اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر حرفه ای 100در 100 عملی با C5200وA1943

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر حرفه ای 100در 100 عملی با C5200وA1943

سلام دوستان من دنبال یه امپم که 60 وات روی 6 اهم بده.کیفیتش هم در حد مدار این تاپیک باشه.یه دونه پیدا کردم .میشه نظرتون رو بگید.
    http://sound.westhost.com/project12.htm

دیدگاه

راستی یه چیز دیگه میشه این مدار رو یه جوری محدود کرد که فقط 60 وات نهایتا بده.ترانس دوبل 35 ولت هم دارم.لطفا پاسخ بدید.

دیدگاه

داداشا یکی جواب ما رو بده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kazemcom
          سلام دوستان من دنبال یه امپم که 60 وات روی 6 اهم بده.کیفیتش هم در حد مدار این تاپیک باشه.یه دونه پیدا کردم .میشه نظرتون رو بگید.
          http://sound.westhost.com/project12.htm
          سلام
          خب همین مدار را منتاژ کنید.
          این شماتیکا خیلی ابتدایی بودن در نگاه اول .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmad70
            سلام
            خب همین مدار را منتاژ کنید.
            این شماتیکا خیلی ابتدایی بودن در نگاه اول .
            مدار توی همین تاپیکو چجوری میشه محدود کرد که به بلندگوهام فشار نیاره .بلندگوهام مال ضبط ایواست.6 اهمه و 60 وات طبق دفترچه ای که از اینترنت گرفتم تحمل داره.ترانس دوبل 35 ولت دارم.به نظرتون چیکار میشه کرد.میخوام حتما مدار توی این تاپیک یعنی همینی که با 1943 و2sc5200 ساخته میشه رو بسازم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kazemcom
              مدار توی همین تاپیکو چجوری میشه محدود کرد که به بلندگوهام فشار نیاره .بلندگوهام مال ضبط ایواست.6 اهمه و 60 وات طبق دفترچه ای که از اینترنت گرفتم تحمل داره.ترانس دوبل 35 ولت دارم.به نظرتون چیکار میشه کرد.میخوام حتما مدار توی این تاپیک یعنی همینی که با 1943 و2sc5200 ساخته میشه رو بسازم.
              یه ولوم گین واسه سیگنال ورودی بزار و قدرت خروجی رو کنترل کن
              عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
              مخترع برتر شمال غرب سال 96
              مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
                یه ولوم گین واسه سیگنال ورودی بزار و قدرت خروجی رو کنترل کن
                ممنون
                چند کیلو اهم و چند وات باشد؟
                ضمنا میشه دوتا mje15028 گذاشت.چون 32 و 33 گرونه.بالانس مدار به هم نمیریزه؟
                ایران میکرو هم شماره 29 نداره.

دیدگاه

آقایون ترانس دوبل 35 رو چیکار کنم.این ترانس 50 ولت در حالت dc روی هر سر میده یعنی ولتاژش بین مثبت و منفی 100 ولت میشه که خود مدار 72 است یعنی 28 ولت بیشتر.میشه با تقسیم ولتاژ ولتاژ ورودی رو محدود کرد.یا رگولاتوری هست که ولتاژ رو روی 36 ثابت کنه.منظورم مدار رگولاتوره نه آی سی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kazemcom
                    ممنون
                    چند کیلو اهم و چند وات باشد؟
                    ضمنا میشه دوتا mje15028 گذاشت.چون 32 و 33 گرونه.بالانس مدار به هم نمیریزه؟
                    ایران میکرو هم شماره 29 نداره.
                    20 کیلو از این ولوم معمولیا
                    نه نمیشه
                    از پایا بخر من از اون خریدم راستی من یه مدت پک قطعات مرغوب 1% این مدارو میفروختم اگه رو تعداد میخوای درست کنی (بالای 2 تا) بگو من واست بفرستم, تو صفحات قبلی نمونه مدارم هست میتونی قطعاتو ببینی
                    عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kazemcom
                      آقایون ترانس دوبل 35 رو چیکار کنم.این ترانس 50 ولت در حالت dc روی هر سر میده یعنی ولتاژش بین مثبت و منفی 100 ولت میشه که خود مدار 72 است یعنی 28 ولت بیشتر.میشه با تقسیم ولتاژ ولتاژ ورودی رو محدود کرد.یا رگولاتوری هست که ولتاژ رو روی 36 ثابت کنه.منظورم مدار رگولاتوره نه آی سی.
                      ترانست خوبه داداش مشکلی نداره مناسب امپه

دیدگاه

سلام مداری که شما میفرمایید اسمش apex ax6 هستش تو نت سرچ کنید pcb هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط madar1
                          سلام مداری که شما میفرمایید اسمش apex ax6 هستش تو نت سرچ کنید pcb هست
                          سلام .کیفیتش مثل این مدار هست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kazemcom

سلام .کیفیتش مثل این مدار هست؟
                            سلام یه مدار امتحان شده هستش تو یوتیوب فیلماش هست
                            من خودم pcb را ساختم البته برای 2sc5200 تغییرش دادم ولی هنوز فرصت منتاژ پیدا نکردم

دیدگاه

آقایون این mje15032 رو چجوری به هیت سینک وصل کنیم؟اگه مستقیم وصل کنیم مدار اتصال کوتاه میشه.یعنی انگار که لاین مثبت و منفی به هم وصل بشن.حتی اگه طبق عکس سایت اصلی زیرش عایق بذاریم بازهم از طریق پیچها این اتصال کوتاه پیش میاد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kazemcom
                                آقایون این mje15032 رو چجوری به هیت سینک وصل کنیم؟اگه مستقیم وصل کنیم مدار اتصال کوتاه میشه.یعنی انگار که لاین مثبت و منفی به هم وصل بشن.حتی اگه طبق عکس سایت اصلی زیرش عایق بذاریم بازهم از طریق پیچها این اتصال کوتاه پیش میاد
                                خوب واسه پیچها هم از بوش استفاده کن عایق میشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X