اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش ساخت دیمر دیجیتال با AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش ساخت دیمر دیجیتال با AVR

نوشته اصلی توسط punisher.x64
    شایدم نیستم!!!
    از شمام خواهش دارم که همکاری کنین، شاید به جاهایی رسیدیم -O<
    انسانها 10 دسته اند: دسته ای که باینری میدانند و دسته ای که باینری نمیدانند!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جعفر رضائی
      اینم مطمعن نیستم درست باشه یا کار کنه باید مدار یه دیمر انالوگ رو خوب برسی کنیم بعد .ولی فکر کنم روی این پتانسیومتری که در دیمر های انالوگ هست حدود پنجاه ولت باشه.البته مطمعن نستم باید برسی کنیم
      اینجا جای بررسی کردنه دیگه عزیز دلم :biggrin:
      شما چندتا پیرهن بیشتر ازما پاره کردی، برسی کن ببین امکان پذیره اینی که گفتم؟ اگه نیست چجوری باید اصلاح بشه. بنظرتون با یه ترانزیستور نه زیاد قدرتمند حل میشه؟ یا مثلا بعد از موج pwm یه اپتوکوپلر بذاریم و بعد از اپتوکوپلر اونو آنالوگ کنیم، اینجوری ولتاژ کافی رو میتونیم تولید کنیم، اینو مطمئنم، فقط در مورد ولتاژ خروجی اون پتانسیو توی دیمر آنالوگ چیزی نمیدونم. :angry:
      اگه بشه خیلی خوب میشه، خودتونم میدونین اگه یه راه دیگه پیدا کنیم، مشکلات برنامه نویسی و نویز روی اینتراپت خارجی حل میشه،چون دیگه ازش استفاده نمیشه :biggrin: چون من شنیدم که وقتی یه مهتابی یا یه دستگاه جریان کش توی مدار برق خونه روشن میشه، روی مدار crossing نویز شدیدی میندازه و یه لحظه مدار از حالت معمول خارج میشه، برای حل این مشکل باید خیلی روی تغذیه و سلفا و... باید کار بشه که این خودش کلی دانش و وقت وهزینه و... میخواد :surprised: اگه این ایده عملی بشه حجم مدار به میزان قابل توجهی کم میشه و هزینه پایین میاد و...

دیدگاه

این یه دیمر آنالوگ تقریبا خوب و کم نویز هستش، حالا به نظر شما چه ولتاژی روی پتانسیومتره؟ یا حداکثر ولتاژی که پتانسیومتر میتونه به خازن 100n بده چقدره؟ :question:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamedtaran
          این پتانسیومتر دیجیتال مشکلاتیم داره، اولا، حداقل رنجی که ما میخوایم 470 اهمه که این پتانسیومتر بیشتر از 100اهم نداره، دوما جریان خروجی خوبی نداره :agree:
          اقا تا 10 کیلو هم هست چطور شما میگید تا 100 اهم :mrgreen: :mrgreen:
          دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
          بانک اطلاعاتی سنسورها
          ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
          تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
          [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

اولا همه اینایی که شما میگینو میدونم عزیز :eek: میدونم که باید تایمر توی لحظه صفر برق، شروع کنه به شمارش و باید خروجی تایمر دقیقا با برق هماهنگ باشه و ...
            شما پست قبلی منو دقیق نخوندین، منظورم اینه که بجای استفاده از zerro crossing از تبدیل pwm به ولتاژ معادل استفاده کنیم، همون کاری که توی دیمر آنالوگ انجام میشه، دیمر معمولی که مدار تشخیص عبور از صفرو بصورت جدا نداره، درسته؟ فقط با ولتاژهای مختلفی که به خازن اعمال میشه، زمانی که طول میکشه اون خازن به ولتاژ شکست دیاک برسه متفاوته و این عمل باعث میشه که ولتاژ خروجی تغییر پیدا کنه، حالا ما میخوایم ولتاژی که خروجی پتانسیومتره (توی آنالوگ) رو خودمون با میکرو تولید کنیم :rolleyes: بوسیله خروجی تایمر (PWM) که با یه فیلتر میشه این کارو کرد وبعد به خازنی که به دیاک وصله اعمال کنیم.منظورم همون پتانسیو متری هست که تویه دیمر انالوگ هست همین. :NO:
            سلام
            دوست عزیز من فرمایشات قبلی شما رو خوندم و بر اساس همون ها عرایضم رو خدمتتون رسوندم اون خازنی که شما میخای بجای ولمش از pwm خودت که خروجیش رو دی سی کردی استفاده کنی . در واقع هم مدار تشخیص عبور از صفر هست و هم مدار تاخیر اتش گیت .چون شارژ شدنش وابسته هست به موج جریان ورودی و فرض کن موج ورودی روی نقطه صفر بمونه در اون صورت اصلا خازن شارژ نمیشه تا گیت روتحریک کنه .درسته ؟
            حالا وقتی شما میای ولم رو حذف میکنی باید اینو در نظر داشنته باشی که ولتاژی که روی خازن از طریق ولم میافته حدود 220 ولت هست و وقتی این ولتاژ به 50 ولت رسید دیاک هدایت میکنه و گیت تحریک میشه .پس در نتیجه خروجی pwm شما باید تا 220 ولت خروجی بده .در ضمن باز هم به مدار تشخیص عبور از صفر نیاز هست تا زمان شروع اعمال ولتاژ به خازن چه ازطریق ولم و چه از طریق مقاومت دیجیتالی و چه از طریق pwm .مشخص بشه تا گیت درست تحریک بشه
            به همین سادگی به همین خوشمزگی
            روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 1hoshmand
              اقا تا 10 کیلو هم هست چطور شما میگید تا 100 اهم :mrgreen: :mrgreen:
              آقا منظورم کیلو اهم بود، 470 کیلو اهم :redface:

دیدگاه

سلام
                دوست عزیز من فرمایشات قبلی شما رو خوندم و بر اساس همون ها عرایضم رو خدمتتون رسوندم اون خازنی که شما میخای بجای ولمش از pwm خودت که خروجیش رو دی سی کردی استفاده کنی . در واقع هم مدار تشخیص عبور از صفر هست و هم مدار تاخیر اتش گیت .چون شارژ شدنش وابسته هست به موج جریان ورودی و فرض کن موج ورودی روی نقطه صفر بمونه در اون صورت اصلا خازن شارژ نمیشه تا گیت روتحریک کنه .درسته ؟
                حالا وقتی شما میای ولم رو حذف میکنی باید اینو در نظر داشنته باشی که ولتاژی که روی خازن از طریق ولم میافته حدود 220 ولت هست و وقتی این ولتاژ به 50 ولت رسید دیاک هدایت میکنه و گیت تحریک میشه .پس در نتیجه خروجی pwm شما باید تا 220 ولت خروجی بده .در ضمن باز هم به مدار تشخیص عبور از صفر نیاز هست تا زمان شروع اعمال ولتاژ به خازن چه ازطریق ولم و چه از طریق مقاومت دیجیتالی و چه از طریق pwm .مشخص بشه تا گیت درست تحریک بشه
                به همین سادگی به همین خوشمزگی
                آخرشو خوب اومدی :biggrin:
                منم در جریان هستم که همون خازن وظیفه تشخیصو داره، عرض کردم توی مدار آنالوگ، مدار تشخیص یه قسمت مستقل مث مال دیجیتال نیس، توی این مدار (آنالوگ) نیاز به هیچ محاسبات اضافی نداره، فقط در زمان عبور از صفر، یه لحظه خازن تخلیه میشه توی دیاک تا اونم به ولتاژ آستانه برسه و جریانو بده به گیت و...، حالا چقدر موج رو برش میده بستگی داره به مقدار ولوم که توی چه مدتی میتونه خازنو به ولتاژ شکست دیاک برسونه، درسته؟
                شما چجوری نتیجه گرفتید که 220 روی ولومه؟ میشه توضیح بدین؟! پس اون مقاومتی که قبل از ولوم بسته شده هیچ نقشی توی کاهش ولتاژ نداره؟ oo: نمیتونیم یه مقاومت بزرگتر ببندیم جای 56 اهم تا از ولوم با رنج کمتری استفاده کنیم؟

دیدگاه

آقا منظورم کیلو اهم بود، 470 کیلو اهم :redface:
                  من که دارم رو این موضوع کار میکنم شاید شد امتحانش ضرر نداره :mrgreen: :mrgreen:
                  بانک اطلاعاتی سنسورها

دیدگاه

من که دارم رو این موضوع کار میکنم شاید شد امتحانش ضرر نداره :mrgreen: :mrgreen:
                    ببینیم و تعریف کنیم، البته تبدیل pwm به ولتاژ خیلی بهتره، نیاز به هیچ سخت افزار اضافه ای نداره، فقط یه مقاومت و یه خازن، خیلی ساده و همچنین دقیق، میتونین عکسی که گذاشتمو ببینین

دیدگاه

آخرشو خوب اومدی :biggrin:
                      منم در جریان هستم که همون خازن وظیفه تشخیصو داره، عرض کردم توی مدار آنالوگ، مدار تشخیص یه قسمت مستقل مث مال دیجیتال نیس، توی این مدار (آنالوگ) نیاز به هیچ محاسبات اضافی نداره، فقط در زمان عبور از صفر، یه لحظه خازن تخلیه میشه توی دیاک تا اونم به ولتاژ آستانه برسه و جریانو بده به گیت و...، حالا چقدر موج رو برش میده بستگی داره به مقدار ولوم که توی چه مدتی میتونه خازنو به ولتاژ شکست دیاک برسونه، درسته؟
                      شما چجوری نتیجه گرفتید که 220 روی ولومه؟ میشه توضیح بدین؟! پس اون مقاومتی که قبل از ولوم بسته شده هیچ نقشی توی کاهش ولتاژ نداره؟ oo: نمیتونیم یه مقاومت بزرگتر ببندیم جای 56 اهم تا از ولوم با رنج کمتری استفاده کنیم؟
                      نتیجه گیری نمیخاد که .اگه میخای با چشم خودت ببینی .همین مداری رو که گذاشتی تو پروتوس ببند و با ولت متر ولتاژ مقاومت ها و خازن رو اندازه بگیر تا ببینی اینجوری نیازی به محاسبات وقتگیر هم نیست
                      روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

نتیجه گیری نمیخاد که .اگه میخای با چشم خودت ببینی .همین مداری رو که گذاشتی تو پروتوس ببند و با ولت متر ولتاژ مقاومت ها و خازن رو اندازه بگیر تا ببینی اینجوری نیازی به محاسبات وقتگیر هم نیست
                        آقای رضایی به نظرتون اگه مدار کنترولو اینجوری ببندیم چطوره؟ تلفیقی از دیمر آنالوگ و دیجیتال!
                        اینو آقای مشرقی توی یکی از تاپیکای آنالوگ نوشتن و میگن که عملیه صد درصد:

دیدگاه

آقای رضایی به نظرتون اگه مدار کنترولو اینجوری ببندیم چطوره؟ تلفیقی از دیمر آنالوگ و دیجیتال!
                          اینو آقای مشرقی توی یکی از تاپیکای آنالوگ نوشتن و میگن که عملیه صد درصد:
                          خوب توعمل چی جواب گرفتید اگه بشه که این کار خیلی بهتره :applause: :applause: :applause: :applause:
                          بانک اطلاعاتی سنسورها

دیدگاه

خوب توعمل چی جواب گرفتید اگه بشه که این کار خیلی بهتره :applause: :applause: :applause: :applause:
                            والا عملیشو هنوز وقت نکردم بسازم، ولی باید عملی باشه، فقط نمیدونم چرا توی پروتئوس لامپه روشن نمیشه اصلا! :angry:

دیدگاه

والا عملیشو هنوز وقت نکردم بسازم، ولی باید عملی باشه، فقط نمیدونم چرا توی پروتئوس لامپه روشن نمیشه اصلا! :angry:
                              lفایل پروتئوس را بزارید یه تست کنیم :redface: :redface: :redface: :redface: :redface:
                              بانک اطلاعاتی سنسورها

دیدگاه

lفایل پروتئوس را بزارید یه تست کنیم :redface: :redface: :redface: :redface: :redface:
                                اینم فایل پروتئوس، شمام یه نگا بهش بنداز ببین چشه:
                                http://upir.ir/files/43e419a1b3a1.zip

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X