اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

افزایش امکانات انجمن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

افزایش امکانات انجمن

با سلام
    از آنجایی که انجمن نیاز نسبتا زیادی به افزایش یک سری امکانات رفاهی برای کاربران داشت من تقریبا از 1 هفته پیش شروع به ایجاد تغییراتی کردم.
    در این راستا ممکن هست اشکالاتی پیش بیاد چون اصلا در این زمینه حرفه ای نیستم و به نوعی تجربه اولم هست که کدنویسی php میکنم پس از همه دوستان میخوام که :
    1- در مرحله اول اگر اشکالی در قسمتی از انجمن پیش اومد حتما و سریعا در همینجا یا پست خصوصی به من اعلام کنند تا بررسی کنم.
    2- نظراتتون رو در باره امکانات ایجاد شده (هر چند این امکانات زیاد به چشم نیاد) رو اینجا بگین تا بدونم تا چه حد مفید بودند.
    3- هر گونه امکانات دیگری که به نظرتون جالب میاد و در سایت های مشابه دیگر دیدین رو بگین تا اگر بتونم روش کار کنم و براتون انجام بدم.

کارهایی که دیروز و امروز انجام شد :

1- اضافه کردن ادیتور به قسمت پست سریع
    2- نمایش گروه های کاربری آنلاین در قسمت پایین انجمن
    86/3/31
    I ❤️ ECA

پاسخ : افزایش امکانات انجمن

دوستان عزیز ..... حتما دیدین که فورم VB این امکان رو داره که همه لینک هارو کوچیک میکنه.....
    برای مثال:

http://www.google.com/search?q=jaybachatero&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox&rls=org.mozilla:en-US:unofficial
    will become
    http://www.google.com/sea....mozilla:en-US:unofficial

خوب به نظرتون اضافه کردن همچین امکانی میتونه برامون مفید باشه؟
    یک حسن دیگه داره که هرکی بیاد نمیتونه ارحت هرچی نوشتیم رو کپی کنه یک جای دیگه لینک ها اشتباه دیده میشن باید یکی یکی ..... :icon_razz:

انجام بدم یا نه؟

فایل های ضمیمه رو هم درست کردم.
    I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام
      این فرم ثبت نام سریع اونقدر با تاپیک خداحافظی من جوره :mrgreen: که دیگه نتونستم این رو مثل بقیه جوابهام تا امروز،با پیغام خصوصی جواب بدم!!!! 5 امتیاز منفی :icon_razz:

حالا که نوشتم ،بگم،اولا پاین صفحه اصلی نوشته :
      چه کسی در سایت است
      زیر اون 10 پست آخر و ... کامل اومده،پس عنوانش عوض شه بهتره،بعدم اینکه اگه قراره همین بمونه لااقل بشه : چه کسانی در سایت هستند .. ظاهرا بهتره ...

درضمن لیست کاربران قابل دسته بندی نیست،لااقل بر اساس موضوع خواصی(نه زمان ثبت نام)دسته بندی می شدن بد نبود ...

گروههای کاربردی هم پایین قاطی میشه،مثلا 2نفر عضو اصلی با رنگ آبی هستن،2 تا هم عنوان آبی رنگ اما کدوم کیه .... ولی خوب لااقل میگه الان سوال توو کدوم ضمینه بپرسی زودتر به نتیجه می رسی ...

قدیما بالا اونجا که نوشته : سلام ID ،روی ID میشد کلیک کرد،اما الان نه ...

منوی کاربر از منوهای سمت راست حذف شده ...
      مگه چند نفر TOOLBAR رو نسب کردن ...

هنوزم وقتی پستی داری که عنوانش طولانیه و پست رو اصلاح میکنی،قسمتی از عنوان اتوماتیک حذف میشه ....

بازم یادم اومد میگم ...

برم به سکوتم :smile:

دیدگاه

1-ثبت نام سریع یعنی اونهایی که لااقل قدیم مجبور بودن توو ثبت نام اصلی،قوانین سایت رو زیر چشمی ببینن،دیگه الان اصلا نمی بینن کجاست :sad:
        2-قسمت سخت کار که پیشنهاد تعویض عنوان بود رو من انجام دادم :mrgreen: بقیش رو هم دوستان لطف کنن پیشنهاد بدن دیگه :mrgreen:
        3-الان که تست کردم،دیدم اشتباه میکردم،تقسیم بندی در حدی که به درد کابر معمولی بخوره وجود داره،ممنون،این یک بند رو حذف میکنم
        4 و 5 -منظور کلی من اینه که الان اگه بخوام برم به قسمت کاربریم،باید جایی که پستی داشتم رو پیدا کنم،قدیم روی اسمم توو یکی از این قسمتها،کلیک میکردم میرفت،اما الان باید بتونم جایی دیگه که پستی داشتم پیدا کنم و ... منوی کاربری هم خوبه که به 200 رسید،کامپیوترم پر از برنامه های نصب شدست و اگه اینم نصب کنم شلوغ میشه،ولی سعی میکنم نفر 201 خودم باشم :smile:
        6-این یک مثاله،من بعد از نوشتنم،برگشتم اصلاح کردم ...
        http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,8381.msg35174.html#msg35174

چیزی یادم بیاد حتما میگم

در مورد رنگ ها هم به نظرم سایت علمیه،درسته که شاد بودن با علم مشکلی نداره،اما این رنگهای سنگین الان،بیشتر مردم رو جذی میکنه

بعدم اینکه من ناشناس بمونم بهتره :mrgreen: همون خپل سیبیلو که یک خاطره دردناکه برام بهتر از کلمه مرتضی هست :cry:

دیدگاه

1- درسته اونم یک مشکلی هست ! .... سعی میکنم اونجا که تیک میزنیم قوانین رو قبول دارم...لینک قوانین رو هم بزارم و یا ...... میشه یک کاری کنم هرکی میاد ثبت نام میکنه یک pm براش بفرسته و توش قوانین رو اینارو بزاریم....ایول فکر کنم این فکر خوبیه به این میگن همفکری مناسب.....الان امتحانام هست ولی خوب تا 1 هفته ردیفش میکنم.

2- پس لطفا بقیه کمک کنند.
          4-5- نه ببین تو این دگمه های بالای صفحه نوشته مشخصات یعنی همون profile اونجا بری همونجایی هست که میخوای !
          6- این مورد رو کسی که تاپیک زده میتونه تغییر بده وگرنه باید دستی خودمون درستش کنیم. رو اینم یک فکری میکنم
          I ❤️ ECA

دیدگاه

گزینه 1 فکر خیلی خوبی بود،فقط من احساس میکنم به هر کسی به صورت پیغام خصوصی جواب میدم،نمی بینن(یک هفتست از بیکاری کارم اینه)پس مثلا به ایمیلی که ثبت نام میکنن بفرستیم جالبتره ....

اما راجع به اون لینک،اگه دقت کنین،منظورم چیزه دیگست،من وقتی متن نوشته رو عوض کردم،عنوان بالای همین عبارت که دقت کنین ازآ‌:
            هتک حرمت حرم مطهر امام حسن عسکری(ع) را به تمامی شیعیان عالم تسلیت عرض میکنم
            به :
            پاسخ : هتک حرمت حرم مطهر امام حسن عسکری(ع) را ب
            عوض شد،اتوماتیک!!! من بهش دست نزدم،فقط متن داخلش رو اصلاح کردم ... بعدها دیدم بقیه هم وقتی طول عنوان زیاده،متن رو دستکاری میکنن،قسمتی از عنوان حذف میشه

راجع به اون دکمه هم ممنون،راست میگین،شرمنده ندیده بودم ... راحت شدم :smile:

دیدگاه

درسته ...فکر کنم وقتی ویرایش میکنیم تعداد کاراکتر مجازش کمتر تعریف شده میگردم ببینم چی میشه :job:
              I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                خوب دگمه های بالای سایت هم فارسی شدند. البته امیدوارم خطش ضایع نباشه !
                سلام
                من هنوز اون دکمه ها رو انگلیسی میبینم. مشکلی پیش اومده؟
                یه چیز دیگه: تو صفحه پاسخ دادن به یه موضوع پستهای قبلی که در پایین صفحه دیده میشن با یک رنگ خیلی ضعیف از هم جدا شدن و با هم قاطی میشن.
                اگه میشد مثل نتایج جستجو از هم با یه کادر یا نوار جدا بشن خوب میشد.

یه چیزی در مورد تولبار سایت: نسخه قبلی این امکان رو داشت که به هر جای انجمن دسترسی داشته باشیم.
                اما تو نسخه جدید فقط به قسمتهای اصلی دسترسی داریم. آیا عمدی در این کار بوده؟

از زحمتی که میکشی ممنون

دیدگاه

دوست عزیز یه بار ctrl+f5 رو بزن تا از اول صفحاتت بار گزاری بشن ! اینطوری دکمه های جدید فارسی رو می بینین .

در مورد تولبار هم ،آ‌ وقتی قرار شد تولبار جدید طراحی بشه ، یه نظر سنجی شد و قرار بر اینش د که دیگه لینک تمامی صفحات گذاشته نشه ! مهمترین علتش هم این بود که صفحات زود به زود تغییر می کردند و اون لینکها دیگه معتبر نبودند !
                  در مورد جستجو هم ،آ‌ بهتره که زا موترو جستجوی گوگل استفاده بکنی ! ( همون موتور جستجوی تولبار ) چون نتایج اون خیلی خیلی بهتره و اصلا میشه گفت با موتور جستجوی خود سایت اصلا قابل مقایسه نیست ! یکی از علتهایی هم که باعث شده تا تولبار جدید ساخته بشه همین قابلیت جستجو در سایت بوسیله موتور جستجوی گوگل بود !

دیدگاه

یه چیز دیگه: تو صفحه پاسخ دادن به یه موضوع پستهای قبلی که در پایین صفحه دیده میشن با یک رنگ خیلی ضعیف از هم جدا شدن و با هم قاطی میشن.
                    اگه میشد مثل نتایج جستجو از هم با یه کادر یا نوار جدا بشن خوب میشد.
                    بررسی میشه.
                    متشکر
                    I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط farshad
                      دوست عزیز یه بار ctrl+f5 رو بزن تا از اول صفحاتت بار گزاری بشن ! اینطوری دکمه های جدید فارسی رو می بینین .
                      ایول درست شد .
                      در مورد تولبار هم ،آ‌ وقتی قرار شد تولبار جدید طراحی بشه ، یه نظر سنجی شد و قرار بر اینش د که دیگه لینک تمامی صفحات گذاشته نشه ! مهمترین علتش هم این بود که صفحات زود به زود تغییر می کردند و اون لینکها دیگه معتبر نبودند !
                      حرف حساب جواب نداره :biggrin:
                      در مورد جستجو هم ،آ‌ بهتره که زا موترو جستجوی گوگل استفاده بکنی ! ( همون موتور جستجوی تولبار ) چون نتایج اون خیلی خیلی بهتره و اصلا میشه گفت با موتور جستجوی خود سایت اصلا قابل مقایسه نیست ! یکی از علتهایی هم که باعث شده تا تولبار جدید ساخته بشه همین قابلیت جستجو در سایت بوسیله موتور جستجوی گوگل بود !
                      من در مورد جستجو چیزی نگفتم که! :rolleyes:
                      اما بابت نکته ای که اشاره کردین ممنون
                      [hr]
                      نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                      بررسی میشه.
                      متشکر
                      دستت درد نکنه . واقعاً خسته نباشی

دیدگاه

مشکل اینه که پیشنهاد دادن آسونه،اما انجامش رو خبر دارم ...من میگم اما انتظاری هم نیست،مثل همون موضوع که نتیجه گیری شد اما می دونم انجامش یه ذره ...

1-موضوع اول اینکه برای پست ها تاریخ گزاشته شده،اگه یه مدتی کسی بهش سر نزنه،وقت جواب یادم میاد یک آمار علاقه مندی به موضوعات قدیم برات میاد!!!‌ یه اخطار هم می داد این موضوع قدیمیه ... فکر نمی کنین مثلا بحث راجع به فلان کامپایلر به این زودیها قدیمی نمیشه!!!!    (البته حذفش از سورس پایه ... ولی شاید شد ...)

2-به نظرتون این سواله یا جواب :
                        Caller ID چست و چگونه کار میکند
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,8075.msg33501.html#msg33501

یک علامت برای جدا کردن سوال و توضیح مثل همون که برا نظر سنجی جدا شده بدک نیست ..

دیدگاه

نه بخدا هیشکی خبر نداره چقدر مکافات داره
                          فکر کن یکی یک قالب طراحی کرده بعد یکی اومده سلیقه ای فارسی کرده بعد یکی دیگه هم اومده سلیقه ای براش امکانات اضافه کرده ....حالا منم که وارد نیستم باید بیام ببینم این جناب ایکس چی فکر کرده که این کد رو وسط گزاشته اونم بدون هیچ توضیحی....! :eek: شلم شوربا که میگن همینه

مورد 1 رو بی زحمت یکم توضیح بده اصلا متوجه نشدم. مگه الان اخطار میده که پست قدیمیه؟ منظورتون این هست که همچین اخطاری لازمه ؟ شرمنده کامل نفهمیدم :redface:

2- خوب خوب .... وقتی تاپیک میزنیم میشه واسه تاپیک علامت گذاشت حدودا 8 تا علامت انتخابی داره و موضوعاتش خنده و گریه و سوال و ایناست..... ما میتونیم اینارو تبدیل به یک سری چیزای دیگه کنیم مثلا : سوال / پروژه کامل / پرژه در حال اجرا ..... نمی دونم همچین چیزایی اونوقت کاربر میتونه اینارم اعمال کنه یک مدت ماها این رو اجرا کنیم برا بقیه هم عادت میشه . به نظرتون همچین کاری خوبه؟ میتونه مفید باشه؟
                          I ❤️ ECA

دیدگاه

1- مثلا یک پاسخ برا این بزارین :
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,913.msg2403.html#msg2403

به نظرم اخطارش حذف شه بهتره ...

2-این جالب میشه،لااقل الان زود و راحت قابل اجراست ...

دیدگاه

آماره افراد بازدید کننده هم خوبه،اما تعداد بیشترین بازدید امروز .... فایدشو نفهمیدم ... از یک طرف هم مردم از اکانت خارج نمی شن،فقط اینترنت اکسپلورر رو می بندن،فکر کنم اصولا انلاین حساب شن و این عدد غیر قابل استفادست،همون آمار صفحات بازدید شده مفید تره به نظرم ...

در ضمن دارم قالب سایتم رو می نویسم،اونقدر نوشتم پاک کردم که حد نداره،پس من میفهمم چه خبره ... اصلا تصمیم گرفتم بزارم همینطوری بمونه ... بعد امتحانا که UP کردم خدا به دادم برسه ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X