اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

سلام بچه ها من همه قطعات رو خریدم و سر هم کردم فقط یه مشکل دارم اونم ترانزیستور چطوری وصلش کنم؟
    و اینکه برای تبدیل مدار به شوکر دیود 10000 ولت و خازن 10000 ولت 20 میکرو فاراد بخرم؟

دیدگاه

اقا یه سوال اساسی: این مدارا به چه دردی می خورن??? :-? :-? :-?
      http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan.astinhost
        اقا یه سوال اساسی: این مدارا به چه دردی می خورن??? :-? :-? :-?
        اینا اگه کنترل بشن تو دستگاه تصفیه هوا و تولید x و یه مدل دستگاه تجزیه که با جت پلاسما کار میکنه و تو مانیتور CRT که اصلا ترانس برای همونه من میدونم کاربرد دارن

head<=
        ...تشکر خدا...
        [img width=97 height=100]http://mahdi3d.persiangig.com/image/5280543_t.jpg[/img]

دیدگاه

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2)

نوشته اصلی توسط پویا نجارزاده
          فرقی نداره همون دسته دومش جواب میده آدرسی که جناب ir02x6 گفتن برو بگیر تو تهران که ریخته!!!

اضافه شده در تاریخ :
          اینم آخرین مداری که جناب هایولتاژ طراحی کردن این مدار خییییییییییییییییییییییییییییییلی خوبه ولی یه خورده خطرناکه!!!!!

میتونید با d880 ببندید ولی من پیشنهاد میکنم با d2494 ببندید و شاهد معجزه دارلینگتون باشید فقط وقتی مدار روشنه گوشی و کامپیوتر رو خاموش کنید که امکان سوختن اونا زیاده (دوربینم سوخت) اینم عکسی که جناب هایولتاژ بستن و جواب گرفتن
          با سلام و عرض ادب ببخشید میشه بجای d880 از KB1266 یا KD2058 استفاده کرد یانه
          Just God

دیدگاه

شوکر

من ه شوکر مخوام بسازم کم ولت باشه اسم قطعات بهم بگد ممنون خلم ارزون باشه

دیدگاه

سلام به همه من یک کاربر الکترونیک هستم که تازه وارد سایت eca شدم من مطالبتون رو خوندم خیلی خوشم من یه ترانس های ولتاژ تلویزیون رنگی گرفتم ولی هیچ جور کار نمی کنه :cry2: :cry2: از انواع ماسفت بگیرید تا دارلینگتون ها کار نکرد که نکرد :angry: :angry: سیم رو به هسته فریت هم وصل کردم نشد به پایه ها هم وصل کردم نشد راستی من ترانس رو نو از مغازه گلاره تو پاساژ امجد گرفتم...

دیدگاه

اینم عکس ترانس های ولتاژ تلویزیون رنگی :redface: :redface:

دیدگاه

باید با مولتی متر تیست کنی ببینی کدوماش به هم راه داره.....دوتا که به هم راه داره میشه ورودی
                  یکی از پایه ها وخروجی اصلی هم میشه خروجی
                  Proudly @real_ahmadi
                  #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام منظور شما رو از ورودی و خروجی نمی فههم لطفا واضح تر توضیح بدهید... :read: :read:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hesam_malekfarnoud
                      سلام منظور شما رو از ورودی و خروجی نمی فههم لطفا واضح تر توضیح بدهید... :read: :read:
                      اون پایه هایی که مقاومت زیادی دارن میشه دو سر خروجی
                      اونایی که مقاومت کمی دارن و مولتی متر بوق میزنه میشه ورودی
                      مثل ترانس معمولی ولی برعکس.
                      http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

دمت گرم داداش :rolleyes: :rolleyes:

دیدگاه

سلام من این شوکر رو ساختم ولی از قدرت آرکش راضی نیستم لطفا بگید چگونه قدرت و طول ارک رو افزایش دهم. راستی منبع تغذیه یک باتری 12 ولت 7 آمپر است.. :angry: :angry:

اینم ویدیو:
                          http://uplod.ir/blcsc8kk3mn3/VID_20150816_142805.mp4.htm

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan_messi
                            دورود بر دوستان
                            در مورد این مدار هم توضیح بدید لطفا
                            عملی هست ؟
                            ببخشید یه سوالی داشتم؟؟؟
                            ترانزیستور این مدار چیه؟ :eek:

دیدگاه

سلام ترانزیستور این مدار می تونه هر ماسفت یا دارلینگتون قدرت و حتی igbt باشه. ولی به نظر من از دارلینگتون قدرت استفاده کن یا از ماسفت ir540 استفاده کن. راستی حتما قبل از روشن کردن مدار از هیت سینک خییییلی بزرگ برای ترانزیستور مخصوصا ماسفت و دارلینگتون استفاده کن وبرای احتیاط بیشتر قبل از وصل کردن ترانزیستور به هیت سینک به ترانزیستور مقداری خمیر سیلکون بمال.. موفق باشی :job: :job:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mazandaran electronic
                                ببخشید یه سوالی داشتم؟؟؟
                                ترانزیستور این مدار چیه؟ :eek:
                                من این مدار رو اگه بسازم نیاز به مدار دیگری ندارم؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X