اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت اسیلوسکوپ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت اسیلوسکوپ

خیلی ممنون جناب گیلانی و جناب black-8
    برای من خیلی مفیذ بود چون واقعا این تیپ از حافظه سرعت بالایی توی دخیره خواهد داشت و برای خوندن هم سرعت زیاد مهم نیست
    خوب یقینا در حال حاضر بهترین گزینه همینه
    اما در خصوص ایا نحوه ولت روی پایه ها ی ای سی رو که معرفی فرمودین رو میدونین یا با ید خودم روش تحقیق کنم
    بعدا یه جمله قشنگ مینویسم

دیدگاه

ولتاژ تغذیه و داده ها در این قطعه 5 ولته نحوه ارتباط با اون هم توی همون نقشه ارسالی مشخصه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهرام کشت پور
        خیلی ممنون جناب گیلانی و جناب black-8
        برای من خیلی مفیذ بود چون واقعا این تیپ از حافظه سرعت بالایی توی دخیره خواهد داشت و برای خوندن هم سرعت زیاد مهم نیست
        خوب یقینا در حال حاضر بهترین گزینه همینه
        اما در خصوص ایا نحوه ولت روی پایه ها ی ای سی رو که معرفی فرمودین رو میدونین یا با ید خودم روش تحقیق کنم
        سلام من یه نگاهی به دیتا شیت انداختم ، چیز خفنی نیس، فک نمیکنم راه اندازیش کار سختی باشه
        پشت به کنکور ، رو به سربازی...

دیدگاه

آقا من دیشب کلی با usb تو مد HID ور رفتم، تو برنامه ی خود keil ، بایت بایت اطلاعات انتقال پیدا میکنه، احیانا دوستان تغییرش ندادن؟

مثلا اگه تو بسته های 512 تایی دیتا بفرستیم خیلی خوب میشه :applause: البته من هنوز فک نمیکنم HID واسه مورد ما مناسب باشه

این TDA8703 هم تو لیست جوان 8 تومنه ، تو لیست پایا 1800 oo: چرا؟!!!
          پایا تک فروشم داره؟

دیدگاه

سلام جناب black-8
            شما میدونید چطور میشه با ویزوال یک بایت رو بهusb فرستاد یا دریافت کرد ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط black-8

این TDA8703 هم تو لیست جوان 8 تومنه ، تو لیست پایا 1800 oo: چرا؟!!!
              پایا تک فروشم داره؟
              از این مشکلات قیمتی سایت پایا زیاد داره . چون اینقدر اونجا شلوغه که حد نداره . خدا نکنه کارت گیر پایا باشه که سر خرید پوست می کنه . اما بهترین مکان برای خرید های بالا است چون خودش مستقیم و بدون واسته میاره .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی کربلایی
                از این مشکلات قیمتی سایت پایا زیاد داره . چون اینقدر اونجا شلوغه که حد نداره . خدا نکنه کارت گیر پایا باشه که سر خرید پوست می کنه . اما بهترین مکان برای خرید های بالا است چون خودش مستقیم و بدون واسته میاره .
                ممنون مهدی جان، شنیدم خیلی شولوغ پولوغ اونجا، سیستم فروششون چیجوریه، مثل چهره میشه؟ یا فقط عمده کار می کنن؟

دیدگاه

سلام جناب black-8
                  شما میدونید چطور میشه با ویزوال یک بایت رو بهusb فرستاد یا دریافت کرد ممنون
                  ببین من از برنامه ی HID خود keil استفاده کردم، اینم از وب پیدا کردم البته فقط دریافتش درس کار می کنه، فرستندش فلا که ر ت ت :redface: :read:

http://s1.picofile.com/file/7301113438/usb_hid.zip.html

دیدگاه

ببین من از برنامه ی HID خود keil استفاده کردم، اینم از وب پیدا کردم البته فقط دریافتش درس کار می کنه، فرستندش فلا که ر ت ت
                    من هرچی زدم تو سرم از این فایل سردر نیاوردم
                    مطمعنین این برنامه با vb6 کار میکنه
                    البته من سعی کردم اونو با vb6 اجرا کنم نمیدونم کارم درسته یا نه

دیدگاه

من هرچی زدم تو سرم از این فایل سردر نیاوردم
                      مطمعنین این برنامه با vb6 کار میکنه
                      البته من سعی کردم اونو با vb6 اجرا کنم نمیدونم کارم درسته یا نه
                      وی بی ، اونم 6 ؟!! oo:

سی شارپ بود کدش

دیدگاه

خدای من من اصلن اسم سی شارپ رو نشنیده بودم امروز تازه تونت سرچ کردم تا حال من با کدویزیون یا باسکام کار میکنم باسکام کمی بهتره
                        منظورم اینه نمیتونم با این دو برنامه با این پورت ارسال ودریافت کنم
                        میدونید مثلا چطور میشه با ویظوال یه مقدار رو فرستاد روی USB یا برعکس خوند
                        البته من میدونم ارسال ودریافت این پورت شامل یک سری تراکنش که هرکدام به سه بسته تبدیل میشن هندشک و اطلاعات و توکن و میدونم که مثلا ساختار تمام اینبسته ها با رشته سینک اغاز میشه و بعدپی ای دی و رشته ادلاعات در سومین رشته داخل پکیج اطلاعاته و....
                        و میتونم این رشته ها رو با میکرو بسازم
                        ولی نمیتونم اونارو چه طور با ویزوال بیسیک دریافت کنم
                        و اونم بیشتر به خاطر کند بودن سرعت تایمر
                        منظورم برنامه یا دی ال ال خاصیه که اینکارو انجام بده چون میدونم هست ولی اسمش چیه
                        ممنونم ار راهنماییتون

دیدگاه

سلام
                          من خودمم خیلی کم میدونم در این مورد :cry2: :read:
                          ولی یادمه(اگه از عشق usb توهم نزده باشم oo: ) تو مجله ی نویز یا pmm (برا c#) یه کلاس درس کرده بودن که این کارو میکرد
                          یه دونم بود برvb که با avrcdc کار میکرد ولی چن روز پیش هرچی گشتم پیداش نکردم :cry2: شما بگرد ببین تو کودمه...

یه چیز دیگه، اصل مطلبو چه کردی؟ من پریروز دوباره رفتم جومهوری fifo , adc رو بگیرم دوباره جوان بسته بود :angry:
                          شما هم بگرد، اگه adc 60MHz پیدا کنیم خیلی بهتر میشه :mrgreen:

دیدگاه

من یه دونه 7803 دارم به نظرت خوب نیست
                            اگه خوبه که تو فکر رم باشم
                            میخاستم با ویزوال اونو بیارم رو مونیتور البته یه مشگل دیگه تایمر ویزوال بیسیک برای اون ترفندی سراغ ندارین

دیدگاه

سلام
                              من یه دونه 7803 دارم به نظرت خوب نیست
                              اگه خوبه که تو فکر رم باشم
                              میخاستم با ویزوال اونو بیارم رو مونیتور البته یه مشگل دیگه تایمر ویزوال بیسیک برای اون ترفندی سراغ ندارین
                              سلام اونم خوبه فقط چیزی که هس معمولا وقتی دیتاشیت مینویسه ماکزیمم سمپل ریت 40 مگا هرتزه ینی تو اون حوالی شروع میکنه به ریپ زدن و دری وری نشون دادن البته نمیدونم این چقد چینیه یه adc مثلا 60 مگاهرتز اگه تا 50 درایو کنیم باید خوب جواب بده... ولی اگه چیز دیگه پیدا نکنم منم همونو میگیرم :cry: راستی چن گرفتی اینو؟

همون fifo رو که گفتم بگیر، 1KB تازه با بانکهای 9 بیتی، قیمتشم خوبه، سرعتشم از هر adc که ما بذاریم بیشتره(15 مگا هرتز) اگه عکسش ثابت نشه :rolleyes::mrgreen:

ببین من ,vb بلد نیستم، تازه تو سی شارپم نو آموزم :nerd:
                              حالا دقیقا مشکل چیه؟ تایمر قراره چی کار کنه؟

من الان مشکل بزرگی که (بعد usb ) دارم بهش فک میکنم ثابت نگه داشتن موج روی مانیتوره! ینی شکل موج (فریم بعدی) که قرار رو مانیتور لود بشه بیفته رو همون شکل موج قبلی، چون در غیر این صورت موج حرکت میکنه و عملا به هیچ دردی نمیخوره. فک کنم باید فرکانس موجو اندازه بگیریم و پریود پتودیت مانیتور(نمونه برداری مجدد) رو یه ضریبی از اون بذاریم. ولی شک دارم شما چی فک میکنی؟

دیدگاه

با ویزوال بیسیک میشه نقاط رو با توجه به دامنه اونا دنبال هم چید تابه صورت منحنی شکل موج در بیان
                                فقط اشکال کار اینه که یکم سرعت تایمر داخل اون کمه و نمیشه با USB ارتباط برقرار کرد وکام پورت هم که دیگه پیدا نمیشه
                                البته خوب از LCD میشه استفاده کرد
                                البته منطور از حرکت کردن موج چیه خوب فکر نکنم زیاد پیچیده باشه راستش تا حالا بهش فکر نکردم
                                ولی انگار درسته یعنی ما نیاز به یک اشکار ساز نقطه صفر داریم یعنی با صفر شدن دامنه موج شروع کنیم و هماهنگ با فرکانس موج باید سرعت چیدمان نقاط رو تنظیم کنیم البته نیاز به اشکار ساز صفر هم نیست
                                در مورد 7803 پارسال از جوان الکترونیک گرفتم 8000 ولی تا الاناستفاده نکردم به نظر شما سرعتش کمه نه چون راه زیادی داریم وبهتره همه چیز بهترین انتخاب باشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X