا خوبه،اما کل انجمن جورچینه راست و چپش به هم ریخته،بهتره به یکی از کادر ها منتقل بشه ....

دیدگاه

سرعتت خیلی زیاد نیست؟ :icon_razz:
                من فقط خواستم تست بکنم که ..... :mrgreen:
                حق با شماست خوب شد که دیدی و مطرح کردی
                به نظرت مثلا 15 تا پست آخر رو همونطوری که میچرخه تو اون کادر بالا به جای تبلیغات بزرام خوب میشه؟
                البته اونوقت دیگه اون 10 پست پایین رو حذف میکنم.

البته این کار برا صفحه اول سایت بود که خوب اینجا هم میشه گذاشت

نظری ؟ پیشنهادی؟ :rolleyes:
                I ❤️ ECA

دیدگاه

فکر کنم بالا 15 تا بچرخه خیلی بهتر باشه،هم جلب توجه میکنه هم تعداد بیشتری رو چو می چرخه میشه نشون داد ...

من هنوزم فرصت نکردم با SMFآ‌ ور برم،اما مثلا اگه بشه اون 10 تا رو حذف کرد،جاش 10 تا پست مهم رو اونجا نوشت بهتره ... مثلا همین پستهای پروژه های جمع شده یا مثلا هر از گاهی یک موضوع مهم مطرح بشه ،اونجا بمونه تا همه بیان نظر بدن حل بشه ....

دیدگاه

پست های مهم رو نمیشه اونطوری نشون داد
                    ولی در مورد 15 پست آخر به اون شکل در بلوگ بالای سایت.....سعی خودم رو می کنم
                    I ❤️ ECA

دیدگاه

خوب .....
                      یکمشکل دیگه رو هم حل کردم ! :redface:
                      چون تعداد صفحات انجمن ها بالا رفته بود وقتی یکی میخواست بره صفحه 11 رو ببینه باید یکی صفحه هارو میرفت جلو و واقعا مشکل بود
                      از این به بعد اگر روی ... که بین شماره صفحات هست کلیک کنید تمام شماره های صفحات نشون داده میشن :applause:

فقط دقت کنید که یکبار CTRL+F5آ‌رو بزنید تا ریفرش شه و کدهای جاوای جدید براتون کار کنن.
                      این کارم سفارشی از طرف حکمت بود :mrgreen:
                      I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                        خوب .....
                        یکمشکل دیگه رو هم حل کردم ! :redface:
                        چون تعداد صفحات انجمن ها بالا رفته بود وقتی یکی میخواست بره صفحه 11 رو ببینه باید یکی صفحه هارو میرفت جلو و واقعا مشکل بود
                        از این به بعد اگر روی ... که بین شماره صفحات هست کلیک کنید تمام شماره های صفحات نشون داده میشن :applause:

فقط دقت کنید که یکبار CTRL+F5آ‌رو بزنید تا ریفرش شه و کدهای جاوای جدید براتون کار کنن.
                        این کارم سفارشی از طرف حکمت بود :mrgreen:
                        خیلی ممنونم امیر جان
                        واقعا کار عالی بود
                        با این کارت کلی سرعتم بالا رفت

:job: :job: :job:

دیدگاه

اگه میشه ترتیبی لحاظ بشه که وقتی من در مورد پستی گزارش به مدیر رامیزنم
                          این اختیاررا بهم بده که بعد از ارسالش به همون موضوع برگردم
                          یه چیزی مثل همین اختیار که در پست های معمولی هست و نوشته " بازگشت به موضوع بعد از ارسال "
                          اما در حال حاضر بعداز ارسال گزارش میره به صفحه اول اون موضوع یعنی کلا از تاپیک هاخارج میشه
                          حالا من مجدد باید برگردم به صفحه ای که گزارشش را داده بودم بیا و پیداش کن
                          نمیدونم امکانش هست یا نه
                          دوستان اگه نظری دارند بگن

:nerd:

دیدگاه

فکر کنم 2 تا BACK زدن اون صفحه،ولی تست نکردم !! ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط KhepeleSibilo
                              فکر کنم 2 تا BACK زدن اون صفحه،ولی تست نکردم !! ...
                              :agree:
                              یاهم میتونین تو تب جدا بازکنین و بعد از ارسال گزارش صفحه رو ببندی کلا!
                              فکر کنم این کار خیلی راحتتر از ایجاد تغییر تو فروم باشه.....چون الان هیچ ذهنیتی که از کجا باید درست کرد ندارم oo:
                              اگر پیدا کردم انجام میدم وگرنه .... :redface:
                              I ❤️ ECA

دیدگاه

باشه
                                این فقط یه پیشنهاد بود
                                وگرنه منم از همین tab استفاده میکنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X