اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل 6 کانال از طریق خط تلفن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کنترل 6 کانال از طریق خط تلفن

سلام
    خیای خوشحالم که مدارم بدرد حتی یک نفر خورده
    درمورد سوالهاتون
    1- j8 تا j12 پایه های چوک آبی هستند اگه این چوک رو تهیه کنید متوجه میشوید
    2-خیر هر ترانزیستور مثبت و منفی باشه جواب میده من خودم از C945 و A733 استفاده کردم
    3- اصلاح شد
    در مورد محل تلفن هم کانکتور J7
    و تغذیه هم J13 هستش
    این مدار رو یک رو طراحی کردم که دیگه مشکل روی فیبر زدن رو دوستان نداشته باشن شما میتونید با روش اطو به راحتی این مدار رو درست کنید و نیازی به زدن با دستگاه ندارید
    ولی اگر خواستین بدین جایی بزننن با ید همین فایل LYT رو بدید
    پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

سلام منم خیلی دلم می خواد بدونم که این کارا رو چه جوری انجام می دید.می تونید کمکم کنید؟

دیدگاه

من یکی خودم درست کردم . ولی شماتیکش رو نکیشیدم ! oo:
        چون همینجوری رو pcb خلق کردم و چاپ کردم و جواب هم داد . 2 تا هم از روش درست کردم.

فقط چون عجله ای بود امکان ارسال صدا روی خط نداره و فقط با وصل شدن مدار میشه فهمید. هردوتاشو واسه پروژه داشحوئی بردن تحویل دادن.

عکسش رو دارم اگه خواستین بگین براتون اینجا بزارم . موفق باشین.
        من رو با نام " بهرام الکترونیک " میتونید تو نت پیدا کنید. !!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط farshin
          ba salam khedmate dostan......chanta pishnahad mikonam aval in ke in madara kolan be hch dardi nemikhore va herfe ei nis
          akhe bascom be che dard mikhore va in madar ha to ketabaye proje haye elekteronic hast man nemidonam chera
          bache ha ba bascom kar mikonan...nasalamati mohandesan.....berid saite atmel bebinid ba che narm afzarhayi kar mishe..nayaim dombale
          chize bihode .az dostan mikham mikham sambal kari nakonand ya javab doros bedan ya gomrah nakonan. :agree:
          دوست عزیز اول اینکه شما اول یاد بگیر به قوانین احترام بذاری و فینگلیش تایپ نکنی
          دوم اینکه گر تو بهتر میزنی بستان بزن!
          پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکی
            سلام
            خیای خوشحالم که مدارم بدرد حتی یک نفر خورده
            درمورد سوالهاتون
            1- j8 تا j12 پایه های چوک آبی هستند اگه این چوک رو تهیه کنید متوجه میشوید
            2-خیر هر ترانزیستور مثبت و منفی باشه جواب میده من خودم از C945 و A733 استفاده کردم
            3-این قسمتها رو خودم قطع کردم چون مطمئن نبودم که مدار چه جوری جواب میده برای تست گذاشتم
            تمام قسمتهای قطع رو به هم وصل کنید فقط اون یکی که زیر کریستال میوفته رو یک خازن عدسی 104 بذارید
            در مورد محل تلفن هم کانکتور J7
            و تغذیه هم J13 هستش
            این مدار رو یک رو طراحی کردم که دیگه مشکل روی فیبر زدن رو دوستان نداشته باشن شما میتونید با روش اطو به راحتی این مدار رو درست کنید و نیازی به زدن با دستگاه ندارید
            ولی اگر خواستین بدین جایی بزننن با ید همین فایل LYT رو بدید
            با سلام دوست عزیز
            اگر امکان دارد درمورد چوک کمی توضیح دهید واینکه چه طور میشه آن را تهیه کرد

دیدگاه

چوک یک قطعه دقیقا شبیه ترانس فقط کوچیکتره
              توی تمامی قطعات الکترونیکی فروشیها هم پیدا میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکی
                چوک یک قطعه دقیقا شبیه ترانس فقط کوچیکتره
                توی تمامی قطعات الکترونیکی فروشیها هم پیدا میشه
                سلام
                از چوک آبی رنگ باید استفاده کنید
                موفق باشید :smile:
                [left][move][b][color=green][size=11pt]ما می توانیم .
                ، همین ... *. * * *. * * * [color=re

دیدگاه

ببخشید :angry: :angry:
                  پروژه خوبیه درستش میکنم
                  دعا کنید برای من

چی شد پس لطفا همین حالا!

دیدگاه

با سلام
                    در رابطه با موزوع فکر می کنم 54 ولت دی سی زمان آزاد 32 ولت سینوسی زمان زنگ خوردن حدود 18 پالس
                    9 ولت دی سی زمان پاسخ دادن :read:

دیدگاه

سلام خطوط تلفن بسته به نوع مرکز تلفن ولتاژ های مختلف دارند. ولی مراکز فعلی شهری ولتاژ خطشون 60 ولت هستش و تا ولتاژ 24 ولت نیز مرکز تلفن داریم . ولتاژ زنگ از نوع 60ولتAC با تناوب 20 یا 25 یا 50 هرتز میباشد .ضمنا گراند مراکز تلفن و سیستمهای مخابراتی مثبت میباشد.
                      وقتی همه نیروهای جسمی و ذهنی متمرکز شوند توانایی فرد برای حل مشکلات به طور حیرت انگیزی چند برابر می شود .
                      نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

قابل توجه دوستان عزیز از مداری که براتون گذاشتم میتونید برای سنسور زنگ خط تلفن استفاده کنید. من مدار آقای کاخکی رو نگاه کردم دیدم از این مدار استفاده نکردن اگه استفاده میکردند دیگه مشکل پلاریته خط تلفن حل میشد و فرقی نمیکرد از کدوم سمت به خط تلفن مدارو وصل کرد.
                        وقتی همه نیروهای جسمی و ذهنی متمرکز شوند توانایی فرد برای حل مشکلات به طور حیرت انگیزی چند برابر می شود .
                        نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

[سلام و ممنون از مدارتون. پسورد اولی چنده من هر چی میدم بوق اشغال میزنه

دیدگاه

کلید تشکر این انجمن وجود نداره
                            و ارسال هم حساب نمیشه
                            من 10 کانالشو درست کردم جواب گرفتم زیاد به درد نمیخوره :sad:
                            اخه پول تلفن گرونه
                            واسه دوستم درست کردم که بتونه نمرشو بگیره اگه شماتیل کشیدم میزارم استفاده کنید
                            [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

بچه ها اگه زیاد بلدین :mrgreen: کمک کنید یه کالر ای دی (نمایش گر شماره تماس گیرنده ) اضافش کنیم این بهتر میشه
                              [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

سلام به آقای کاخکی وبقیه دوستان عزیز از اینکه جسارت به خرج میدید و مداراتی رو که طراحی میکنید تا به احسن دنبال میکنید بهتون تبریک میگم وازتون تشکر میکنم.میخواستم به این سمت بریم که میشه مدار رو طوری طراحی کرد که 2تا avrاز تلفن به هم کانکت بشن ویه سری دیتای مثل عدد به عنوان status ردوبدل بشه؟با تشکر! :question:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X