پاسخ : کنترل 6 کانال از طریق خط تلفن
سلام برنامه ایراد داره وقتی می خام ذخیرش کنم که پروگرامش کنم EEror میده که خط end sub رو درست کنید .چک کردم ولی چیزخاصی پیدا نکردم برنامه ای که نوشتید وگذاشتید توسایت رو بگیرید وامتحان کنید وببنید جواب میده
.برا مدارخودتون مستقیم زدم به میکرو ودرست شد وبعداز4زنگ رله رووصل میکنه .چک رو حذف کنم تومدار اتفاق خاصی نمی افته؟میکروفون رووصل میکنم ببینم جواب میده .خبرتون میکنم :read:
سلام برنامه ایراد داره وقتی می خام ذخیرش کنم که پروگرامش کنم EEror میده که خط end sub رو درست کنید .چک کردم ولی چیزخاصی پیدا نکردم برنامه ای که نوشتید وگذاشتید توسایت رو بگیرید وامتحان کنید وببنید جواب میده
.برا مدارخودتون مستقیم زدم به میکرو ودرست شد وبعداز4زنگ رله رووصل میکنه .چک رو حذف کنم تومدار اتفاق خاصی نمی افته؟میکروفون رووصل میکنم ببینم جواب میده .خبرتون میکنم :read:

oo: چون اگر اینجوری باشه اینکه مثل خط ثابت نیست که شمارها رو تشخیص بده همینطور که نویسنده در برنامه شون نوشتند باید کدها رو معرفی کرد که مثلا اگر (0001)رو دریافت کردی این به منزله 1 هست و حالا شما فلان کارو انجام بده.مثلا شما میگید اگر 4 بار این کد(0001)رو دریافت کردی یعنی رمز درسته وحالا از حلقه خارج شووبرو کار اصلی رو انجام بده.البته شایدم من اشتباه میکنم این برداشت من هستش.جسارت نباشه 
دیدگاه