اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل نور LED توسط پتانسیومتر دیجیتال و باقی مسائل مرتبط

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کنترل نور LED توسط پتانسیومتر دیجیتال و باقی مسائل مرتبط

نوشته اصلی توسط .: Parham :.
    راستی از همون روشی که قبلا عرض کردم از طریق پورت USB کار میکنم. یه مبدل usb به rs232 برای کامپیوتر خریدم (۸ هزارتومان). و به راحتی الان با اون کار میکنه.
    سلام دوست عزیز
    اگر می شود کمی در مورد طرز کار و شماتیک و عکس و سرعت و محل فروش و.. این مبدل توضیح دهید.
    ممنون
    { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

یعنی با میکرو به آن سریال می دهی و از آن طرف که به کامپوتر وصل است چگونه از USB می خوانیم ؟
      درباره ی نحوه ی استفاده اگر می شود مطلبی بگویید
      ممنون
      { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohpooria
        یعنی با میکرو به آن سریال می دهی و از آن طرف که به کامپوتر وصل است چگونه از USB می خوانیم ؟
        درباره ی نحوه ی استفاده اگر می شود مطلبی بگویید
        ممنون
        پورت USB هم تو کامپیوتر به صورت یک پورت سریال شناخته میشه و تو کامپیوتر هم دقیقا مثل یک پورت سریال با اون کار میکنید. مثلا تو سیستم خودتون از کنترل پانل گزینه Phone and Modem Optionsآ‌ رو باز کنید. بعد برگه Modemsآ‌ رو انتخاب کنید. تو اون لیست میبینید که به مودم شما یک پورت سریال اختصاص یافته که میتونید دقیقا با همون پورت از طریق هایپر ترمینال یا هر نرمآ‌افزار دیگهآ‌ای ارتباط برقرار کنید. این مبدل هم با درایور مربوطش به همین شکل عمل میکنه.

دیدگاه

پاسخ : کنترل نور LED توسط پتانسیومتر دیجیتال و 

......
          (و در نتیجه با ترمینال کد ویژن و بسکام هم می شود با آن کار کرد ؟ چه جالب)
          { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : کنترل نور LED توسط پتانسیومتر دیجیتال و 

نوشته اصلی توسط Mohpooria
            آقا ممنون(امتیاز +)
            ................
            (و در نتیجه با ترمینال کد ویژن و بسکام هم می شود با آن کار کرد ؟ چه جالب)

..............
            .همه رابط های usb به serial که در بازار هستند به درد پروژه های میکرو نمیخورند . یعنی همه سیگنالهای handshaking را منتقل نمیکنند

دیدگاه

در مورد مفهوم PWM کتاب ساختار میکروکنترلرهای AVr و ساختار میکروکنترلرهای PIC مهندس سلیمیان توضیح داده شده است . (مخصوصاً کتاب دوم ، هر چند تا حدودی سخت تر و سطح بالاتر داره) و همچنین نرم افزار Proteus می تواند به شما کمک کند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد یارمحمدی
                سلام
                ببخشید چرا از PWM و مالتی پلکسر استفاده نمی کنید؟؟؟
                فکر می کنم کار راحت تر باشه :rolleyes:

salam.man mikham ye manba/e taghziye dorost konam va mikham k ba SW meghdar voltaj ro tanzim konam.
                AD8403 fekr konam... ya ...pishnehad chi mi****d ?
                عیب کار اینجاست که من آنچه هستم را با آنچه باید باشم اشتباه می کنم،خیال می کنم آنچه باید باشم هستم،در حالیکه آنچه هستم نباید باشم.

دیدگاه

من یک شکل موج از rise time fall time برای led دارم که براتون میزارم شاید به دردتون خورد !!!!!!!!! :agree: :agree: :agree: :agree:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X