اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تهیه برد کار با XMEGA

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تهیه برد کار با XMEGA

نوشته اصلی توسط طراح
    اطلاع دارم که اخیرا افراد مختلفی مشغول به کار با XMEGA شده اند و این خانواده به مرور در حال جا افتادن در سطح جامعه الکترونیک کشور است. اما جای تامل دارد که در این انجمن کمتر کسی به کار عملی در این مورد پرداخته و معدود کسانی هم که در این باره تجربیاتی دارند متاسفانه فعالیتی انجام نمی دهند و دیگران از نتیجه کار آنها بهره ای نمی برند. جالب اینجاست که مطالبی که برای اولین بار در همین انجمن نوشته شده در سایت های دیگر هم کپی شده، اما از درج منبع اصلی مطلب خودداری می شود و به سایت هایی ارجاع داده می شود که مطلب را عینا از همینجا کپی کرده و بدون ذکر منبع در سایت خود قرار داده اند.
    بنابراین برای انجمنی که در این زمینه پیشتاز بوده شایسته نیست که در چنین وضعیتی باقی بماند و نیاز به افراد با انگیزه و توانمندی است که چرخ پروژه های عملی را در این انجمن به حرکت درآورند.
    سلام
    این که کسی زیاد تو عمل ازش استفاده نمیکنه , دلیلی بر این نیست که xmega میکرویی ضعیف(بی مصرف)هستش
    یک دلیلش قیمت زیاد پروگرمر و دلیل دیگه هم گرون شدن خوده XMEGA هستش(گرون نبود , گرونش کردن oo
    یه شرکت قرار بوده MKII با قیمت ارزون رو تولید کنه ولی هنوز خبری نشده .... بعضی ها هم گفتن که تونستن با ISP ایکسمگا رو با سرعت پایین پروگرم کنن خودم نمی دونم که این گفته مستند هستش یا نه (آقای طراح نظر شما چیه؟ :question

سلام بعد از چند قرن بالاخره من تونستم یه برد دو رو متالیزه دادم زدنند
    فقط مشکل اینجاست ATXMEGA64A3 توی اصفهان پیدا نمیشه به قول فروشنده ها کلا پیدا نمیشه
    این شوخیه یا :cry2:
    هنوز این قطعه نیومده تو بازار تحریمش کردند این یعنی چی!؟!؟!؟
    من فقط مشکلم میکرو هست
    یکی تو تهران هستش سفارش بهش بدین بیاره فکر می کنم ATXMEGA64A3 رو حدودای 3500 4 تومن میده(البته یه پارت باید بگیرین)
    تو مشهد هم این میکرو هستش حدودای 5 تومنه :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمدرضا حسینی
      این که کسی زیاد تو عمل ازش استفاده نمیکنه , دلیلی بر این نیست که xmega میکرویی ضعیف(بی مصرف)هستش
      یک دلیلش قیمت زیاد پروگرمر و دلیل دیگه هم گرون شدن خوده XMEGA هستش(گرون نبود , گرونش کردن oo
      یه شرکت قرار بوده MKII با قیمت ارزون رو تولید کنه ولی هنوز خبری نشده ....
      اگر فعالیت روی یک خانواده جدید از میکروکنترلرها، به غیر از علاقه شخصی و سرگرمی با نگاه به مسائل اقتصادی هم توام باشد، مواردی مانند گران بودن پروگرامر و مانند آن به هیچ عنوان توجیهی برای از دست دادن زمان و معطل شدن نیست. اگر کسی به قصد کسب درآمد از راه هایی نظیر استخدام و انجام پروژه و تولید و غیره به یک خانواده جدید مانند XMEGA رو بیاورد و نتواند دست کم چند میلیون تومان از این راه درآمد کسب کند، حداقل از جنبه اقتصادی قضیه وقت خود را تلف کرده است. بنابراین این عدد و رقم ها در مقابل عامل زمان و مزیت پیشتاز بودن به هیچ وجه وزنی ندارد و یک فرد توانمند و باهوش می تواند صدها برابر پول یک پروگرامر را در صورت به درآمد رساندن اطلاعات خود بدست بیاورد.

بعضی ها هم گفتن که تونستن با ISP ایکسمگا رو با سرعت پایین پروگرم کنن خودم نمی دونم که این گفته مستند هستش یا نه (آقای طراح نظر شما چیه؟)
      خانواده XMEGA تنها قابلیت برنامه ریزی با PDI و JTAG را دارد.
      اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
      دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
      برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
      وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
      قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
      اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
      ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمدرضا حسینی
        سلام
        یه شرکت قرار بوده MKII با قیمت ارزون رو تولید کنه ولی هنوز خبری نشده .... بعضی ها هم گفتن که تونستن با ISP ایکسمگا رو با سرعت پایین پروگرم کنن خودم نمی دونم که این گفته مستند هستش یا نه (آقای طراح نظر شما چیه؟ :question
        یکی تو تهران هستش سفارش بهش بدین بیاره فکر می کنم ATXMEGA64A3 رو حدودای 3500 4 تومن میده(البته یه پارت باید بگیرین)
        تو مشهد هم این میکرو هستش حدودای 5 تومنه :nerd:

آقای حسینی من مشهدم کجای مشهد دارند هر جا رفتم گفتم تموم کردند :cry2:
        در ضمن اینجا درباره اقتصاد و اینجور حرف ها صحبت نکنید تایپیک منحرف شده من برد A3 دارم و چون الآن مشهدم و دسترسی به چیزی ندارم نمیتونم ولی اگه پیدا نشد A4 میزنم
        ببخشید میدونم خیلی طول کشیده ولی منم نمیخوام اینطوری پیش بره :agree:

دیدگاه

آقای حسینی من مشهدم کجای مشهد دارند هر جا رفتم گفتم تموم کردند :cry2:
          در ضمن اینجا درباره اقتصاد و اینجور حرف ها صحبت نکنید تایپیک منحرف شده من برد A3 دارم و چون الآن مشهدم و دسترسی به چیزی ندارم نمیتونم ولی اگه پیدا نشد A4 میزنم
          ببخشید میدونم خیلی طول کشیده ولی منم نمیخوام اینطوری پیش بره :agree:
          سلام
          مشهد چی کار میکنی؟؟ :eek: مگه اهل اصفهان نبودی؟
          مگه کجا ها رفتی که میگی تموم کردن؟
          اگه آدرس اون جایی که ایکسمگا داره رو میخای بگو تا بهت بدم :nerd:

دیدگاه

توی پیغام خصوصی کامل توضیح دادم بله آدرس رو میخوام :agree:

دیدگاه

سلام دوستان
              من 2 تا xmega 128 a1 داشتم ولی بخاطر بی تجربگی بردم خراب شد :cry2:
              بهر حال ...
              بخاطر علاقه شدید به xmega و راه اندازی کامل اون حاضرم 1 باقی مونده رو به شما بدم تا روش حسابی کار کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد مهری
                البته آقا شهریار هر جور خوتون دوست دارید...ولی قرار دادن دو تا زنر معکوس همدیگه روی یه پایه مشکل ساز نیست؟!!!یکی از دیودها همیشه تو بایاس مستقیمه و ولتاژتون از .7 بیشتر نمیشه

موفق باشید
                معذرت می خوام دوستم, اما 0.7 نمیشه.2 دیود zenner back to back ولتاژ forwardشون میشه: 0.7+3=Vf+Vz :NO:
                هرگز زانو نخواهم زد,حتی اگر سقف آسمان کوتاهتر از
                قامتم شود 'کوروش بزرگ'

دیدگاه

نوشته اصلی توسط innovation
                  معذرت می خوام دوستم, اما 0.7 نمیشه.2 دیود zenner back to back ولتاژ forwardشون میشه: 0.7+3=Vf+Vz :NO:
                  سلام

حرف شما درسته ، من منظورم دو دیود به صورت معکوس و موازی با هم بوده...

حرف شما درسته

دیدگاه

دعوا نکنید :mrgreen:
                    بالاخره به نتیجه رسید جونم در اومد
                    راستی بالاخره لحیم کاری SMD رو یاد گرفتم واقعا لذت بخشه
                    لینک فایل برد:
                    http://www.persiangig.com/pages/down...4%20Header.rar
                    برید بزنید عقب نمونید(البته فعلا تو تسته)
                    چجوری تستش کنم؟فعلا پروگرامر میشناسش چراغش سبزه فیوز بیت هارو نشون میده ولی با signature مشکل داره oo: روی ATXmega16A4 گذاشتمش

دیدگاه

ّر تهیه برد آموزشی اوین قدم داشتن PCB و شماتیک برای xmega است که من چند وقت پیش که تصمیم گرفتم با Xmeg کار کنم (که به خاطر نداشتن پروگرامر فعل مسکوت مونده فقط ic رو خریدمش :mrgreen برای Proteos ایجاد کردم
                      فایلهای زیر را در پوشه Library درآدرس C:\Program Files\Labcenter Electronics\Proteus 7 Professional کپی کنید تا شماتیک و PCB به پروتئوس اضافه شود (راستش دقیقا نمیدوم کدوم فایل ماله xmega هست واسه همین همه رو گذاشتم، بنابراین بهتر از فایلهایی که با همین نام در پوشه Librery هست یک کپی حتما بگیرید).بدلیل دیگر Backup از این فایلها این است که اگر شما قطعه ای دیگر واسه پروتئس در بخش user قبلکشیده بودید ذف می شود
                      یک مبدل dip برای xmega هم کشیدم که می تونید تو لینک دوم دانلد کنید اما اینطور که من در بیشتر مداراتی که دارای ic هایی به این شکل هستند دیدم معمولا IC رو با زاویه 45 درجه قرار می دهند تا جای کمتری در برد بگیرد که من در پروتئوس بلد نیستم چه طور میشه این کار رh کرد
                      باز هم برای تاکید بیشتر حتما از 6 فایل همنام موجود در پوشه Library، یک Backup بگیرد
                      http://telec.persiangig.com/xmega/USERPKG.zip
                      http://telec.persiangig.com/xmega/xmega2Dip.zip

هیچ کس و هیچ چیز نمی تونه مانع رسیدنت به آرزوهات بشه مگر خودت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rira Rad
                        سلام
                        دوستان عزیز بنده اخیرا یه بورد آموزشی از فروشگاه ایران طبقه زیر زمین پاساژ عباسیان گرفتم که ATXMEGA64A3 رو همه امکاناتش رو به قول معروف کشیده بیرون، حتی سنسور دما هم برای تست ADCش داره...
                        راستش من تازه سوویچ کردم روی XMEGA و خوبیه این بورد اینکه داخل CDش ، 5 6 تا پروژه هم برای Codevision و هم برای IAR داره...
                        پست شما در دو تاپیک انجمن بصورت تکراری قرار داده شده بود که یکی از آنها حذف گردید. در مورد برد مذکور هم کمی بیشتر توضیح بدهید که آیا این همان بردی است که شخصا برای اولین بار طراحی و ارائه کردم( که این برد سنسور دما ندارد) و یا یکی از این چند بردی است که جدیدا توسط دوستان دیگر ارائه شده است. ضمنا XMEGA بصورت داخلی دارای سنسور دماست و نیازی به سنسور خارجی برای سنجش دما ندارد.
                        اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
                        دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
                        برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
                        وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
                        قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
                        اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
                        ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

سلام،
                          والا بردی که بنده خریدم یه برد دو رو میباشد که تمیز هم کار شده و اصلا به قیافش نمیخوره ایرانی باشه، راجع به سنسور دما هم داخل کاتالوگش گفته که برای راه اندازی ADC میکرو میباشد، و تا الان که من تونستم باهاش اکثر امکانات میکرو رو راه بندازم، خوبیش اینه که برای همه چیش کد آماده داره...

دیدگاه

یادم رفت بگم این برده مساله ای نداره و من که دارمش تا حالا خوب کار کرده و میتوانید آن را به صورت دوروی معمولی سفارش دهید و وایا ها را با سیم لحیم کنید
                            http://www.persiangig.com/pages/down...4%20Header.rar
                            مقاومت 10K SMD
                            میکرو ATXMEGA16A4 یا ATXMEGA32A4
                            رگولاتور AMS1117 3.3v
                            پین هدر هم یه 40 تایی که میشه دو تا 20 تایی + یه 2 ردیفه 40 تایی که شما از 3×2 اون استفاده میکنید کافیه
                            برای پروگرام کردنش هم کمترینش همین AVR ISP MK-II خودمونه که 70 تومانه به سری هم جدیدا اومده 25 تومان ولی این برد سوکنش به MKII میخوره توی پین هدر های برد بردش هم پایه های پروگرامش رو گذاشتم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X