اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

class D

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : class D

من که نجربه ای توی کلاس D ندارم (چون اصلا قبولش ندارم) اما ندیدم برای فیلتر خروجی از EE استفاده کنن و تیرویید فقط دیدم اگه خودت دیدی استفاده کردن امتحان کن... اگه مشخصات فنی امپ تو با امپ سان یکیه اونوقت فن بزار اشکالی نداره :icon_razz:

دیدگاه

برای انتقال گرما از چسب سلیکن فراوان استفاده کن جوری بریز روش که سطح تماسش با قوطی المنیومی زیاد بشه چقد گرم میشه؟ دماشو گرفتی؟

دیدگاه

ی نکته ای که امروز راجع به این امپ فهمیدم با هسته هوایی و حدود 40 دور سیم به مقطع مربع به اندازه 2 در 2 مدار تو فرکانس های بالا هم کم نمیاره و کیفیتش خیلی بیشتر از قابل قبوله. شاید در حد ab

نوشته اصلی توسط mahdi.7
        من که نجربه ای توی کلاس D ندارم (چون اصلا قبولش ندارم) اما ندیدم برای فیلتر خروجی از EE استفاده کنن و تیرویید فقط دیدم اگه خودت دیدی استفاده کردن امتحان کن... اگه مشخصات فنی امپ تو با امپ سان یکیه اونوقت فن بزار اشکالی نداره :icon_razz:
        دادا برابر که نه ولی ی نمونه قوی تره
        واسه ساب قبول دارمش من.
        ی تستی بزن حتما سر فرصت اگه کیفیتش ارضات نکرد بیا یقه من رو بگیر

نوشته اصلی توسط arvinfx
        برای انتقال گرما از چسب سلیکن فراوان استفاده کن جوری بریز روش که سطح تماسش با قوطی المنیومی زیاد بشه چقد گرم میشه؟ دماشو گرفتی؟
        این روش جواب میده ولی اصولی نیست که

دماش رو تا جایی که توان بگیری جا واسه زیاد شدن داره ماشالله حد اخر نداره لامصب

امروز رو هسته 55 امتحان کردم.
        با فصله هوایی 1 تا 2 میلیمتر اثری از گرما تو تست یک ساعته دیده نشد. هسته ها ساخت المان هستن
        میخوام رو همین بپیچم وسط هسته ها بریشمن بزارم و با پلی استر خوب محکمش کنم.
        عایا نظر مثبتتون موافقه ایشالا ؟
        زکات علم نشر آن است
        بیشتر با من اشنا بشین :
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
        ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h n a m
          ی نکته ای که امروز راجع به این امپ فهمیدم با هسته هوایی و حدود 40 دور سیم به مقطع مربع به اندازه 2 در 2 مدار تو فرکانس های بالا هم کم نمیاره و کیفیتش خیلی بیشتر از قابل قبوله. شاید در حد ab
          یعنی بدون هسته؟

امروز رو هسته 55 امتحان کردم.
          با فاصله هوایی 1 تا 2 میلیمتر اثری از گرما تو تست یک ساعته دیده نشد. هسته ها ساخت المان هستن
          میخوام رو همین بپیچم وسط هسته ها بریشمن بزارم و با پلی استر خوب محکمش کنم.
          عایا نظر مثبتتون موافقه ایشالا ؟
          خب وقتی گپ میزاری از به اشباع رفتن هسته جلوگیری میکنه که یعنی هسته گرم نمیشه.(فک کنم این باعث بشه آمپ تو یه فرکانس از همه فرکانسا بهتر عمل کنه)

آقا مهدی کمتر از سینگل اندد کار نمیکنه اونم با ECL84
          به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
          الکترونیک قدرت
          الکترونیک آنالوگ
          طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
          ---------------------BMCELEC@-------------------
          ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
          ---------------www.bmc-elec.com--------------
          ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

دادا برابر که نه ولی ی نمونه قوی تره
            واسه ساب قبول دارمش من.

من از بیخ با فلسفش مشکل دارم! صدا انالوگه بیایم با روش های دیجیتال تقویتش کنیم دیگه اصالت نداره (همینجوریشم موقع ظبط دیجیتال شده...)
            برای ساب و سیستم های پابلیک ادرس و اسپیکر موبایل و لپ تاپ گزینه ی واقعا خوبیه
            آقا مهدی کمتر از سینگل اندد کار نمیکنه اونم با ECL84
            شایعه درست نکن پسر! اینا که میگیو من نمیشناسم اصلا :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoseyni imeni
              یعنی بدون هسته؟
              اره
              زکات علم نشر آن است
              بیشتر با من اشنا بشین :
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
              ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

در حال حاضر تمامی برندهای معروف دنیا در زمینه Pro-Audio از کلاس D و خانواده ی اون استفاده میکنن. کلاس AB که هیچ ولی کلاس H رو هم در رده محصولات سطح پایین خودشون استفاده میکنن. اگر فرض کنیم رئیس یک شرکت خودرو سازی ایرانی نمیتونه ترتیبی برای ساخت خودروی هیبریدی بده ، دلیل نمیشه که بگه هیبریدی کلا مشکل داره و بدرد نمیخوره !

دیدگاه

سلام تو تقویت کننده های کلاس D یه سری فرمول به کاربرده ازکجااومده واینکه ایاکتابی هست توضیح کاملی ازپیدایش چنین فرمول هایی بده مثلا نمونه هایی ازاین فرمول ها در زیر امده :

Vcc (wt) = Vdd[1/2+2/Psin(wt)+2/3Psin(3wt)+...]
                  IL(wt)2/pVdd/Rlsin(wt)
                  bamesefid.ir

دیدگاه

سلام خسته نباشید.من موضوع پایان نامم تحلیل کلاس dهستش امامشکل دارم اینه که میخام نمونه پایان نامه ای ازاین موضوع داشته باشم یامقاله یاتحلیل کمکم میکنید درضمن متاهل هم هستم
                    bamesefid.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abol_rh
                      سلام خسته نباشید.من موضوع پایان نامم تحلیل کلاس dهستش امامشکل دارم اینه که میخام نمونه پایان نامه ای ازاین موضوع داشته باشم یامقاله یاتحلیل کمکم میکنید درضمن متاهل هم هستم
                      به نظر من بهتره به مقاله های خارجی مراجعه کنید.
                      مثلا تو گوگل سرچ کن کلاس دی آمپلیفایر بیسیک.
                      به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
                      الکترونیک قدرت
                      الکترونیک آنالوگ
                      طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
                      ---------------------BMCELEC@-------------------
                      ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
                      ---------------www.bmc-elec.com--------------
                      ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

سلام.
                        کلاس FD همون کلاس D هست اما با فیدبک درسته ؟؟؟
                        نقشه FD ندارین ؟؟؟
                        ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

سلام بچه ها
                          من آمپ کلاس دی 100 وات زیر رو جهت یادگیری و تجربه کلاس دی ساختم
                          http://320volt.com/en/100-watt-class-d-amplifikator-devresi-irf540-irfp9540

نمیدونم مدار مشکلی داره یا من بد جمع کردم چون این مدار روی 4 اهم اصلا 100 وات نمیده
                          مصرفش برای ساب 4 اهم 50 وات بعد اگه ولوم زیاد کنی صدای خراب میشه
                          برای 2 اهم 80 وات بعد اگه ولوم زیاد کنی صدا خراب میشه
                          برای 1 اهم 140 وات بعد اگه ولوم زیاد کنی صدا خراب میشه

لطفا کسی اگه اینو قبلا جمع کرده یا میدونه مشکلش چیه راهنمایی کنه

اینم عکسای برد من

یه سلف زیاد داغ میشد از دوتا استفاده کردم
                          سلف سنج من سه میکروهانری بیشتر نشون میده به خاطر همین 38 میکرو پیچیدم

در ضمن کیفیت این مدار روی بلندگو و تویتر خوبه و برای ساب هم تو فرکانس زیر 200 هرتز عالیه نسبت به کلاس ab فقط همون مشکلی رو که گفتم داره

دیدگاه

daii-stk عزیز
                            آقا ماهایی که سلف سنج نداریم چه جوری باید سلف خروجی رو بپیچیم ؟؟
                            آماده این سلف ها تو بازار گیر میاد ؟؟
                            با تشکر

دیدگاه

محمد جان سلف سنج همینی که تو عکس هست رو من هم خریدم ارزونه یه دفعه پول میدی مارک خوبی هم هست طبقه پایین امجد از طبقات دیگش ارزونتر میده بخری بد نیست داشته باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                                محمد جان سلف سنج همینی که تو عکس هست رو من هم خریدم ارزونه یه دفعه پول میدی مارک خوبی هم هست طبقه پایین امجد از طبقات دیگش ارزونتر میده بخری بد نیست داشته باشی
                                مصطفی جان چند خریدید و کدوم مغازه؟؟
                                سپاس

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X