اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چطور با ARM شروع به کار کنیم.

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چطور با ARM شروع به کار کنیم.

دوستان سلام!
    من مدت زیادی بود که بنا به دلایل مختلفی به انجمن سر نزده بودم و امروز بعد از مدت ها که اومدم ببینم چه خبره ، تاپیک ARM توجه منو به خودش جلب کرد بخاطر اینکه من هم مدتیه دنبال این موضوعم . و شروع کردم به خوندن همه ی مطالبی که شما از ابتدای کار نوشتید (البته به دلیل زیاد بودن تعداد صفحات ، یه تعدادی صفحه اون وسطا جا افتاد) و واقعا حسرت خوردم که اون وقتی که شما تصمیم به تشکیل گروه و کار گروهی گرفتید من خبردار نشدم و نتونستم اعلام همکاری کنم :sad:
    حالا می خواستم بدونم هنوز هم وقت برای اعلام همکاری هست؟؟؟؟؟؟
    من با AVR کار کردم و اصول کار با میکروکنترلر ها رو می دونم و همچنین C و ++C رو تقریبا مسلطم
    تو بیهوده از کوهساران حقیقت بالا نمی روی ، یا همین امروز فراتر می روی ، یا توانت را می پرورانی تا بتوانی فردا فراتر روی!

دیدگاه

کسانی که تمایل به همکاری و عضویت در تیم دارن لطفا به اقای وحید سلیمانزاده پیغام خصوصی بفرستن :agree: :agree: :agree: :agree:
      علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

باید کارها خیلی خوب داره پیش میره.

1- ترجمه یک مقاله تقریبا خوب پیش رفته و در حال اتمام است.
        2- آقای منصوری و آقای طالبی در حال نوشتن مثالهایی برای کار با LCD - ADC و MMCآ‌ هستند که اگر خدا بخواهد تا چند روز آینده آماده خواهد شد.
        3- من هم در حال آماده سازی یک نمونه از برد اصلی و برد میکر هستم که اگر مشکلی ایجاد نشود فکر کنم تا فردا آماده بشود. فقط مشکل زیادی با لحیم کاری برد میکرو دارم چون پایه های آن خیلی نزدیک به هم است. برای همین یک برد میکرو را خراب کردم :angry: و مجبور شدم یکی دیگر بسازم. البته چون خودم آنرا آماده میکنم خیلی وقت نمی برد. :nice:

4- در ضمن باید از آقای امید حبیبی (omega adiban) تشکر کنم. ایشان لطف کردن و یک برنامه مدیریتی برای گروهمان نوشتند تا بتوانیم اوضاع را بهتر تحت کنترل داشته باشیم. البته برنامه ایشان با سایر برنامه های مدیریتی اختلاف زیادی دارد که کار ما را بسیار راحت تر می کند.

امیدوارم گروه Zillion بتواند به جایی برسد که همه به خاطر اینکه عضوی از آن هستیم افتخار کنیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omega_adiban

:agree:در رابطه با برد های smd مشکل پیش نمیاد؟

oo: :eek: :rolleyes: :surprised:
          نه چه مشکلی ؟؟

بهترین روشی که واسه این کار سراغ دارم و استفاده کردم همینه
          [/quote]
          از همه دوستانی که لطف کردن و توضیحاتی در رابطه با سوالم دادن ممنونم. :nice:
          http://www.ecapic.ir/image/ECA-090927112544.png

دیدگاه

از زحمات بی دریغ اقا حمید تشکر می کنم
            امید وارم که همه زودتر برد ها رو بسازن تا به سلامتی همه از این مرحله فرار کنیم و به اصل مطلب برسیم

تا دوستانی هم که سنگ نا امیدی مینداختن یه خورده این سایت و اعضا رو از جمله این گروه دست کم نگیرن

دیدگاه

سلام دوستان ترجمه Getting Started With MSP430_IAR_EW.pdf تقریبا در حال پایان است و تا چند روز دیگر تحویل آقا وحید می گردد . موفق باشید . حسین زارع

دیدگاه

سلام به همه دوستان

یک خبر خوش به همه بالاخره موفق شدم برد را بسازم و تست بگیرم کار کرد :wow: خیلی عالیه مثال آقای اهری (جا داره همینجا باز هم از ایشان تشکر کنم) را با روش sam-ba پروگرم کردم LED ها شروع به چشمک زدن کردند. البته لازم بود که فایل hex را به bin تبدیل کرد. که من با یک برنامه اون رو تبدیل کردم و میکرو را پروگرم کردم.

البته تمام قسمتها تست نشد چون من مثالی نداشتم که LCD , Serial و ADC را امتحان کنم ولی با توجه به اینکه LED های روی برد کار کردن فکر کنم مشکل اساسی وجود نداشته باشد و کلیت برد سالیم است. با توجه به این موضوع به همه پیشنهاد میکنم که برد را بسازن.

فقط یک کوچک را در فایل PCB اصلاح کنن. بعضی از pad هایی که در برد میکرو وجود دارن خیلی کوچک هستند اگر آنها بزرگتر نشوند ممکن است مشکل ساز شوند.

من از برد نهایی در حال کار فیلم گرفتم. اگه خواستین یه نگاهی بندازین. فقط علت اینکه چشمک زدن میکرو گاهی وقتها بد دیده میشه مربوط به دوربین گوشی و کم بودن تعداد فریمها است و ربطی به میکرو و برد ندارد میکرو مثل ساعت کار میکنه.

لینک دانلود : http://www.4shared.com/file/88684790/c3645e0/MOV00002.html

-------------------------------------------------------------------------
                من فکر می کنم که در اینجا شاید بد نباشد که مقداری از فعالیتهایی که ما به صورت گروهی انجام دادیم را بیان کنم:

1- ما ابتدا چند شماتیک و یک برد را برای شروع کار پیدا کردیم.
                2- بعد از آن شماتیک برد را کشیدیم.
                3- چند مشکل از نظر تئوری کار ایجاد شد که با همکاری و همفکری هم برطرف کردیم.
                4- PCB نهایی را قطعه چینی و سپس کشیدیم.
                5- چند سری برد بررسی شد تا ایرادهای نهایی برطرف شود.
                6- PCB دیباگر را کشیدیم
                7- چند مقاله برای کار با IAR پیدا کردیم.
                8- مقالات را به صورت گروهی ترجمه کردیم که البته مقداری از آن باقی مانده.
                9- برد نهایی ساخته و تست شد.
                10- در حال حاضر هم چند نفر از دوستان در حال نوشتن مثالهایی هستند که بتوانیم کار با IAR را شروع کنیم.
                11- تصمیم داریم بعد از این مرحله کار با سیستمهای عامل را یاد بگیریم

امیدوارم که پیشرفتمان همینطور ادامه داشته باشه و بتونیم ARMآ‌ را یاد بگیریم و بعد از آن با هم کارهای خیلی بزرگتری را انجام بدیم

Zillion electronic group

دیدگاه

سلام
                  خیلی خوبه
                  تبریک میگم
                  :applause:

دیدگاه

سلام به همگی دوستان

بچه ها من بردم رو ساختم(ولی تست نکردم یعنی نمیدونم چه طور باید تست کنم)
                    من برد چینی رو ساختم.دوستان پایه شماره 33 میکرو که به یه 47 کیلو میخوره و بعد زمین میشه حتی وقتی که مقاومت رو ور میدارم به زمین وصله(اتصال کوتاه)هر چی گشتم عیب رو پیدا نکردم!!!کسی راهی نداره؟؟؟؟لطفا پی سی بی چینی رو یه نگه کنین.پایه tdi

عکی پی سی بی رو هم اگر خواستین تا بزارم

دیدگاه

احتمالا در قسمت میکرو موقع لحیم کردن اتصالی بوجود آمد. در اولین مرحله تست ، آنرا از لحاظ آمپری تست کن اگر زیاد آمپر میکشید حتما اتصالی وجود دارد. در کل جریان حالت بیکاری نباید از 03/0 بیشتر بشه. اگر شد احتمالا مشکلی هست.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

دوستان عزیز با توجه به اینکه برد آماده شده به نظرم کم کم شروع به کار با کامپایلر کنیم. من تازه شروع به کار با IAR کردم. یکم سخت است. (شاید به خاطر اینکه من با C کار نکردم یکم مشکل باشه) ولی هر چقدر هم سخت باشد با کمک همدیگر یاد میگیریم.

من توانستم برای شروع یک چشمک زن بسازم خیلی ساده است ولی بالاخره باید از یک جایی شروع کرد. در حال حاضر سعی می کنم از پینهای میکرو به عنوان ورودی استفاده کنم هنوز نتوانستم ولی به زودی به نتیجه می رسم. من سعی می کنم نتایج کارم را تا آنجا که پیش میروم در اختیار بقیه اعضای گروه قرار بدهم.

مطمئنا ما موفق خواهیم شد چون گروهی کار می کنیم اگر باور ندارید کمی صبر کنید (جان ولش)

دیدگاه

سلام
                        مجتمع فنی کلاس ARM گذاشته 35 ساعت 200 هزار تومان
                        http://www.mftsite.ir/images/stories/pdf/9.pdf
                        ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

سلام.ممنونم از آقا وحید عزیز بخاطر تلاششون.
                          حالا که مدار سالمه منم می سازمش تا با دوستان پیش بریم.
                          راستی وحید جان اون مدار چینی هم خوبه بسازمش؟

دیدگاه

با سلام
                            من تمامی (30 صفحه) مقاله آموزش MSP430 IAR EMBEDDED
                            WORKBENCH™

رو ترجمه کردم و برای آقای سلیمانزاده فرستادم.
                            البته چند صفحه از قسمت پایانی رو هنوز تایپ نکردم اما حتما زودتر میرسونم

دیدگاه

سلام آقای ادیبان

شما از اینکه پایه میکرو کاملا سالمه مطمئن هستید؟

فکر میکنم اشکال از پایه مورد نظر

دیدگاه

سلام دوستان عزیز

با توجه به اینکه برد ساخته شده و مشکلی هم ندارد. بنابر این فکر می کنم یک زمان تعیین کنیم تا همه بردهایشان را بسازن و بعد از آن به صورت جدی و منسجم شروع به کار کنیم.

بنا بر این فکر کنم تا دوشنبه هفته زمان خوبی باشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X