اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چطور با ARM شروع به کار کنیم.

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چطور با ARM شروع به کار کنیم.

1- خیر. از max3232 میتونید استفاده کنید .

قبلا ایران الکترونیک SMD اونو داشت

دیدگاه

اگه گیر نیاوردید و به handshake احتیاجی نداشتید از این level converter ترانزیستوری میتونید استفاده کنید.

دیدگاه

موردی را می خواستم به همه اعضای گروه بگویم.

کسانی که برای مدتی نمی توانند به تاپیک گروهمان سر بزنند و یا مشکلی در انجام وظایف دارند حتما قبلا اعلام کنند تا برنامه ریزی گروه دچار مشکل نشود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahids
          MAX232 هم با 3.3 ولت کار میکنه
          سلام
          بر خلاف دیتاشیت MAX232 از 3.00 ولت به بالا کار میکنه.
          بصورت عملی تست شده است.
          موفق باشید.
          If everything seems under control, you're just not going fast enough
          Mario Andretti

دیدگاه

پیدا کردم

max3221 SMD

1800 تومان

دیدگاه

max232 حتی تو دیتاشیتش هم من ندیدم که گفته باشه با 3.3 کار کنه چه smd باشه یا نه؟
              از اون مدار ترانزیستوری هم میشه استفاده کرد ولی آیا کسی از همچنین مداری جواب گرفته منظورم نوع ترانزیستورهایی است که بتونه با aud rate
              بالا کار کنه و در واقع سووئچ کنه
              این مدار در واقع همان مدار داخلی max 232 است.

دیدگاه

آقای منصوری شما خودتان امتحان کردید و مطمئن هستید که مشکلی ایجاد نمی شود؟

ما می خواهیم سعی کنیم که تا حد امکان از قطعات SMD استفاده نکنیم. مگر اینکه واقعا مشکل با قطعات عادی حل نشود.

پیشنهاد می کنم یکی MAX232 و LCD کاراکتری را با 3.3 امتحان کنه بعد شروع کنیم به کشیدن PCB

من شماتیک را تغییر دادم. برای برد دوتا کانکتور DB9 گذاشتم یکی برای serial و یکی هم برای debug در ضمن دو تا LED و دو تا هم تاچ سویچ گذاشتم.( فکر کنم از این بیشتر اضافی باشه.)

در حال حاضر منتظرم که مشکل max حل بشه تا شروع به کشیدن PCB کنیم

دیدگاه

http://focus.ti.com/lit/ds/symlink/trsf3221e.pdf
                  اگه پیدا بشه شاید بد نباشه؟

دیدگاه

http://para.maxim-ic.com/search.mvp?fam=rs232&793=3.3&hs=1
                    دوستان یکسر هم به اینجا بزنید

دیدگاه

ماکس 232 برای تغذیه ولتاژ 5 ولت لازم داره به خاطر کانورتر داخلی . هرچند با ولتاژ کمتر جواب میده .ولی ممکنه روی پورت های سریال بعضی از سیستم ها جواب نده .
                      طبق دیتاشیت ولتاژ بالای 2 ولت رو به عنوان سطح منطقی 1 قبول میکنه ..
                      برای تبدیل 5 ولت به سه ولت هم یه تقسیم مقاومتی کافیه .

حتما میدونین که توی ماکس 232 یه DC2DC Converter هست که 5 ولت رو به حدود 10 ولت تبدیل میکنه .
                      در صورتی که از ترانزیستور استفاده کنیم باید 10 ولت رو از تغذیه بدیم بهش ..(میشه یه ایراد)
                      That`s It ...I`m out of here

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahids
                        آقای منصوری شما خودتان امتحان کردید و مطمئن هستید که مشکلی ایجاد نمی شود؟

ما می خواهیم سعی کنیم که تا حد امکان از قطعات SMD استفاده نکنیم. مگر اینکه واقعا مشکل با قطعات عادی حل نشود.

پیشنهاد می کنم یکی MAX232 و LCD کاراکتری را با 3.3 امتحان کنه بعد شروع کنیم به کشیدن PCB

من شماتیک را تغییر دادم. برای برد دوتا کانکتور DB9 گذاشتم یکی برای serial و یکی هم برای debug در ضمن دو تا LED و دو تا هم تاچ سویچ گذاشتم.( فکر کنم از این بیشتر اضافی باشه.)

در حال حاضر منتظرم که مشکل max حل بشه تا شروع به کشیدن PCB کنیم

سلام
                        قطعا استاندارد نیست ولی حداقل روی 4 کامپیوتر تست کردم و جواب داد.
                        موفق باشید.
                        If everything seems under control, you're just not going fast enough
                        Mario Andretti

دیدگاه

ممنونم از شما آقای منصوری که اینقدر نسبت به گروه متعهد و فعال هستید.
                          مطمئن باشید در صورتیکه برای گروه تصمیماتی داشته باشیم و یا پروژه های با ارزشتری داشته باشیم. شما و سایر افرادی که فعال و متعهد هستند در زمره کسانی هستید که انتخاب خواهید شد.

دوران کارهای انفرادی به سر آمده در این روزگار تنها کسانی پیشرفت خواهند کرد که گروهی کار می کنند و حاضرند برای گروهشان جانشان را بدهند.(چارلز مارکسون)
                          ---------------------------------------------------------------------------------------

من هم LCD را امروز امتحان می کنم. در صورتیکه کاملا مطمئن شدیم شروع به کشیدن PCB خواهیم کرد.
                          -------------------------------------------------------------------------------------

دیدگاه

آقا وحید

من MAX232 را با 3.3 ولت امتحان کردم

با کامپیوتر و Hardware من ، تا 19200 baud rate مشکلی نداره ولی در baud rate های بالاتر دچار مشکل میشه .

موفق باشید .

دیدگاه

از آقای مجید نصراله زاده هم به خاطر همکاریشان ممنونم.

من هم LCD را امتحان کردم. با 3.3 ولت کار نکرد. حداقل ولتاژ کاریش 4.3 بود. این LCD ها که توی بازار ما هست اصلا استاندارد نیستن. توی دیتا شیتشون یه چیز نوشته در عمل یه جور دیگه جواب میده.

-----------------------------------------------------------------------------------------------
                              دو تا راه حل داریم :

1- LCD و MAX روی برد اصلی نذاریم. هرکس که لازم داشت با یه برد جانبی یا برد بورد به برد اصلی وصل کنه.
                              2- یه رگولاتور 5 ولت هم بذاریم.( این هم این مشکل را داره که برد بزرگ میشه و متالیزه میشه.)

-------------------------------------------------------------------------------------------------
                              حالا یک رای گیری می کنیم هر کس نظرشو راجع به یکی از این دو راه بگه.

دیدگاه

من برد رو ندیدم.

ولی فکرکنم در هرصورت شما میخواهید یک رگولاتور 3 ولت مثل LF33 بزارید درسته ؟

به جای LF33 از 7805 استفاده کنید و 3 عدد 4001 با خروجی اون سری کنید .

اینجوری هم 3.3 ولت دارید هم 5 ولت ( با یک رگولاتور)

موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X