اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

class D

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : class D

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
    در ضمن سوزوندن زنر 15 ولت هم تو توان 2.2 وات همچین مرد هم نمیخواد. این زنر 140 میلی امپر بکشه رسیده به سقف توانش. ینی با دویست سیصد میلی امپر عین بلبل میسوزه
    نه خوب معمولا ولتاژ با دینام فابریک بالاتر از 14.6 که نمیره !
    بره بالای 15 هم مطمین باش ولتاژ فیک هست و جریانی پشت پرده وجود نداره که بخواد زنر رو بخوابونه !
    مثلا همین امپهای اماده رو نگاه کنی نیم وات بیشتر زنر برای کل مجموعه در نظر نگرفتن !

زکات علم نشر آن است
    بیشتر با من اشنا بشین :
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
    ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h n a m
      نه خوب معمولا ولتاژ با دینام فابریک بالاتر از 14.6 که نمیره !
      بره بالای 15 هم مطمین باش ولتاژ فیک هست و جریانی پشت پرده وجود نداره که بخواد زنر رو بخوابونه !
      مثلا همین امپهای اماده رو نگاه کنی نیم وات بیشتر زنر برای کل مجموعه در نظر نگرفتن !

بارها دیدم که در اثر افتادن تو دست انداز و .... وقتی ماشین روشن بوده سرباطری جدا شده و پخش و تقریبا تمام وسایل الکترونیکی اسیب دیدن. البته من هیچ دید و تخصصی در برق خودرو ندارم. این فقط مشاهداتم از شغل دوستم بوده. چند بار دیدم پخش ها و امپلی های چزقاله شده واسش اوردن ازش پرسیدم چرا اینطوری شدن. گفته ماشین روشن باشه سر باطری رو جدا کنی ممکنه تا 50 ولت هم بره بالا. من فقط نقل قول کردم.
      یک فیوز 200 میلی امپر قبل از زنر بزار. اگر ولتاژ بره بالا زنر میسوزه و خیلی سریع فیوز رو هم میسوزونه. احتمال هر نوع خرابی در اثر اظافه ولتاژ از بین میره. دیگه مگه رعد و برق بزنه.

دیدگاه

دوستان گل و علاقه مند به کلاس D یه سر به اینجا بزنید.
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=84884.0
        منتظر نظرتونم

دیدگاه

سلام دوستان

من این مدار رو ساختم ولی منتظر آیسی هستم . به نظرتون این مدار بدون آیسی IR2110 چه عکس العملی نشون میده ؟
          من که امتحان کردم خروجی یکم نویز داشت و ماسفتا انگار داغ میشن البته هیتسینک هم کوچیک بود ولی خوب ولتاژشم کم بود :-?? . ولتاژ پایه های آیسی رو (البته منظورم روی سوکت هست) گرفتم درست هست 12 ولت بهش میرسه
          حالا چه طور میشه فهمید که مدار سالم هست یا نه قبل از اینکه آیسی رو روی مدار بزاریم ؟ میترسم آیسی با ماسفتا دودشن برن هوا :angry: :cry2:
          به خاطر سختی کارها نیست که ما جراءت نمیکنیم ، چون ما جراءت نمیکنیم کارها سخت میشوند.
          سنکا
          انسان عاقل برای آنچه که ندارد عزا نمیگیرد بلکه برای آنچه که دارد خوشحال است.
          اپیکتتوس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AJVD
            سلام دوستان

من این مدار رو ساختم ولی منتظر آیسی هستم . به نظرتون این مدار بدون آیسی IR2110 چه عکس العملی نشون میده ؟
            من که امتحان کردم خروجی یکم نویز داشت و ماسفتا انگار داغ میشن البته هیتسینک هم کوچیک بود ولی خوب ولتاژشم کم بود :-?? . ولتاژ پایه های آیسی رو (البته منظورم روی سوکت هست) گرفتم درست هست 12 ولت بهش میرسه
            حالا چه طور میشه فهمید که مدار سالم هست یا نه قبل از اینکه آیسی رو روی مدار بزاریم ؟ میترسم آیسی با ماسفتا دودشن برن هوا :angry: :cry2:

شما قبل از تست یک لامپ 60 وات رشته ای با ورودی برق ترانستون سری کن مدارت هیچیش نمیشه اگه هم اشتباهی باشه

بدون 2110 هیچ عکس کاری نمیکنه چون ایسی اصلی این مدار همین 2110 هستش
            کمتر از 50 ولت هم بدی درست کار نمیکنه
            زکات علم نشر آن است
            بیشتر با من اشنا بشین :

دیدگاه

سلام به همه ی دوستان عاشق آمپلی
              میخوام یه گزارش کار باحال براتون بگم خوب گوش کنید :

من مدار ir2110 UCD رو هشت ماه پیش ساختم ولی آیسی IR2110 رو نداشتم . چون تو قم پیدا نمیشد .
              تو این چند ماهم اصلا حال و حوصله گشت و گذار و سفارش اینترنتی هم نداشتم :NO:
              حالا امروز به طور کاملا اتفاقی این آیسی رو از مغازه یکی از دوستام پیدا کردم و با ترس و لرز فراوان و اقدامات امنیتی زیاد (مثل : سری کردن یه لامپ رشته ای در ورودی ترانس و ولتاژ 20 دوبل ) آیسی رو تو مدار گذاشتم و با دعا و التماس تغذیه رو وصل کردم ^^
              بوووووووووووووووووووووووووووووووووم بومممممممممممممممممممممممممممممممممم
              منفجر نشد ! :icon_razz:

مثل یه آدم شروع به کار کردن کرد !
              نویز و فیش فیش و این جور چیز ها هم نداشت شکر خدا :applause:
              فقط یه مشکل داره که اونم از اول خودم انتظارش رو داشتم . اونم اینه که هساته فریتش داغ میاد . به قدری که دست آدم تاول میزنه :agree:
              چون مال پاور کامپیوتر هست و واسه این جور چیزا ساخته نشده
              بعدا باید یه هسته ردیف واسش جور کنم :agree:
              خوب زیادی حرف زدم سرتون رو درد آوردم . بعدا چندتا عکس ازش میزارم الآن اصلا حسش نیست :redface: فقط میخوام واسم بخونه :icon_razz:
              از همه ی دوستانی که در این راه منو یاری کردن از جمله b e h n a m و nn20 و بقیه دوستان انجمن سپاس گزارم

:bye :wow: :job:
              به خاطر سختی کارها نیست که ما جراءت نمیکنیم ، چون ما جراءت نمیکنیم کارها سخت میشوند.
              سنکا
              اپیکتتوس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AJVD
                سلام به همه ی دوستان عاشق آمپلی
                میخوام یه گزارش کار باحال براتون بگم خوب گوش کنید :

من مدار ir2110 UCD رو هشت ماه پیش ساختم ولی آیسی IR2110 رو نداشتم . چون تو قم پیدا نمیشد .
                تو این چند ماهم اصلا حال و حوصله گشت و گذار و سفارش اینترنتی هم نداشتم :NO:
                حالا امروز به طور کاملا اتفاقی این آیسی رو از مغازه یکی از دوستام پیدا کردم و با ترس و لرز فراوان و اقدامات امنیتی زیاد (مثل : سری کردن یه لامپ رشته ای در ورودی ترانس و ولتاژ 20 دوبل ) آیسی رو تو مدار گذاشتم و با دعا و التماس تغذیه رو وصل کردم ^^
                بوووووووووووووووووووووووووووووووووم بومممممممممممممممممممممممممممممممممم
                منفجر نشد ! :icon_razz:

مثل یه آدم شروع به کار کردن کرد !
                نویز و فیش فیش و این جور چیز ها هم نداشت شکر خدا :applause:
                فقط یه مشکل داره که اونم از اول خودم انتظارش رو داشتم . اونم اینه که هساته فریتش داغ میاد . به قدری که دست آدم تاول میزنه :agree:
                چون مال پاور کامپیوتر هست و واسه این جور چیزا ساخته نشده
                بعدا باید یه هسته ردیف واسش جور کنم :agree:
                خوب زیادی حرف زدم سرتون رو درد آوردم . بعدا چندتا عکس ازش میزارم الآن اصلا حسش نیست :redface: فقط میخوام واسم بخونه :icon_razz:
                از همه ی دوستانی که در این راه منو یاری کردن از جمله b e h n a m و nn20 و بقیه دوستان انجمن سپاس گزارم

:bye :wow: :job:
                سلام جواد جان
                اقا منم مشتاق به ساختش شدم :read:
                مدار و پی سی بی رو قرار میدی؟ !
                چند وات هست ؟!
                اورین اورین مبارک باشه :applause:
                میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
                به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

سلام
                  سامان بگردی چند صفحه قبل هستش مدارش به همراه همه فایل ها

در مورد ولتاژ اگه نمونه 900 وات رو ساختی مشکی نیست (اونم دست کم باید 25 بدی بهش ) ولی اگه 3000 وات یا 1500 وات روساختی بهتره ولتاژت از 50 کمتر نشه

سلف نباید اینقدری که میگی داغ کنه. یجای کار میلنگه
                  من با ترانس به دوتا 306 وصل کردم انقدری که تو میگی داغ نمیکرد
                  گرم میشدا ولی داغ نمیکرد. کمتر از 50 درجه بود مطمینا" ترانس مدار من
                  از پاور دراوردم سیمای اضافی رو باز کردم گزاشتم تو خروجی
                  البته اون دوتا سیم کلفتارو من سری کردم

هر کی واسه ساب میخواد بسازه مشغول بشه گناهش گردن من
                  زکات علم نشر آن است
                  بیشتر با من اشنا بشین :

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h n a m
                    سلام
                    سامان بگردی چند صفحه قبل هستش مدارش به همراه همه فایل ها

در مورد ولتاژ اگه نمونه 900 وات رو ساختی مشکی نیست (اونم دست کم باید 25 بدی بهش ) ولی اگه 3000 وات یا 1500 وات روساختی بهتره ولتاژت از 50 کمتر نشه

سلف نباید اینقدری که میگی داغ کنه. یجای کار میلنگه
                    من با ترانس به دوتا 306 وصل کردم انقدری که تو میگی داغ نمیکرد
                    گرم میشدا ولی داغ نمیکرد. کمتر از 50 درجه بود مطمینا" ترانس مدار من
                    از پاور دراوردم سیمای اضافی رو باز کردم گزاشتم تو خروجی
                    البته اون دوتا سیم کلفتارو من سری کردم

هر کی واسه ساب میخواد بسازه مشغول بشه گناهش گردن من
                    حالا یه چیز بگم: اون فریت مال فیلتر خروجی پاور هست که حلقوی هست و اصلا خودم هم مطمئن بودم باید این شکلی بشه . دوتا سیم 12 ولت رو موازی کردم و گذاشتم تو مدار .
                    یه بار دیگه با ترانس قویتر (دوبل 44 ولت DC ) تست کردم بعد از چند لحظه متوجه یه بوی عجیبی شدم :biggrin:
                    دیدم فریت داره دود میشه میره هوا ! oo: منم فورا برق رو قطع کردم
                    هنوز که هنوزه بوش تو سرم داره میپیچه
                    یه چند تا فریت دیگه دارم میخوام با اونا بپیچم . هم حلقوی و هم از نوع ETD (البته فکرکنم مطمئن نیستم )

سلام جواد جان
                    اقا منم مشتاق به ساختش شدم :read:
                    مدار و پی سی بی رو قرار میدی؟ !
                    چند وات هست ؟!
                    اورین اورین مبارک باشه :applause:
                    سلام سامان جان
                    مدار و پی سی بی در صفحه 21 هست:
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=59649.300
                    قدرتش بستگی به ترانس داره و صد البته هسته خوب :agree:
                    و با توجه به جدولی که داخلش هست تا 1250 وات جواب میده .

فقط اگه از قطعات قوی تر در وات های بالا بخواهید استفاده کنید مواظب اندازه PCB باشید و گرنه مثل من میشید :icon_razz: جا کم میارید مجبورید مقاومتها را رو هوا لحیم کنید

امید وارم موفق بشید :job:
                    :bye
                    سنکا
                    اپیکتتوس

دیدگاه

AJVD عزیز و همه دوستانى که این مدار رو ساختن بهشون تبریک میگم.
                      فیلتر این مدار به نظر من مهمترین بخشش هستش که میزون کردنش سخت تر از انتظاره.
                      نوع هسته و جنسش و شکلشو توانش و فاصله ی هوایی و فرکانسی که باهاش سیم سلف روش پیچیده میشه تا به انداکتنس اسمیش برسه همه وهمه روی بازدهی و داغ شدن هسته و پهنای فرکانس خروجی و THD تأثیر دارن و من هنوز امکان ساخت فیلتر مناسب برای این آمپ رو نداشتم. فعلآ با مطالعه در زمینه طراحی مدارات سوییچینگ یه هسته ی مناسب که تو ایران گیر بیاد، براش هسته ی RM 16 یا RM 14 رو با فاصله هوایی 1میلی متر وسط هسته پیشنهاد میکنم که بهتره با فرکانس 200. کیلو هرتز و با استفاده از اسیلوسکوپ مقدار مورد نظر پیچیده بشه نه با یه سلف سنج ساده که فرکانسش بیشتر از 10 کیلو هرتز نیست. برای سیم پیچ هم استفاده از 3یا 4 دسته سیم نازک تر به صورت موازی بهتر از یک رشته سیم کلفت هستش.
                      دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

سلامی دوباره به همه ی دوستان

آقا ما این هسته رو عوض کردیم جاش یه فریت دیگه گذاشتم . مدل فریتش یادم نیست ولی پشتش نوشته : MADE IN MEXICO
                        فکر کنم از نوع ETD باشه . یکی از دوستام سوئیچینگ داشت میساخت موفق نشد جواب بگیره منم فریتشو گرفتم :icon_razz:
                        سیم های قسمت ثانویه که دوتا 13 دور هست رو وصل کردم به مدار . الان هم اصلا حتی گرم هم نمیشه :agree:
                        ولی وقتی یه لامپ به خروجی آمپلی وصل کردم و صدارو زیاد کردم از تو فریت صدای جیغ جیغ میومد . همون صدای آهنگ ولی با جیغ
                        حالا یه سوال دارم : حالا که من یه ترانس سوئیچینگ رو بهش وصل کردم امکان داره به اولیه القا بشه و ولتاژ بده ؟ خطرناکه ؟(چون تعداد دور اولیه بیشتر هست و حالت افزاینده بهش میده )
                        ولی از صداش راضیم خیلی با کیفیته . نویزش هم خیلی کمه . درحد صفر و صدای اضافی هم نداره :wow:

:job: :bye
                        سنکا
                        اپیکتتوس

دیدگاه

چون ترانست اولیه هم داره. بله ممکنه تو سیم اولیه جریانی با ولتاژ بالا ایجاد بشه . اگه امکان خارج کردن سیم پیچ اولیه رو از هسته نداری دو سر اولیه رو یجوری عایق کن که نه دست بهش برخورد کنه و نه به هم اتصال کنن چون اگه دو سر اولیه به هم بخورن باعث میشن تلفات زیاد بشه و مقدار انداکتنس سلف هم عوض بشه . صدای جیغ هم به خاطر اینه که یا هسته فاصله هوایی نداره و یا کمه و یا سیم پیچ ها با لاک روی هم محکم نشدن . که تو فرکانس بالا ذرات دو سطح هسته ها روی هم میلغزن و صدا تولید میکنن.
                          دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

http://www.4shared.com/photo/fzDLz1Asce/C360_2014-03-03-21-48-09-04.html
                            http://www.4shared.com/photo/NdgfAZIYce/C360_2014-03-03-21-49-51-1.html
                            http://www.4shared.com/photo/O52L_-6Rce/C360_2014-03-03-21-53-37-05.html
                            http://www.4shared.com/photo/rzyi8IdRba/IMG_20140306_104409.html
                            http://www.4shared.com/photo/PQ4n26KPce/IMG_20140306_104437.html
                            سنکا
                            اپیکتتوس

دیدگاه

ممنون بابت عکس ها

جسارتا ترانس مال دستگاه خاصی بوده یا براتون پیچیدن ؟ خیلی خوشگله :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
                                ممنون بابت عکس ها

جسارتا ترانس مال دستگاه خاصی بوده یا براتون پیچیدن ؟ خیلی خوشگله :mrgreen:
                                خواهش میکنم
                                بله ترانس ضبط سی دی های قدیمیه سام سونگ هست .
                                منم همین نظر رو دارم خیلی خوشگله :mrgreen: و برای کارهای صوتی ساخته شده چون هم خیلی چفت و بست داره و آهن ها تا جای لازم فشرده هستند و همچنین یک نوار نویز گیر مسی دور تا دورش گذاشتند.
                                سنکا
                                اپیکتتوس

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X