اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت اسیلوسکوپ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت اسیلوسکوپ

شما با این قطعه امتحان کردین
    بعدا یه جمله قشنگ مینویسم

دیدگاه

من دو تا 74hc390 گذاشتم خوبم کار میکنه. 20- 10 تا کلاک دارم .ینی چیزی نداره که بد کار کنه
      البته با victor 88 که فرکانسو میخونم یخورده کمتر نشون میده ولی از اونجا که همه رو (به یه نسبت) کمتر نشون میده 99.9% مطمئنم که فرکانسا درستن ، مشکل از فرکانس متره :job:

من کل مدارم رو برد برده

نوشته اصلی توسط شهرام کشت پور
      جناب عسکری شما میتونین جواب بگیرین
      از چی؟ oo:

ما باید بتونیم فرکانس رو تقسیم کنیم :
      اولا فرکانس کلاک میکرو باید کمتر باشه و همسان با کلاک سیستم
      ثانیا ما باید با این تقسیم بندی ازحالت نوشتن به خوندن بریم و فیفو رو ریست کنیم

نه ،برا چی؟ به کلاک میکرو چی کار داری؟oo:
      من فک میکنم یه جاشو بد متوجه شدی. بین خوندن و نوشتن reset نداریم. اصلا خوندن با نوشتن کاری نداره! کلا reset برا اینه که وقتی کارمون با دیتای تو فیفو تموم شد پوینتر خوندن و نوشتنو بیاریم سر جای اولش

تکه آخرم نفمیدم سواله، جوابه ،...؟؟؟

پشت به کنکور ، رو به سربازی...

دیدگاه

من میخام با ریست ورفتن به نقطه شروع پوینترها ابتدا شروع به خوندن کنم و بعد ریست و رفتن پوینتر به شروع بعد برم توحالت خوندن وبا فرکانس کمتری شروع به ثبت داده ها روی ال سی دی گرافیکی کنم
        برای اینکار با توجه به تعداد نقاط سطر با انتخاب فیفوی مناسب بیام و با تقسیم فرکانس از یکی از خروجیها ی تقسیم فرکانس بدم به میکرو به نحوی که پس از خوندن یا انتفال یک سطر با تعویض شدن سطح در خروجی تقسیم کننده مورد نظرم بیام و از وقفه جابجایی سطح استفاده کنم و مسیر خوندن یا نوشتن رو تعیین کنم
        و در صورتی که حساسیت بیشتری نشون بدم با اضافه کردن یه فیفو دیگه در حالی که یکی مینویسه اونیکی بخونه وبرعکس
        حالا فرض میکنیم ال سی دی دارای 240 نقطه عرضیه پس ما باید بعد از 240 پالس کلاک در وضعیت خوندن بریم به وضعیت نوشتن یا برعکس و یک پالس هم برای ریست اضافه میکنیم یعنی 241 پالس خوب نزدیکترین مورد 256 پالسه یعنی با تقسیم پالس خوندن به 256 ما بعد از خوندن 256 نقطه با تغییر وضعیت تقسیم کننده مواجه میشیم و با استفاده از این تغییر وضعیت به میکرو حالی میکنیم که بریم به حالت ثبت اطلاعات وبه راحتی با میکرو 15 نقطه اخرو حدف میکنیم وندید میگیریم ومجددا با پیغام تقسیم کننده دوم میریم به حالت قبلی

چطوره من که مخم به یو اس بی نمیکشه گفتم فعلا یه چیزی راه بندازیم تا بعد در قدم بعدی

دیدگاه

بیخیال بابا... ،فیلم نامه ی مشن ایمپاسیبل شیشو مینویسی؟! خیلی داری سختش میکنی!

ببین ترتیب خوندن و نوشتن و کلا برنامه ی من اینطوریه ( با فرض اینکه اول کل دیتا رو بریزیم رو fifo بعد بخونیمش)

0 ریست : پوینتر خوندن و پوینتر نوشتن رو میاره رو اولین آدرس و یه نکته، اینکه فک کنم بعد ریست دیگه دیتایی وجود نداشته باشه!!!دقیق نمیدونم...، مهم هم نبود.

1نوشتن: من (فعلا :rolleyes یه کلاک به fifo و adc دادم که کلاً همش در حال نوشتن هستن (تریگر رو که اضافه کنم ، با اون فعال میشه)
          وقتی HF یاFF زمین شد(دادمش به یه اینتراپت) ینی به اندازه ی کافی دیتا خونده شده ( اصلا هم نمیدونم و نمیخوام بدونم چنتا پالس به سیستم رسیده و ... چه کاریه؟! )و میریم مرحله بعد

2 خوندن : توی این مرحله با توجه به lcd (که چقد دیتا میتونه نمایش بده) میام دیتا رو از روfifo میخونم. یه خط از میکرو به R وصل کردم، زمینش میکنم، 8 تا خط خروجی fifo رو میخونم ، دوباره هایش میکنم. lcd من 320*240 هس که من 320 این مرحله رو تکرار میکنم، کل دیتا رو نگه میدارم

4 نمایش دیتا : این به خودت مربوطه ( که شامل پاک کردن فریم قبلی و نمایش فریم جدید و یه وقفه ی کوتاهه)

5 برگشتن به 0

نکته دیگه ای که باز هم میگم "خوندن به نوشتن هیچ ربطی نداره، شما هم زمان میتونی جفتشو انجام بدی!"

من که مخم به یو اس بی نمیکشه گفتم فعلا یه چیزی راه بندازیم تا بعد در قدم بعدی
          مرد حسابی تا دیروز که میگفتی این تیکشو انجام بده، usb کاری نداره! چی شد پَ؟

دیدگاه

ولی هنوز چیزی انجام نشده
            من با یه برنامه خیلی ساده میتونم روی ویزوال بیسیک یک سری داده رو تبدیل به یه شکل کنم به سادگه LCD روی میکرو ولی تا همینجا به اندازه کافی برام اب میخوره
            ضمن اینکه برای نقظه پینی در ویزوال ما برای روشن کردن هر پیکسل عملا به 10 میلی ثانیه زمان نیاز داریم ولی روی LCD سریعتر انجام میشه
            اگر بعد ریست دیتا نباشه پس چی رو میخونی اگر ولت تغدیه قطع بشه دیگه اطلاعات نداریم
            نکته دیگه ای که باز هم میگم "خوندن به نوشتن هیچ ربطی نداره، شما هم زمان میتونی جفتشو انجام بدی
            یعنی همزمان W و R پالس دریافت کنن واطلاعات اظ اینور بیاد بره بیرون پس بفرمایید به جای فیفو یه بافر تهیه کنم
            شما در لحظه واحد یا میتونی بخونی یا بنویسی
            در ضمن منکه نمیخام بشمرم کانتر این کارو انجام میده من فقط مدارو طراحی میکنم :mrgreen:

دیدگاه

باشه، خوش بگذره

دیدگاه

نطر شما چیه روی مونیتور
                میدونین کار PCB یه خورده شلوغ شده ولی میخام مطمعن کار کنم

دیدگاه

اقا من نظرم روی اینه
                  http://s1.picofile.com/file/7313956876/Sheet1.sch.html
                  مثلا با 15 مگ در لحظه روشن شذن ریست صفر میشه و به اندازه دو کلاک میمونه بعد با صفر شدن خروجی A5 رشته کلاک به پایه های فیفو و مبدل اعمال میشه تا 255 ردیف خونده میشه بعد خروجی 74390 در پایه 9 تغییر وضعیت میده و میکرو میره توحالت خوندن داده ها از فیفو بنابراین با یک شدن A5 ارتباط کلاک از مبدل و فیفو قطع میشه و W در فیفو به لاجیک بالا میره سپس از طریق پورت A6 پالس خوندن و ثبت روی LCD همزمان انجام میشه و با اتمام کار مجددا پورت A6 میره به لاجیک بالا ریست انجام میشه و عمل ثبت داده های مبدل شروع میشه :angry:
                  اما یه چیزی چطور از این مرحله پالسها رو بشمریم
                  فکر کنم باید تغدیه 74390 رو از پورت میکرو بگیرم و موقع شمردن اونو خاموش و روشن کنم :mrgreen:
                  نظر شما چیه

دیدگاه

سلام جناب عسکری کجای کارین
                    اقا من فکر میکنم با توجه به سرعت نمایش روی LCD یا مونیتور در هر صورت نمیشه شکل موج رو به صورت انلاین نمایش داد پس چه بهتر از LCD استفاده کنیم و یه چیز کامل در بیاریم
                    در ضمن اگر نوع 512 فیفو باشه مشگل شمارش هم حل میشه ولی ظاهرا جوان نداره شما اطلاعی ندارید

دیدگاه

آقای عسکری کجایین

http://s1.picofile.com/file/7313956876/Sheet1.sch.html

والان درگیر قسمت ورودیم با سیستم شما موافقم ما میتونیم از خروجی نیم پر برای ایجاد وقفه استفاده کنیم ولی اگر میکرو در فرکانس 20 مگ جواب نداد چی من یه تقسیم کننده استفاده کردم در صورت نیاز بتونم فرکانس کاری میکرو رو تغییر بدم
                      اینم PCB البته قسمت ورودی کامل نشده و فقط قطعه چینی کردم تا بعد خطوط را مرتب کنم
                      http://s1.picofile.com/file/7314878595/SCOP.bmp

دیدگاه

اخرین وضعیت

دیدگاه

آخرین وضعیت

:cry2:

:wow:

دیدگاه

خواهش میکنم اگر دوستان نطر مکملی در خصوص اجرای این پروزه را دارند عنایت بفرمایند و ما را مستفیض نمایند

اتمام طرح و در حال اجرای مدارچاپی

دیدگاه

سایز پکیج 7202 رو از رو دیتاشیت یه چک بکن

بهتره اول قطعه ها رو بخری

دیدگاه

متاسفانه من خیلی از دوستان وحضرات درخواست کردم اگر مشگلی میبینندراهنمایی بفرمایند مناسفانه من فیلم فتوپلیت رو سفارش دادم و رفتم فیفو رو گرفتم دیدم سایزش نمیخوره البته مشگلی نیست با استفاده از سوکت های پایه بلند حلش کردم بلاخره ادم باید برای اتمام کارش رو خودش حساب کنه ومزاحم بقیه نشه
                                حتما فیلمش رو اینجا میزارم
                                متاسفانه من از شهرستان میام و راهم دوره برای همین نتونستم قطعه رو تهیه کنم گذاشتم یک بار بیام همه رو انجام بدم هم خرید قطعات و هم تهیه فتوپلیت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X