اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل 6 کانال از طریق خط تلفن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کنترل 6 کانال از طریق خط تلفن

نوشته اصلی توسط hamed.doroud
    سلام به آقای کاخکی وبقیه دوستان عزیز از اینکه جسارت به خرج میدید و مداراتی رو که طراحی میکنید تا به احسن دنبال میکنید بهتون تبریک میگم وازتون تشکر میکنم.میخواستم به این سمت بریم که میشه مدار رو طوری طراحی کرد که 2تا avrاز تلفن به هم کانکت بشن ویه سری دیتای مثل عدد به عنوان status ردوبدل بشه؟با تشکر! :question:
    سلام
    خواهش میکنم اینکه چیزی نیست
    برای ارتباط بین دو میکرو اگه بخود با سیستم DTMF باشه که کار ساده ایه فقط مشکلش سرعت پاین انتقال اطلاعاته
    اما اگر بخواد سرعتمون بالا باشه باید از مودم استفاده کرد که من تا حالا این کار رو انجام ندادم
    پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

با سلام به همه دوستان و با تشکر از آقای کاخکی که این مدار بسیار به درد من خواهد خورد چون پروژه دانشجوییمه. :wow: :applause:
      راستشو بخاین من هیچی از این پروژه سر در نمیارم.پس اگه میشه توضیح بدین که برای ساخت این پروژه از کجا شروع کنم.در ضمن اگه میشه بگین نقشه مداری و لیست قطعاتو چه جوری باید ببینم؟با چه نرم افزاری؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosmas
        با سلام به همه دوستان و با تشکر از آقای کاخکی که این مدار بسیار به درد من خواهد خورد چون پروژه دانشجوییمه. :wow: :applause:
        راستشو بخاین من هیچی از این پروژه سر در نمیارم.پس اگه میشه توضیح بدین که برای ساخت این پروژه از کجا شروع کنم.در ضمن اگه میشه بگین نقشه مداری و لیست قطعاتو چه جوری باید ببینم؟با چه نرم افزاری؟
        سلام
        نقشه ها با proteus باز میشه
        شما فقط مدار رو بساز و میکرو رو پروگرم کن تمومه کار خاصی نمیخواد بکنی!
        پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

با عرض سلام و خسته نباشید
          ببخشید میخواستم بدونم کار j14 چی هست و کریستال mt8870 چند مگا هرتز هست
          با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rabbir
            با عرض سلام و خسته نباشید
            ببخشید میخواستم بدونم کار j14 چی هست و کریستال mt8870 چند مگا هرتز هست
            با تشکر
            J14 برای پروگرم کردن بدون در آوردن میکرو از روی برده
            کریستال هم 3.58 مگاهرتزه

دیدگاه

خیلی ممنون که جواب سوال من رو دادید
              یک سوال دیگه :
              اگه میشه یک مقدار در مورد طریقه پروگرم کردن پسورد اولیه در داخل eeprom توضیح بدین
              و ایا میشه با پروگرمر usb اونو پروگرم کرد به چه طریق؟ :nerd:
              بازم از مدار عالی و کاربردی که گذاشتین ممنونم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rabbir
                خیلی ممنون که جواب سوال من رو دادید
                یک سوال دیگه :
                اگه میشه یک مقدار در مورد طریقه پروگرم کردن پسورد اولیه در داخل eeprom توضیح بدین
                و ایا میشه با پروگرمر usb اونو پروگرم کرد به چه طریق؟ :nerd:
                بازم از مدار عالی و کاربردی که گذاشتین ممنونم
                شما مدار رو بساز وقتی تموم شد من یک برنامه دیگه مینویسم شما اول این برنامه رو بریز رو میکرو تا پسورد اولیه رو ست کنه بعد برنامه قدیمی رو بریز اینطوری کار شما راحت میشه و دیگه نیازی به تغییر محتوای EEPROM نداری
                برای پروگرم کردن هم خوب اگه نمیتونی از اون پین هدر J14 استفاده کنین مشکلی نیست میکرو رو از روی سوکت در بیارین و روی پروگرمر ببندید و پرگرم کنید و بعد روی برد نصب کنید

دیدگاه

سلام
                  مهندس جان اگه لطف کنین اون برنامه ای رو که گفتین طراحی کنین و بذارین ممنون میشم
                  من از برنامه usbprog برای پروگرم کردن استفاده میکنم میخواستم بدونم برای پروگرم کردن eeprom کدام گذینه ها ی programminge باید فعال باشه

دیدگاه

سلام
                    j14 چی هست ؟
                    چجوری هست؟ نحوه اتصالش؟
                    به j13 چه ولتاژی باید بدم ؟پایه شماره 2 j13 مثبت و پایه شماره1 j13 منفی هست؟

دیدگاه

سلام
                      ببخشید مدار رو درست کردم ولی کار نکرد نمیدونم الان چکار کنم لطفآ راهنمایی کنین :sad:

دیدگاه

خوب دوست عزیز بگو مشکل چیه
                        مثلا گوشی رو بر میداره یا نه یا پسورد رو قبول نمیکنه؟

دیدگاه

اصلا گوشی رو بر نمیداره جای سیم های تلفن رو هم عوض کردم باز هم نشد
                          ببخشید فقط چون مقاومت rt3 که 300 کیلو اهم هست رو نتونستم پیدا کنم به جاش 270 گذاشتم میخاستم بدونم مشکلی ایجاد نمیکنه البته 300 کیلو اصلا تو رنج مقاومتی نیست
                          اگه میشه کمک کنین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rabbir
                            اصلا گوشی رو بر نمیداره جای سیم های تلفن رو هم عوض کردم باز هم نشد
                            ببخشید فقط چون مقاومت rt3 که 300 کیلو اهم هست رو نتونستم پیدا کنم به جاش 270 گذاشتم میخاستم بدونم مشکلی ایجاد نمیکنه البته 300 کیلو اصلا تو رنج مقاومتی نیست
                            اگه میشه کمک کنین
                            یک ال ای دی با مقاومت مثلا 1 کیلو سری کن و سر مثبت ال ای دی رو به پایه 2 مقاومت RZ4 و سر دیگه (با مقاومت )رو به پایه شماره 1 مقاومت RZ4 وصل کن (یعنی باهم موازی کن) حالا دستگاه رو به تلفن وصل کن و بهش زنگ بزن .با هربار زنگ زدن ال ای دی باید روشن و خاموش بشه .اگر درست بود پس ایراد از میکرو هست و اگر روشن و خاموش نشد یعنی قسمت تشخیص زنگ مشکل داره (جای سیمهای تلفن رو هم عوض کن و دوباره تست کن)

دیدگاه

امتهان کردم ال ای دی شروع به چشمک زدن کرد
                              من چند بار ای سی میکرو روپروگرم کردم بازم نشد
                              ممکنه مشکل از طریقه پروگرم کردن من باشه؟
                              یک سوال دیگه من ولتاژ پایه 5 ای سی که همون پایه زنگ هست رو در حالت عادی اندازه گرفتم حدود 2.5 ولت بود (کسی زنگ نزده) و در حالت زنگ خوردن ولتاژ 5 ولت و 2.5 ولت به صورت چشمک زن بود
                              به نظر شما ولتاژ 2.5 برای تشخیص صفر بودن زیاد نیست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rabbir
                                امتهان کردم ال ای دی شروع به چشمک زدن کرد
                                من چند بار ای سی میکرو روپروگرم کردم بازم نشد
                                ممکنه مشکل از طریقه پروگرم کردن من باشه؟
                                یک سوال دیگه من ولتاژ پایه 5 ای سی که همون پایه زنگ هست رو در حالت عادی اندازه گرفتم حدود 2.5 ولت بود (کسی زنگ نزده) و در حالت زنگ خوردن ولتاژ 5 ولت و 2.5 ولت به صورت چشمک زن بود
                                به نظر شما ولتاژ 2.5 برای تشخیص صفر بودن زیاد نیست؟
                                وقتی تلفن زنگ میزنه باید صفر بشه نه 5 ولت.چک کن اگر اینطور نبود یه ایرادی هست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X