اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فیلیپس ARM LPC23xx

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فیلیپس ARM LPC23xx

با سلام به دوستان
    من یه مدتی زدم تو خط اتمل sam7x256 و یه بورد olimex از us خریدم (دلتون بسوزه )
    این بورد رو من با usb پروگرم می کنم sam-ba ولی هر بار قبل از پروگرام باید از روی بورد flash رو پاک کنم تا computer ای سی رو بشناسه و بعد از پروگرام ای سی رو ریست کنم تا برنامه اجرا بشه تقریبا پدرم درومده کسی تو این زمینه تجربه ای داره به من کمک کنه ممنون می شم

دیدگاه

سلام
      تا اونجا که من میدونم samba همینجوریه یا باید بسوزید و بسازید یا
      میتونید یه پراگرامر jtag بخرید و با اون پراگرام کنید.
      Work with what you have .Never limit yourself by things you could have had

دیدگاه

با جستوجویی که کردم فهمیدم jtag کاری به فلش نداره و برنامه کاربرو از ادرس 0x0 میریزه به همین خاطر برنامه بعر از reset اجرا میشه ولی برنامه sam-ba خودش از 0x0 شروع میشه و برنامه کاربرو از یه ادرس دیگه می ریزه پس چاره ای نیست و از این بابت با philips فرقی نداره از اینکه forume philips رو اتملی کردم عذر می خوام :icon_razz:

دیدگاه

سلام
          دوستان با برنامه Flash magic مشکل نداشتند؟
          معلوم نیست چه جوریه؟ خیلی اذیت می کنه...من تونستم پروگرم کنم ولی بعد از چند بار پروگرم کردن پیغام Autobaud می ده. گاهی power سخت افزار رو که قطع و وصل می کنم و کابل سریال رو مجدد متصل می کنم برای 2الی 3 دفعه درست پروگرم میشه ولی بعد همون پیغام رو میده...
          زمان صفر شدن rts , dts رو هم که تغییر میدم فایده نداره...به صورت Manual هم نتونستم پروگرم کنم!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید عبدالله حسنی
            سلام
            دوستان با برنامه Flash magic مشکل نداشتند؟
            معلوم نیست چه جوریه؟ خیلی اذیت می کنه...من تونستم پروگرم کنم ولی بعد از چند بار پروگرم کردن پیغام Autobaud می ده. گاهی power سخت افزار رو که قطع و وصل می کنم و کابل سریال رو مجدد متصل می کنم برای 2الی 3 دفعه درست پروگرم میشه ولی بعد همون پیغام رو میده...
            زمان صفر شدن rts , dts رو هم که تغییر میدم فایده نداره...به صورت Manual هم نتونستم پروگرم کنم!!
            سلام،

اگر کریستالتون فرکانس اش ضریبی از 18*(10^2) نیست (مثل 11.0592) باید فرکانس رو کم کنید (مثلاً 9600 یا 1200).
            There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا سپاس یار
              سلام،
              اگر کریستالتون فرکانس اش ضریبی از 18*(10^2) نیست (مثل 11.0592) باید فرکانس رو کم کنید (مثلاً 9600 یا 1200).
              ممنون از راهنماییتون
              خیر-کریستال 12 هست، با baudrate های مختلف هم تست کردم.اگه امکانش هست لطفا بگید این عدد از کجا اومده؟
              نمی دونم چرا به صورت Manual پروگرم نمیشه... من از شماتیک زیر استفاده کردم. برای حالت دستی جامپرهای rst و isp رو بر می دارم و در حالی که کلید INT0 فشردست ، ریست می کنم، مشخصه که وارد مد ISP میشه...ولی همون پیغام autobaud دست بردار نیست!

دیدگاه

سلام،

این عدد جنبه ی تاریخی داره (PC و استاندارد 16650).

راستش چیزی به ذهنم نمیرسه. کابل رو چک کنید. نباید مشکلی وجود داشته باشه.
                There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

سلام

آقا حسینی من با Flash Magic کار میکنم و مشکلی هم نداره!
                  فقط مال من یکمی متفاوته! Max232 ندارم! به جاش از FT232 استفاده میکنم و پورت USB ....

تنظیماتش رو چک کنید...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا سپاس یار
                    سلام،
                    این عدد جنبه ی تاریخی داره (PC و استاندارد 16650).
                    راستش چیزی به ذهنم نمیرسه. کابل رو چک کنید. نباید مشکلی وجود داشته باشه.
                    دقیقا مشکل از همون PC بود...یه مقدار دیزلیه...پنتیوم تری...
                    با یه PC درست و حسابی بدون هیچ گونه تغییری به راحتی پروگرم شد...و هیچ مشکلی پیش نیومد...
                    یعنی PC من با CPU 1.1GHz نتونسته از پس این نرم افزار و تایمینگ های پورت سریال بربیاد!! :surprised:

نوشته اصلی توسط مهدی مهری
                    سلام

آقا حسینی من با Flash Magic کار میکنم و مشکلی هم نداره!
                    فقط مال من یکمی متفاوته! Max232 ندارم! به جاش از FT232 استفاده میکنم و پورت USB ....

تنظیماتش رو چک کنید...
                    ممنون از راهنماییتون...منم باید همین کارو کنم...برای لپتاپ بدون پورت سریال بهترین راهه.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : فیلیپس ARM LPC23xx

: :cry: :cry:[/center][/right]با سلام خدمت دوستان اقا ما هم این برنامه چشمک زن را مینویسیم باj-tagهم کار میکنیم با نرم افزار h-jtagولی به ما پیغام میده کریستال بذار اخه مگه پیش فرض اسیلاتور داخلی نیست توی برنامه ی keilتوی قسمت configuration wizardهم اینو نوشته اخه این پیام دیگه چه صیغه ای هست یکی کمک کنه دیگه دارم از خودم ناامید میشم :NO: :NO:
                      #include <LPC23XX.H> /* LPC21xx definitions */

void wait (void) { /* wait function */
                      int d;

for (d = 0; d < 1000000; d++); /* only to delay for LED flashes */
                      }

int main (void) {

IODIR0 = 0x00FF0000; /* P1.16..23 defined as Outputs */

while (1) { /* Loop forever */
                      IOSET0 = 0; /* Turn on LED */
                      wait (); /* call wait function */
                      IOCLR0 = 0; /* Turn off LED */
                      }
                      }

دیدگاه

سلام

توی آخرین پروژه ام به سرعت 2MB/S توی mmc رسیدم ... بالاتر دیگه مموری نمیتونه چیزی بنویسه (اون هم مگا بایت بر ثانیه هست نه بیت)
                        به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alitaroosheh
                          سلام

توی آخرین پروژه ام به سرعت 2MB/S توی mmc رسیدم ... بالاتر دیگه مموری نمیتونه چیزی بنویسه (اون هم مگا بایت بر ثانیه هست نه بیت)
                          سلام آقای alitaroosheh
                          شما حضور خوب و موثر و در خور تحسین در این سایت و نیز وبلاگ خودتان داشته اید.
                          وبلاگ خوب ومفیدتان را بسته اید ؟
                          چه اتفاقی افتاده؟

گشتی در لاله زار
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Solsal
                            سلام آقای alitaroosheh
                            شما حضور خوب و موثر و در خور تحسین در این سایت و نیز وبلاگ خودتان داشته اید.
                            وبلاگ خوب ومفیدتان را بسته اید ؟
                            چه اتفاقی افتاده؟
                            والا... چی بگم ... یه مدتی چند نفری داشتن از مطالب وبلاگ پول در میاوردن ... یه مدتی هم دوستان لطف داشتن ما گفتیم نظر بدید اونا مشکلات خودشونو میخواستن من حل کنم ... از اونجایی که وقت هم نمیکردم PM ها رو بخونم چه برسه به جواب ... موضوع اون سو استفاده هم اضافه شد به موضوع گفتم کلا قطعش کنم ... جالبه هنوز هم PM میزارن ... یه کاری هم کردیم توی یکی از کاتالوگها که به الکترونیک جوان داده بودیم تلفن خودمونو گذاشتیم با اون هم زنگ میزنن ...

با این مشکل ندارم که استفاده مادی بشه چون کسی یه چیزی رو یاد بگیره مطمئنا فردا از اون راه یه پولی در میاره ولی پکیج آموزشی بدون درج رفرنس و مرجع oo: در آوردن و به نام خود فروختن وا اسفا

به هر حال:

با یه lpc2378 با سرعت 72mhz و سرعت کلاک 18mhz رو mmc بهترین مموری کارت موجود دور و برم رسید به سرعت 1.98MBps که توی دیتا شیت گفته که برای SD کارت میشه تا 25 مگاهرتز بالا برد

ولی چون رابطه فرکانس مموری با سرعت میکرو Fmicro تقسیم بر 2*x که X میتونه هر عددی باشه غیر از صفر درنتیجه 72/2 بزرگترین فرکانسه که میشه 36 ولی درست نیست و خیلی زیاده عدد بعدی x=2 که میشه 18مگاهرتز کلاک خروجی

اگه مثلا سرعت رو بیارم پایین روی 48 مگاهرتز میتونم 24 مگاهرتز روی mmc بگیرم ولی نمیدونم توی این سرعت مموری چیزی رو رایت نمیکنه. ولی میخونه
                            به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

سلام علی جان.
                              آقا شما که بودنتون مایه قوت قلب ما بود. ولی اینجوری که می فرمایید منم بودم کار مشابه شما رو انجام می دادم.
                              خلاصه امیدوارم که هرجا که هستی و هرکاری که می کنید موفق باشید و گاهی هم اینجا به ماها کمک کنید

دیدگاه

به نام خدا سلام علی آقا مگر داخل usermanual آی سی lpc2378 نگفته سرعت استاندارد spi حداکثر یک هشتم سرعت cpu که میشه 9 مگا هرتز پس شما چطور با سرعت بیشتری جواب گرفتید
                                آیا کسى که وعده نیکو به او داده‏ایم و او به آن خواهد رسید، مانند کسى است که از کالاى زندگى دنیا بهره‏مندش گردانیده‏ایم [ولى‏] او روز قیامت از [جمله‏] احضارشدگان [در آتش‏] است؟ (61)(سوره قصص)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X