اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل 6 کانال از طریق خط تلفن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کنترل 6 کانال از طریق خط تلفن

امیر جان مقادیرو همونا که گفتی گذاشتم.خازن 1میکرو 400 ولت گذاشتم و 100 میکرو 160 ولت.خوبه؟
    پله پله میگی باید چیارو تست کنم؟
    پایه 5 میکرو قبل از اینکه خط تلفونو به مدار وصل کنم 2.4 ولت و وقتی خط تلفونو وصل میکنم میشه 1.7.اصلا این ÷ایه باید چند ولت یاشه؟
    پایه های چک آبی هم اون سرش که 2تایی یکیشو دادم به خط تلفن و یکیش به نرمالی اپن رله.و نرمالی کلوز رله هم زمین کردم.درسته؟
    فرکانس میکرو هم باید بزارم 1m?
    آقا دمت گرم

دیدگاه

سلام
      تا هفت صبح باش ور رفتم بالاخره گوشیو برداشت :rolleyes:
      ولی وقتی گوشیو برمیداره دو تا بوق میزنه بعد من 1111 یا هرعدد دیگه که میزنم صدای بوق نمیاد و بعد از چند لحظه بوق اشغال میزنه.
      ال ای دی هم به پایه 15 آی سی 8870 زدم ولی اونم روشن خاموش نمیشه.
      آی سی و کریستالو عوض کردم بازم نشد
      اشکال از چیست؟آی سی یا پروگرم برنامه؟
      یا علی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosmas
        سلام
        تا هفت صبح باش ور رفتم بالاخره گوشیو برداشت :rolleyes:
        ولی وقتی گوشیو برمیداره دو تا بوق میزنه بعد من 1111 یا هرعدد دیگه که میزنم صدای بوق نمیاد و بعد از چند لحظه بوق اشغال میزنه.
        ال ای دی هم به پایه 15 آی سی 8870 زدم ولی اونم روشن خاموش نمیشه.
        آی سی و کریستالو عوض کردم بازم نشد
        اشکال از چیست؟آی سی یا پروگرم برنامه؟
        یا علی
        خوب این یعنی فقط قسمت تشخیص کلید یا همون MT8870 کار نمیکنه که ممکنه یکی از دلایل زیر رو داشته باشه
        1-مقدار کریستال این ای سی درست انتخاب نشده.شما چه فرکانسی استفاده کردید؟
        2-مقادیر المانهای جانبی مخصوصا اون مقاومت 300 کیلو درست نیست.باسری کردن سه مقاومت 100 کیلو درستش کنید
        3- در مسیر چوک به این ای سی قطعی وجود داره
        4-تغذیه ایسی مشکل داره
        5- خود ای سی خرابه
        لطفا اینها رو تک به تک چک کنید
        پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان مخصوصا آقای امیر حسنی
          بالاخره جواب گرفتم. :applause: :applause: :wow: :wow: :wow:
          امیرجان صمیمانه ازت ممنون ایشالا پاش بیفته جبران کنیم.
          فقط چند نکته اگه میشه راهنمایی کنین.مرسی
          1- فقط وقتی با موبایل بش زنگ میزنم دسگاه کار میکنه و وقتی با تلفن ثابت زنگ میزنم فقط گوشیو برمیداره ولی دیگه نمیشه کاری کرد.با چندتا گوشیم امتحان کردم مشکل از کجاست؟
          2- دستگاه موقع گرفتن پسورد خیلی کنده و وقتی عدد و وارد میکنی به ازای هرعدد بوق نمیزنه و یکی در میون بوق میزنه.
          3- وضعیت دستگاه که روشن هست یا خاموشو نمیشه اینجا تشخیص داد؟نمیشه کاری کرد که مثلا با کلید * دستگاه روشن بشه با # خاموش که از وضعیت دستگاه مطمین بشیم؟چجوری؟
          امیر جان اگه لطف کنی و سورس کد بسکام اون برنامه ست کردن پسوردم برام بزاری ممنون میشم.hossein_hm66@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosmas
            با سلام خدمت دوستان مخصوصا آقای امیر حسنی
            بالاخره جواب گرفتم. :applause: :applause: :wow: :wow: :wow:
            امیرجان صمیمانه ازت ممنون ایشالا پاش بیفته جبران کنیم.
            فقط چند نکته اگه میشه راهنمایی کنین.مرسی
            1- فقط وقتی با موبایل بش زنگ میزنم دسگاه کار میکنه و وقتی با تلفن ثابت زنگ میزنم فقط گوشیو برمیداره ولی دیگه نمیشه کاری کرد.با چندتا گوشیم امتحان کردم مشکل از کجاست؟
            2- دستگاه موقع گرفتن پسورد خیلی کنده و وقتی عدد و وارد میکنی به ازای هرعدد بوق نمیزنه و یکی در میون بوق میزنه.
            3- وضعیت دستگاه که روشن هست یا خاموشو نمیشه اینجا تشخیص داد؟نمیشه کاری کرد که مثلا با کلید * دستگاه روشن بشه با # خاموش که از وضعیت دستگاه مطمین بشیم؟چجوری؟
            امیر جان اگه لطف کنی و سورس کد بسکام اون برنامه ست کردن پسوردم برام بزاری ممنون میشم.hossein_hm66@yahoo.com
            سلام خوشحالم که جواب گرفتی
            مشکل چی بود؟یا هم.ن قضیه موبایل بود؟
            خوب اون مقاومت RT2 رو عوض کن و با مقادیر دیگه تست کن شاید بهتر بشه
            سورس برنامه هم که هست .راحت میتونین جوری تغییر بدین که در صورتی که روشن شد مثلا یک بوق و در صورتی که خاموش شد مثلا دو بوق بزنه
            اینم سورس ست کردن پسورد
            کد:
            $regfile = "m8def.dat"
            $crystal = 1000000
            Dim A As Byte
            A = 1
            Writeeeprom A , 0
            Waitms 10
            Writeeeprom A , 1
            Waitms 10
            Writeeeprom A , 2
            Waitms 10
            Writeeeprom A , 3
            Waitms 10
            Writeeeprom A , 3
            Waitms 10
            End
            پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

داداش دمت حسابی گرم.
              الان دستگاه حسابی و بدون نقص هستش فقط میگم الان نمیدونم چرا با خط ثابت که بش زنگ میزنم فقط گوشیو برمیداره.همین.با زدن کلید هم پایه 15 mt8870 فعال نمیشه.ولی با موبایل خوب کار میکنه.الان فقط همین مشکلو دارم.به نظرت چه جوری حلش کنم؟
              آقا شرمنده من بسکام زیاد کار نکردم واسه اینکه دستگاه روشنه یه بوق بزنه و وقتی خاموشه 2تا بوق بزنه این برنامه درسته؟
              Select Case A
              Case 1

If Portc.0 = 0 Then

Toggle Portc.0
              Sound Beep , 200 , 130

Elseif Portc.0 = 1 Then
              Toggle Portc.0
              Sound Beep , 200 , 130
              Sound Beep , 200 , 130

End If
              این عددا بعد از beep چیه راستی؟
              آقا دمت گرم که خیلی آقایی :applause: :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosmas
                داداش دمت حسابی گرم.
                الان دستگاه حسابی و بدون نقص هستش فقط میگم الان نمیدونم چرا با خط ثابت که بش زنگ میزنم فقط گوشیو برمیداره.همین.با زدن کلید هم پایه 15 mt8870 فعال نمیشه.ولی با موبایل خوب کار میکنه.الان فقط همین مشکلو دارم.به نظرت چه جوری حلش کنم؟
                آقا شرمنده من بسکام زیاد کار نکردم واسه اینکه دستگاه روشنه یه بوق بزنه و وقتی خاموشه 2تا بوق بزنه این برنامه درسته؟
                Select Case A
                Case 1

If Portc.0 = 0 Then

Toggle Portc.0
                Sound Beep , 200 , 130

Elseif Portc.0 = 1 Then
                Toggle Portc.0
                Sound Beep , 200 , 130
                Sound Beep , 200 , 130

End If
                این عددا بعد از beep چیه راستی؟
                آقا دمت گرم که خیلی آقایی :applause: :applause:
                خوب دوست عزیز من که گفتم اون مقاومت RT2 رو با مقادیر دیگه عوض کن و با آزمون و خطا مقدار بهتری براش پیدا کن شاید این مشکل هم حل بشه

بنامه رو اینطوری تغییر بده
                Select Case A
                Case 1
                If Pinc.0 = 0 Then
                set portc.0
                Sound Beep , 200 , 130
                else
                reset portc.0
                Sound Beep , 200 , 130
                waitms 400
                Sound Beep , 200 , 130
                End If

اون عدد ها هم اولی به تعبیری زمان صدا (تعداد پالس)و دومی تن ( فرکانس) صدا هستند

خود beep هم در بسکام نداریم اون اسم پایه ای هست که با دستور alias برای اینکار گذاشتم

دیدگاه

بسیار عالی
                  آقا باورت میشه تا الان بیدار بودمو دارم رو مدار کار میکنم.آخه شنبه باید تحویل استاد بدم.بنابراین بازم ممنون.
                  اون مقاومت Rt2 هم که گفتی تغییر دادم بازم نشد.حالا بازم سعی میکنم.
                  آقا من الان همه جای مدارو میدونم چکار میکنه فقط راجع چک بیشتر توضیح میدی چکار میکنه؟مثلا واسه انتقال صدا گذاشتی چرا باید چک میذاشتی؟
                  مرسی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosmas
                    بسیار عالی
                    آقا باورت میشه تا الان بیدار بودمو دارم رو مدار کار میکنم.آخه شنبه باید تحویل استاد بدم.بنابراین بازم ممنون.
                    اون مقاومت Rt2 هم که گفتی تغییر دادم بازم نشد.حالا بازم سعی میکنم.
                    آقا من الان همه جای مدارو میدونم چکار میکنه فقط راجع چک بیشتر توضیح میدی چکار میکنه؟مثلا واسه انتقال صدا گذاشتی چرا باید چک میذاشتی؟
                    مرسی
                    با المانهای اطراف mt8870 بازی کن انشاا... درست میشه
                    راستی سیستم تلفن که حتما تن هست دیگه ؟؟!!!!!! :mrgreen:
                    چک چند کار انجام میده
                    1- اشغال خط تلفن
                    2- ایزوله کردن و محافظت از مدار در مقابل ولتاژهای بالای خط تلفن
                    3- جدا کردن سیگنال صدا از ولتاژهای اضافی خط
                    4- سوار کردن صدا بر روی خط

دیدگاه

چشم.معلومه که تنه.نمیدونم چرا با تلفن ثابت کار نمیکنه.تعجبه.
                      آقا دمت گرم.دارم رو pcb کار میکنم که دیگه تموم بشه.انصافا پروژه خوبی بود خیلی باش حال کردم.مرسی

دیدگاه

امیر جان شرمنده ها قول میدم پست آخرم باشه.
                        اونو که هرکاری کردم درست نشد.حالا اگه راهی به ذهنت رسید بگو.
                        میگم اگه حوصلشو داشتی وقت کردی برنامه یه جری تغییر بده که مثلا عدد 1 که میزنیم بعدش * دستگاه روشن و # مربع خاموشش کنه.مرسی
                        موفق باشی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosmas
                          امیر جان شرمنده ها قول میدم پست آخرم باشه.
                          اونو که هرکاری کردم درست نشد.حالا اگه راهی به ذهنت رسید بگو.
                          میگم اگه حوصلشو داشتی وقت کردی برنامه یه جری تغییر بده که مثلا عدد 1 که میزنیم بعدش * دستگاه روشن و # مربع خاموشش کنه.مرسی
                          موفق باشی.
                          نه دوست عزیز نمیخواد از این قولها بدی.من اگه میخواستم از سوالهای کسی ناراحت بشم که اصلا این پروژه رو نمیزاشتم روی سایت.
                          پس با خیال راحت سوال کن و مطمئن باش اصلا ناراحت نمیشم.
                          مشکل تلفن به احتمال زیاد مربوط به ضعف سیکنالهای دریافتی از طرف مرکز مخابراته پس با تغییر المانها ی ورودی احتمالا مشکل حل میشه
                          حالات دیگه ای هم که ممکنه اتفاق بیفته اینه که یا از mt8870 جنس خوب استفاده نکردی مثلا از il8870 استفاده کردی ویا اشکال در تلفن ارسال کننده است.
                          بجای دستگاه یک دستگاه تلفن به خط وصل کن و بهش زنگ بزن و گوشی رو بردار و به صدای کلیدهای تلفن فرستنده گوش کن ، این صدا ها باید صاف و قوی و بدون نویز باشند.
                          برای برنامه هم فعلا وقت ندارم .اگر وقت شد این کار رو انجام میدم

دیدگاه

با سلام خدمت آقا امیر و بقیه دوستان
                            امیر جان من که به شخصه خیلی با این پروژه حال کردم و کلی ازت تشکر میکنم.
                            و همه جای مدارو الان میدونم چطوری عمل میکنه فقط اگه قسمت تشخیص زنگو واسم توضیح بدی ممنون میشم.مثلا هر قطعه چکار میکنه و مقدارشون چجوری محاسبه شده و با اومدن ولتاژ AC تلفن چجوری ترانزیستورها روشن خاموش میشن.مرسی.یا علی

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیز
                              در خصوص کار سیستم تلفن و مدارات ذکر شده اگر کتاب 10 پروژه و 11 پروژه با avr رو مطالعه کنید . توضیحات جامعی وجود داره که تقریباً تمامی سئوالات را پاسخ خواهد داد.
                              موفق ، شاد و سربلند باشید

دیدگاه

سلام،برادر 100% جواب میده؟؟؟
                                میخوام یکسره ببرم روی PCB

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X