اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معرفی چند برند اسکوپ-مولتی متر-LCR متر-منبع تغذیه آزمایشگاهی موجود در ایران

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : معرفی چند برند اسکوپ-مولتی متر-LCR متر-منبع تغذیه آزمایشگاهی موجود در ایران

نوشته اصلی توسط Aryan_M
    من 3 ماه پیش یک مولتیمتر چینی VC97 اتو رنج و دقت 12 بیت خریدم 65تومن الان هم که دارم کار می کنم کاملا ازش راضیم. :nice:
    تمام فانکشن هاش به دردم خورده از دما سنجش تا خازن سنجش و ...
    تنها مشکلی که دارl اینه که جریان سنج و ولتاژ سنج AC تا 400Hz بیشتر نمی سنجه و من کارم بیشتر تو رنج 10-100 KHz هستش.
    قبل از این که اینو بخرم یک مولتیمتر ویکتور دیگه داشتم که 7 سال پیش خریده بودم 10-20 هزار تومن و همین پارسال گم شده بود و کاملا کار می کرد و سالم بود.
    یک سوال:
    این ترموکوپل مولتیمتر اگر خراب بشه چیکار باید کرد؟ ترموکوپلش گفته K type هستش. اصلا نمی دونم K یعنی چی.
    بله ترموکوپل اش K هست.
    تو لاله زار زیاده و حدودا متری شش هزار تومان قیمت داره. یه جفت سوکت موزی هم باید بگیرید که قضیه حل بشه.
    برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
    http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

پاسخ : معرفی چند برند اسکوپ-مولتی متر-LCR متر-منبع تغذیه آزمایشگاهی موجود در ایران

نوشته اصلی توسط amir1346
      سلام
      پالس ها رو به صورت سوزنی می دیدیم که دائما کوتاه و بلند می شد و تقریبا یک هفته ای سر کارمون گذاشته بود.
      خب تو این حالت باید تایم دیویژن رو بازتر کنین تا پالس واضح دیده بشه. توی تکترونیکس هم این حالت اتفاق میفته. اون یه هفته اتلاف وقت، مال کم تجربگی شما بوده.
      کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

دوستان یک جای مطمئن برای خرید مولتی متر فلوک 87V در تهران به من معرفی می کنید؟
        این مدل رو از یک فروشگاه پرسیدم به من قیمت 1500000 تومان داد.

به نظرتون اسیلوسکوپ GW instek مدل GDS-2104A ارزش خرید داره؟ چهار کاناله هست- 100 مگاهرتز - 2 گیگا سمپل - LCD رنگی 8 اینچی هم داره - یک سال گارانتی هم داره
        قیمتش 5،668،000 تومان هست.
        به نظرتون با این قیمت میشه جنس بهتر از این خرید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Homayon
          دوستان یک جای مطمئن برای خرید مولتی متر فلوک 87V در تهران به من معرفی می کنید؟
          پاساژ امجد - طبقه همکف - فروشگاه مولتی سورس.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نو رسیده
            خب تو این حالت باید تایم دیویژن رو بازتر کنین تا پالس واضح دیده بشه. توی تکترونیکس هم این حالت اتفاق میفته. اون یه هفته اتلاف وقت، مال کم تجربگی شما بوده.
            یه جوری صحبت می کنید که انگار من کار با اسیلوسکوپ رو بلد نیستم و شما خدای اسیلوسکوپ هستید. ادامه گفته هام گفتم که با یک اسیلوسکوپ انالوگ پالس ها رو براحتی دیدم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir1346
              یه جوری صحبت می کنید که انگار من کار با اسیلوسکوپ رو بلد نیستم و شما خدای اسیلوسکوپ هستید. ادامه گفته هام گفتم که با یک اسیلوسکوپ انالوگ پالس ها رو براحتی دیدم.
              ببخشید. قصد جسارت نداشتم.
              ولی یه آدم با تجربه نباید با دیدن پالسهای سوزنی که دائما کوتاه و بلند میشه یه هفته سر کار بره.

دیدگاه

این مورد به آماتور و یا حرفه ای بودن این دوستمان مربوط نمیباشد , به ایشون خورده نگیرید
                این مشکل , برای تمام افرادی که از اسیلوسکوپ آنالوگ به دیجیتال مهاجرت میکنند , به وجود میاید....
                به نظر من باید دو اسیلوسکوپ را در یک کارگاه الکترونیک در کنار هم داشته باشید , مثلا اگر قرار است
                2 میلیون تومان پول برای اسکوپ خرج کنید , یک دیجیتال دو کاناله حدود 1200 خرید کنید و یک اسکوپ آنالوگ
                دست دوم برند دار حدود 700 تومان در کنار آن خریداری کنید , چرا آنالوگ هنوز تولید میشود منصوخ نشده است
                و دیجیتل نیز در کنار آن به رشد خود ادامه میدهد؟ چون در جاهایی فقط آنالوگ میتواند جوابگو باشد و هنوز دیجیتال
                به آن درجه نرسیده که کاملا انالوگ را پوشش دهد , و همچنین نمیتوان از پشنهای دیجیتال هم به همین راحتی گذشت
                مثل : مولتیمترهای دیجیتال , در ابتدی کار زیاد مورد اعتماد نبوند و باید یک مدل عقربه ای هم در کنار آنها قرار میگرفت...
                دوستان قدیمی سایت باید یادشون باشه ... اما در سالهای اخیر دیگر مولتیمتر دیجیتال به هدف خود رسیده
                و کاملا آنالوگ را از میدان به در کرده اند , یا مثال دیگر که مانیتور های لامپی کامپیوتر هنوز تولید میشود
                زیرا مدلهای LED و LCD در کارهای گرافیکی حرفه ای و تفکیک رنگی برای مثلا طراحی های صنعتی , هنوز مناسب نبوده
                و در زاویه های مختلف رنگها را تغییر و با رنگهای دیگری نمایش داده میشوند که کار را در تفکیک رنگ برای اپراتور مشکل میسازند...
                آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
                مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
                _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

من یک نظری دارم.
                  اگر هدف انجام کار الکترونیکی هست به نظر من یک مولتیمتر ارزون چینی با یک اسیلوسکوپ خوب دیجیتال تمام نیاز های فرکانس پایین (کمتر از 100MHz) را برطرف می کند.
                  به نظر من خیلی جالب نیست که یک مولتیمتر گرونتر از 200 هزار تومن بخریم.
                  یک اسیلوسکوپ دیجیتال 1.2 میلیون تومنی چینی با دقت و بازه کاری خیلی بیشتر کار مولتیمتر رو انجام می ده.
                  اگر پراب جریان هم بخرین اسیلوسکوپ شما غیر قابل مقایسه می شه.
                  من خودم اندازه گیری جریان رو با سیم خالی انجام می دم. یک تیکه سیم سوسماری برمی دارم و مقاومتشو اندازیگیری می کنم مثلا با اتصال خوب میشه بین 200-250 میلی اهم و باهاش جریانو اندازهگیری می کنم. اگر کار دقیق تر لازمه می تونید به جای اتصال سوسماری از یک اتصال قوی تر استفاده کنین که تلورانس مقاومت کم بشه.همین روش بیشتر نیاز من به اندازه گیری جریان رو حل کرده.
                  من هنوز نفهمیدم این مولتیمتر های فلوک چرا ایندر گرون هستن؟(منظورم اینه که چرا فلوک بخریم؟)
                  با همون هزینه می شه یک اسیلوسکوپ دیجیتال خرید.
                  البته یک مسئله هم هست اندازه گیری مولفه های DC با تعداد رقم بالا. در این موارد درسته که اسیلوسکوپ از مولتیمتر کم میاره ولی برای این موارد اندازه گیری مولتیمتر های رومیزی خیلی دقیق هست و من نمی دونم چرا باید پول به یک مولتیمتر مثلا 4 رقمی بدیم در صورتی که اسیلوسکوپ خودش با میانگین گیری می تونه تا دقت بیش از 4 رقم مولفه های ٍابت رو اندازه گیری کنه.
                  البته مسئله ای هم هست که مثلا اسیلوسکوپ نویز پذیره یا نیاز به کالیبراسیون داره و ...
                  اگر کسی کارش سیستم های خیلی دقیق هست من نظری ندارم.

دیدگاه

فلوک علاوه بر دقتش عمر و کیفیت بسیار بالایی داره الان یک دونه فلوک 179 تو شرکت داریم که سال 82 خریدیمش تا الان فقط باتریش رو عوض کردیم یک بار آخ هم نگفته بدرین بلاها رو هم سرش آوردیم از سقوط از ارتفاع بگیر تا بدتر از اون
                    حتی پرابش هم سالمه هنوز
                    اسیلوسکوپ به نظرتون توی خیابان جمهوری از کی بگیرم بهتر هست؟

دیدگاه

آرین خان درست میگه
                      مولتی متر زیر رو من دارم

واقعا ازش راضی هستم (قیمت 62 تومان)
                      به نظر منم اونقدر مهم نیست که مولتی متر ولتاژ یه گره رو 5.00 نشون بده یا 5.000 یا 5.0000
                      من یه مولتی متر 20 تومنی داشتم ولتاژ 5.0000 رفرنس رو نشون 5.02 یعنی بایس برای 2 صدم ولت من بیام 980 هزار تومان پول بدم تا دقیق نشون بده؟؟؟
                      فکر نمی کنم حداقل در 95 درصد کار های الکترونیکی دقتی بالاتر تر از این ها نیاز باشه
                      مگر کسی بخواد کار های نظامی فوق العاده حساس بکنه که ...
                      در مورد اسکوپ هم باید بگم که من به سفارش دوستان مگاتک 70 مگاهرتز دو کانال رو گرفتم 870 تومان

یه سری مشکلات اخیرا باهاش داشتم که به کمک فروشنده حل شد
                      بی شوخی عرض می کنم در حد کار هایی 95 ما انجام می دیم عالی جواب میده
                      ما یک تکترونیکس دیجیتال آمریکایی تو دانشگاهمون داریم که من باهاش کار می کردم (قبل از خرید این اسکوپ)
                      واقعا تفاوت هاشون انقدر نیست که آدم بخواد به جای 800 تومان بیاد 5 میلیون پول بده
                      کمی بیشتر فکر کنید

دیدگاه

والا از لحاظ عمر و مقاومت که گفتم من یک مولتیمتر victor چینی داشتم از دوران سوم راهنمایی که هیچی حالیم نبود همه جور بلا سرش اوردم و یک زمانی یادمه شوک 2-3 هزار ولت به بالا بهش می دادم. یک تیکه سلف گنده داشتم وزنش حدود 2-3 کیلوگرم بود و اینو با جریان 5 آمپر شارژ می کردم و با دستم جریانو قطع می کردم در حالی که پراب مولتیمتر روی حالت ولتاژ DC تو رنج 2000 ولت بود و عددی بین 3-4 هزار ولت رو در بعضی تست ها نشون می داد.
                        البته انرژی پالس کم بود به خاطر این که اون پالس چند کیلو ولتی رو رو خودم تست می کردم فقط باعث لرزش ماهیجه ها می شد.
                        هنوز سالم بود تا این که یک سال پیش گم شد.
                        یعنی جمعا 6-7 سال درست و سالم کار کرد فقط 5 بار پروبشو عوض کردم و حدودا 5-10 بار باطریشو عوض کردم.

من فکر کنم بدونم دلیل ارزون بودن دستگاه های چینی چیه:
                        1_ این شرکتا به کارگر هاشون حقوق بسیار کمی می دن.
                        2_ برای تحقیق و توسعه هزینه زیادی نمی کنند.
                        3_ در همه موارد بسیار صرفه جویی می کنند و هزینه اضافی نمی کنند.
                        4_ از سوپسید های دولت چین استفاده می کنند. سیسات دولت چین اینه که رشد اقتصادی کشورش رو در حد 6% نگه داره و یکی از اهرم ها سوپسید های دولتی است که به بخش صنعت تزریق می شود.(تو یک مستند دیدم)
                        5_ هزینه های جانبی تولید به دلیل موقعیت صنایع چین پایین است. مثلا قرار داشتن در مرکز صنعت جهان و یا کم بودن هزینه های حمل و نقل و مناسب بودن زیر ساخت ها و ...

وقتی مثلا آمریکایی ها یا اروپایی ها به یک زندگی ساده راضی نمی شن معلومه باید حقوق زیادی بهشون داد ولی چینی ها در سخت ترین شرایط کار می کنند.

اگر جنس غربی بخریم هزینه عیش و نوش غربی هارو تامین کردیم.
                        اگر جنس شرقی بخریم داریم از حقوق کارگر ها و کارمندان ساده می خوریم.

حالا اینم یک تحلیل از خودم درکردم.

دیدگاه

سلام دوستان
                          البته مطمئن باشید فلوک و هایوکی فقط پول برند نیست. اما کسی نباید پول بیجا خرج کنه.

بنده هم از یه مولتی متر چینی(یا تایوانی) استفاده می کنم. appa305
                          اکثر کارهایم دقت شون از مرتبه میکروولتی هست و این مولتی متر اصلا کم نمیاره. حتی با تجهیزات شرکت Laybold هم مقایسه اش کرده ام، خطای قابل توجهی نداشت.
                          برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
                          http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

سلام
                            جنسهای درجه آخر چین کارکردشون شانسیه شاید بخرید 10 سال بخوبی کار کنه....شاید هم به ماه نرسه که خراب بشه....
                            چندین بار با این مسئله برخورد کردم....همین چند روز پیش یک dec330 دیدم که
                            یک قسمتش از کار افتاده بود....بعد از بررسی مشخص شد مشکل از آی سی قیریش هست....
                            از نظر کیفیت ساخت هم فقط ظاهر دارن....بازشون میکنی حالت بهم میخوره....از بس که بی کیفیت ساخته شده...
                            مشکل اصلی جای دیگست ....وقتی این جنس های آشغال رو می خریم ....باعث میشه وارد کننده سود خوبی بکنه ....
                            و تا زنده هست تبدیل بشه به وارد کننده آشغال .....و این کم کم شامل همه چیز میشه....قطعات آشغال ....و هر وسیله دیگه ای...
                            کلآ جنس خوب خریدن باعث رونق اقتصاد کشور هم خواهد شد.....چون تولید کننده داخل میتونه نفس بکشه......
                            کسی که جنس بنجول میخره .....نباید توقع داشته باشه جنس تولیدی خودش رو بتونه بفروشه.....چون بنجول همون هم وارد میشه...صا ایران مولتیمتر خوبی میزد که خیلی بهتر از چینی بود چی شد ....بخاطر استقبال از بنجول های چین درش تخته شد..
                            الان تو همه اجناس همینطور هست شدیم مصرف کننده بنجول های چینی.....صنعت پوشاک و کفش تقریبآ از بین رفته....
                            از عسل تقلبی بگیر تا بافور داره وارد میشه....نمی گم چینی نخرید لااقل جنس درجه یکشو بخرید.....

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

این که حقوق کم میدهند و کارگر ارزان است و از بسته بندی های ارزانتر استفاده میکنند تا قیمت را بشکنند
                              این موارد در کالا هایی که تحت لیسانس تولید میشوند , درست است (مثل فلوک چینی) که میتواند قیمت را به
                              حدود نصف برساند , ولی کالا های برند خود چین مثل ویکتور و مثلا این اینورتر های سینوسی چینی که جدیدا روشون
                              تحقیق کردم , بی کیفیت ترین قطعات را به کار بردند و بدانید که در طراحی آن هیچ وقتی گذاشته نشده , و فقط بزنو در رو
                              هستند , اما برندهای غربی نامدار , ماه ها و یا سالها و حتی ده ها روی یک محصول کار کردند و با ساخت مدلهای پی در پی
                              و رفع مشکلات قبلی و به کار گیری مهندسی و تفکر دقیق بر روی محصول مورد نظر , ان را به درجه بالایی رساندند... که در آن
                              تمام احتمالات را در نظر گرفتند و تمام موارد ایمنی و دقت... مثلا شما یک اینورتر کوتک که در اصل آمریکاییست را با یک پاورتک
                              برند معروف چینی مقایسه کنید , در کوتک بهترین سوئیچها و با کیفیت ترین آنها به کار گرفته شده (بهتری برند IGBT که گرانقیت هم است)
                              بعد به جز آن چه طراحی مدار دقیق و با کیفیتی برای آن در نظر گرفته شده است , در خروجی یک هسته تیروئیدی مخصوص نویز گیری بر روی پریزی با کیفیت نصب شده
                              بدنه محکم و بدون درز و بخش تولید پالس حرفه ای و با کیفیت - بهترین برندهای خازن.... خلاصه : بهترین طراحی با بهترین کیفیت قطعات موجود که در یک شب شکل نگرفته است...
                              خوب اون پاورتک که هیچ کدام را ندارد و سوئیچها بد ترین کیفیت ماسفت موجود در بازار به کار گرفته شده , طراحی آبکی چند ساعتی و کپی برداری از برندهای دیگر...
                              خلاصه برای کسی که قرار است از اینورتر حرفه ای برای مثلا خورشیدی استفاده کند(خوب استفاده مدل سینوسی فقط برای کارهای حرفه ای هم است) , که کار 24 ساعته را
                              درخواست میکند , من در پاورتک چنین چیزی را نمیبینم , بعد فراموش نکنید که تکنولوژی قدیمی شده و سوخته را چین همیشه میتواند تولید کند و تکنولوژی روز را به آنها نخواهند داد
                              پ.ن: خوب شما اگر چین را تا این حد قبول دارید , تشریف ببرید ماشین مثلا پژویتان را بفروشید و یکی از این توجوی - لیفان - ام وی ام .... بخرید.... (شوخی)
                              یکی از دوستان از این لیفانهای شاسی بلند خرید - درب صندوق عقب که اصلا با زود دو نفر هم باز نمیشد - سانروفش هم آب میداد - بعد یک ماه هم صفحه سوزوند - گیربکسشم که
                              از اول صدا میداد - کولرشم که از اول بخاری بود.... بعد چه جوری گولش زدن : گفتن بیا یکی بخر بعد یک سال بفروش یک نوشو بخر ... بعد خراب شدن رفت گارانتی - قبول نکردن - ایشون هم
                              برگ گارانتیو پرت کرد جلوشون و اومد بیرون ... گفت روز اول رفته بودم , به اندازه ترمینال غرب از این مدل وارد کرده بودن و حتی با 5 تومان نقد هم میرفتی - یکی بهت میدادن...
                              آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
                              مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
                              _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

البته فراموش نکنید که معمولا مارکای چینی بیشتر روی محصولات پرفروش و رنج economical بیشتر کار می کنند تا تجهیزات پیشرفته و خاص صنعتی و آزمایشگاهی.
                                یکی از دلایل گرون بودن برند های مارکدار پیوند بین تحقیق و توسعه و تولیدات محصولات خاص با محصولات ارزون و ساده است و برای این که بودجه تحقیق بر محصولات سطح بالاشون رو تامین کنن ممکنه قیمت محصولات ساده رو افزایش بدن.
                                منم موضوع صحبتم دستگاه های اندازه گیری است نه لباس و کیف و کفش و خودرو ...
                                این که جنس ساده با عمر محدود بخریم یا جنس با کیفیت با عمر طولانی یک بحث اقتصادی است.
                                شما فرض کن هر سال قراره 1 مولتیمتر چینی 50 هزار تومنی بخری با فرض این که از لحاظ دقت در طول 1 سال با مثلا مدل فلان مارکدار غربی برابری کند ولی قیمت جنس مارکدار 200 هزار تومن باشد و عمر مفید 5 سال.
                                اونوقت میشه گفت با در نظر گرفتن پیشرفت تکنولوژی مخصوصا تو زمینه الکترونیک هر 2 تقریبا برابرند. ولی من ترجیح می دم مولتیمتر ارزون بخرم 1 سال بعد بسوزه یک مدل جدیدتر بخرم.
                                حالا اینا که همش فرضه من تا بحال دستگاه اندازه گیری نسوزوندم.
                                آقا ما که الان تولیدات مولتیمتر و تجهیزات اندازه گیری نداریم که بخواهیم از تولید کننده داخلی حمایت کنیم.
                                از جیب پول خودمون که می تونیم حمایت کنیم.
                                حالا یک مارک کارت اسیلوسکوپ TNM هست که من خودم ازش تعریف کردم دوستان تا تونستن زدن تو سر این TNM شما یک پست پیدا کن از TNM تعریف کرده باشه به غیر از چند پست خودم.(گفتم چه نکاتی درباره این اسیلوسکوپ ها برام جالبه و نمونه خارجیشو ندیدم)
                                چیزی که من الان می بینم مردم جنس چینی رو بیشتر از جنس ایرانی قبول دارن.
                                اصلا یک تولید کننده داخلی مولتیمتر یا تجهیزات آزمایشگاهی باشه که ازش حمایت کنم.

مسئله اینه که به عمل دارم هر روز با تجهیزات آزمایشگاهی چینی کار می کنم و خیلی هم راضیم و مشکلی ندارم.
                                حالا داخلش چه شکله و لحیم کاریش کثیفه و قطعاتش زشته برام مهم نیست. مهم اینه که دارم خیلی خوب با کمترین هزینه پروژه هام رو جلو می برم و مشکلی ندارم.
                                حتما یک دستگاه مارکدار هم استفاده کنم راضی خواهم بود.
                                اگر یک روزی تجهیزات آزمایشگاهی ایرانی هم باشه خوش حال می شم از اونا استفاده کنم.
                                شما اگر جنس چینی دوس نداری خوب نخر.
                                انگار که جنس ژاپنی یا آمریکایی بخریم به وارد کننده ها صود نمی رسه.
                                چه ربطی داره.
                                خودرو و کفش و لباس چینی چه ربطی به مولتیمتر داره.
                                من هر جنسی نسبت صود به ضررش برام بیشتر باشه می خرم.
                                تولید کننده داخلی اگر می تونه جنس خوب تولید کنه اونوقت می تونه تو بازار رقابت کنه. ما هم ازش حمایت می کنیم حتا اگر کمی گرون بود. حمایت از تولید ملی هم خودش عملا صوده.
                                حمایت از تولید ملی بحثش جداست الان ما تو این مبحث(تجهیزات آزمایشگاهی) تولید ملی نداریم که بخواهیم حمایت کنیم.
                                الان ما بیایم مثلا Hameg یا tektronix بخریم تولید ملی رونق پیدا می کنه؟ صاایران دوباره مولتیمتر تولید می کنه؟
                                حرفایی می زنید!!!!
                                الان اکثر مردم ایران از جمله خودم قدرت خرید نداریم بریم جنس گرون بخریم.
                                وقتی می تونم با هزینه کم تمام نیاز هام رو برطرف کنم چرا پول اضافی بدم؟
                                اون مارکا به درد شرکتای بزرگی می خوره که هزینه 2 تا اسیلوسکوپ و مولتیمتر براش مهم نیست و وقتشو روچیزای دیگه صرف می کنه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X