اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر 200 وات با کیفیت بسیار بالا -NMOS 200 - TO247 - CLASS AB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 200 وات با کیفیت بسیار بالا -NMOS 200 - 247 - CLASS AB

سام خودت گفتی ایراد بگیرمااا
    این سیما که کشیدی نازک نیست؟!
    ولی دمت گرم کاره تمیزیه ! مث ماله من چلم کاری نیست :applause:
    میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
    به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
      داداش سام
      چاپ PCB نمرت 20
      چاپ ماژکار نمرت 20
      مونتاژ نمرت 20
      لحیم کاری 19 چون روغن لحیم روی برد مونده با اسپری تمیزش کن بیا بیستت بدم
      ابتکار هم که به خرج دادی روی هیت سینک چاپ کردی :applause: افرین با این یه تیکش خیلی حال کردم
      دادش خجالت میدی

نمره من زیر سایه شما دوستان 20 هست
      مهدی چاپ روی هیتسینک یک قلق کوچولو داره که من نمیدونستم. چون گرما را زود انتقال میده باید نخست هیتسینک
      را کمی گرم کرد و سپس پرینت را روش گذاشت . نزدیک 5 یا 6 دقیقه بسته به گرمای اتو جوری که هیتسینک حسابی داغ بشه پس از این
      تازه میچسبه به هیتسینک . بعد هم که اسپرس کیلر

روغن هم به چشم راستش با اسپری ناهید خشک پاک کرده بودم ولی قربونه چشمای ریز بین و دقیقت کیف کردم
      اینو درست کردم میام 20 این را هم ازت بگیرم

دمت گرم داداشی
      خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
        ایولا داداش سام :nice: خیلی عالی شده :applause: :applause:

ایشالا یه عمر برات کار کنه

اگه میشه یه عکس نزدیکتر از اون bc556 نزدیک ماسفت ها بزار . فکر میکنم روی برد لحیم شدن درسته ؟

لطف داری داداش

خازنارو من از ژاپن الکترونیک تو امجد گرفتم .
        چاکریم داداشی لطف داری
        سینا جان چشم امشب حتما عکس میزارم فقط اون 547 هست و همون زیر برد لحیم شده . یک هیتسینک کوچک هم لازم داره
        که دارم الان درستش میکنم.

سپاس که اسم مغازه را گفتی من هم یادم نبود :nice:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deadmaster
          سام خودت گفتی ایراد بگیرمااا
          این سیما که کشیدی نازک نیست؟!
          ولی دمت گرم کاره تمیزیه ! مث ماله من چلم کاری نیست :applause:
          داداش هر چی ایراد گیری بیشتر ، کار تمیز تر :agree:
          سامان عزیز اون سیم ها مال المان خنک کننده هست. راستش چند وقت پیش با داداش مهدی به این نتیجه رسیده بودیم
          که این المان ها زیاد جالب نیستند و هزینه زیادی میبره :agree: ولی چون رو دستم مونده بود گفتم به کار ببندم
          هنوز 4 تا دیگه مونده. همون هیتسینک به تنهایی پاسخگوی 4 تا ماسفت هست.

چاکریم لطف داری کارای تو هم چلم کاری نیست داداشی :agree:

دیدگاه

سلام سام عزیز تبریک عرض میکنم واقعا کارت عالیه

دیدگاه

سلام سام عزیز دست شما در نکنه اگه هفته ای یه عزیز همت کنه یه آمپلی جدید درست کنه من که حسابی شارژ :wow:میشم واما در رابطه با مدار ساخت شما چند ویژگی خوب دیدم ویک ایراد که تو عکس نمیشد درست قضاوت کرد اول نکات مثبت مدار چاپی و چاپ راهنما عالی بودند ( اون چاپ روی هیتسینگ واون Made in IRAN ما رو هلاک کرد ) :mrgreen:و استفاده از مقاومتهای تلرانس کم وخازنهای باکیفیت و ماسفتهای پشت آینه اصلی ( که فکر نمیکنم جدیدا خریده باشی چون گیر نمیاد) ا واما چند ایراد که امیدوارم به بزرگی خودتون ببخشید تراکهای مدار چاپی جهت عبور آمپر بالا ضعیف هستند بهتره روشون یه لایه با سیم لحیم قلع اندودشون کنی تا در موارد خطر ذوب نشوند و درضمن فیبر مدار چاپیتو جهت اینکه بعد از مدتی سیاه و اکسیده نشه در اثر رطوبت هوا با اسپری لاک بیرنگ ژاپنی بپوشون ( قیمتش 8000 تومانه) ولی یه ایراد که در عکس درست مشخص نبود مثل اینکه شما ترانزیستورهای ماسفت رو روی یه تیکه ورقه مستطیلی (سیخ آلمینیومی) پیچ کردی وبعد اون صفحه رو با یه فاصله که واشر های پیچ ها بین اونه (برای هم سطح کردن با مدار چاپیت )به هیت سینگ اصلیت پیچ کردی؟؟؟ اگه اینطوری باشه که من استنباط کردم راه انتقال حرارت به هیتسینگ 11 پره اصلیت باید همون 4 تا پیچ فیکس کنندت باشه که این خودش یعنی هیتسینگ اصلیت ناکارامده ومقاومت حرارتی هیتسینگو عملا افزایش دادی؟؟؟ ودر عمل ترانزیستورهات نمیتونند حرارتو به غیر از اون سیخ آلمینیومی کوچک به هیتسینگ اصلیت منتقل کنند و داغ باقی میمونند :agree: اگه ممکنه یه عکس در زاویه مناسب قرار بدید
              با تشکر فراوان
              یکی یدونه هستم------------ واسه نمونه هستم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SSTK
                ولی یه ایراد که در عکس درست مشخص نبود مثل اینکه شما ترانزیستورهای ماسفت رو روی یه تیکه ورقه مستطیلی (سیخ آلمینیومی) پیچ کردی وبعد اون صفحه رو با یه فاصله که واشر های پیچ ها بین اونه (برای هم سطح کردن با مدار چاپیت )به هیت سینگ اصلیت پیچ کردی؟؟؟ اگه اینطوری باشه که من استنباط کردم راه انتقال حرارت به هیتسینگ 11 پره اصلیت باید همون 4 تا پیچ فیکس کنندت باشه که این خودش یعنی هیتسینگ اصلیت ناکارامده ومقاومت حرارتی هیتسینگو عملا افزایش دادی؟؟؟ ودر عمل ترانزیستورهات نمیتونند حرارتو به غیر از اون سیخ آلمینیومی کوچک به هیتسینگ اصلیت منتقل کنند و داغ باقی میمونند :agree: اگه ممکنه یه عکس در زاویه مناسب قرار بدید
                با تشکر فراوان
                فکر کنم بین اون ورقه الومینیومی و هیت سینک المان های سرد کننده قراردارن اینطور که معلومه دو سه تا سیم از زیر ورقه اومدن بیرون :-?

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SSTK
                  سلام سام عزیز دست شما در نکنه اگه هفته ای یه عزیز همت کنه یه آمپلی جدید درست کنه من که حسابی شارژ :wow:میشم واما در رابطه با مدار ساخت شما چند ویژگی خوب دیدم ویک ایراد که تو عکس نمیشد درست قضاوت کرد اول نکات مثبت مدار چاپی و چاپ راهنما عالی بودند ( اون چاپ روی هیتسینگ واون Made in IRAN ما رو هلاک کرد ) :mrgreen:و استفاده از مقاومتهای تلرانس کم وخازنهای باکیفیت و ماسفتهای پشت آینه اصلی ( که فکر نمیکنم جدیدا خریده باشی چون گیر نمیاد) ا واما چند ایراد که امیدوارم به بزرگی خودتون ببخشید تراکهای مدار چاپی جهت عبور آمپر بالا ضعیف هستند بهتره روشون یه لایه با سیم لحیم قلع اندودشون کنی تا در موارد خطر ذوب نشوند و درضمن فیبر مدار چاپیتو جهت اینکه بعد از مدتی سیاه و اکسیده نشه در اثر رطوبت هوا با اسپری لاک بیرنگ ژاپنی بپوشون ( قیمتش 8000 تومانه) ولی یه ایراد که در عکس درست مشخص نبود مثل اینکه شما ترانزیستورهای ماسفت رو روی یه تیکه ورقه مستطیلی (سیخ آلمینیومی) پیچ کردی وبعد اون صفحه رو با یه فاصله که واشر های پیچ ها بین اونه (برای هم سطح کردن با مدار چاپیت )به هیت سینگ اصلیت پیچ کردی؟؟؟ اگه اینطوری باشه که من استنباط کردم راه انتقال حرارت به هیتسینگ 11 پره اصلیت باید همون 4 تا پیچ فیکس کنندت باشه که این خودش یعنی هیتسینگ اصلیت ناکارامده ومقاومت حرارتی هیتسینگو عملا افزایش دادی؟؟؟ ودر عمل ترانزیستورهات نمیتونند حرارتو به غیر از اون سیخ آلمینیومی کوچک به هیتسینگ اصلیت منتقل کنند و داغ باقی میمونند :agree: اگه ممکنه یه عکس در زاویه مناسب قرار بدید
                  با تشکر فراوان
                  درود بر SSTK عزیز داداش من اسمت را نمیدونم :sad:
                  سپاس از این همه مهر بیکرانت
                  خودم بیشتر عاشق همون Made in IRAN هستم . به هر حال همه ما نخست میهن را دوست داریم :agree: ولی اسم طراح را هم گزاشتم
                  که به نوعی حقوق ایشان هم رعایت شود...
                  درباره نازک بودن خط های مدارچاپی 100% حق با خودت هست ولی اون لحیم کاری، کار را زشت میکنه که به هر حال چاره ای نیست :sad:
                  اگر میشد برد با ضخامت مس بیشتر گیر بیارم خوب میشد. پرسیدم در اندازه کوچک کم گیر میاد برای همین فروشنده ها میگفتند که باید یک شیت
                  کامل تهیه کنم که هم برش کاریش سخته و هم انبار کردنش. یکی از دوستان هم پیشنهاد داد که از این مدارچاپی ساز ها بپرسم شاید در اندازه
                  کوچک برام تهیه کنند. اگر خودت پیشنهاد داری بگوشم
                  درباره پوشش مسیرهای مسی ، هرگاه مدار را در جعبه ببندم ، پیش از آن کاری که گفتی انجام مبدم از اون اسپری که گفتی دارم و آلمانی
                  هست . البته همین اسپری کیلر های خودمون هم پاسخ میده. ولی خیلی دنبال اون چاپ سبز هستم وبیشتر نوع لمینیت سبز که خیلی آسانتر از
                  روش اسپری هست. اگر سراغ داری دریغ نکن داداشی :agree:
                  درباره براق بودن ماسفت ها که گفتی ، من زیاد این ها را نمیشناسم یعنی اورجینال IR هست ؟ چون روش زده IR و لوگو روش هست ولی دیگر
                  مشخصات دیتاشیت روش درج نشده. باز تجربه خودت بیشتر هست
                  درباره هیتسینک سینای عزیزم درست اشاره کرد دقیقا 4 عدد المان خنک کننده زیر ماسفت ها قرار گرفته. هر چند که زیاد مقرون به صرفه
                  نیستند :cry2:

وبسیار موافق هستم که دوستان هر هفته یک آمپلی بسازند اینجوری این بخش خیلی پر بار تر میشه

در پایان از توجهت بسیار سپاسگزارم :nice:

راستی یادم رفت بگم :biggrin: اون خازن های MKT سری پیکو و همه مقاومت ها را از سایت http://www.rapidonline.com گرفتم.

دیدگاه

سلام به همه دوستان خصوصا سام عزیز
                    من حدود یک ماه پیش این مدارو برای ماشین ساختم. تغدیه 45 دوبل بهش میدم(سوئیچینگ) و خیلی عالی و با کیفیت کار میکنه ولی عمر خیلی کوتاهی داره. بعد از یک هفته شروع میکنه به خر خر و وقتی بازش میکنم معمولا یکی از موسفتها سوخته. تا حالا 2 بار این مشکل پیش اومده. هیت سینک برای این آمپ تقریبا 1.5 برابر هیت سینکی هست که سام تو این نمونه جدید استفاده کرده که فکر میکنم برای تخلیه حرارت کاملا کافی باشه. بین ماسفت ها و هیت سینک هم خمیر سیلیکون استفاده کردم. ماسفت ها کاملا به هیت سینک پیچ شدن. مدار رو هم با اوسکوپ بایاس کردم. نمیدونم مشکل کار کجاست. از هر نوع کمک فکری پیشاپیش تشکر میکنم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r.davoodi
                      سلام به همه دوستان خصوصا سام عزیز
                      من حدود یک ماه پیش این مدارو برای ماشین ساختم. تغدیه 45 دوبل بهش میدم(سوئیچینگ) و خیلی عالی و با کیفیت کار میکنه ولی عمر خیلی کوتاهی داره. بعد از یک هفته شروع میکنه به خر خر و وقتی بازش میکنم معمولا یکی از موسفتها سوخته. تا حالا 2 بار این مشکل پیش اومده. هیت سینک برای این آمپ تقریبا 1.5 برابر هیت سینکی هست که سام تو این نمونه جدید استفاده کرده که فکر میکنم برای تخلیه حرارت کاملا کافی باشه. بین ماسفت ها و هیت سینک هم خمیر سیلیکون استفاده کردم. ماسفت ها کاملا به هیت سینک پیچ شدن. مدار رو هم با اوسکوپ بایاس کردم. نمیدونم مشکل کار کجاست. از هر نوع کمک فکری پیشاپیش تشکر میکنم.
                      درود

دوست عزیز ترانزیستور های سری MJE چطور؟؟ میسوزه؟
                      و کدام خط ماسفت؟ منظورم منفی یا مثبت؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
                        درود

دوست عزیز ترانزیستور های سری MJE چطور؟؟ میسوزه؟
                        و کدام خط ماسفت؟ منظورم منفی یا مثبت؟
                        سلام و درود و سپاس بابت پاسخ سریع سام عزیز
                        MJE ها سالمن . ماسفت خط مثبت مسیوزه البته تا حالا که اینطوری بوده. امروز برای بار سوم این اتفاق افتاده ولی هنوز از رو ماشین بازش نکردم ببینم چشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
                          درود بر SSTK عزیز داداش من اسمت را نمیدونم :sad:
                          سپاس از این همه مهر بیکرانت
                          خودم بیشتر عاشق همون Made in IRAN هستم . به هر حال همه ما نخست میهن را دوست داریم :agree: ولی اسم طراح را هم گزاشتم
                          که به نوعی حقوق ایشان هم رعایت شود...
                          درباره نازک بودن خط های مدارچاپی 100% حق با خودت هست ولی اون لحیم کاری، کار را زشت میکنه که به هر حال چاره ای نیست :sad:
                          اگر میشد برد با ضخامت مس بیشتر گیر بیارم خوب میشد. پرسیدم در اندازه کوچک کم گیر میاد برای همین فروشنده ها میگفتند که باید یک شیت
                          کامل تهیه کنم که هم برش کاریش سخته و هم انبار کردنش. یکی از دوستان هم پیشنهاد داد که از این مدارچاپی ساز ها بپرسم شاید در اندازه
                          کوچک برام تهیه کنند. اگر خودت پیشنهاد داری بگوشم
                          درباره پوشش مسیرهای مسی ، هرگاه مدار را در جعبه ببندم ، پیش از آن کاری که گفتی انجام مبدم از اون اسپری که گفتی دارم و آلمانی
                          هست . البته همین اسپری کیلر های خودمون هم پاسخ میده. ولی خیلی دنبال اون چاپ سبز هستم وبیشتر نوع لمینیت سبز که خیلی آسانتر از
                          روش اسپری هست. اگر سراغ داری دریغ نکن داداشی :agree:
                          درباره براق بودن ماسفت ها که گفتی ، من زیاد این ها را نمیشناسم یعنی اورجینال IR هست ؟ چون روش زده IR و لوگو روش هست ولی دیگر
                          مشخصات دیتاشیت روش درج نشده. باز تجربه خودت بیشتر هست
                          درباره هیتسینک سینای عزیزم درست اشاره کرد دقیقا 4 عدد المان خنک کننده زیر ماسفت ها قرار گرفته. هر چند که زیاد مقرون به صرفه
                          نیستند :cry2:

وبسیار موافق هستم که دوستان هر هفته یک آمپلی بسازند اینجوری این بخش خیلی پر بار تر میشه

در پایان از توجهت بسیار سپاسگزارم :nice:

راستی یادم رفت بگم :biggrin: اون خازن های MKT سری پیکو و همه مقاومت ها را از سایت http://www.rapidonline.com گرفتم.
                          درود بر شما سام عزیز شاید ایراد از طرف من بوده که خودمو درست معرفی نکردم اسم کامل من سعید توکلیان خوانساری هستش واهل اصفهان شهرستان خوانسار هستم(مثل محمد جواد ظریف خوانساری) :mrgreen: که نام کاربری SSTK رو خلاصه شده انتخاب کردم خوب شما ودوستان به بزرگی خودتون ببخشید :redface:
                          واما در رابطه بااین مدار اصلا فکرشو نمیکردم با اون هیتسینگ 11 پر بزرگ خواسته باشید از المان سرد کننده استفاده کنید چرا که استفاده از این المانها در مدارات قدرت آمپلی فایر غیر معموله وهمون هیتسینگ با فن در حد کفایت هستش به خصوص این که این المانها برای گرماهای متمرکز بالا و کاربرد های خواص به کار میره والا به نظر من برای این آمپلی فایر مثل بستن( موتور جت به ماشین پرایده )و اتلاف پول وانرژی الکتریکی ولی به هر حال طرح پر خرج جالبی هستش واما در رابطه با ماسفتها باید بگم همیشه سعی کنید از نوع پشت سیقلی آینه ای براق
                          که علامت IR بر روی آن درج شده که ساخت کشور مکزیک هست استفاده کنید (تمام پشت ماتها چینی هستند)واما فیر مدار چاپی با زخامت مس بیشتر ایرادی که داره اینه که برای اسید کاری وکارهای این چنینی زیادی ضمخته
                          و مصرف اسیدو بالا میبره همچنین برای شما که از روش پرینتر لیزری استفاده میکنید ممکنه زمان اسید کاری که زیاد میشه ممکنه به لابه لای تونر چسبیده شده نفوض کنه و تراک ها رو بد فرم از کار دربیاره به هر حال از آشنایی با شما خوشبختم ودست شما در نکنه :mrgreen: :applause:
                          یکی یدونه هستم------------ واسه نمونه هستم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SSTK
                            درود بر شما سام عزیز شاید ایراد از طرف من بوده که خودمو درست معرفی نکردم اسم کامل من سعید توکلیان خوانساری هستش واهل اصفهان شهرستان خوانسار هستم(مثل محمد جواد ظریف خوانساری) :mrgreen: که نام کاربری SSTK رو خلاصه شده انتخاب کردم خوب شما ودوستان به بزرگی خودتون ببخشید :redface:
                            واما در رابطه بااین مدار اصلا فکرشو نمیکردم با اون هیتسینگ 11 پر بزرگ خواسته باشید از المان سرد کننده استفاده کنید چرا که استفاده از این المانها در مدارات قدرت آمپلی فایر غیر معموله وهمون هیتسینگ با فن در حد کفایت هستش به خصوص این که این المانها برای گرماهای متمرکز بالا و کاربرد های خواص به کار میره والا به نظر من برای این آمپلی فایر مثل بستن( موتور جت به ماشین پرایده )و اتلاف پول وانرژی الکتریکی ولی به هر حال طرح پر خرج جالبی هستش واما در رابطه با ماسفتها باید بگم همیشه سعی کنید از نوع پشت سیقلی آینه ای براق
                            که علامت IR بر روی آن درج شده که ساخت کشور مکزیک هست استفاده کنید (تمام پشت ماتها چینی هستند)واما فیر مدار چاپی با زخامت مس بیشتر ایرادی که داره اینه که برای اسید کاری وکارهای این چنینی زیادی ضمخته
                            و مصرف اسیدو بالا میبره همچنین برای شما که از روش پرینتر لیزری استفاده میکنید ممکنه زمان اسید کاری که زیاد میشه ممکنه به لابه لای تونر چسبیده شده نفوض کنه و تراک ها رو بد فرم از کار دربیاره به هر حال از آشنایی با شما خوشبختم ودست شما در نکنه :mrgreen: :applause:
                            درود بر سعید عزیز داداشی هیچ ایرادی نداره اکنون از آشناییت بسیار خوشحالم

دقیقا درباره المان خنک کننده درست میگی :agree: این جملت عالی بود ( ولی به هر حال طرح پر خرج جالبی هستش ) :biggrin:
                            داداش پارسال احساساتی شدم دست به این کار بیهوده زدم خودم همیشه میگم انگار پشه را با آرپیجی بزنی جای بهنام خالی
                            ببینه میخنده...
                            دیدگاه های شما دوستان همیشه چراغ راه بنده هست و منت میزارید...
                            درباره ماسفت سپاس که راهنمایی کردی :agree:

خدمت جناب ظریف ، خودت و همه بچه های ایران و میهن پرست ارادتی خاص دارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r.davoodi
                              سلام و درود و سپاس بابت پاسخ سریع سام عزیز
                              MJE ها سالمن . ماسفت خط مثبت مسیوزه البته تا حالا که اینطوری بوده. امروز برای بار سوم این اتفاق افتاده ولی هنوز از رو ماشین بازش نکردم ببینم چشه.
                              داوودی عزیز من راستش به این داستان بر نخوردم باید نقشه را کنکاش کنیم. من چند بار با اون یکی طرح ( NMOS 350 ( ماسفت سوزوندم به دلایل زیر :

1 - هیتسینک ضعیف که گفتی هیتسینک مناسب گزاشتی
                              2- عدم اتصال یکی از خطوط زمین
                              3- الکتریسیته ساکن که از کف لمینیت در بدنم ذخیره شده بود و روی ترانزیستور های MJE تخلیه شد . البته این برام یک کم عجیب هست

میدونی که نقشه این، همون نقشه 350 هست. حالا خوب میشه اگر دیگر دوستان هم کمک کنند. ولی من هم دنبال این مشکل هستم و خبر میدم

دیدگاه

اشکالاتی که جناب sstk گفتن بسیار واضح و عالی بود من دیگه این هارو نگفتم چون معلومه داداش سام برای استفاده مداوم و همیشگی مدار باید اونها رو حل کنه که خواهد کرد. اما مهم ترینش همین قلع اندود کردن مسیر های تغذیه هست که واقعا مهمه. داداش سام شکل و قیافه توی الکترونیک (مدارات) اصلا و ابدا مهم نیست اینو که من جسارت نمیکنم بهت بگم خودت کاملا میدونی. ما که لباس زنونه نمیدوزیم دنبال خوشگل شدن (جعبه و... نه) باشیم
                                مهم ترین اصل مدار اینه که مونتاژ درستی داشته باشه تا به بهترین نحو عمل کنه. شما حتما حتما باید مسیر های تغذیه روی PCB رو با قلع کافی بپوشونی هر چی هم که فیبر با ضخامت مس بالا بدست بیاری اخرش باید این کارو بکنی اصلا هم به خوشگلی و زشتی کاری نداشته باش ما که دختر نیستیم دنبال این چیزا باشیم :mrgreen:
                                کمپانی ها هم که سولدر ماسک چاپ میکنن برای ترک هایی که جریان زیاد قراره ازشون عبور کنه حتما اون قسمت هارو سولدر ماسک چاپ نمیکنن و با قلع کافی روشو میپوشونن مثل کاری که من برای PCB درایور موتور براشلسم کردم اینم عکسش:

توی پروتئوس قابلیتی هست که اگه بخوای مدارت چاپ سولدر ماسک داشته باشه در عین حال بتونی روی بعضی از ترک هارو قلع اندود کنی بتونی این کارو راحت انجام بدی. خواستی بگو بیشتر برات توضیح بدم.

اون المان های سرد کننده رو که حتما باید برداری و ماسفت هارو مستقیم به هیت سینک اصلی وصل کنی.

یه چیز جالبی که از چند جا شنیدم اینه که میگن این ماسفت های پشت براق تقلبی هستن اکثرا! عجیبه شما برعکسشو میگین البته من خودمم قبول ندارم چون بیشتر ماسف هایی که دارم پشت براق هستن و مشکلی باشون نداشتم! ولی بهترین راه اینه که به فروشنده اعتماد داشته باشیم که جنس اصل میاره وگرنه ساخت پشت براق و مات و... اصلا کاری نداره!

جناب r.davoodi بیشترین احتمال سوختن ماسفت های شما به ترتیب:
                                1.نداشتن تبادل گرمایی کافی هیت سینک با محیط به دلیل فضای بسته ماشین
                                2.تغییرات ناگهانی و ریپل ولتاژ تغذیه سوییچینگ
                                3.جنس نامرغوب ماسفت ها
                                بیشترین احتمالات ممکن ایناست...

ولی این که دوستان میگین هفته ای یک بار یک امپ ساخته بشه واقعا ممکن نیست چون همه گرفتاری ها و مشکلات خودشون رو دارن که طبیعتا اولویت اونها خیلی بیشتر از ساخت مدار هست و ساخت مدار واقعا زمان بر هست و حوصله میخواد چون باید از صفر شروع بشه (PCB اماده بشه و تمام قطعات خریده بشه و مثل کیت همه چی اماده نیست)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X