اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر 200 وات با کیفیت بسیار بالا -NMOS 200 - TO247 - CLASS AB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 200 وات با کیفیت بسیار بالا -NMOS 200 - 247 - CLASS AB

بهنام جان نکته و اطلاعات بسیار نابی گفتی که هیج جایی ننوشه فقط توسط تجربه بدست میاد. یک دنیا ازت ممنونم
    این فلایبک خیلی اذیت میکنه فوروارد بازم بهتره! از ازمون 7.5 واتیه که سربلند بیرون اومدم میرم سراغ 700 وات :twisted: :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
      درود بر همه دوستان

من سخت به دنبال یک مدار محافظ اتصال کوتاه در خروجی آمپلی فایر میگردم. ولی چیزی تو نت پیدا نکردم :sad:
      خیلی ناجور میشه آمپلی همه چی داشته باشه اینو نداشته باشه :sad:

شما چیزی در آرشیو ندارید؟

سپاس
      سلام سامی جان
      من یک مدار دارم که میتونه اضافه بار و اتصال کوتاه رو محافظت کنه اتفاقا" می خواستم یک تاپیک براش بازکنم و از دوستان بخوام که کسی حاضر هست براش یک پی سی بی بکشه یا نه . چون من درگیر پایان نامه ام هستم اصلا" وقت نمی کنم بکشم .
      از همین جا اعلام میکنم که اگر کسی مایل هست به من پیام بده تا من مدار رو براش بفرستم . اگر این مدار خوب بود براش یک تاپیک جدید باز می کنیم تا بقیه دوستان هم بتونند بسازند و ما را هم دعا کنند .
      با تشکر

دیدگاه

محمد جان شماتیک رو بزار PCB شو طراحی میکنم

دیدگاه

من هم اعلام امادگی میکنم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deadmaster
            سام سلام
            واسه سویچینگ بهنام که عضو فیکسه ! ما رو هم بزار رو نیمکت باهات بیایم جلو :agree: منم خیلی وفته میخوام بسازم پایه میخوام
            هستم منم ولی کار عملی ساخت مدار و درس های رشته معماری همچین اجازه ای نمیده به ادم

کاش میتونستم اطلاعات از دست رفتمو بازیابی کنم
            اینطوری دیگه نیازی به طراحی مجدد کنترلر نبود و خیلی راحت تر بودیم
            از نظری تیوری هستم با بچه ها :nice:
            زکات علم نشر آن است
            بیشتر با من اشنا بشین :
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
            ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

مهدی عزیز اولین نفر اعلام آمادگی کرد . لذا این وظیفه خطیر رو به مهدی جان می سپارم . :biggrin:
              . با تشکر از همکاری دوستان عزیزم

دیدگاه

دوستان دم همتون گرم خداییش همیشه همراه هستید

من که همه شما را دعا میکنم . کار من هم را افتاد. واقعا حیف بود آمپلی بدون محافظ باشه :agree:
                خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

سلام من این مدار رو قبلا میخواستم درست کنم ولی فرست نشد پروتکشن کاملیه pcb هم داره فقط باید روش کار کرد و بشه واسه مدارات دیگه هم بکارش برد چون ماله امپلی B500 هست
                  اینو من قبلا تو تاپیک دیگه ای گذاشتم ولی خوب کسی درست نکرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                    سلام من این مدار رو قبلا میخواستم درست کنم ولی فرست نشد پروتکشن کاملیه pcb هم داره فقط باید روش کار کرد و بشه واسه مدارات دیگه هم بکارش برد چون ماله امپلی B500 هست
                    اینو من قبلا تو تاپیک دیگه ای گذاشتم ولی خوب کسی درست نکرد

سلام
                    دسته مطفی جون
                    منم قبلا قصد ساخت همین پروتکشین رو داشتم ولی منصرف شدم. دلیل دقیقش یادم نیست ولی فک کنم استاد اشک منصرفم کرد :cry2:
                    از ی طرفم باید توی طراحیش دست برد تا بشه برای امپ های مختلف استفادش کرد که باز اونم کار هر کسی نیست و مطمینن کار سختی خواهد بود :nerd:
                    زکات علم نشر آن است
                    بیشتر با من اشنا بشین :
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
                    ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

درود بر مصطفی عزیز

دستت درد نکنه داداشی ولی من هم با بهنام موافق هستم چون تبدیلش کار زیاد داره :sad:

حالا من مورد زیر را در همون تاپیک B 500 Apex پیدا کردم . خودش گفته برای همین داستان هست .

دیدگاه

من همچنان منتظر لطف محمد و مهدی عزیز هستم
                        این مدار دوستان پاسخ بده میشه گفت دشواری ها کنار میره :agree:

دیدگاه

داداش سام طبق صحبت هایی که با محمد کردم قرار شد اول ببینه قطعه مورد نظر مدار توی بازار پیدا میشه یا نه. اگه در بازار قابل یافت باشه من pcb شو طراحی میکنم.
                          (راستی سوییچینگ من هم راه افتاد :wow

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                            داداش سام طبق صحبت هایی که با محمد کردم قرار شد اول ببینه قطعه مورد نظر مدار توی بازار پیدا میشه یا نه. اگه در بازار قابل یافت باشه من pcb شو طراحی میکنم.
                            (راستی سوییچینگ من هم راه افتاد :wow
                            دمتون گرم

داداش خییییییلی تبریک میگم :wow: :applause: میدونستم پیروز میشی :agree: خیلی خوشحالم کردی
                            حالا دشواری کجا بود؟ :-?

دیدگاه

ممنون داداش. پروژه بعدی سوییچینگ 12 ولت حدود 3 امپر هست که به اون سوییچینگ 700 واتی امپ مربوط میشه! درضمن اون پری امپ 90 درصد مونتاژش انجام شده و فقط چند تا مقاومت میخوام که باید برم بازار بگیرم. با مقاومت های نزدیک به خودش امتحان کردم کار میکنه و همه چی عالیه
                              دوشواری :mrgreen: سر فیدبک بود!! موضوع تاپیک منحرف میشه برو توی تاپیک خودش توضیحات کامل رو دادم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                                ممنون داداش. پروژه بعدی سوییچینگ 12 ولت حدود 3 امپر هست که به اون سوییچینگ 700 واتی امپ مربوط میشه! درضمن اون پری امپ 90 درصد مونتاژش انجام شده و فقط چند تا مقاومت میخوام که باید برم بازار بگیرم. با مقاومت های نزدیک به خودش امتحان کردم کار میکنه و همه چی عالیه
                                دوشواری :mrgreen: سر فیدبک بود!! موضوع تاپیک منحرف میشه برو توی تاپیک خودش توضیحات کامل رو دادم
                                رفتم تو همون تاپیک خوندم دمت گرم

راستی اون پری را من هم بردش را ساختم ولی هنوژ مونتاژ نکردم. من هم اون ماسفت BF را هنوز نخریدم :sad:
                                ولی خوشحال شدم که پاسخ خوبی داده :agree: و دوشواری نداشته

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X