پاسخ : آمپلی فایر حرفه ای 100در 100 عملی با C5200وA1943
نوشته اصلی توسط kazemcom
آقایون این mje15032 رو چجوری به هیت سینک وصل کنیم؟اگه مستقیم وصل کنیم مدار اتصال کوتاه میشه.یعنی انگار که لاین مثبت و منفی به هم وصل بشن.حتی اگه طبق عکس سایت اصلی زیرش عایق بذاریم بازهم از طریق پیچها این اتصال کوتاه پیش میاد
سلام کلا یکی از دلایلی که کسی دیگه دنبال ترانزیستور قابلمه ای نمیره همین عایق کاری مشکله
:angry:داداشا من 50 ولت دوبل دادم اما موقعی که رفتم رو صدای ماکزیمم اون مقاومت 47 اهم کنار منبع سوخت و آمپ با اینکه مقاومت رو عوض کردم دیگه کار نکرد؟بنظرتون علت چیه؟bd139 و mje ها رو هم عوض کردم باز جواب نگرفتم.ضمنا اصلا از وقتی که مقاومت سوخت روی مقاومت 5 واتی بایاس هیچ ولتاژی ندارم.انگاری یه جایی تو طبقه اول داستان شده نمیدونم مشکل چیه قاط زدم.
انقدر کسی جواب نداد .خودم کشفش کردم.یکی از bc546 ها رو عوض کردم مدار درست شد.ضمنا بعنوان یک توصیه "حتما "ولتاژ خود مدار رو استفاده کنید.چون امکان سوختن قطعات در ولتاژبا لا خیلی زیاده!
نوشته اصلی توسط kazemcom
انقدر کسی جواب نداد .خودم کشفش کردم.یکی از bc546 ها رو عوض کردم مدار درست شد.ضمنا بعنوان یک توصیه "حتما "ولتاژ خود مدار رو استفاده کنید.چون امکان سوختن قطعات در ولتاژبا لا خیلی زیاده!
سلام برق شبگه گاهی اوقات از 220 میره روی 240 پس بنظر من برای هر مداری ولتاژ را کمی کمتر از مقدار طراحی شده بگیرید
اینم نمونه ساخته شده ی من .این توصیه ها رو حتما جدی بگیرید.
1-با کامپیوتر تست صدا نگیرید.
2-ولتاژ رو برای تست 12 دوبل ac بذارید(صداشم در میاد مطمئن باشید.)
3-پس از تست و انتخاب ولتاژ اصلی +-36 ولت بگذارید کمی هیت سینک گرم بشه و بعد تنظیم بایاس رو انجام بدید.چون در حالت سرد توازن ولتاژ مقاومت های بایاس وقتی هیت سینک گرم بشه بهم میریزه
4-بدون هیت سینک تست نکنید.
5-ولتاژ بالاتر از مقدار اصلی بهش ندید.قطعاتتون میسوزه.
6-کیفیت صدای این مدار به هیچ عنوان قابل مقایسه با آی سی نیست.پس حتما بسازیدش.
7-این هیت سینکی که من بستم فقط برای آزمایشه با ابعاد 2*8.5*8.5
.برای سرد ماندن ترانزیستورها خود ایجاد کننده ی تاپیک از هیت سینک 20 سانت 800 گرمی استفاده کرده!
نوشته اصلی توسط madar1
خوب دوست من شما هر امپی که میسازی باید تست کنی تو ورودی ولتاژ dc نداشته باشه بعد به هر منبع صدایی که خواستی وصلش کنی
300 میلی ولت dc دارم که وقتی اندازه گیریش میکنم این عدد هی کم میشه و به 0.02 میلی ولت میرسه .البته فکر کنم مشکل کارت صدا جریانی باشه نه ولتاژی یعنی جریان بیش از تحمل چیپ کارتو میسوزونه.ضمنا آمپ تقریبا ضعیفی دارم که در ورودیش 3.5 ولت(نه میلی ولت) dc دارم .با وصل کارت صدا به اون هیچ مشکلی تا به حال پیش نیومده.
سلام بچه ها کسی این آمپو ساخته که به صورت واقعی ازش استفاده بشه من pcb برای استریو زدم منتها موندم بسازم یا نه
اگه کسی ساخته یه فیلم از تستش بزاره مطمعن بشیم کار میده و کیفیت داره
نوشته اصلی توسط mohsensheikh
سلام بچه ها کسی این آمپو ساخته که به صورت واقعی ازش استفاده بشه من pcb برای استریو زدم منتها موندم بسازم یا نه
اگه کسی ساخته یه فیلم از تستش بزاره مطمعن بشیم کار میده و کیفیت داره
آمپش عالیه.فقط نکاتی که گفتم رو حتما رعایت کنید وبسازیدش.هیت سینک مناسب و بزرگ براش بذارید.اگه تونستی من خودم مشغول کنکور ارشدم و وقت نکردم pcb بزنم لطف کن برام میلش کن .ایمیلمو برات پخ میکنم.
نوشته اصلی توسط mohsensheikh
مشکلی نیست فقط فیلم تست نداری ببینم
داداش گلم این لینک یوتیوبه که فک کنم دقیقا همین مدار باشه.باید با شیلتر بازش کنی.اگه میخوای از کار کردنش مطمئن باشی باید بگم کار میکنه بدون کوچکترین نویزی.مال خودمو نمیتونم تست کنم.چون ترانس مناسب فعلا ندارم.
دیدگاه