اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کاربران از تاپیک اموزش پروتل DXP

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کاربران از تاپیک اموزش پروتل DXP

نوشته اصلی توسط sanup2006
    وقت استاتید بخیر.
    1:هیچ راهی نیست در صفحه نمایش های 1366*768 پنجره های نرم افزار کامل نشون داده بشه ؟
    hide کردن taskbar زیاد جالب نیست برام.راه اصولی دیگه ای نداره تا این اتفاق نیوفته ؟
    مثلا روی یک قطعه که دابل کلیک میکنم بالا و پایین پنجره دیده نمیشه :(

2: فرق Pad با via چیه ؟
    تا اینجا اینو فهمیدم که pad واسه ایجاد سوراخ روی برد به منظور پیچ کردنه و via برای ارتباط بین پشت و رو (در برد دولایه) و ایجاد جامپر در تک لایه هست.
    1 - نه دیگه باید LED با رزولوشن بالا بگیری راه اصولی یا غیر اصولی دیگه ای نداره
    2 - در کل PAD برای ایجاد پایه هست ، حتی میتونه سوراخ هم نداشته باشه ( برای قطعات SMD ) ولی via کلا سوراخی هست که 2 طرف برد رو به هم وصل میکنه
    البته توی برد های 2 لایه تو لایه های بیشتر ممکنه مثلا لایه 2 رو به 5 وصل کنه و کلا از بالا تا پایین یک سره سوراخ نباشه ( سوراخ داخلی )
    درایور شبکه و nRF24L01
    کاتالوگ محصولات
    کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
    شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
    فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

سلام دوستان
      من یک سوال از قسمت pcb دارم . وقتی که از قسمت شماتیک به pcb می ریم و می خایم به صورت دستی track ها رو رسم کنیم در پایان کار از کجا بفهمیم که همه track ها رو رسم کردیم و چیزی از قلم نیافتاده
      با تشکر
      انجمن LABVIEW
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=279.0
      اموزش میکروکنترلرهای AVR به زبان ساده
      http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,7070.0.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nex2004
        سلام دوستان
        من یک سوال از قسمت pcb دارم . وقتی که از قسمت شماتیک به pcb می ریم و می خایم به صورت دستی track ها رو رسم کنیم در پایان کار از کجا بفهمیم که همه track ها رو رسم کردیم و چیزی از قلم نیافتاده
        با تشکر
        فکر میکنم در منو Tools و گزینه design rule cheker وقتی انتخاب کنید در پنجره message تمام نکات رو لیست میکنه و میتونید پیدا کنید مشکلات رو.
        (البته من تازه کار هستم و ممکنه اشتباه داشته باشم)

دیدگاه

فکر میکنم در منو Tools و گزینه design rule cheker وقتی انتخاب کنید در پنجره message تمام نکات رو لیست میکنه و میتونید پیدا کنید مشکلات رو.
          (البته من تازه کار هستم و ممکنه اشتباه داشته باشم)
          سلام اره درسته
          فقط اگه تازه کارید(مثل خودم ) ممکنه ارور هاتون بیشتر از500تا باشه پس در جایی که نوشتهstop when 500
          به جای 500 عددشو ببرید بالا مثلا5000یا50000یا500000یا....
          [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

وقت همگی بخیر

1:پی سی بی رو کامل مسیرکشی کرده ایم حالا تصمیم داریم جای بعضی مسیرها رو عوض کنیم .مثلا پایه یک مقاومت به بیس یک ترانزیستور وصل هست و میخواهیم این مسیر پاک شود و وصل شود به کلکتور ترانزیستور. این عمل چطور امکان پذیر هست ؟
            داخل شماتیک اصلاح کردم و از منو design اومدم اپدیت از رو شماتیک رو زدم ولی موقع تبدیل کردن ارور داد و نقاط مورد نظر رو تغییری نداد.
            2: چطور فریم پی سی بی رو تعیین کنیم ( کادر دور تمام مدار )مثلا یک قسمت رو میخوام 4 گوش باشه ولی یک وجه برد نیم دایره ای باشه.

دیدگاه

وقت همگی بخیر

1:پی سی بی رو کامل مسیرکشی کرده ایم حالا تصمیم داریم جای بعضی مسیرها رو عوض کنیم .مثلا پایه یک مقاومت به بیس یک ترانزیستور وصل هست و میخواهیم این مسیر پاک شود و وصل شود به کلکتور ترانزیستور. این عمل چطور امکان پذیر هست ؟
              داخل شماتیک اصلاح کردم و از منو design اومدم اپدیت از رو شماتیک رو زدم ولی موقع تبدیل کردن ارور داد و نقاط مورد نظر رو تغییری نداد.
              2: چطور فریم پی سی بی رو تعیین کنیم ( کادر دور تمام مدار )مثلا یک قسمت رو میخوام 4 گوش باشه ولی یک وجه برد نیم دایره ای باشه.
              1- اگر تعداد تغییراتتون کمه بهتره که روی پدی که قراره مسیرش عوض بشی 2 بار کلیک کنی و نت - Net - اون رو عوض کنی و هر نت ای که مورد نظرته بزاری . این سریعترین روشه .
              2- نمیدونم نمیدایره رو چجوری توی برد شیپ دیفاین میکنند :sad:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی
                خطوط Keep-Out Layer رو به اندازه ی دلخواهتون تغییر بدین و بزرگش کنین. بعد تمام خطوط Keep-Out Layer رو انتخاب کنین و به ترتیب این کلید ها رو بزنین: D+S+D

اگر هم میخواین به دلخواه ابعاد رو تغییر بدین(از چپ به راست) : D+S+R
                رو همین روش خوب فکر کنین!

دیدگاه

من هر چی گشتم گزینه ای واسه رسم فریم دور بردم پیدا نکردم!!!
                  میخوام ذور تا دور برد یک خط مس دار باشه و قسمتی از برد نیم دایره یا اشکال دیگه باشه.

تا ایجا فک کنم اینطور باید باشه که place و line و کادرت رو بکشی ولی نمیدونم درسته یا نه.

اضافه شده در تاریخ :
                  یکسری قطعات تو شماتیک اضافه کردم و بعد پدیت PCB رو زدم.
                  ولی همه چی قاطی شد!!!
                  اتوروت نمیشه.همه سبز شدن :(
                  چجوری تغییرات داخل شماتیک رو به PCB انتقال بدم ؟

فایل pcb :

http://s1.picofile.com/file/8124816468/PCB_Project11_PrjPcb.html

اضافه شده در تاریخ :
                  یک نکته :
                  برای پاک کردن یک مسیر رسم شده در محیط PCB کافییست Ctrl+del رو بزنیم تا تمام مسیر مرحله به مرحله پاک شود.

دیدگاه

یه چی بگم؟ ناراحت نشین هاااا....خیلی بد وقتی رو واسه سوال پرسیدن انتخاب کردین!! بیشتر دوستان که دانشجو هم هستن، مشغول کارهای مربوط به اواخر ترم هستن ( حالا یا امتحانات یا فرجه و مطالعه و...) اگه یه خرده جواب سوالتون رو دیر گرفتین، ناراحت نشین!

یکسری قطعات تو شماتیک اضافه کردم و بعد پدیت PCB رو زدم.
                    ولی همه چی قاطی شد!!!
                    اتوروت نمیشه.همه سبز شدن :(
                    چجوری تغییرات داخل شماتیک رو به PCB انتقال بدم ؟
                    خودتون که اشاره کردین؛ از منوی Design گزینه ی Update PCB رو میزنین و بعد اون قطعاتی که میخواین تغییراتش اعمال بشه رو انتخاب میکنین و.... ( وقتش و حسش نیست کامل توضیح بدم! یه خرده پیگیری کنین پیداش میکنین.) اگه از این راه به اون چیزی که میخواستین نرسیدید، مطرح کنین تا پیشنهادهای دیگه مطرح بشه.

دیدگاه

ممنون از پاسخت دوست عزیز.
                      خیلی وقت بود میخواستم این نرم افزار رو یاد بگیرم ولی نمیشد.
                      الان دیگه واقعا خیلی بهش نیاز دارم.
                      هر جور شده باید توش حرفه ای بشم.
                      دیر جواب دادنم اشکال نداره دیگه بالاخره طاووس خواهی و هندوستان و این حرفا

فقط من 2 مشکل هنوز دارم.خودم هم دنلالش هست از طریق گوگل و ...
                      1: تعیین کادر دور پی سی بی به اشکال دلخواه.
                      2: اعمال تغییرات شماتیک به PCB و بالعکس.
                      3: پی سی بی رو کامل رسم کردیم و حالا میخواهیم روی سیستم دیگری اجرا کنیم که کتابخانه های ما رو نداره.حال باید چکار کرد؟

دیدگاه

1- با کلیدهای + و - بین لایه ها سوئیچ کن تا به Keep-out layer برسی.
                        با کلیدهای میانبر P و بعد L خطوط بیرونی PCB رو رسم کن.(برای قسمت های منحنی از Arc استفاده کن (P+A) و هر جا نیاز داشتی با زدن Space جهتش رو تغییر بده. برای تعیین ضخامت خط و بقیه مشخصات قبل از کلیک کردن، کلید Tab رو بزن. در حین کار با استفاده از Ctrl و اسکرول کردن میتونی زوم رو هم تغییر بدی تا جاهایی که ظرافت بیشتری داره دقیق تر بکشی. برای خارج شدن ابزار انتخاب شده از کلید Esc استفاده کن.
                        وقتی رسم محیط PCB جدید تموم شد، کلش رو انتخاب کن. با زدن Shift+F و انتخاب Same برای قسمت های Object type و Layer کار انتخاب کردن راحت تر میشه.
                        بعد از انتخاب کلیدهای میانبر D+S+D رو بزن. تمام.
                        2- بعد از اتمام شماتیک و کامپایل بدون خطا، فایل PCB که همراه فایل شماتیک در یک پروژه قرار دارن رو باز کن و D+U رو بزن، Yes، بعد اگه بین شماتیک و PCB اختلافی باشه، اختلاف ها لیست میشن میتونی با کلیک و Ctrl و Shift یا Ctrl+A انتخاب کنی و با راست کلیک یکی از گزینه های Update در شماتیک یا PCB رو بزنی و بعد بقیه ماجرا.
                        3- میانبر D+A رو بزن تا یک کتابخانه کامل از پروژه ایجاد بشه. یک فایل به اسم پروژه فعلی و با پسوند Intlib ایجاد میشه، بذارش داخل پوشه پروژه باشه. پروژه رو هر جایی منتقل کنی شماتیک و footprint همه قطعاتش داخل این کتابخانه هست.
                        لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
                        لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
                        با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
                        اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
                        یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط هـادی
                          1- با کلیدهای + و - بین لایه ها سوئیچ کن تا به Keep-out layer برسی.
                          با کلیدهای میانبر P و بعد L خطوط بیرونی PCB رو رسم کن.(برای قسمت های منحنی از Arc استفاده کن (P+A) و هر جا نیاز داشتی با زدن Space جهتش رو تغییر بده. برای تعیین ضخامت خط و بقیه مشخصات قبل از کلیک کردن، کلید Tab رو بزن. در حین کار با استفاده از Ctrl و اسکرول کردن میتونی زوم رو هم تغییر بدی تا جاهایی که ظرافت بیشتری داره دقیق تر بکشی. برای خارج شدن ابزار انتخاب شده از کلید Esc استفاده کن.
                          وقتی رسم محیط PCB جدید تموم شد، کلش رو انتخاب کن. با زدن Shift+F و انتخاب Same برای قسمت های Object type و Layer کار انتخاب کردن راحت تر میشه.
                          بعد از انتخاب کلیدهای میانبر D+S+D رو بزن. تمام.
                          2- بعد از اتمام شماتیک و کامپایل بدون خطا، فایل PCB که همراه فایل شماتیک در یک پروژه قرار دارن رو باز کن و D+U رو بزن، Yes، بعد اگه بین شماتیک و PCB اختلافی باشه، اختلاف ها لیست میشن میتونی با کلیک و Ctrl و Shift یا Ctrl+A انتخاب کنی و با راست کلیک یکی از گزینه های Update در شماتیک یا PCB رو بزنی و بعد بقیه ماجرا.
                          3- میانبر D+A رو بزن تا یک کتابخانه کامل از پروژه ایجاد بشه. یک فایل به اسم پروژه فعلی و با پسوند Intlib ایجاد میشه، بذارش داخل پوشه پروژه باشه. پروژه رو هر جایی منتقل کنی شماتیک و footprint همه قطعاتش داخل این کتابخانه هست.
                          جناب خیلی خیلی ممنون و متشکر.
                          بیان شیوا و راه حل های دقیق و واضح.
                          انشالله خیر ببینی.
                          فقط داخل آلتیوم 14 بعد از اتمام پاسخ 1 همه چی سیاه میشه و تو مدلهای قبلی همین فرمایش شما درست کار میکنه ولی 14 یکم اذیت میکنه.
                          بازم متشکر و دعا خیر میکنم برای دوستانی مث شما.

دیدگاه

با سلام.
                            آقا من ی کاری کردم این library و اون چندتای بقیه رو از کنار صفحه بستم حالا نمیدونم از کجا میاد :cry2:

بابا این نرم افزار چقدر پیچیده است .
                            اگه چیزی بلدیم به بقیه هم یاد بدیم ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط A.abolhassani
                              با سلام.
                              آقا من ی کاری کردم این library و اون چندتای بقیه رو از کنار صفحه بستم حالا نمیدونم از کجا میاد :cry2:

بابا این نرم افزار چقدر پیچیده است .
                              پایین صفحه سمت راست یک گزینه هست به نام system از اونجا میتونید تمام منوهای مورد نظر رو بازیابی کنید.

دیدگاه

همین طور که دوستمون گفت به این شکله .

باد می وزد ...
                                میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
                                تصمیم با تو است ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X