اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معرفی چند برند اسکوپ-مولتی متر-LCR متر-منبع تغذیه آزمایشگاهی موجود در ایران

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : معرفی چند برند اسکوپ-مولتی متر-LCR متر-منبع تغذیه آزمایشگاهی موجود در ایران

از خریدن پیکواسکوپ ضرر نمی کنی. تو دانشگاه یک استاد جوان یه مدل 3406D داشت و خیلی هم راضی بود. (بعضی اوقات با خودش می آورد سر کلاس)
    ظاهرا در دراز مدت بهترین کارت اسکوپ بازاره.
    توی ایران جایی میشناسی که اینارو برای فروش داشته باشه ؟؟
    Vision without action is a daydream. Action without vision is a nightmare

دیدگاه

پاسخ : معرفی چند برند اسکوپ-مولتی متر-LCR متر-منبع تغذیه آزمایشگاهی موجود در ایران

نوشته اصلی توسط Ascendant
      از خریدن پیکواسکوپ ضرر نمی کنی. تو دانشگاه یک استاد جوان یه مدل 3406D داشت و خیلی هم راضی بود. (بعضی اوقات با خودش می آورد سر کلاس)
      ظاهرا در دراز مدت بهترین کارت اسکوپ بازاره.
      توی ایران جایی میشناسی که اینارو برای فروش داشته باشه ؟؟
      تو اینترنت گشتم اینو پیدا کردم که فقط عکس picoscope رو در قسمت اسیلوسکوپ هاش گذاشته بود:
      http://abnoos.co/fa/products/detections-and-measurment/electrical-measurement/oscilloscopes-spectrum-analyzers-signal-generators

شما اگر می تونین از همون استادتون بپرسین ببینین چه طور گرفته.
      ما هم یکی از اساتیدمون picoscope داره می تونم تا 2-3 هفته بعد یکجا پیداش کنم بپرسم چه طور خریده.

ds1054z با هزینه ارسال حدودا 550-600 دلار در میاد البته یک دلیلش اندازشه.

picoscope دو سری داره که به نظرم شاید بتونم بخرم یکی 3000 و دیگری سری 2200
      4 کانالش خیلی گرونه از 900 دلار به بالا.
      مدل 2206A که 410 دلار 50MHz 500MS و مدل 2207A که 575 دلار 100MHz 1GS هستن.
      سری 2200 2 کاناله با حافظه کم و حجم خیلی کوچیک. تو جیب جا می شه. فقط مشکلش اینه که تریگر اکسترنال نداره.
      3203D که 2 کانال 575 دلار 50MHz 1GS هستش و خوشبختانه تریگر اکسترنال هم داره و حافظش بیشتره.

نداشتن تریگر اکسترنال در سری 2200 و گرون بودن مدل 3203D باعث می شه به مدلای ارزون تر و به ظاهر کارآمد تر مثل owon و hantek فکر کنم.

مدل 3406D قیمتش 2100 دلاره یعنی باید یکی از کلیه هامو بفروشم اینو بخرم.

یک پیغام دادم به این شرکتی که محصولات OWON می فروشه ببینم قیمت کارت اسکپاش چنده.

اضافه شده در تاریخ :
      قیمتارو از شرکت صائن گرفتم.
      قیمتارو خواستین به سایتشون یک پیغام بدین.
      دستگاهای OWON قیمتش در حد GW-instek , Hantek , Megatek , Rigol و siglent هستش.
      فقط قیمت VDS3104 نبود.
      با یکسری محاسبات ساده و تخمین به این نتیجه رسیدم که احتمالا برای VDS3104 که 4 کانال 100MHz هستش باید 1.75 میلیون تومن هزینه نهایی بشه.

اضافه شده در تاریخ :
      بزارین یک ایراد بزرگ بگیرم از اسیلوسکوپ های آنالوگ.
      درسته اسیلوسکوپ های آنالوگ realtime هستن و هر تغییر کوچکی ثبت می شه ولی وقتی این تغییرات کوچیک در سیگنال زیاد بشن همه این تغییرات در صفحه نمایشگر ثبت می شن و با هم جمع و ترکیب می شن و یک تصویر از میانگین کل تغییرات می بینیم.
      این برای بعضی موارد خوبه. کما اینکه تقریبا تمام اسیلوسکوپ های دیجیتال به درد بخور این قابلیت نمایش رو هم دارن.
      ولی مشکل وقتی پیدا می شه که سیگنال نویزش زیاد بشه یا شکل موج خیلی متغییر باشه. اونوقت تنها چیزی که از صفحه نمایشگر آنالوگ می بینین و متوجه می شین اینه که سیگنال تغییراتش زیاده و در خیلی موارد این اطلاعات کافی نیست.
      اسیلوسکوپ دیجیتال مقدار کم یا زیادی از اطلاعات رو ثبت نمی کنه ولی در عوض هرچی ثبت می کنه از هم تفکیک می کنه و به طور دقیق شما اطلاعات رو تفکیک شده می بینین نه به طور ترکیب شده.
      پس می شه نتیجه گرفت در سیگنال های ساده با تغییرات کم و دارای اطلاعات کم و کم ارزش بودن شکل نویز , اسیلوسکوپ آنالوگ مناسب تره ولی در سیگنال های پر تغییر و حاوی مقدار زیاد اطلاعات و نیاز به تفکیک و داشتن اطلاعات دقیق از سیگنال , اسیلوسکوپ دیجیتال بهتره.
      خیلی از اسیلوسکوپ ها و همه اسیلوسکوپ های دیجیتال کارتی این قابلیت رو دارن که طول sample buffer رو تنظیم کنیم. پس اگر سرعت نمایش بالا لازم دارین می تونین سمپل بافر رو کوتاه کنین. ولی به نظر من این کار خیلی خوب نیست. اگر دنبال یک سری تغییراتی می گردین که در سیگنال ممکنه رخ بده و شما ندیده باشین برین در بافر جستجو کنین.(البته اگر طول بافر زیاد باشه)
      در اکثر اسیلوسکوپ های دیجیتال نمایش آنالوگ هست می تونین استفاده کنین.
      در بعضی مدل ها حتی به شما هیستوگرام هم می دن اگر اطلاعات آماری سیگنال براتون مهمه باز هم اسیلوسکوپ های دیجیتال بهتر عمل می کنند.

خلاصه بگم اسیلوسکوپ آنالوگ اطلاعات رو بیشتر ترکیب می کنه تا تفکیک و اطلاعات کلی به شما می ده.
      MEASURE هم که نداره.
      FFT هم نداره.
      MATH هم نداره.
      Stop و Save هم نداره.

از اقوام ما تعریف می کرد چه قدر دردسر داشتن از شکل موج یک سیگنال ضربه در آزمایشگاه فشار قوی ایران ترانسفورماتور عکس بگیرن و اطلاعات رو ضبط کنن.
      حالا این همه علم پیشرفت کرده و کارو برای ما راحت کرده حیفه قدر این تکنولوژی رو ندونیم.

آنالوگ یکم نوستالژیکه ولی بعضی وقتا تکنولوژی از نوستالژی مهم تره.

دیدگاه

سلام بچه ها
        ببخشید
        نظرتون رو در مورد این اسکوپ بدید بدون توجه به مارکش
        قیمتش حدود یک میلیون و صد
        http://www.mextechin.com/?product=digital-storage-oscilloscope-dso-5070

دیدگاه

دوستان دیجیتال باز اینم تو بازار هست:

برای قیمت هم تشریف ببرید پاساژ امجد.

دیدگاه

فکر کنم 8 تومن کمتر نباشه :bye

دیدگاه

بچه ها اسیلوسکوپ های مگاتک خوب هست؟
              megatek?

اضافه شده در تاریخ :
              نوشته اصلی توسط Mahan.Rafiee
              بچه ها اسیلوسکوپ های مگاتک خوب هست؟
              megatek?
              دیروز من یه مگاتک dso5200 گرفتم
              مزایا و مشخصات:
              سرعت نمونه برداری: یک گیگا سمپل در ثانیه
              پهنای باند : 200 مگاهرتز
              سایز lcd : هفت اینچ
              دو کاناله
              دوتا پورت usb
              قابلیت اتصال فلش مموری
              دارای مموری داخلی
              قابلیت اتصال پرینتر
              قابلیت اتصال به کامپیوتر و کنترل آن با کامپیوتر
              قابلیت ضبط و رکورد کردن سیگنال ها بر روی یو اس بی
              دوتا پراب
              یه قسمت که یه فرکانس 1کیلوهرتز میده بیرون و برای تست پراب و اسیلوسکوب اسفاده میشه
              حداکثر ولتاژی که میشه به اسکوپ داد 300 ولته
              کالیبراسیون با فشار دادن یک دکمه و کمی صبر توسط خود دستگاه انجام میشه...
              امکانات نرم افزاری هم مثلا عرض پالس و ولتاژ و فرکانس و... رو میگه
              یه دکمه هم به نام auto داره که اگه بزنیش خودش ولوم هارو تنظیم میکنه و بهترین حالت رو برای دیدن موج فراهم میکنه...
              ساخت تایوانه
              البته سری پنج هزار تنها تفاوتشون پهنای بانده، مثلا 5200 یعنی 200مگاهرتز و 5100یعنی صد مگاهرتز
              صد مگاهرتز و دویست مگاهرتز فقط دویست هزار تومن فرق داشتن ، منم دویست مگا رو گرفتم
              قیمت شد 1300000 که فروشنده چهل تومن تخفیف داد شد 1260000 تومن...
              ===
              تنها عیب این اسیلوسکوپ اینه که موقع روشن شدن یکم تاخیر داره...
              عیب دیگه ای ازش ندیدم.
              نظر شما دوستان چیه؟

اضافه شده در تاریخ :
              وایییی
              همین الان متوجه نکته ای عجیب شدم!!
              تو اینترنت که سرچ میکنم megatek dso5000 هیچی جز hantak نمیاد!
              زدم hantak dso-5000
              کاملا از نظر بدنه و سیستم و... شبیه به هم هستن و فقط مارکشون فرق داره!
              نکنه بهم انداختن؟
              مگاتک:

هنتاک:
              1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
              من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
              !Electronic On! Programming On
              هوشمندانه سوال بپرسیم!
              http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

منم سرچ کردم فقط به همین رسیدم. فقط سایت رایانیک داشت اسکوپت رو
                حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
                به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
                  منم سرچ کردم فقط به همین رسیدم. فقط سایت رایانیک داشت اسکوپت رو
                  خب منم از همون نمایندگی رایان نیک گرفتم دیگه

اضافه شده در تاریخ :
                  ضمنا یه سوال انحرافی
                  اگه به پراب اسیلوسکوپ ولتاژ منفی بدیم و به سیم سیاهش (gnd) مثبت بدیم آیا اسکوپ میسوزه؟؟؟؟؟؟؟

اضافه شده در تاریخ :
                  مشکل اصلی من اینه که میخام فریمور اسکوپم را پگرد کنم.
                  از مال هنتاک استفاده کنم ؟
                  حالا از کجای اون سایت هنتاک آخرین پدیت را بگیرم؟
                  هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

خیر ولتاژ منفی نشون میده دیگه. 300 ولت مثبت و 300 ولت منفی رو میتونه کار بکنه.

در مورد اپدیت از رایان نیک سوال بکنید شاید بهتر به نتیجه برسید.
                    متاسفانه اصلا رابطه خوبی با اسکوپهای دیجیتال ندارم و کمکی ازم بر نمیاد در این زمینه

اضافه شده در تاریخ :
                    جناب اقای b2 عزیز. اقا ما رفتیم از مولتی متره عکس گرفتیم. سایتشم پیدا کردیم.
                    اسمش تیکوانگ (tae kwang) ولی تو سایتش چک من هم نوشته.
                    http://www.chekman.com/english/Main/
                    مولتی تر رفیق ما هم حدودا شبیه اینه
                    http://www.chekman.com/Product/eView.php?nProductID=53&szKey=
                    حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
                    به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

من تونستم سایت مگاتک رو پیدا کنم!
                      www.megatek.org
                      زده درحال طراحی سایت!!!
                      هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahan.Rafiee
                        من تونستم سایت مگاتک رو پیدا کنم!
                        www.megatek.org
                        زده درحال طراحی سایت!!!
                        در هر صورت همون hantek هستش

دیدگاه

سلام
                          قصد خرید مولتی متر دارم. مدل مدنظرم از سری HIOKI 425 است. این مدل ها 6000 کانت و ترو آر ام اس هستند و دارای فیلتر پایین گذر می باشند. که قیمت این سری با جستجویی که در اینترنت کردم بالای 500 هستند. نظر شما چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir1346
                            سلام
                            قصد خرید مولتی متر دارم. مدل مدنظرم از سری HIOKI 425 است. این مدل ها 6000 کانت و ترو آر ام اس هستند و دارای فیلتر پایین گذر می باشند. که قیمت این سری با جستجویی که در اینترنت کردم بالای 500 هستند. نظر شما چیه؟
                            سلام دوست عزیز
                            به نظرم حداقل 20000 کانت به بالا بگیرید
                            4.5 دیجیت به بالا
                            مدلهای تایوانی هم دست کمی از ژاپنی ها ندارند
                            2000 تا 6000 کانت که 3.5 تا 3.75 دیجیت هستند
                            به نظر من برای الکترونیک کارها , زیاد مناسب نیستند
                            این مدل هیوکی خیلی ساده هست و اگر هیوکی میخواهید باید
                            مدلهای بالای 1 تومان پول بدهید -تازه میلی آمپر هم این مدل ندارد
                            به نظرم به گودویل هم یک نگاهی بیندازید
                            آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
                            مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
                            _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                              سلام دوست عزیز
                              به نظرم حداقل 20000 کانت به بالا بگیرید
                              4.5 دیجیت به بالا
                              مدلهای تایوانی هم دست کمی از ژاپنی ها ندارند
                              2000 تا 6000 کانت که 3.5 تا 3.75 دیجیت هستند
                              به نظر من برای الکترونیک کارها , زیاد مناسب نیستند
                              این مدل هیوکی خیلی ساده هست و اگر هیوکی میخواهید باید
                              مدلهای بالای 1 تومان پول بدهید -تازه میلی آمپر هم این مدل ندارد
                              به نظرم به گودویل هم یک نگاهی بیندازید
                              ممنون از جوابتون
                              ولتاژهای زیر 10 ولت (6ولت رو با 3 رقم اعشار) رو با دو رقم اعشار این مولتی متر نشان می دهد که به نظرم خوب و ایده ال است. رشته اصلیم قدرت است ولی الکترونیک هم کار کردم، و به نظرم این رنج خوب و ایده ال است. شاید تو بعضی از بخش ها این دقتی که شما ذکر کردید لازم است.
                              بعضی از این مدل ها میلی آمپر دارد.
                              کیفیت ساخت و دقت گودویل خوبه؟ به خاطر اینکه با چند مدل مولتی متر کار کردم ولی هیوکی از نظر دقت و سرعت وهمچنین کیفیت ساخت یه چیز دیگه است قصد خرید از این برند رو داشتم.
                              مثلا کلیپ یک مدل 200 دلاری MASTECH رو دیدم که در دمای 50 درجه با اینکه 20000 کانت بود ولی دقت پایینی داشت. این در حالی است که در یک محیط صنعتی این دما عادی است و مولتی متر باید همیشه تو این دماها کار کند.
                              تو یوتیوب دنبال مدل 461 گودویل گشتم ولی چیزی پیدا نکردم. سانوا هم خواستم تهیه کنم که چند نفر منصرفم کردند.با KYORITSU هم کار کردم و جالب نبود و کیفیت ساخت خوبی هم نداره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir1346
                                ممنون از جوابتون
                                ولتاژهای زیر 10 ولت (6ولت رو با 3 رقم اعشار) رو با دو رقم اعشار این مولتی متر نشان می دهد که به نظرم خوب و ایده ال است. رشته اصلیم قدرت است ولی الکترونیک هم کار کردم، و به نظرم این رنج خوب و ایده ال است. شاید تو بعضی از بخش ها این دقتی که شما ذکر کردید لازم است.
                                بعضی از این مدل ها میلی آمپر دارد.
                                کیفیت ساخت و دقت گودویل خوبه؟ به خاطر اینکه با چند مدل مولتی متر کار کردم ولی هیوکی از نظر دقت و سرعت وهمچنین کیفیت ساخت یه چیز دیگه است قصد خرید از این برند رو داشتم.
                                مثلا کلیپ یک مدل 200 دلاری MASTECH رو دیدم که در دمای 50 درجه با اینکه 20000 کانت بود ولی دقت پایینی داشت. این در حالی است که در یک محیط صنعتی این دما عادی است و مولتی متر باید همیشه تو این دماها کار کند.
                                تو یوتیوب دنبال مدل 461 گودویل گشتم ولی چیزی پیدا نکردم. سانوا هم خواستم تهیه کنم که چند نفر منصرفم کردند.با KYORITSU هم کار کردم و جالب نبود و کیفیت ساخت خوبی هم نداره.
                                خوب اگر کیفیت و دقت براتون خیلی مهم هست و کارکرد بالا
                                خوب حتما مدل 3.5 دیجیت فلوک را تهیه کنید که 900 قیمت دارد و در کاری که شما نیاز دارید
                                بهترین خواهد بود : کیفیت ساخت - دقت - کارکرد بالا.....
                                فلوک در برابر هیوکی مثل بنز با تویوتا است و سانوا مثل سوزوکی یا برند کیزاشی ژاپن....

آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
                                مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
                                _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X