اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل 6 کانال از طریق خط تلفن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کنترل 6 کانال از طریق خط تلفن

سلام
    من مدارو درست کردم
    فایل هگز مدار رو با پروگرامر هاتل روی حافظه فلش میکرو ریختم
    میکرو رو روی مدار گذاشتم
    اون ال ای دی هم که گفتین به پایه وسط ZQ1 با مقاومت 1k به تغذیه مثبت وصل کردم
    با هر بار زنگ خوردن ال ای دی روشن میشه
    اما فقط زنگ میخوره
    بعد از 4 تا زنگ بازم زنگ میخوره و روی حالت برداشتن گوشی نمیره
    یه چیز هایی در مورد eeprom توضیح دادین که من متوجه نشدم چی هست و چی کار باید بکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط purealone
      سلام
      من مدارو درست کردم
      فایل هگز مدار رو با پروگرامر هاتل روی حافظه فلش میکرو ریختم
      میکرو رو روی مدار گذاشتم
      اون ال ای دی هم که گفتین به پایه وسط ZQ1 با مقاومت 1k به تغذیه مثبت وصل کردم
      با هر بار زنگ خوردن ال ای دی روشن میشه
      اما فقط زنگ میخوره
      بعد از 4 تا زنگ بازم زنگ میخوره و روی حالت برداشتن گوشی نمیره
      یه چیز هایی در مورد eeprom توضیح دادین که من متوجه نشدم چی هست و چی کار باید بکنم
      شما باید از عملکرد میکرو مطمعن بشین
      آیا میکرو در مدار کار میکنه یا نه؟
      یک برنامه چشمک زن ساده باهاش بنویسید و چک کنید پایه های میکرو سالمند یا نه
      احتمالا منبع کلاک میکرو رو درست تنظیم کردید یانه
      اون قسمت eeprom ربطی به برداشتن یا برنداشتن گوشی نداره.و تنها مشکلی که پیش میاره اینه که هیچ پسوردی رو قبول نمیکنه
      راستی آیا ولتاژ رله ها رو رعایت کردید؟چون اگه رله بیشتر از 5 ولت بزارین مدار کار نخواهد کرد
      پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکی
        شما باید از عملکرد میکرو مطمعن بشین
        آیا میکرو در مدار کار میکنه یا نه؟
        یک برنامه چشمک زن ساده باهاش بنویسید و چک کنید پایه های میکرو سالمند یا نه
        احتمالا منبع کلاک میکرو رو درست تنظیم کردید یانه
        اون قسمت eeprom ربطی به برداشتن یا برنداشتن گوشی نداره.و تنها مشکلی که پیش میاره اینه که هیچ پسوردی رو قبول نمیکنه
        راستی آیا ولتاژ رله ها رو رعایت کردید؟چون اگه رله بیشتر از 5 ولت بزارین مدار کار نخواهد کرد
        از رله 5 ولت dc استفاده کردم.مارک A.E.C مدل JQC-3F
        من این برنامه چشمک زن رو پروگرام کردم
        $regfile = "M8DEF.dat"
        $crystal = 100000
        Config Portd.6 = Output
        Do
        Set Portd.6
        Wait 1
        Reset Portd.6
        Wait 1
        Loop
        End
        پایه منفی یه ال ای دی رو به پایه 12 میکرو رو که همون portd.6 هست وصل کردم و پایه مثبتشو با یه مقاومت 470 اهم به تغذیه وصل کردم
        ال ای دی چشمک میزد
        منبع کلاک رو که گفتین چجوری باید تنظیم کنم ؟
        حالا چی کار کنم ؟

دیدگاه

همین برنامه رو برای پورت d.7 یعنی پایه 13 میکرو تغییر بده ببین رله قطع و وصل میشه یا نه
          پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

همین برنامه رو برای پورت d.7 یعنی پایه 13 میکرو تغییر بده ببین رله قطع و وصل میشه یا نه
            برد رو چک کردم دیدم یه جاش اتصال کوتاه بود
            الان بعد 4 تا بوق گوشی برداشته میشه
            حالا باید چی کار کنم؟

دیدگاه

برد رو چک کردم دیدم یه جاش اتصال کوتاه بود
              الان بعد 4 تا بوق گوشی برداشته میشه
              حالا باید چی کار کنم؟
              اول این فایل رو بریز رو میکرو تا پسورد اولیه رو 1111 کنه
              http://www.4shared.com/file/3QXQSqH8/noname1.html

سپس با برنامه قبلی دوباره میکرو رو پروگرم کن
              اینطوری پسورد اولیه 1111 میشه
              البته توجه کن قبل از همه باید فیوزبیت مربوط به حفظ اطلاعات eeprom رو حتما فعال کرده باشی(سرچ بکنی همه چیز دستگیرتون میشه)
              درضمن نیازی نیست هردفعه که پستی میزنید پیام حصوصی بفرستید .من همیشه پاسخگو هستم

دیدگاه

اول این فایل رو بریز رو میکرو تا پسورد اولیه رو 1111 کنه
                http://www.4shared.com/file/3QXQSqH8/noname1.html

سپس با برنامه قبلی دوباره میکرو رو پروگرم کن
                اینطوری پسورد اولیه 1111 میشه
                البته توجه کن قبل از همه باید فیوزبیت مربوط به حفظ اطلاعات eeprom رو حتما فعال کرده باشی(سرچ بکنی همه چیز دستگیرتون میشه)
                درضمن نیازی نیست هردفعه که پستی میزنید پیام حصوصی بفرستید .من همیشه پاسخگو هستم
                ممنون از این پاسخ گویی سریعتون
                من از پروگرامر هاتل استفاده میکنم که میتونه eeprom رو جدا برنامه ریزی کنه و flash رو جدا
                من فایل هگزی که فرستادین رو روی eeprom میریزم و فایل هگز برنامه رو روی flash
                امتحان کردم مدار رو .گوشی وصل میشه بعد از 4 تا بوق 1111 میزنم اتفاقی نمی افته
                دکمه های دیگرو هم میزنم اما بازم کار نمکنه
                روند کاری من درسته؟یعنی درست پروگرام میکنم ؟

دیدگاه

ممنون از این پاسخ گویی سریعتون
                  من از پروگرامر هاتل استفاده میکنم که میتونه eeprom رو جدا برنامه ریزی کنه و flash رو جدا
                  من فایل هگزی که فرستادین رو روی eeprom میریزم و فایل هگز برنامه رو روی flash
                  امتحان کردم مدار رو .گوشی وصل میشه بعد از 4 تا بوق 1111 میزنم اتفاقی نمی افته
                  دکمه های دیگرو هم میزنم اما بازم کار نمکنه
                  روند کاری من درسته؟یعنی درست پروگرام میکنم ؟

نه دوست عزیز اشتباهه
                  همون کاری که گفتم بکن :agree:
                  درضمن اگر چهار عدد وارد کردی باید صدای بوغ اشغال رو بشنوی در غیر اینصورت مدارتون یک ایراد دیگه هم داره :cry:

دیدگاه

من که دیگه کلافه شدم از این مدار
                    طبق اون عکس هایی که از پروگرامر گذاشتم اول میرم تو قسمت fuses بعد eesave رو که برای حفظ اطلاعات eeprom هست رو تیک میزارم.وقتی تیک میزارم مقدار eesave=0 نشون میده
                    بعد از توی قسمت buffer گزینه load buffer (flash buffer این فایل هگزی که فرستادین رو انتخاب میکنم
                    از منوی سمت راست auto program رو میزنم
                    وقتی finish داد دوباره میرم توی قسمت buffer گزینه load buffer (flash buffer فایل هگز برنامه رو انتخاب میکنم و auto program رو میزنم
                    این روند برنامه ریزی من اشتباهه؟ اگه اشتباه راهنماییم کنید که چجوری با این نرم افزار کار کنم و چی کار کنم.چون واقعا" کلافه شدم
                    با همه این کار هایی که انجام دادم وقتی مدار رو وصل میکنم بعد از 4 تا بوق گوشی برداشته میشه و یه صدایی مثل صدای زنگ دیلینگ دالانگ میکنه و هر دکمه ای میزنم هیچ اتفاقی نمی افته.
                    من بجای dz که 1n4001 هست از 1n4007 استفاده کردم.این مشکلی پیش نمیاره ؟

دیدگاه

سلام خدمت دوستان و مخصوصا امیر جان عزیز
                      امیر جان من بالاخره استارت زدمو دارم مدارو میبندم.حسابی هم مزاحمت شدیمو ببخشید دیگه
                      آقا من پروگرامرم ازین قدمیاست(پورت پرینتر)بعد اول باید این برنامه که اخیرا واسه eeprom گذاشتیو بریزم بعد برنامه اصلی؟با همین نرم افزار بسکام میشه دیگه؟
                      این دستگاه قراره بعد 4 زنگ گوشیو برداره بعد اینو تو نرم افزار تعریف کردیم دیگه یعنی تعدادشو میشه تغییر داد و دلخواه گذاشت؟
                      و در پایان مدار تشخیص زنگ همین چک آبی و خازنهاست؟آخه خیلی جاها اپتوکوپلر گذاشتن.اپتوکوپلر چکار مینه چک آبی چکار میکنه؟
                      داداش دمت گرم.خیلی آقایی :applause:

دیدگاه

من که دیگه کلافه شدم از این مدار
                        طبق اون عکس هایی که از پروگرامر گذاشتم اول میرم تو قسمت fuses بعد eesave رو که برای حفظ اطلاعات eeprom هست رو تیک میزارم.وقتی تیک میزارم مقدار eesave=0 نشون میده
                        بعد از توی قسمت buffer گزینه load buffer (flash buffer این فایل هگزی که فرستادین رو انتخاب میکنم
                        از منوی سمت راست auto program رو میزنم
                        وقتی finish داد دوباره میرم توی قسمت buffer گزینه load buffer (flash buffer فایل هگز برنامه رو انتخاب میکنم و auto program رو میزنم
                        این روند برنامه ریزی من اشتباهه؟ اگه اشتباه راهنماییم کنید که چجوری با این نرم افزار کار کنم و چی کار کنم.چون واقعا" کلافه شدم
                        با همه این کار هایی که انجام دادم وقتی مدار رو وصل میکنم بعد از 4 تا بوق گوشی برداشته میشه و یه صدایی مثل صدای زنگ دیلینگ دالانگ میکنه و هر دکمه ای میزنم هیچ اتفاقی نمی افته.
                        من بجای dz که 1n4001 هست از 1n4007 استفاده کردم.این مشکلی پیش نمیاره ؟
                        حالا روند درست شد
                        ولی توی پست قبلی هم گفتم اگه رمز رو اشتباه بزنی مدار تماس رو با بوقی شبیه اشغال قطع میکنه
                        پس چون شما تماستون قطع نمیشه و بوق اشغال پخش نمیشه پس مدارتون در تشخیص کلیدهای زده شده از طرف شما مشکل داره یعنی قسمت آی سی MT8870 .درضمن اون دیودها اصلا اهمیتی نداره که چه شماره ای باشه
                        برای تشخیص اینکه مدار کلیدهای زده شده از طرف شما رو تشخیص میده یا نه هم میتونی یک سر مثبت یک ال ای دی به پایه شماره 15 ای سی mt8870 بزنی و سر منفی رو بایک مقاومت زیر یک کیلو به منفی مدار.حالا با هر بار فشار دادن یک دکمه باید این ال ای دی روشن بشه وگرنه ندارت ایراد داره
                        درضمن دوست عزیز و گرامی تا حالا که ایرادهای کار از شما بوده چرا از دست مدار کلافه شدین؟!!!
                        بهرحال پیشنهاد میکنم با دقت بیشتری کارکنین تا این جور مشکلات پیش نیاد

نوشته اصلی توسط hosmas
                        سلام خدمت دوستان و مخصوصا امیر جان عزیز
                        امیر جان من بالاخره استارت زدمو دارم مدارو میبندم.حسابی هم مزاحمت شدیمو ببخشید دیگه
                        آقا من پروگرامرم ازین قدمیاست(پورت پرینتر)بعد اول باید این برنامه که اخیرا واسه eeprom گذاشتیو بریزم بعد برنامه اصلی؟با همین نرم افزار بسکام میشه دیگه؟
                        این دستگاه قراره بعد 4 زنگ گوشیو برداره بعد اینو تو نرم افزار تعریف کردیم دیگه یعنی تعدادشو میشه تغییر داد و دلخواه گذاشت؟
                        و در پایان مدار تشخیص زنگ همین چک آبی و خازنهاست؟آخه خیلی جاها اپتوکوپلر گذاشتن.اپتوکوپلر چکار مینه چک آبی چکار میکنه؟
                        داداش دمت گرم.خیلی آقایی :applause:
                        سلام دوست عزیز بله با همون پروگرمر و بسکام میشه
                        همین روالی که فرمودید درسته و به همین ترتیب باید عمل بشه
                        فقط تاکید میکنم قبل از همه این کارها فیوز بیت مربوط به حفظ اطلاعات EEPROM حتما باید فعال بشه
                        درمورد تعداد زنگ هم همینطوره چون سورس برنامه رو هم گذاشتم به راحتی میتونید تعداد زنگ رو تغییر بدید
                        چوک آبی برای تشخیص زنگ نیست بلکه برای ارسال و دریافت اطلاعات و همچنین صدا بر روی خط بکار رفته
                        اون اوپتوکوپلرهایی که شما میفرمایید برای تشخیص زنگ هستند ولی من از روش دیگه ای استفاده کردم
                        اگر صفحه اول همین تاپیک رو بخونید متوجه میشید

دیدگاه

حالا روند درست شد
                          ولی توی پست قبلی هم گفتم اگه رمز رو اشتباه بزنی مدار تماس رو با بوقی شبیه اشغال قطع میکنه
                          پس چون شما تماستون قطع نمیشه و بوق اشغال پخش نمیشه پس مدارتون در تشخیص کلیدهای زده شده از طرف شما مشکل داره یعنی قسمت آی سی MT8870 .درضمن اون دیودها اصلا اهمیتی نداره که چه شماره ای باشه
                          برای تشخیص اینکه مدار کلیدهای زده شده از طرف شما رو تشخیص میده یا نه هم میتونی یک سر مثبت یک ال ای دی به پایه شماره 15 ای سی mt8870 بزنی و سر منفی رو بایک مقاومت زیر یک کیلو به منفی مدار.حالا با هر بار فشار دادن یک دکمه باید این ال ای دی روشن بشه وگرنه ندارت ایراد داره
                          درضمن دوست عزیز و گرامی تا حالا که ایرادهای کار از شما بوده چرا از دست مدار کلافه شدین؟!!!
                          بهرحال پیشنهاد میکنم با دقت بیشتری کارکنین تا این جور مشکلات پیش نیاد
                          من کلافگیم بخاطر بی تجربگی و سطح پایین اطلاعاتمه
                          منظورم شما نبودین
                          بعد از 4 تا بوق گوشی برداشته میشه
                          رله شماره 7 وصل میشه
                          صدایی شبیه زنگ دیلینک دالانگ از توی گوشی میاد
                          پایه 15 آی سی mt8870 رو به مثبت ال ای دی و منفی ال ای دی رو با یه مقاومت 470 اهم به منفی تغذیه وصل میکنم
                          با زدن هر دکمه ال ای دی روشن نمیشه
                          بعد از اینکه دکمه هارو زدم چند ثانیه بعدش که هیچ دکمه ای نمیزنم یه دفعه بوق اشغال میزنه و رله 7 رقطع میشه
                          ممنون میشم اگه راهنماییم کنینن

دیدگاه

من کلافگیم بخاطر بی تجربگی و سطح پایین اطلاعاتمه
                            منظورم شما نبودین
                            بعد از 4 تا بوق گوشی برداشته میشه
                            رله شماره 7 وصل میشه
                            صدایی شبیه زنگ دیلینک دالانگ از توی گوشی میاد
                            پایه 15 آی سی mt8870 رو به مثبت ال ای دی و منفی ال ای دی رو با یه مقاومت 470 اهم به منفی تغذیه وصل میکنم
                            با زدن هر دکمه ال ای دی روشن نمیشه
                            بعد از اینکه دکمه هارو زدم چند ثانیه بعدش که هیچ دکمه ای نمیزنم یه دفعه بوق اشغال میزنه و رله 7 رقطع میشه
                            ممنون میشم اگه راهنماییم کنینن
                            همونطور که گفتم ایراد فقط از عملکرد این آی سی mt8870 هستش
                            کریستالش رو عوض کن سعی کن با سری موازی کردن مقاومت ها مقاومت 300 رو بدست بیار و بجای 270 بزار
                            حتی اگر نیاز شد آی سی رو عوض کن
                            انشا ا... به جواب میرسی

دیدگاه

همونطور که گفتم ایراد فقط از عملکرد این آی سی mt8870 هستش
                              کریستالش رو عوض کن سعی کن با سری موازی کردن مقاومت ها مقاومت 300 رو بدست بیار و بجای 270 بزار
                              حتی اگر نیاز شد آی سی رو عوض کن
                              انشا ا... به جواب میرسی
                              ممنون از این سرعت در پاسخ گویی و راهنمایی های داقیق و کامل
                              کریستال رو وقتی میخواستم بگیرم گفتم 32768 بده.یه کریستال باریک لوله ای هست
                              کریستال رو عوض کنم یعنی یه کریستا 32768 دیگه بگیرم ؟؟؟؟؟؟ یا کریستال با مقدار دیگه ای؟؟؟؟؟
                              یه آی سی mt8870 هم میگیرم.مقاومت RT3 رو که 300k هست رو با سری کردن 3 تا 100k بدست میارم و قرار میدم.
                              ممنون میشم اگه سریع جواب سوال کریستال رو بدین که من تا همین امشب بتونم قطعات رو بگیرم
                              خدا کنه که کار کنه.

دیدگاه

ممنون از این سرعت در پاسخ گویی و راهنمایی های داقیق و کامل
                                کریستال رو وقتی میخواستم بگیرم گفتم 32768 بده.یه کریستال باریک لوله ای هست
                                کریستال رو عوض کنم یعنی یه کریستا 32768 دیگه بگیرم ؟؟؟؟؟؟ یا کریستال با مقدار دیگه ای؟؟؟؟؟
                                یه آی سی mt8870 هم میگیرم.مقاومت RT3 رو که 300k هست رو با سری کردن 3 تا 100k بدست میارم و قرار میدم.
                                ممنون میشم اگه سریع جواب سوال کریستال رو بدین که من تا همین امشب بتونم قطعات رو بگیرم
                                خدا کنه که کار کنه.
                                سلام
                                من بیشتر فقط صبحها به اینترنت دسترسی دارم برای همین بیشتر پاسخهام از ساعت 8 تا 16 هستند
                                چرا کریستال 32768؟ این که کریستال ساعته!!!!
                                فرکانس کریستال باید دقیقا 3.58 مگاهرتز باشه
                                مطمعن باش خدا میخواد کار میکنه فقط یکم دقت میخواد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X