اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

همه چی تو شماتیک معلومه فقط اون ترانسه می تونه یک ترانسفورماتور 220 به 24 ولت باشه که باید به صورت معکوس وصلش کنی چون این مدار خودش ولتاژ رو توسط دیود و خازن افزایش می ده اما بهترین نتیجه رو زمانی دریافت می کنی که خودت ترانس رو درست کنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hesam_malekfarnoud
      همه چی تو شماتیک معلومه فقط اون ترانسه می تونه یک ترانسفورماتور 220 به 24 ولت باشه که باید به صورت معکوس وصلش کنی چون این مدار خودش ولتاژ رو توسط دیود و خازن افزایش می ده اما بهترین نتیجه رو زمانی دریافت می کنی که خودت ترانس رو درست کنی
      همین ساختن ترانس سخته
      Just God

دیدگاه

ترانسفورماتور 220 به 24 با چوک8:1200 فرقی نداره؟

دیدگاه

چرا فرق دارن. فرق این دو ترانس توی جریان است که جریان ترانس 220 به 24 ولت بیشتره :nerd: :nerd:

دیدگاه

چرا فرق دارن. فرق این دو ترانس توی جریان است که جریان ترانس 220 به 24 ولت بیشتره :nerd: :nerd:
            پس ترانسفرماتور 220 به 24 بهتره دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :wow:

دیدگاه

220به24چند امپر به درد این کار میخوره؟؟؟؟
              Proudly @real_ahmadi
              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali-Ahmadi
                220به24چند امپر به درد این کار میخوره؟؟؟؟
                من از ترانس 220به12ولت استفاده کردم با دوتا خازن1600ولتی و 6تا دیود عالی جرقه میزد و هرچقدر اندازه خازن رو افزایش میدادم صداش زیاد تر میشد :twisted:و با ترانس120به12ولت امتحان کردم خیلی عالی بود معجزه کرد.امپرش فک کنم مهم نباشه.امپر فک کنم تو زود سوختن ترانس دخالت داره چون هرچه امپر ترانس زیاد باشه سیمش کلفتر میشه دیه نمیسوزه.درضمن واسه ترانزیستور از BDX53Cاستفاده کن عالی میشه.ماسفتم میتونی استفاده کنی
                Just God

دیدگاه

سلام. این مدارو امروز دیدم همه قطعاتش هم تو خونه داشتم میخام بسازم، نسبتا به بقیه مدارا چجوریه بنظرتون؟؟؟؟؟؟
                  http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan.astinhost
                    سلام. این مدارو امروز دیدم همه قطعاتش هم تو خونه داشتم میخام بسازم، نسبتا به بقیه مدارا چجوریه بنظرتون؟؟؟؟؟؟
                    از من میشنوی اینو درس نکن من با ترانزیستور و ماسفت نتونستم درستش کنم هردفعه ماسفت و ترانزیستور میسوخت یا کار نمیکرد.اخرش این مدار رو ساختم و بجا چ.ک یا ترانس از های ولتاژ استفاده کردم ارکش حدود 2سانتی متر هس با منبع12 ولت5 امپر البته جریان حذوده1.5امپر میکشه شایدم کم البته بجا ترانزیستور از BDX53Cبزار عالی میسشه و بجای مقاومت33کیلو از پتاسیومتر 5 کیلو استفاده کن و بجای مقاومت 330اهم از یک کیلو استفاده کن و اون مقاومت یه اهمی رو نزار چون قدرتش کن میشه و یدونه هید سنیک بزرگ به ترانزیستور ببند تا نسوزه.و درضمن مواظب باش دستمو از رو دستکش سوزونده یه دفعه.
                    Just God

دیدگاه

سلام دوستان من تمام این تاپیک رو خوندم..... البته پدرم در اومد :eek: :eek:
                      خب اول ما باید ببینم هدفمون اول چیه... اگه هدفتون تولید های ولتاژ است ، می تونید از این مدار استفاده کنید و نکته خیلی مهم این است که در تولید های ولتاژ اندازه مدار مهم نیست. :nerd: :nerd:

اگر هدفمون ساخت شوکر است که در این مهم ترین معیار اندازه است. پس باید اندازه رو ملاک قرار دهیم و می توانیم از این مدار استفاده کنیم. :read: :read:

خب باید بدانیم مدار دومی که مشاهده کردید ، کیفتش پایین و سریع دیود و خازن آن می سوزد... چون در این مدار ولتاژ توسط دیود و خازن افزایش داده می شود. و چون خازن نمی تواند انرژی تولید شده را در بیرون تخلیه کند در خود تخلیه می کند و خازن نشتی می دهد و می سوزد و مدار از کار می افتد. و متاسفانه در این تاپیک کسی به ساخت شوکر زیاد اهمیت نداده و بیشتر به تولید های ولتاژ توسط ترانس های ولتاژ تلویزیون پرداختند. :cry: :cry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ghaderi00
                        از من میشنوی اینو درس نکن من با ترانزیستور و ماسفت نتونستم درستش کنم هردفعه ماسفت و ترانزیستور میسوخت یا کار نمیکرد.اخرش این مدار رو ساختم و بجا چ.ک یا ترانس از های ولتاژ استفاده کردم ارکش حدود 2سانتی متر هس با منبع12 ولت5 امپر البته جریان حذوده1.5امپر میکشه شایدم کم البته بجا ترانزیستور از BDX53Cبزار عالی میسشه و بجای مقاومت33کیلو از پتاسیومتر 5 کیلو استفاده کن و بجای مقاومت 330اهم از یک کیلو استفاده کن و اون مقاومت یه اهمی رو نزار چون قدرتش کن میشه و یدونه هید سنیک بزرگ به ترانزیستور ببند تا نسوزه.و درضمن مواظب باش دستمو از رو دستکش سوزونده یه دفعه.
                        مرسی ولی من یه ترانس های ولتاژ گرفتم میخام ازش استفاده کنم این مدار که میگن باید ترانس 12 به 220 بزنی منم که فک نکنم داشته باشم دوباره باید برم بخرم.
                        کلا یه مدار ساده میخاستم تار عنکبوتی ساعت یک شب ببندم :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz:
                        حوصلم سر رفته عقده ام پر شده میخام اینو درس کنم یکم خالی شم

دیدگاه

. و چون خازن نمی تواند انرژی تولید شده را در بیرون تخلیه کند در خود تخلیه می کند و خازن نشتی می دهد و می سوزد و مدار از کار می افتد. و متاسفانه در این تاپیک کسی به ساخت شوکر زیاد اهمیت نداده و بیشتر به تولید های ولتاژ توسط ترانس های ولتاژ تلویزیون پرداختند. :cry: :cry:
                          نمیشه وسط خازنا مقاومت گذاشت که خازنا خراب نشن؟؟؟

دیدگاه

نمیشه وسط خازنا مقاومت گذاشت که خازنا خراب نشن؟؟؟
                            فک کنم نمیشه مقاومت ها میسوزن

اضافه شده در تاریخ :
                            مرسی ولی من یه ترانس های ولتاژ گرفتم میخام ازش استفاده کنم این مدار که میگن باید ترانس 12 به 220 بزنی منم که فک نکنم داشته باشم دوباره باید برم بخرم.
                            کلا یه مدار ساده میخاستم تار عنکبوتی ساعت یک شب ببندم :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz:
                            حوصلم سر رفته عقده ام پر شده میخام اینو درس کنم یکم خالی شم
                            از ترانس 220به24استفاده کنید.
                            Just God

دیدگاه

سلام به همه دوستان... اون مداری که ولتاژ رو توسط دیود و خازن افزایش می ده عمرش کمه ولی برای اینکه بتونید عمر مدار رو افزایش دهید فکر کنم می تونید از اسپارک گپ در انتها خازن ها استفاده کنید

دیدگاه

سلام
                                برید تو این قسمتای انجمن برا ساخت شوکر هست در ضمن اون مدار که گذاشتید خروجیش با دیود خازنه خیلی ضعیفه و اصلا کار برد نداره در ضمن اگه هم بخاید درست کنید باید ترانسو خودتون بپیچید که سخت نیس ولی زمان بر هست و با اون ترانس 220 به 12 قدرتش کم میشه چون هستش فریت نیس و نشتی میده از داخل چون عایق نداره و برا اون کار نیس اصلا ولی تو قسمت های زیر تو انجمن همین سایت شوکر های خوبی هست که با تغییراتی جزعی میتوند قدرتشو افزایش بدید .
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=108181.0
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=79241.0
                                با تشکر
                                یه زمانی ..... که میخواهی حرف دلتو بهش بزنی ولی چون میدونی نارحت میشه منصرف میشی ...زمانی که ناراضی بودنت وناراحتیت واسشون مهم نیست ..زمانی که بغض داره خفت میکنه ولی نمیخواهی گریه کنی ....زمانی که تو دلت پر حرفه اماوقتی بی توجهیشو میبینی همش تبدیل میشه به یه بغض ....زمانی که زمین وزمان دست به دست هم میدن تا نابودت کنن ....زمانی که اون خوابه وتو بیداری ................حالا بقیش با شما یه زمانی ......!!!!!
                                http://8pic.ir/images/ketuhnb96tc9irizsb2x.jpg
                                تشکر نشانه رضایت شماست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X