اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تهیه برد کار با XMEGA

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تهیه برد کار با XMEGA

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
    مشکل من اینه که به XMEGA دسترسی ندارم اگر یه XMEGA64A3 برام بفرستید روی برد لحیم میکنم این وضع هم عجب وضعیه همه چی رو آماده کردم میکرو پیدا نمیشه
    شما می توانید با یکی از فروشنده های این IC در تهران تماس بگیرید و مبلغ آن را به حساب آنها واریز کنید تا با پست برای شما ارسال کنند.
    اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
    دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
    برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
    وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
    قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
    اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
    ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط طراح
      شما می توانید با یکی از فروشنده های این IC در تهران تماس بگیرید و مبلغ آن را به حساب آنها واریز کنید تا با پست برای شما ارسال کنند.
      راستش من به خرید های از راه دور اعتماد ندارم :NO: میگم کسی از اصفهان نمیره تهران سر راهش یه قطعه هم برای ما بیاره حضوری ازشون بگیریم؟

دیدگاه

راستش من به خرید های از راه دور اعتماد ندارم :NO: میگم کسی از اصفهان نمیره تهران سر راهش یه قطعه هم برای ما بیاره حضوری ازشون بگیریم؟
        چاره ای نیست...باید اعتماد کنید!

دیدگاه

شرکتهایی مثل جوان هستند که کارشون درسته ولی زیر 20 تومن سفارش شهرستان نمیگیرند. 5 تومن هم پول تیپاکس میشه.
          It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

راستش من به خرید های از راه دور اعتماد ندارم
            اول اینکه وقتی شما به حساب یک فروشنده پولی را از طریق بانک واریز می کنید، فیش بانکی در حکم رسید پول شما محسوب می شود و قابل پیگیری است. مسئله بعدی این است که یک فروشگاه معتبر که در ماه میلیونها تومان گردش مالی دارد، هیچگاه اعتبار خود را به خاطر چند ده هزار تومان زیر سوال نمی برد.
            وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
            اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم

دیدگاه

ولی من در هر صورت اعتماد ندارم نمیتونم هم پیگیری بکنم :cry2:چون نمیتونم تنهایی برم تهرانو و ...
              امروز رفتم سپاهان(یه سری AVR جدید آورده بود )بعد بهش گفتم این قطعه رو میخوام ازم پرسید تهران کجا دارند؟منم گفتم جوان و آینده وقتی بهش گفتم آینده گفت این که نمایندگیه ما هستش :eek:برای من هم عجیب بود چون قطعه ای رو که بهش سفارش میدادم نمیتونست بیاره میگفت نیست مثل اینکه با جوان دعوا دارند حالا گفت فردا بیا با تهران صحبت کنیم ببینیم چی میشه

دیدگاه

سلام
                آقا شهریار من یک برد آموزشی آرم طراحی کردم که تمام این مشکلات رو داشت البته طراحی pcb هم کمی بلدم یعنی حد اقل ، در مورد این برد خودم با همکاری یکی از دوستان کار کردم .
                به دلایل واضح علاقه زیادی به کار با xmega دارم اما اولین مانعش یک برد آموزشی هست ، راستش همیشه ترجیح میدم انطور لوازم رو خودم طراحی کنم تا بتونم به اندازه کافی تخصصی و کاربردیش کنم ، البته هزینه ها هم اینطوری کاهش پیدا میکنن با توجه به این که مدت زمانی هم که روی طراحی این لوازم میزارم به من شناخت فوق العاده ای از اون می ده .
                بگذریم چند پیشنهاد:
                1-اجازه بدیم تجهیزات TTL خودشون یه فکری واسه خودشون بکنند. یعنی چوطر بگم ، به نظر میرسه دسترسی به ایده آل کامل کمی دور از ذهن باشه و یا انکه در اواسط انجام اون کار تاریخ اعتبار دنیا تموم بشه
                خوب اگر تجهیزات داخل این برد به خوبی با ولتاژ 3.3V کار کنند که این یک مساله امتحان شده هست ، اگر اشکال نداره یک تخفیف برای طراحی این برد قائل بشیم و فقط برای ماژولهای جانبی که احتمالا با 3.3 کار نمی کنند یه فکر کنییم .
                LCD و 7SEG و کیبورد و ... که مساله ای ندارند کلیدها و اکثر سنسورها هم همینطور MMC هم که بیچاره خودش با 3.3 کار می کرد ما با مقسم ولتاژ و 1000 بد بختی به میکروهای 5 ولتی وصلش میکردیم :angry:
                2-بله دوستان قرار دادن سون سگمنت و یک تقویت کننده صوتی با توان کم برای راه اندازی یک بلندگوی کوچک که بتونه سر و صدای DAC رو خوب در بیاره هم بد نیست بنده LM386 و LM2822 رو در این زمینه امتحان کردم حد اقل تغذیه 1.8V تا15V و توان راه اندازی بلندگوهای تا 1W رو هم دارند (40W PMPO) .
                3- در مورد پورتهای ارتباطی با سایر میکرو ها در خارج از برد و یا حتی رایانه شخصی پیشنهاد میکنم که حتی الامکان تمامی پورتهای COM و USB و یا CAN و یا هر چی دیگه که داره(ETHERNET "بنده اطلاع زیادی ندارم&quot با سوکتهای استاندارد برای اتصال به تجهیزات خارجی پیش بینی بشه
                4-خوب طبق رسم اکثر بردای آموزشی تعدادی LED مثلا 10 عدد برای کارهای نمایشی و آموزش نتیجه خوبی دارند برای اینکه زیاد جاگیر نباشه بد نیست از بار گراف استفاده کنیم ، معمولا این LED ها بر روی بردهای آموزشی میسوزند چقدر خوبه که برای این LED ها بافر و مقاومتهای محدود کننده جریا بگذاریم .
                5- با قرار دادن یک عدد L298 که یک درایور قدرتمند با ورودی TTL هست امکان راه اندازی 4 موتور DC به صورت مجزا (یک جهته) ویا دو موتور DC به صورت چپ گرد و راست گرد و یا راه اندازی یک STEP MOTOR رو به مدار اضافه کنیم. (یک تیر و چند نشان).
                6-قرا دادن یک یا دو عدد رله با کنتاکت قدرت که بتونه تجهیزات متصل به برق شهر رو خاموش و روشن کنه.
                7-قرار دادن یک یا دو پتانسومتر و اتصال اون به ADC معمولا مولتی ترن میزنن اما گرداندن اونها واقعا درد سره و احتیاج به ناخن بلند یا ابزار داره که این زیاد خوشایند نیت حد اقل از نظر بنده :cry2:
                8-دوستان بزرگواران و اساتید (مثل برنامه تلوزیونی به خانه برمیگردیم ) برد ما حاضره ، منتها یکم داغ هستش چون تازه از حوض قلع در اومده
                این برد به طور معمول خوراک 5 نفره ولی چون ملاتش رو زیاد کردیم توی تیمهای بزرگتر هم میشه روش کار کرد .

:read:خوب عزیزان این همه صحبت باید دید کی مرد عمله ! ؟ فریادی بالحن جاهلی" یکی واسه دوستمون IC برفسته داداش"
                موفقیت یک فرایند است نه یک اتفاق...

******** استفاده از گزینه تشکر نشانه اهمیت و احترام شما به پیگیری شخص نظر دهنده است ********

دیدگاه

امروز یکشنبه:
                  رفتم قطعه بگیرم نداشت گفت احتمالا پس فردا میاد آقای مهری خواهشا برد رو قرار دهید تا بقیه هم بتونند تستش کنند اگر به من باشه که... خیلی طول میکشه بد نیست توی این مدت یه برد هم برای 128A1 بزنیم توی اصفهان هم پیدا میشه ولی لحیم کاریش...
                  راستی این برده پدرم رو در آورد اومدم پین هدر های کناری رو بزارم تو نمیرفت آخر با زور و ... تلاش کردم تا شد ولی دو سه بار دستم خونی شد :cry: یه دونش رو هم CNC سازنده سوتی داده یه مقدار جابه جا زده سوکت 6 تایی مشکلی نداشت
                  من مشکلم فقط میکرو هستش :cry2: خدا به دادم برسه میخواستم بعد از این 32A4 هم بزنیم :rolleyes: شانس ما هست که تابستونمون به خاطر یه میکرو ... :angry:

دیدگاه

من یه سوال دارم
                    آخرین بار کی رفته XMEGA سری A3 رو گرفته باشه؟کجا داره؟
                    مثل اینکه توی ایران نیست :cry2:

دیدگاه

من یه سوال دارم
                      آخرین بار کی رفته XMEGA سری A3 رو گرفته باشه؟کجا داره؟
                      مثل اینکه توی ایران نیست :cry2:
                      قبلا هم در همین تاپیک به شما گفته شد که در تهران فروشگاه های آینده الکترونیک و جوان الکترونیک این IC را دارند.

دیدگاه

من مشکلم سر اینه که نمیدونم کدوم مغازه توی تهران الآن اونو داره فقط بگید اسم مغازش چیه همین به یکی توی اصفهان سفارش دادم که بره همراه یه سری چیز دیگه اینو برام بیاره اومده میگه تموم کردند :cry2:

دیدگاه

من مشکلم سر اینه که نمیدونم کدوم مغازه توی تهران الآن اونو داره فقط بگید اسم مغازش چیه
                          فکر کنم پستها رو بخونید خوب باشه!
                          نوشته اصلی توسط طراح
                          قبلا هم در همین تاپیک به شما گفته شد که در تهران فروشگاه های آینده الکترونیک و جوان الکترونیک این IC را دارند.

همین به یکی توی اصفهان سفارش دادم که بره همراه یه سری چیز دیگه اینو برام بیاره اومده میگه تموم کردند :cry2:
                          این عبارتیه که مغازه دارها برای خلاص شدن از دست مشتری ها انجام میدن و اعتراف نمیکنن که ندارم میگن کلا نیست!
                          It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

خوب سایت eca توی تهران نمایندگی داره میتونید برام بفرستید؟

دیدگاه

اطلاع دارم که اخیرا افراد مختلفی مشغول به کار با XMEGA شده اند و این خانواده به مرور در حال جا افتادن در سطح جامعه الکترونیک کشور است. اما جای تامل دارد که در این انجمن کمتر کسی به کار عملی در این مورد پرداخته و معدود کسانی هم که در این باره تجربیاتی دارند متاسفانه فعالیتی انجام نمی دهند و دیگران از نتیجه کار آنها بهره ای نمی برند. جالب اینجاست که مطالبی که برای اولین بار در همین انجمن نوشته شده در سایت های دیگر هم کپی شده، اما از درج منبع اصلی مطلب خودداری می شود و به سایت هایی ارجاع داده می شود که مطلب را عینا از همینجا کپی کرده و بدون ذکر منبع در سایت خود قرار داده اند.
                              بنابراین برای انجمنی که در این زمینه پیشتاز بوده شایسته نیست که در چنین وضعیتی باقی بماند و نیاز به افراد با انگیزه و توانمندی است که چرخ پروژه های عملی را در این انجمن به حرکت درآورند.

دیدگاه

سلام بعد از چند قرن بالاخره من تونستم یه برد دو رو متالیزه دادم زدنند
                                فقط مشکل اینجاست ATXMEGA64A3 توی اصفهان پیدا نمیشه به قول فروشنده ها کلا پیدا نمیشه
                                این شوخیه یا :cry2:
                                هنوز این قطعه نیومده تو بازار تحریمش کردند این یعنی چی!؟!؟!؟
                                من فقط مشکلم میکرو هست
                                سلام
                                اگه امکان داره فایل پی سی بی رو بزار تا ما هم استفاده کنیم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X