اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر 200 وات با کیفیت بسیار بالا -NMOS 200 - TO247 - CLASS AB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 200 وات با کیفیت بسیار بالا -NMOS 200 - 247 - CLASS AB

نوشته اصلی توسط Amir_Eshraghi
    اوکی
    شما چ آمپلیفایریپیشنهاد میکنید ک قیمتش کم تر در بیاد ؟ مثلا ولتاژ ورودی متقارن نباشه , مثل این مدار نباشه که -50 ولت لازم داشته باشه ! چون بشه از ترانس های سوئیچینگ استافده کرد !
    تقریبا بالا 200 وات باشه ؟
    امپلی با ولتاژ تک اونم 200 وات نه نداریم اگر هم باشه به قدرت و کیفیت این مدارهایی که با ولتاژ دوبل هستن نیست

دیدگاه

ایویل , یک چی بگیرم ؟
      کجا ها معمولا داره ؟
      از این ضبطا:http://mashhad.divar.ir/v/hsIu7WSiG
      معمولا جاهایی که وسایل صوتی تصویری تعمیر میکنن دارن یا سمساری ها

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AmirHossein98
        از این ضبطا:http://mashhad.divar.ir/v/hsIu7WSiG
        معمولا جاهایی که وسایل صوتی تصویری تعمیر میکنن دارن یا سمساری ها
        آها ... مشهدی هستی 1؟ تو مشهد جایی آمار نداری!؟
        ممنون
        « با هر دستی بدی , با همان دست پس خواهی گرفت »
        این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

من یک ترانس اصل مالزی 8 آمپر دوبل خریدم 20 هزار تومان
          بدون نویز و ویبره عالی عالی :biggrin:
          از تعمیرکار های اهواز گرفتم
          وب سایت ای ال سی وان
          www.elc1.ir

دیدگاه

آها ... مشهدی هستی 1؟ تو مشهد جایی آمار نداری!؟
            ممنون
            مشهد نیستم تهرانم :mrgreen:
            تهران بیا همه چیز هست

دیدگاه

سلام .دیدم صحبت ترانس وقیمتشه گفتم ماهم یه چیزی گفته باشیم .ترانس 35035باامپر8 یعنی دوتا4امپر 20روزقبل برایم 118000تومان درست کردند .محض اطلاع دوستان عرض کردم.

دیدگاه

118 تومن :|
                واویلاااا

پس برم دنبال ظبت !
                این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

سلام
                  من از یکی شنیدم تو این ظبت ها همچین ترانسی نیست ! مثلا ترانس 8 آمپری 3 سر !
                  برا همین یه فکری زد به سرم :biggrin: من میتونم یک ترانس سوئیچینگ مثلا 100 ولتی تهیه کنم ( دوستم خرید 20 آمپری شو 15 ت از این تمریکارا ! مال تلویزیون بوده مسکی ) بعدد بیام متقارنش کنم ! اما مدار متقارنی ندیدم تا به حال ک بتونه 4 5 آمپر خروجی بده !
                  نظر شما چیه ؟ اگر بشه عملیه ؟ خوبه ؟
                  واسه مددار متقارن نظری ندارین ؟
                  ممنون
                  این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

چراهست منتهاچون خروجی زیاددارن آمپرشون کمه.
                    دوست عزیزترانس چیه تلویزیون بخری؟
                    سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
                      چراهست منتهاچون خروجی زیاددارن آمپرشون کمه.
                      دوست عزیزترانس چیه تلویزیون بخری؟
                      نمیدونم , به من فقط گفت ترانس سوئیچینگ 20 آ»پری 15 ت خریده ! به اون کاری ندارم , میخوام ببینم میشه متقارنش کنم با جریان دهی بالا ؟
                      این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

نمیدونم , به من فقط گفت ترانس سوئیچینگ 20 آ»پری 15 ت خریده ! به اون کاری ندارم , میخوام ببینم میشه متقارنش کنم با جریان دهی بالا ؟
                        دوست عزیزتااونجایی که من میدونم روبردتلویزیون دوتاترانس هست یکیش که های ولتاژه این به کناراون یکیم اکثراerl-35هستش یابزرگترازون که اونم بخوای ازش استفاده کنی بایستی سوئیچینگی بسازی که ولتاژبرق شهروبه ولتاژدوبل حالا45یابیشترتبدیل کنه بااین حساب اون هسته روبایستی بازش کنی دوباره سیم پیچی کنی منکه جوردیگه ای ندیدم بازم دوستان راهنمایی کنن.
                        سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
                          دوست عزیزتااونجایی که من میدونم روبردتلویزیون دوتاترانس هست یکیش که های ولتاژه این به کناراون یکیم اکثراerl-35هستش یابزرگترازون که اونم بخوای ازش استفاده کنی بایستی سوئیچینگی بسازی که ولتاژبرق شهروبه ولتاژدوبل حالا45یابیشترتبدیل کنه بااین حساب اون هسته روبایستی بازش کنی دوباره سیم پیچی کنی منکه جوردیگه ای ندیدم بازم دوستان راهنمایی کنن.
                          حرف شما صحیحه . اما من در مورد ترانس و پاور کاری ندارم , اون هم که گفتم فقط محض این بود که حدود قیمتی از پاور دسته دوم بدم که دوستان برآورد کنن با همچین پاوری اگر به فکر متقارن کردنش باشن چه قدر تفاوت قیمت و شاید حجم خواهد داشت !
                          ممنون
                          این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

سلام به دوستان

اقا برای سویچینگ من 2 تا کار انجام میدم
                            1 ساخت سویچینگ که یه مدار 350 واتیش تو انجمن هست که خیلیا از جمله خودم ساختن و با خازن 3300 میکرو رو هر ریل و یه سلف معمولی کاملا نویزش حذف میشه و برا امپ خیلی خوبه من خودم برا امپ ساختمش هزینه ساخت 50 تومنه کلا و تا 300 وات راحت میده

2 تبدیل پاور کامپیوتر به تغزیه سویچینگ! اینم به این صورته که شما از خروجی سلف سیم میکشید و خودتون یکسو و صافش میکنید و خالشو میبرید ولی مشکلاتی داره یکی اینکه پاور در اثر اضافه بار میسوزه من خودم یه پاور همینطوری سوزوندم! دوم اینکه نویز یه مقدار دارید و باید برا حذفش تلاش کنید! قیمت تمام شده 25 تومن پاور (البته بسته به واتش قیمت متفاوته من خودم تو مغازه پاور گرین 330 رو 45 میفروشم دست 2) و حدود 10 تومن هزینه دیود و سلف جمعا 35 تومن

من ساخت سویچینگ 350 واتو پیشنهاد میکنم چون نویز نداره و اختلاف قیمتشم کمه با مورد شماره 2! و هم مشکل اضافه بار ندارید که پاور زرتی بسوزه!
                            مشکلات مورد 1 اینه که یه کم طول میکشه ساختش مخوصا اگه بار اولتونه میخواین سویچینگ بسازین و همچنین شاید تا راه بیوفتین یه 20 30 تومن ماسفت و ایسی بسوزونید

عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
                            مخترع برتر شمال غرب سال 96
                            مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimad
                              من یک ترانس اصل مالزی 8 آمپر دوبل خریدم 20 هزار تومان
                              بدون نویز و ویبره عالی عالی :biggrin:
                              از تعمیرکار های اهواز گرفتم
                              اقا پیدا کردی یکیم برا من بخر من هزینهشو میدم بهت
                              جدی میگم نیاز دارم برام پیدا کن
                              عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
                              مخترع برتر شمال غرب سال 96
                              مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

اقا میپرسم بعد بات هماهنگ میکنم
                                وب سایت ای ال سی وان
                                www.elc1.ir

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X