اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر 200 وات با کیفیت بسیار بالا -NMOS 200 - TO247 - CLASS AB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 200 وات با کیفیت بسیار بالا -NMOS 200 - 247 - CLASS AB

نوشته اصلی توسط sina8
    داداشی یه سوال . pcb های این مدارو با چه کاغذی زدی ؟ :redface:
    داداشی من همه برد هارا با کاغذ پشت لیبل میزنم همون زرد رنگ ها. فقط میدونی که این روش راه های پهن را خوب در نمیاره برای همین باید با
    ماژیک ترمیم کنم. در کل روش لمینیت بهتر هست .
    خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
      قربونت داداشی لطف داری هیچ وقت دیر نیست دشمنت شرمنده

خیلی راحت طرح چینش قطعات را آینه کن و با همان روش اتو پشت برد چاپ کن و پس از این برای اینکه به مرور پاک نشن
      کیلر روش اسپری کن . اگر رسا نگفتم بگو بیشتر توضیح بدم...
      سلام به سام عزیز
      این اسپری کیلر رو فروشگاهای الکترونیک دارن و انواع داره یا یه نوع بیشتر نیست و قیمتش چنده؟
      ببخشید منم نظرم رو راجب به این منبع تغذیه بگم به نظر من هم تعداد خازنها زیاده شما برای هر دو امپلی روی هر خط بخوای خیلی سنگ تمام بزاری سه تا از این خازنه بزاری کافیه درسته ارزون خریدی ولی نیاز نیست که همه رو مصرف کنی بزارشون واسه یه کاره دیگه نمیگندن که :biggrin:
      البته ببخشید قصد ناراحت کردنت رو ندارم فقط محض کمک و راهنمایی و تبادل اطلاعات میگم
      ما کلا اینجا جمع شدیم که به هم کمک کنیم و از نظرات هم استفاده کنیم
      با این امپلی که اینقدر زیبا درست کردی حال میده یه سوئیچینگ خوشگل و مامانی بزاری کنارش و حالشو ببری :mrgreen:
      راستی واسه ترانس هم من تو نمایشگاه صنعت اب و برق ادرس یه شرکتی که کارش ترانس بود رو گرفتم تو جاده قدیم هست بهش زنگ زدم واسه ترانس قیمت گرفتم ترانس حلقوی دوبل 33 ولت هر سر 5 امپر مجموعا 330 وات رو بهم 90 قیمت داد گفتم اگه بخوام یه 12 تک هم برام بپیچی کنارش چی گفت واسه اونم 5 تومن اضافه میشه میتونی شماره حساب بگیری پول بریزی بعد اوناهم ترانس رو برات با پیک میفرستن یا خودت میتونی بری بگیری اگه خواستی بگو ادرس و تلفن رو برات خصوصی بفرستم که تبلیغ نشه

دیدگاه

سلام سام خسته نباشی
        واقعا سنگ تموم گذاشتی
        راستی خودت که میدونی دیگه تکات ایمنی را رعایت کن. من یه سری سیم ترانس را از برق کشیدم بیرون بعد اومدم با سیم چین مثبت و منفی تغذیه را قطع کنم ولی یادم نبود که خازنا هنوز دشارژ نشده.خلاصه یه متر رفتم رو هوا، و وسط سیم چینم سوراخ شد :biggrin:.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
          سلام به سام عزیز
          این اسپری کیلر رو فروشگاهای الکترونیک دارن و انواع داره یا یه نوع بیشتر نیست و قیمتش چنده؟
          ببخشید منم نظرم رو راجب به این منبع تغذیه بگم به نظر من هم تعداد خازنها زیاده شما برای هر دو امپلی روی هر خط بخوای خیلی سنگ تمام بزاری سه تا از این خازنه بزاری کافیه درسته ارزون خریدی ولی نیاز نیست که همه رو مصرف کنی بزارشون واسه یه کاره دیگه نمیگندن که :biggrin:
          البته ببخشید قصد ناراحت کردنت رو ندارم فقط محض کمک و راهنمایی و تبادل اطلاعات میگم
          ما کلا اینجا جمع شدیم که به هم کمک کنیم و از نظرات هم استفاده کنیم
          با این امپلی که اینقدر زیبا درست کردی حال میده یه سوئیچینگ خوشگل و مامانی بزاری کنارش و حالشو ببری :mrgreen:
          راستی واسه ترانس هم من تو نمایشگاه صنعت اب و برق ادرس یه شرکتی که کارش ترانس بود رو گرفتم تو جاده قدیم هست بهش زنگ زدم واسه ترانس قیمت گرفتم ترانس حلقوی دوبل 33 ولت هر سر 5 امپر مجموعا 330 وات رو بهم 90 قیمت داد گفتم اگه بخوام یه 12 تک هم برام بپیچی کنارش چی گفت واسه اونم 5 تومن اضافه میشه میتونی شماره حساب بگیری پول بریزی بعد اوناهم ترانس رو برات با پیک میفرستن یا خودت میتونی بری بگیری اگه خواستی بگو ادرس و تلفن رو برات خصوصی بفرستم که تبلیغ نشه
          درود بر مصطفی عزیز

اسپری کیلر را همه رنگ و ابزار فروشی ها دارند و برای گلسازی هم استفاده میشه.
          داداشی من نه تنها از انتقاد ناراحت نمیشم بلکه خوشحال هم میشم :agree: همه شما دوستان من هستید بنابراین هر چی میگید از
          روی دلسوزی هست و برای پیشرفت من و این داستان دو سویه هست از سوی دیگه منت میزارید که تایپ میکنید :agree:
          همه تعریف ها و انتفاد های شما دوستان روی چشم من جا داره

آخ که گفتی از سوئیچینگ :mrgreen: بزودی روی این پروژه هم کار میکنم

داداشی درباره ترانس دمت گرم دربه در دنبال یک جای خوب میگردم که قیمت مناسب داشته باشه . در پست پیشین که دیدی دوستمون چه قیمتی داده :cry2: لطف کن و شماره تلفن و آدرس را برایم پیام بفرست در مورد جای این بنده خدا هم فرقی برام نمیکنه چون 90% کارهای من اینترنتی
          هست و با پیک و پست انجام میشه بنابر این جاش مهم نیست :agree:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmad70
            سلام سام خسته نباشی
            واقعا سنگ تموم گذاشتی
            راستی خودت که میدونی دیگه تکات ایمنی را رعایت کن. من یه سری سیم ترانس را از برق کشیدم بیرون بعد اومدم با سیم چین مثبت و منفی تغذیه را قطع کنم ولی یادم نبود که خازنا هنوز دشارژ نشده.خلاصه یه متر رفتم رو هوا، و وسط سیم چینم سوراخ شد :biggrin:.
            درود بر احمد عزیز

قربونت لطف داری آره اون داستان خطرناکیه :agree:
            حالا برای تو خازن بوده. خیلی سال پیش داشتم اتاق خودم را در کارگاه سیم کشی میکردم . میخواستم برم نهار بخورم .به یکی از پرسنل
            که میگفت دیپلم برق داره، گفتم بیا مثلا این خط و برام بکش تا برگردم . آقا آمدم از اتاق برم بیرون دیدم یک صدای وحشتناک همراه با یک نور
            آبی بلند شد :mrgreen: دیدم آقا آمده سیم را قطع کنه فاز و نول را باهم بریده نکرده بود فیوز را قطع کنه دیگه خودت ببین چه استادی
            بوده
            احمد جان البته در موارد دیگه خودم هم سوتی دادم ها همه نخست سوتی میدیم :agree:
            اینی که تعریف کردی منو یاد این خاطره انداخت :biggrin:حالا تو که به راستی واردی ولی اون بنده خدا
            وارد نبود ولی خیلی ادعا داشت. این بده

سپاس از دیدگاهت و توصیه ای که گفتی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
              درود بر سعید عزیز

سپاس از اینکه به فکر هستی داداشی از پلی دیود آغاز میکنم . دقیقا این زیاد هست و حق با خودته . متاسفانه 10 آمپری یک دونه
              بیشتر نداشتم :sad: ولی از این 35 آمپر زیاد دارم وگرنه درستش همون 10 آمپر هست.

درباره خازن ها برات بگم که من این ها را دونه ای 6500 تومان خریدم :biggrin: چون روی دست طرف مونده بود و میخواست بفروشه. فقط بدیش همین
              بزرگ بودنش هست . اگر در صفحه های پیشین دیده باشی یک منبع تغذیه برای آزمایش نخست گزاشتم که خازن های 10000UF 63 ولت هست
              و اندازه ای تقریبا 1/4 این ها داره و میدونی که آنها گرونتر هست. فقط این nichicon ژاپنی که گفتی از کجا قیمت داری به من هم بگو داداشی
              چون من 10000 100 ولت پیچی را دونه ای 12000 میگیرم و کوچک همین ها 20000 هست. شاید با من بد قلقی میکنن :mrgreen:
              اینطور که من میدونم برای هر 100 وات ، روی هر ریل باید 10000 میکرو فاراد بزاریم که برای این میشه 20000 . باز خودت استادی

درباره ترانس هم دقیقا درست میگی حلقوی ها خیلی بهتر هست . هفته پیش 35 ولت دوبل 10 آمپر را به من قیمت داده 200000 حالا اگر
              همینو حلقوی بخواد بپیچه میشه حدود 350000 . از 3 جا قیمت گرفتم همین حدود گفتن. اگر قیمت بهتر سراغ داری دریغ نکن برادر
              درود سام عزیز وتشکر از درک وفهمی که داری شرمنده که نتونستم زودتر پاسخ شما رو بدم حقیقت اینه که من هر بار که از تهران برمیگردم فقط کیف دستیم پر کاغذو بروشورو فاکتوره که بعد از مدتی به دلیل مشغله کاری نمیتونم به این مدارک نظم کاملی بدم برای همین در چند دقیقه پیش گشتم از شانس یه چیزهایی که میخواستی پیدا کردم خازنها رو از پاساژ عباسیان متین الکترونیک (آقای محمد شش دهی) طبقه دوم پلاک18 خریدم
              در مورد ترانس حلقوی یه آدرس یکی از طرف حسابام بهم داد که من هنوز وقت نکردم پیگیری کنم ببینم حلقوی می پیچه یا نه اگه خواستی چون تلفن وآدرسه به صورت پیام بهت میدم
              من خودم ترانسامو از یه طرف حساب دارم تو پاساژ فتوت (امام خمینی) که برای کارهای تخصصی به اون سفارش میدم که خدارو شکر باهام همه جوره کنار میاد وتازه چک چند ماهه ازم قبول میکنه راستی برای این مدار چه ترانسی با چه آمپری میخوایید استفاده کنید؟؟؟؟
              یکی یدونه هستم------------ واسه نمونه هستم

دیدگاه

سام سلام
                واسه سویچینگ بهنام که عضو فیکسه ! ما رو هم بزار رو نیمکت باهات بیایم جلو :agree: منم خیلی وفته میخوام بسازم پایه میخوام
                میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
                به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

به نظر من برای این جور امپ ها بزنیم تو خط سوییچینگ هم به شـــــــدت توی هزینه صرفه جویی میشه (خازن های صافی بزرگ و گرونی نمیخواد و بسیار ایمن تر هست) هم جای کمتری میگیره هم کلاس کاری بسیار بالاتر میره
                  من حتما سراغش میرم فقط الان درگیر یه سوییچینگ 7.5 واتی هستم فعلا اذیت میکنه :angry:
                  بعدش میرم سراغ سوییچینگ امپ. خیلیم براش نقشه کشیدم میخوام قابلیت های دیگه بهش اضافه کنم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmad70
                    سلام سام خسته نباشی
                    واقعا سنگ تموم گذاشتی
                    برای اینکه از شارژ دائمی خازنها وخطرات این شارژ دائمی جلو گیری کنیم میشه یه مقاومت 10K اهم با پایه خازنهای صافی موازی کرد تا بعد از خاموشی دستگاه خود به خود از طریق این مقاومت دشارژ بشند مقاومتم 1 وات باشه بهتره
                    یکی یدونه هستم------------ واسه نمونه هستم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SSTK
                      درود سام عزیز وتشکر از درک وفهمی که داری شرمنده که نتونستم زودتر پاسخ شما رو بدم حقیقت اینه که من هر بار که از تهران برمیگردم فقط کیف دستیم پر کاغذو بروشورو فاکتوره که بعد از مدتی به دلیل مشغله کاری نمیتونم به این مدارک نظم کاملی بدم برای همین در چند دقیقه پیش گشتم از شانس یه چیزهایی که میخواستی پیدا کردم خازنها رو از پاساژ عباسیان متین الکترونیک (آقای محمد شش دهی) طبقه دوم پلاک18 خریدم
                      در مورد ترانس حلقوی یه آدرس یکی از طرف حسابام بهم داد که من هنوز وقت نکردم پیگیری کنم ببینم حلقوی می پیچه یا نه اگه خواستی چون تلفن وآدرسه به صورت پیام بهت میدم
                      من خودم ترانسامو از یه طرف حساب دارم تو پاساژ فتوت (امام خمینی) که برای کارهای تخصصی به اون سفارش میدم که خدارو شکر باهام همه جوره کنار میاد وتازه چک چند ماهه ازم قبول میکنه راستی برای این مدار چه ترانسی با چه آمپری میخوایید استفاده کنید؟؟؟؟
                      قربونت داداشی لطف داری درسته مرتب کردن اسناد داستانیه :biggrin:
                      اختیار داری هنوز که دیر نشده برادر برای آدرس خازن ها بسیار سپاس
                      اون ترانس پیچی هم اگر محبت کنی کلی خجالت دادی. راستش من ترانس این آمپلی را گرفتم برای چند تا مورد دیگه ترانس میخوام . اتفاقا
                      اون دوستی که ازش گفتم هم در توپخونه مغازه داره خداییش کارش خیلی خوبه ولی خیلی گرون حساب میکنه :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deadmaster
                        سام سلام
                        واسه سویچینگ بهنام که عضو فیکسه ! ما رو هم بزار رو نیمکت باهات بیایم جلو :agree: منم خیلی وفته میخوام بسازم پایه میخوام
                        درود سامان عزیز آره مهدی جان داره پیش میره

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                        به نظر من برای این جور امپ ها بزنیم تو خط سوییچینگ هم به شـــــــدت توی هزینه صرفه جویی میشه (خازن های صافی بزرگ و گرونی نمیخواد و بسیار ایمن تر هست) هم جای کمتری میگیره هم کلاس کاری بسیار بالاتر میره
                        من حتما سراغش میرم فقط الان درگیر یه سوییچینگ 7.5 واتی هستم فعلا اذیت میکنه :angry:
                        بعدش میرم سراغ سوییچینگ امپ. خیلیم براش نقشه کشیدم میخوام قابلیت های دیگه بهش اضافه کنم!
                        100% مهدی جان خیلی کار خوب از آب درمیاد. و به همچنین هزینه که گفتی + وزن دستگاه :agree:
                        اون سوئیچینگ که ساختی را در همون تاپیک دارم دنبال میکنم. امیدوارم مشکل زودتر حل بشه ^^
                        البته همین مشکلات تجربه میشه بد نیست :redface: تو هم که مرد مبارزه ای

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SSTK
                          برای اینکه از شارژ دائمی خازنها وخطرات این شارژ دائمی جلو گیری کنیم میشه یه مقاومت 10K اهم با پایه خازنهای صافی موازی کرد تا بعد از خاموشی دستگاه خود به خود از طریق این مقاومت دشارژ بشند مقاومتم 1 وات باشه بهتره
                          سعید جان این مقاومت هنگام کار که تاثیری در کارکرد خازن ها نمیزاره درسته؟

دیدگاه

100% مهدی جان خیلی کار خوب از آب درمیاد. و به همچنین هزینه که گفتی + وزن دستگاه :agree:
                            اون سوئیچینگ که ساختی را در همون تاپیک دارم دنبال میکنم. امیدوارم مشکل زودتر حل بشه ^^
                            البته همین مشکلات تجربه میشه بد نیست :redface: تو هم که مرد مبارزه ای
                            اختیار داری داداش مدار خیلی ساده ای داره ولی نمیدونم مشکل کجاست فعلا که حسابی درگیرشم! بعد که تموم شه میرم سراغ PCB سوییچینگ امپ و ساخت...
                            سعید جان این مقاومت هنگام کار که تاثیری در کارکرد خازن ها نمیزاره درسته؟
                            سعید خان به نکته ی خیلی خوبی اشاره کرد که هممون یادمون رفت بگیم! حتما باید یه مقاومت اضافه کنی هم وقتی امپ خاموش میشه اروم اروم خازن ها تخلیه بشه که خطرناک نباشه هم این که عمر خازن ها اگه همیشه ولتاژی داشته باشن پایین میاد که با این کار از کاهش عمر خازن ها جلوگیری میشه. هیچ اختلالی هم توی کارکرد مدار ایجاد نمیکنه یه 10 کیلو 1 وات بزار ببین اگه زیاد داغ میشه یا واتشو ببر بالا یا مقدار مقاومت رو.

دیدگاه

لازم به ذکره به مهدی عزیز :
                              تو سوییچینگ امپ معمولا از پوش پول استفاده میشه ( کمتر نویز میندازه ) و تو توان بالا کلا همه چی با توان پایین فرق میکنه !!!
                              مثلا تو توان بالا اگه سیم پیچ اولیه و ثانویه هم جهت پیچیده بشه داخل ترانس بین اولیه و ثانویه عایق سوراخ میشه و آرک میزنه که باید دوباره سیم تهیه کنی براش
                              این ی مثالش بود
                              نظر من رو میخوای برو کامل دیتای sg3525 رو بخون. ی کنترلر ببند باهاش. با پتانسیومترا فرکانسش رو متغیر کن
                              کلا ی ماژول بساز دیگه باهاش
                              بعد برو تو خط ساخت قسمت پاور سوییچ و درایو کردن صحیحش که تو توان بالا نباید 100% روشن بشه ماسفت تا موقع خاموش شدن بتونه با سرعت خیلی بیشتری خاموش بشه و حرارت کمتر و در نتیجه تلفات کمتری ایجاد کنه
                              برای مشکل افت ولتاژ حاصل از کامل روشن نشدن از چنتا ماسفت اضافه به صورت پارالل باید استفاده کنی و ...
                              کلا توان بالا ی لذت دیگه ای داره که نگووو (دقیقا ادم متوجه واژه صاف شدن دهن میشه موقع طراحیش )

و اینم اضافه کنم که من واسه هر یکی از تجربیات بالا و هر سطرش حداقل دونه ماسفت سوزوندم تا تونستم یاد بگیرم. قدر این اطلاعات رو بدون

یادم رفت بگم.
                              تو توان بالا فرکانس رو زیاد بالا ببری سوییچ ها زود میسوزن و سیم پیچی خیلی مشکل تر میشه !
                              تو محدوده بالاتر از 20 کیلو کار کن و سعی کن از 35 کیلو بالاتر نری که دردسر میشه واست بعدا

از دوستان معذرت میخوام مسیر تاپیک رو منحرف کردم :redface:
                              زکات علم نشر آن است
                              بیشتر با من اشنا بشین :
                              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
                              ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
                              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

درود بر همه دوستان

من سخت به دنبال یک مدار محافظ اتصال کوتاه در خروجی آمپلی فایر میگردم. ولی چیزی تو نت پیدا نکردم :sad:
                                خیلی ناجور میشه آمپلی همه چی داشته باشه اینو نداشته باشه :sad:

شما چیزی در آرشیو ندارید؟

سپاس

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X