اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چطور با ARM شروع به کار کنیم.

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چطور با ARM شروع به کار کنیم.

سلام دوستان
    من از همون شماتیک (و نه PCB) دوست چینی تقریبا 4 ماه پیش جواب گرفتم. مطمئن باشید که جواب مناسبی میده.
    ولی با توجه به اینکه هم شاغل هستم و هم مشغول مطالعه، زمان زیادی برای مشارکت در زمینه ترجمه ندارم. (ضمنا به عقیده من خوندن یک صفحه انگلیسی خیلی راحت تر از خوندن ترجمه آن است. البته تالیف یکم فرق میکنه :redface
    تقریبا یک سال است درباره ARM تحقیق میکنم و زمان زیادی را روی ARM های سری LPC2300 صرف کردم و 5-6 ماه است که دارم روی SAM کار میکنم.
    علاقه مندم همراه گروه بوده و بعد از ساخت بورد توسط همه اعضا در برنامه نویسی و تهیه منابع و مثال همکاری کنم.
    موفق باشید.
    If everything seems under control, you're just not going fast enough
    Mario Andretti

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omega_adiban
      ممنون از دوستان .ولی ای کاش دیگه فعلا از این شاخه به اون شاخه نپریم .من چک کردم و این برد چینی ها از دید من کاملا بی عیب و ایراد هس.ای کاش همه به تفا هم برسیم و شروع کنیم.هر چند یا اجازه من دادم برد رو بیرون بزنن.گفت 7 تومن ولی اگر چاپ سبز هم بخام 8 تومن اضاف میشه که گفتم نمیخاد

راستی pcb به میل من نیومده.لطفا دوباره میل منید واسم
      سلام
      ممنون میشم نتیجه تست PCB را اعلام کنید.
      شماتیک درسته ولی PCB را تست نکردم.
      راستی 7-8 تومن خیلی قیمت خوبیه. روی چند تا؟ کجا میدید بسازند؟
      با تشکر
      موفق باشید.
      Mario Andretti

دیدگاه

jتو شیراز دادم بزنه.اخه من بچه شیرازم.واسه 1 دونه قیمت زد گفت بیشتر بخام ارزونتر هم میزنه

راستی رضا جان شما که بیشتر از ما خاک ای ار ام خوردین واسه ما هم توضیح بده ببینیم چیا دستگیرت شده عزیز
        علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا منصوری
          سلام دوستان
          با توجه به اینکه هم شاغل هستم و هم مشغول مطالعه، زمان زیادی برای مشارکت در زمینه ترجمه ندارم. (ضمنا به عقیده من خوندن یک صفحه انگلیسی خیلی راحت تر از خوندن ترجمه آن است. البته تالیف یکم فرق میکنه :redface
          منم با حرف آقای منصوری موافقم.به نظر من اگر همه میتوانند متن های انگلیسی را بفهمند لزومی ندارد که ترجمه بشود.بچه ها این ترجمه کردن خیلی وقت گیر تر از اصل کار است.من بعد از کامل کردن ترجمه ARM،مطالب مفید و مثال ها و اصل متن expert .net micro framework را به صورت پارسی مینویسم.و واژه کلید هایی را که پیدا کردم را با رنگ سبز مینویسم تا دوستان علاقه مند آنرا جستجو کنند; این روش را چند بار امتحان کردم و خیلی خوب جواب داده است.در ضمن تلفظ ARM هم "آرم"هست
          بچه ها بدانید که تجربه یعنی پند گرفتن از شکست،و تنها کسی پیروز میشود که تجربه داشته باشد.دوستان یادتان باشد که در رشته ما هم میشود از component ها و DLL های آماده استفاده کرد،و از نظر مردم هم قشنگ تر بنظر می آید،ولی آن کسی حرفه میشود که بفهمد کد برنامه اش چی هست.(همه بحث سر متن بازها هم سر این مطلب است،نه مجانی بودن آنها،حالا برخی آدم های بی سواد این فرهنگ را درخیالاتشان چیز دیگری تفسیر میکنند.)
          ZILLION electronic team با مدیریت رئیس تالار ARM
          تاپیک برنامه نویسی گروه:
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=23410.0
          ------------------------
          اگر پرسش برنامه نویسی داشتید،خوشحال میشم کمک کنم:
          http://www.aminsharifi67.blogspot.com

دیدگاه

jتو شیراز دادم بزنه.اخه من بچه شیرازم.واسه 1 دونه قیمت زد گفت بیشتر بخام ارزونتر هم میزنه

راستی رضا جان شما که بیشتر از ما خاک ای ار ام خوردین واسه ما هم توضیح بده ببینیم چیا دستگیرت شده عزیز
            سلام
            خیلی ممنون
            پس ما هم بیایم شیراز :biggrin: با چاپ سبز اینجا 2 برابر قیمت شماست.

اولین کار خوندن کامل دیتا شیت است. البته همون طور که گفتم من بیشتر روی LPC ها کار کردم و چند ماهه که sam را شروع کردم و هنوز کامل نخوندم.
            موفق باشید.
            Mario Andretti

دیدگاه

سلام دوستان
              براتون 1 پروژه Keil فرستادم
              هم پرت سریال و هم GPIO را فعال کردم
              http://rapidshare.com/files/177199092/program.rar.html
              امیدوارم کمکی کرده باشم

پیروز باشید.

دیدگاه

فایلهای اصلی توی فلدر 1 است

دیدگاه

من هم فکر میکنم یا این دوستمون قیمت رو خوب متوجه نشدن یا تو شیراز از تهران ارزونتره ( قیمت pcb رو میگم )

دیدگاه

بچه ها با چاپ سبز حدود 15 تومن تو شیراز در میاتااااااااااااااااااااااااا من بدون چاپ سبز رو گفتم 7 یا 8 تومن اشتباه نکنید

بابک جان اینی که گذاشتین تو rapidshare هست لطفا تو 4shareاپ کنین و تگر میشه یه توضیع جامه و کامل هم بدین تا من ناشی هم بفهمم چیه
                    علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

بچه ها با چاپ سبز حدود 15 تومن تو شیراز در میاتااااااااااااااااااااااااا من بدون چاپ سبز رو گفتم 7 یا 8 تومن اشتباه نکنید
                      سلام
                      خوب نمیایم شیراز :mrgreen:
                      ولی بازم قیمتش از تهران پایین تره.
                      موفق باشید.
                      Mario Andretti

دیدگاه

ولی من پیشنهاد میکنم حتما یک سری به شیراز بزنید،فقط دودش کمتر هست.:job:
                        ببخشید off topic زدم.پاکش میکنم.
                        ZILLION electronic team با مدیریت رئیس تالار ARM
                        تاپیک برنامه نویسی گروه:
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=23410.0
                        ------------------------
                        اگر پرسش برنامه نویسی داشتید،خوشحال میشم کمک کنم:
                        http://www.aminsharifi67.blogspot.com

دیدگاه

ببینید بچه ها
                          فایل rar است.
                          کمپایلر keil برای ARM هم باید داشته باشید.
                          پروژه را باز کنید.
                          و کمپایل کنیدش
                          و بعد بردتون را پروگرم کنید.
                          اگه
                          سخت افزارتون درست کارکنه
                          پایه 17 و18 روشن و خاموش میشن و پورت سریالم هر چی بفرستین براش همون را به علاوه "*" پس میفرسته
                          شما میتونین برای بورد خودتون برنامه را تغییر بدین :nice:

دیدگاه

بابک جان اینی که گذاشتین تو rapidshare هست لطفا تو 4shareاپ کنین و تگر میشه یه توضیع جامه و کامل هم بدین تا من ناشی هم بفهمم چیه

http://www.4shared.com/file/77776155/18096c6b/program.html

دیدگاه

اول از همه دوستان تشکر کنم که پر انرژی هستند
                              من این روزا وقتم یکم کمه برای همین دیر جواب می دم ببخشید

-----------------------------------------
                              همه دوستان به اتفاق هم عقیده ایم که دیگه دیتا شیت رو ترجمه نکنیم منم موافقم (اول فکر می کردم شاید بعضی ها بخوان که دیتاشیت ترجمه بشه)
                              خوب حالا که اینطوره بهتره بریم سراغ مرحله بعدی (البته تو این مرحله خیلی نمی مونیم)
                              -----------------------------------------

در این مرحله دنبال یه کامپایلر می گردیم که چند تا ویژگی زیر رو داشته باشه

1) کامل باشه و امکانات خوبی برای کار داشته باشه
                              2) منابع برای یادگیری داشته باشه یا اینکه یه Help خوب داشته باشه (مثل Bascom)
                              3) کار کردن در آن نسبت به بقیه باشه در عین حال که ضعف نداشته باشه

مخصوصا اگه کسی یه فایل آموزشی داره که به نظر خوبه بگه چون این در انتخاب کامپایلر میتونه خیلی موثر باشه
                              ---------------------------------------

هر کس در این زمینه اطلاعاتی داره بذاره یا نظر شو بده تا به اتفاق ببینیم که کدام کامپایلر بهتره

---------------------------------------

دیدگاه

بچه ها یک چیزی بگم که از 6و5 کدام کمپایلر در بیاین
                                هم IAR و هم keil هر دو برنامه هاشون قابل تبدیل به هم هستن winARM هم همین طور
                                مثل برلند و توربو C

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X