پاسخ : تهیه برد کار با XMEGA
سلام
این که کسی زیاد تو عمل ازش استفاده نمیکنه , دلیلی بر این نیست که xmega میکرویی ضعیف(بی مصرف)هستش
یک دلیلش قیمت زیاد پروگرمر و دلیل دیگه هم گرون شدن خوده XMEGA هستش(گرون نبود , گرونش کردن
oo
یه شرکت قرار بوده MKII با قیمت ارزون رو تولید کنه ولی هنوز خبری نشده .... بعضی ها هم گفتن که تونستن با ISP ایکسمگا رو با سرعت پایین پروگرم کنن خودم نمی دونم که این گفته مستند هستش یا نه (آقای طراح نظر شما چیه؟ :question
یکی تو تهران هستش سفارش بهش بدین بیاره فکر می کنم ATXMEGA64A3 رو حدودای 3500 4 تومن میده(البته یه پارت باید بگیرین)
تو مشهد هم این میکرو هستش حدودای 5 تومنه :nerd:
نوشته اصلی توسط طراح
این که کسی زیاد تو عمل ازش استفاده نمیکنه , دلیلی بر این نیست که xmega میکرویی ضعیف(بی مصرف)هستش
یک دلیلش قیمت زیاد پروگرمر و دلیل دیگه هم گرون شدن خوده XMEGA هستش(گرون نبود , گرونش کردن

یه شرکت قرار بوده MKII با قیمت ارزون رو تولید کنه ولی هنوز خبری نشده .... بعضی ها هم گفتن که تونستن با ISP ایکسمگا رو با سرعت پایین پروگرم کنن خودم نمی دونم که این گفته مستند هستش یا نه (آقای طراح نظر شما چیه؟ :question

سلام بعد از چند قرن بالاخره من تونستم یه برد دو رو متالیزه دادم زدنند
فقط مشکل اینجاست ATXMEGA64A3 توی اصفهان پیدا نمیشه به قول فروشنده ها کلا پیدا نمیشه
این شوخیه یا :cry2:
هنوز این قطعه نیومده تو بازار تحریمش کردند
این یعنی چی!؟!؟!؟
من فقط مشکلم میکرو هست
فقط مشکل اینجاست ATXMEGA64A3 توی اصفهان پیدا نمیشه به قول فروشنده ها کلا پیدا نمیشه

این شوخیه یا :cry2:
هنوز این قطعه نیومده تو بازار تحریمش کردند

من فقط مشکلم میکرو هست
تو مشهد هم این میکرو هستش حدودای 5 تومنه :nerd:
دیدگاه