اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر 200 وات با کیفیت بسیار بالا -NMOS 200 - TO247 - CLASS AB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 200 وات با کیفیت بسیار بالا -NMOS 200 - 247 - CLASS AB

نوشته اصلی توسط Nima TehranI
    قربون دستت .. نه ماسفتاش نسوخته بود .. bd139 .bd 140 سوخته بودن.. فقط به خاطر اینکه مولتی ترن رو زیاد پیچوندم .. هت سینکاش از هتسینک اینتل استفاده کردم که عالی انتقال حرارت میکرد ..

ممنون از راهنماییتون
    خواهش میکنم
    راستی تلاش کن که این 2 تا ترانزیستور را اصلش را تهیه کنی . چون متفرقه ها منو بیچاره کرده :angry:
    البته سری MJE بزاری خیلی بهتر هست :agree: من هم اصل این 2 منظورم هست
    خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
      خواهش میکنم
      راستی تلاش کن که این 2 تا ترانزیستور را اصلش را تهیه کنی . چون متفرقه ها منو بیچاره کرده :angry:
      البته سری MJE بزاری خیلی بهتر هست :agree: من هم اصل این 2 منظورم هست
      بابا اینقدر همه چیز رو ندازید تقصیره ترانزیستور تقلبی :mrgreen: درسته بده خیلی هم بده ولی من الان یه امپ دارم با همین تقلبی ها مثل مرد مدت هاست دارم ازش کار میکشم :wow:
      میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
      به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سامان نیکنیا
        بابا اینقدر همه چیز رو ندازید تقصیره ترانزیستور تقلبی :mrgreen: درسته بده خیلی هم بده ولی من الان یه امپ دارم با همین تقلبی ها مثل مرد مدت هاست دارم ازش کار میکشم :wow:
        بله داداش درسته :mrgreen: اگر این رویه ادامه دار بشه ، همانطور که دربارش گفتگو کردیم، باید بریم سراغ نقشه.

دیدگاه

سلام دوستان
          با تعاریفی که سام عزیز ازین آمپلی فایر داشت منم واقعا وسوسه شدم که بسازمش :applause:
          اما صفحات تاپیک واقعا زیاده و وقت و حوصله کافی برای خوندن و هضم همشو ندارم... الان من میخوام بسازمش، [برای شخص مدار آقای آمپلی فایر] همون اطلاعات صفحه اول کافیه؟ یا چیزی باید جایگزین/اضافه کنم؟؟
          برای مدار منبع تغذیه من یه سوئیچینگ 0 تا هفتاد ولت 7 آمپری دارم، از همین میشه استفاده کرد یا حتما باید دوبل یاشه؟؟
          قبلا ممنونم از راهنمایی های بی دریغتون
          کم گوی و گزیده گوی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud 578
            سلام دوستان
            با تعاریفی که سام عزیز ازین آمپلی فایر داشت منم واقعا وسوسه شدم که بسازمش :applause:
            اما صفحات تاپیک واقعا زیاده و وقت و حوصله کافی برای خوندن و هضم همشو ندارم... الان من میخوام بسازمش، [برای شخص مدار آقای آمپلی فایر] همون اطلاعات صفحه اول کافیه؟ یا چیزی باید جایگزین/اضافه کنم؟؟
            برای مدار منبع تغذیه من یه سوئیچینگ 0 تا هفتاد ولت 7 آمپری دارم، از همین میشه استفاده کرد یا حتما باید دوبل یاشه؟؟
            قبلا ممنونم از راهنمایی های بی دریغتون
            درود بر شما

نمیخواد همه صفحات را بخونی :mrgreen:
            همون نگاره نخست ، کارت را ردیف میکنه فقط در فرستاده های پیشین گفتم که به جای پتانسیومتر 200 اهم، از مولتی ترن 200 اهم
            استفاده کنید.

پیروز باشی :job:

دیدگاه

درود بر شما

نمیخواد همه صفحات را بخونی :mrgreen:
              همون نگاره نخست ، کارت را ردیف میکنه فقط در فرستاده های پیشین گفتم که به جای پتانسیومتر 200 اهم، از مولتی ترن 200 اهم
              استفاده کنید.

پیروز باشی :job:
              ممنون هستم از شما
              اون برای تنظیم کردن صداست درست میگم؟
              راجع به سوالم در رابطه با منبع تغذیه چطور؟؟
              کم گوی و گزیده گوی

دیدگاه

ممنون هستم از شما
                اون برای تنظیم کردن صداست درست میگم؟
                راجع به سوالم در رابطه با منبع تغذیه چطور؟؟
                خواهش میکنم

اون پتانسیومتر برای تنظیم ولتاژ بایاس ماسفت ها هست واگر مطابق با فایل راهنما کار نکنی ، به آنی ماسفت ها میسوزن.
                پتانسیومتر 1 کیلو هم برای تنظیم ولتاژ خروجی هست ( ساده گفتم )
                حتما از عایق برای ماسفت ها استفاده کن . چون روی یک هیتسینک نصب میشوند. هیتسینک ضعیف هم باعث سوختن ماسفت ها میشود.

ولتاژ کاری بیشینه دوبل 50 ولت هست. بنابراین منبع تغذیه ای که داری به دردت نمیخوره. چون گفتی که تک هست.
                یا با سوئیچینگ دوبل 50 ولت راه اندازی کن یا با ترانس دوبل 35 ولت ای سی که پس از یکسو سازی میشه 50 ولت
                برای جریان هم کمینه 5 آمپر خوبه

:job:

دیدگاه

خواهش میکنم

اون پتانسیومتر برای تنظیم ولتاژ بایاس ماسفت ها هست واگر مطابق با فایل راهنما کار نکنی ، به آنی ماسفت ها میسوزن.
                  پتانسیومتر 1 کیلو هم برای تنظیم ولتاژ خروجی هست ( ساده گفتم )
                  حتما از عایق برای ماسفت ها استفاده کن . چون روی یک هیتسینک نصب میشوند. هیتسینک ضعیف هم باعث سوختن ماسفت ها میشود.

ولتاژ کاری بیشینه دوبل 50 ولت هست. بنابراین منبع تغذیه ای که داری به دردت نمیخوره. چون گفتی که تک هست.
                  یا با سوئیچینگ دوبل 50 ولت راه اندازی کن یا با ترانس دوبل 35 ولت ای سی که پس از یکسو سازی میشه 50 ولت
                  برای جریان هم کمینه 5 آمپر خوبه

:job:
                  دوست عزیز اولا من واقعا از زمانی که میگذارید سپاسگذارم و ازینکه مثل خیلی های دیگه تاپیک مفیدی رو که استارت زدید کماکان به کاربران درش فعالیت میکنید واقعا در این جای بسی فیدبک و امیده
                  دوم اینکه من نفهمیدم تو این مدار چجوری صدا کم و زیاد میشه :-( با همون ولوم یک کیلواهمی؟؟ با دستکاری ولتاژ صدا تنظیم میشه؟؟
                  و اینکه دوبل 30 ولت پنج آمپر کارمو راه میندازه؟ (من اصلا نمیخوام از حد اکثر توان استفاده کنم)
                  راستی اگه اینو مثلا یک وقتی بخوام به باند پنجاه واتی وصل کنم و صدارو از یک حدی بیشتر نکنم به باند آسیب میرسه؟؟
                  میبخشی که سوالام زیاده و مبتدیانه :nerd:
                  کم گوی و گزیده گوی

دیدگاه

دوست عزیز اولا من واقعا از زمانی که میگذارید سپاسگذارم و ازینکه مثل خیلی های دیگه تاپیک مفیدی رو که استارت زدید کماکان به کاربران درش فعالیت میکنید واقعا در این جای بسی فیدبک و امیده
                    دوم اینکه من نفهمیدم تو این مدار چجوری صدا کم و زیاد میشه :-( با همون ولوم یک کیلواهمی؟؟ با دستکاری ولتاژ صدا تنظیم میشه؟؟
                    و اینکه دوبل 30 ولت پنج آمپر کارمو راه میندازه؟ (من اصلا نمیخوام از حد اکثر توان استفاده کنم)
                    راستی اگه اینو مثلا یک وقتی بخوام به باند پنجاه واتی وصل کنم و صدارو از یک حدی بیشتر نکنم به باند آسیب میرسه؟؟
                    میبخشی که سوالام زیاده و مبتدیانه :nerd:
                    خواهش میکنم دوست عزیز راستش همه بر و بچه های بخش صوتی اینگونه هستن . من که هیچی داداش

برای کم و زیاد کردن و تقویت صدا در خروجی نیاز به یک پری آمپلی فایر داری. همانند پیوند زیر :
                    http://www.construyasuvideorockola.c...s/pretonos.pdf

اون پتاسیومتر 1 کیلو فقط برای این هست که ولتاژ خروجی را به 0 نزدیک کنی تا به بلندگو ها آسیب نرسه.
                    دوبل 30 ولت بد نیست .

اگر قدرت زیاد نیاز نداری این مدار را نساز . همانگونه که گفتی بلندگو 50 وات داری. بنابراین بهتر هست که یک آمپلی بیشینه 50 وات
                    بسازی در انجمن مورد پیدا میشه. حتی زیر 50 وات هم خوبه

چون من 2 تا باند 70 وات را با هم موازی کرد که میشه 140 وات ، داشت این 2 را منفجر میکرد :mrgreen:

دیدگاه

خواهش میکنم دوست عزیز راستش همه بر و بچه های بخش صوتی اینگونه هستن . من که هیچی داداش

برای کم و زیاد کردن و تقویت صدا در خروجی نیاز به یک پری آمپلی فایر داری. همانند پیوند زیر :
                      http://www.construyasuvideorockola.c...s/pretonos.pdf

اون پتاسیومتر 1 کیلو فقط برای این هست که ولتاژ خروجی را به 0 نزدیک کنی تا به بلندگو ها آسیب نرسه.
                      دوبل 30 ولت بد نیست .

اگر قدرت زیاد نیاز نداری این مدار را نساز . همانگونه که گفتی بلندگو 50 وات داری. بنابراین بهتر هست که یک آمپلی بیشینه 50 وات
                      بسازی در انجمن مورد پیدا میشه. حتی زیر 50 وات هم خوبه

چون من 2 تا باند 70 وات را با هم موازی کرد که میشه 140 وات ، داشت این 2 را منفجر میکرد :mrgreen:
                      دمت گرم داشی، دست مریزاد
                      خوب راستش دوتا 60 واته
                      با این حساب فک کنم بهتره برم سراغ تاپیک صد وات خودت .اون شیش صفحه بود همشو خوندم :rolleyes: فقط یه سوال اینکه دوتا باند رو باید موازی کنم یا سری؟؟
                      حالا گذشته ازون، کلا اگه لول صدارو پایین نگه داشت مثلا بایه آمپلی 200 واتی میشه باند مثلا صد واتی رو بدون اینکه آسیبی ببینه درایو کرد؟؟
                      کم گوی و گزیده گوی

دیدگاه

دمت گرم داشی، دست مریزاد
                        خوب راستش دوتا 60 واته
                        با این حساب فک کنم بهتره برم سراغ تاپیک صد وات خودت .اون شیش صفحه بود همشو خوندم :rolleyes: فقط یه سوال اینکه دوتا باند رو باید موازی کنم یا سری؟؟
                        حالا گذشته ازون، کلا اگه لول صدارو پایین نگه داشت مثلا بایه آمپلی 200 واتی میشه باند مثلا صد واتی رو بدون اینکه آسیبی ببینه درایو کرد؟؟
                        مخلسیم داداش
                        اون 100 وات خوبه تنظیم بایاس هم نداره. البته اون ساخته دوستان هست من فقط مدارچاپی را بهینه سازی کردم. خودم هم ساختم ولی هنوز
                        تست نکردم. یکی از دوستان عزیزی که ساخته ( سامان ) همه جور بلا سرش آورده ولی چیزیش نشده :mrgreen:

سری یا موازی بستن بلندگو بستگی به اهم بلندگو و پاسخگویی آمپلی فایر داره. برای نمونه : همین آمپلی 4 تا 8 اهم را درایو میکنه .
                        من 2 تا 8 اهم داشتم و میخواستم بیشینه توان را که 200 وات هست آزمایش کنم برای همین موازی بستم که میشه 4 اهم
                        حالا اگر 2 تا 4 اهم داشته باشی و بخواهی 100 وات بگیری سری میبندی که میشه 8 اهم.
                        پشت بلندگوهای خودت نوشته چند اهم هست برای من نگفتی ولی بنا بر گفته بالا خودت محاسبه کن.
                        بنابر این با همین آمپلی هم میتونی با توان 100 وات کار کنی . تازه بنده خدا آمپلی هم حال میکنه :biggrin: چون کمتر بهش فشار میاد

میشه همانطور که گفتی باید با ولوم پایین کار کنی ولی زیاد خوب و اصولی نیست :agree:

دیدگاه

مخلسیم داداش
                          اون 100 وات خوبه تنظیم بایاس هم نداره. البته اون ساخته دوستان هست من فقط مدارچاپی را بهینه سازی کردم. خودم هم ساختم ولی هنوز
                          تست نکردم. یکی از دوستان عزیزی که ساخته ( سامان ) همه جور بلا سرش آورده ولی چیزیش نشده :mrgreen:
                          سلام
                          اون امپ irfp250 رو من خیلی بلاها سرش اوردم امپ خرکاریه :mrgreen: یه جوری ادبش کردم بنده خدا ظرف هم میشوره
                          اون امپ حقیقتا از این nmos200 قوی تر هست ( حداقل 100 وات ) یه امپ دیگه انتخاب کنی بهتره
                          میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
                          به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

مخلسیم داداش

سری یا موازی بستن بلندگو بستگی به اهم بلندگو و پاسخگویی آمپلی فایر داره. برای نمونه : همین آمپلی 4 تا 8 اهم را درایو میکنه .
                            من 2 تا 8 اهم داشتم و میخواستم بیشینه توان را که 200 وات هست آزمایش کنم برای همین موازی بستم که میشه 4 اهم
                            حالا اگر 2 تا 4 اهم داشته باشی و بخواهی 100 وات بگیری سری میبندی که میشه 8 اهم.
                            پشت بلندگوهای خودت نوشته چند اهم هست برای من نگفتی ولی بنا بر گفته بالا خودت محاسبه کن.
                            بنابر این با همین آمپلی هم میتونی با توان 100 وات کار کنی . تازه بنده خدا آمپلی هم حال میکنه :biggrin: چون کمتر بهش فشار میاد

میشه همانطور که گفتی باید با ولوم پایین کار کنی ولی زیاد خوب و اصولی نیست :agree:
                            دمت گرم داشی خعلی باصفایی :agree:
                            باندا دوتا شیش اهمه که مربوط به یه ضبط صوت آیوا مال اوایل دهه هشتاد میلادیه که نزدیک 20 ساله دارمش!!!خداییش زلالی صداشو تو هیچکدوم از این باندای قرتی امروزی ندیدم...اصن چیز عجیبیه از دنیای کوئین و بیتلز و جکسون
                            دم و دستگاش از پشت بوم افتاد پایین :cry2:
                            و حالا باندش موند که دلم نمیاد بندازمش دور! و آمپلی مناسبی براش ندارم این شد که تصمیم گرفتم خودم براش بسازم.
                            قطر هر باندش تقریبا 13 سانته که من وقتی 30 وات وصلش کردم داشت به ریشمون میخندید
                            دیگه این شد که تخمینی گفتم شصتا بسشه.
                            نوشته اصلی توسط سامان نیکنیا
                            سلام
                            اون امپ irfp250 رو من خیلی بلاها سرش اوردم امپ خرکاریه :mrgreen: یه جوری ادبش کردم بنده خدا ظرف هم میشوره
                            اون امپ حقیقتا از این nmos200 قوی تر هست ( حداقل 100 وات ) یه امپ دیگه انتخاب کنی بهتره
                            آخه دیدم که شما با
                            هشتاد و پنج ولت
                            درایوش کرده بودی :eek:
                            من حداکثر یه سوئیچینگ 30 ولت دوبل میبندم روش
                            یا اگه وقت کنم میدم یه ترانس 36 دوبل برام بپیچن
                            به نظرت با این تغذیه تا صد وات جوابگو هست؟ واسه باندای من خوبه؟
                            راستی شما که هردورو ساختی، کیفیت و زلالی صدای این بالاتره یا اون صد واته؟؟
                            کم گوی و گزیده گوی

دیدگاه

مسعود جان سامان هم که میگه 100 وات قدرت بالایی داره و تو 2 تا باند 60 وات داری که در عمل هر باند آمپلی باید 60 یا
                              50 وات باشه. مگر اینکه هوای ولوم بالا را داشته باشی

ولی آمپ بی درد سر و خوبیه. برای تغذیه هم با همون 30 ولت ای سی که داری آمایش کن اگر کم آورد ، برای ساخت ترانس 35 ولت
                              هزینه کن.

دیدگاه

درود بر سام و بقیه دوستان
                                من این مدارا تو نرم افزار orcad16.5 رسم کردم البته یه جاهاییش را بلد نبودم چیکار باید کنم. مثل مقاومت R1، که اون سرشا نمیدونستم باید به چی وصل کنم(همون پایه هه را میگم اسمشم نمیدونم چیه هموم که واسه این که مدار خلوت شه ازش استفاده شده ) منم مستقیم وصلش کردم :biggrin: ولی مشکلی ایجاد نمیکنه.
                                به جا اون پتانسیو مترا هم از دوتا مقاومت متغییر استفاده کردم
                                اگه مشکلی داره بگید تا اصلاحش کنم
                                http://s5.picofile.com/file/8111892876/N_mosfet_200w_powe_amp.rar.html

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X