اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر حرفه ای 100در 100 عملی با C5200وA1943

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر حرفه ای 100در 100 عملی با C5200وA1943

این مدار روی ولتاژ خیلی حساسه من یه نمونه آزمایشی با قطعات نامرغوب ساختم کار کرد ولی با33ولت هرچی ولتاژ رو بامنبع تغذیه زیاد می کردم سریع گرم می شد. مدار در 50ولت رفت هوا حالا منتظر قطعات هستم تا دوباره بسازم این مدار قلق خواسی داره

دیدگاه

دوستان این آمپ طراحیش مشکل داره من یه مدارباهمین ترانزیستورادارم فایلشوپیداکردم می خوام بسازمش ببینم کلااین ترانزیستوراکارکردشون اینجوریه پیداکردم فایلشومیزارم.
      سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

این دوستمون جنابsstk نیست ایشون این مدار رو اینجا قرار داده و خودشون هم ساخته و تولید داره میومد یه راهنمایی درباره این مدار میداد بد نبود متاسفانه خیلی وقته سر نمیزنن

دیدگاه

اگه پی سی بی همونه قطعاتم رنجاش همونه می مونه یه چیزدیگه اونم اینکه یاطراحی مدارایرادداره یاقطعات تقلبی.
          سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

مدار خیلی معروفی هم هست ولی نمیدونم چرا آینقدر اذیت میکنه فکر کنم برای قطعات نامرغوب بازار هست. افتادم به جون شما تیکش مشکلی نداشت. :angry: :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

به نظرم این مدار بیشتر شبیه مدارات آزمایشگاهی هست

مداری از حالت آزمایشگاهی میاد بیرون و تبدیل به مداری کاربردی میشه که از نظر طراحی انعطاف قابل قبولی داشته باشه

--------------------------- --------------------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
                اگه پی سی بی همونه قطعاتم رنجاش همونه می مونه یه چیزدیگه اونم اینکه یاطراحی مدارایرادداره یاقطعات تقلبی.
                شک نکن اگه مدارت کار نمیکنه بخاطر قطعات نامرغوب بازاره
                بنده حدود 5ماهه این مدارو ساختمو الانم دارمشو مثل هلو داره کار میکنه
                ولی قبول دارم بدقلقه مخصوصا تنظیم بایاسش
                برای تغذیش از ترانس استفاده میکنمو خروجحیه امپ کوچکترین نویزی نداره
                کیفیت صدای مدار بسیار بالاست(کلی امپلی از تو همین انجمن ساختمو هیچکدوم تو کیفیت صدا به گرد پای این مدارم نمیرسن جز اون امپی که nmos 200 بودو توسط سام عزیز معرفی شده بود که میشه گفت یکم نزدیک میکنه به این امپ تو کیفیت)
                از لحاظ گرم کردنم زیاد گرم نمیکنه ترانزیستوراش و خیلی کمتر از ماسفته گرماش

دیدگاه

این مدار که ماسفت نداره :eek:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sajad220
                    این مدار که ماسفت نداره :eek:
                    سجاد جان درست گفته ترانزیستورا ش از ماسفت کمتر داغ میکنه
                    کلا ماسفت از bjtبیشتر تولید گرما داره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jin_kazama
                      شک نکن اگه مدارت کار نمیکنه بخاطر قطعات نامرغوب بازاره
                      بنده حدود 5ماهه این مدارو ساختمو الانم دارمشو مثل هلو داره کار میکنه
                      ولی قبول دارم بدقلقه مخصوصا تنظیم بایاسش
                      برای تغذیش از ترانس استفاده میکنمو خروجحیه امپ کوچکترین نویزی نداره
                      کیفیت صدای مدار بسیار بالاست(کلی امپلی از تو همین انجمن ساختمو هیچکدوم تو کیفیت صدا به گرد پای این مدارم نمیرسن جز اون امپی که nmos 200 بودو توسط سام عزیز معرفی شده بود که میشه گفت یکم نزدیک میکنه به این امپ تو کیفیت)
                      از لحاظ گرم کردنم زیاد گرم نمیکنه ترانزیستوراش و خیلی کمتر از ماسفته گرماش
                      میگم mjeهای شما هم بدون بار گرم میشن؟

دیدگاه

اشتباه متوجه شدم معذرت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                          میگم mjeهای شما هم بدون بار گرم میشن؟
                          والا من بدون هیتسینک تست نکردم اصلا
                          همون ابتدا عین مدار اصلی ترانزیستورای خروجی و mjeها رو نصبیدم به هیتسینک واحد

دیدگاه

کیفیت این امپ فوقآ‌العاده هست تازه تمام شده با یه سری تغییرات وmjeها اصلا داغ نمیشن با 45دوبل راه اندازی شده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sajad220
                              کیفیت این امپ فوقآ‌العاده هست تازه تمام شده با یه سری تغییرات وmjeها اصلا داغ نمیشن با 45دوبل راه اندازی شده
                              چه تغییراتی دادی؟ عکس از پشت و روی مدار بزار
                              عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
                              مخترع برتر شمال غرب سال 96
                              مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
                                چه تغییراتی دادی؟ عکس از پشت و روی مدار بزار
                                مقاومت های 22اهمی جامپر شدند و خازن های c3وc4به330pوc14به10pتغییر کرد وهمچنین bc547باید برعکس وصل شود. فعلاً دست رسی بهpcنداری دست رسی پیدا کردم عکس میزارم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X