اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر حرفه ای 100در 100 عملی با C5200وA1943

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر حرفه ای 100در 100 عملی با C5200وA1943

نوشته اصلی توسط sajad220
    مقاومت های 22اهمی جامپر شدند و خازن های c3وc4به330pوc14به10pتغییر کرد وهمچنین bc547باید برعکس وصل شود. فعلاً دست رسی بهpcنداری دست رسی پیدا کردم عکس میزارم
    اون مقاومتهای 22 اهمی رو که نباید جامپر کرد اون واسه بایاس ترانزیستور هست
    شما اومدی c3 و c4 رو به 330p تغییر دادی؟
    من 330p گذاشته بودم الان رفتم 220p گرفتم میخوام بزارم خازن c14 رو هم از 22 پیکو به 3.3 تغییر بدم ببینم اون mje ها گرم میشن
    در ضمن من 550 گذاشتم بجای a18 الان میخوام 547 بزارم ببینم چی میشه
    البته یه چیزی اگه اون ولوم رو کم کنی گرم کردن mje ها کم میشه نمیدونم چرا باید بدون بار جریان بکشن

دیدگاه

سلام دوستان دوست عزیز آرمین جان لطف کرد چند تا از ترانزیستورهای c5200وa1943برام فرستاد مدار رو بااین ترانزیستورها تست زدم هم کیفیت عالی داشت وهم خیلی خیلی کمتر از ترانزیستورهای که خودم خریده بودم گرم شد اونم تو ولوم بالا این ترانزیستورها واقعا اصل هستند وهیچ وقت نمیشه از ظاهر چیزی رو تشخیص داد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sajad220
        سلام دوستان دوست عزیز آرمین جان لطف کرد چند تا از ترانزیستورهای c5200وa1943برام فرستاد مدار رو بااین ترانزیستورها تست زدم هم کیفیت عالی داشت وهم خیلی خیلی کمتر از ترانزیستورهای که خودم خریده بودم گرم شد اونم تو ولوم بالا این ترانزیستورها واقعا اصل هستند وهیچ وقت نمیشه از ظاهر چیزی رو تشخیص داد
        وظیفه بود سجاد جان
        خیلی از بچه ها میگفتن که این ترانزیستورا که 7500 قیمت دارن با اونیکی مدلا تفاوتی ندارن و اونیکیا اصلن و... خیلی خوشحال شدم که شما شخصا تست کردی و بهتر بودن این 7500 تومنی هارو تایید کردی @};-
        من که فعلا 5200م سوخت :cry2: ایشالاه مدار منم کار کنه
        عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
        مخترع برتر شمال غرب سال 96
        مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

درود

آرمین و سجاد عزیز بیزحمت یک عکس از پشت و روی این ترانزیستور میزارید :redface:
          چون من از اسپیار 5000 میگیرم و با یک صدای بسیار مطمئن میگن : آقا اینا اصله خیالت راحت
          حتما با این تون صدای فوشنده ها آشنایی دارین

ممنون
          خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

اقاسجادداداش سام به نکته خوبی اشاره کردن ازهرمغازه ای قطعه ای می خری میگه اصله من موندم این تقلبیاکدومن.شمایه ترانزیستورکه خودت خریدی روبایدونه ازاوناکه اقاارمین فرستادن بزارکنلارهم یه عکس بزارببینیم فرقشون چیه.من خودم ازهرکدوم 5تاخریدم دونه ای 4تومن.
            سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

آقا یه حرکتی بزنید بایک وسیله ی گرمازا(فندک یا نوک هویه) پشت bd139 گرم کنید بعد شروع به تنظیم بایاس مدار کنید مشکل هل میشود

دیدگاه

من قطعاتی رو که قبلا گفتم عوض کردم و دیدم که mje ها زودتر داغ میکنن از دوباره قطعات رو عوض کردم و خودشون رو گذاشتم

دیدگاه

اونی که پایه هاش لحیم داره اصله 7500 تومن اونیکی معمولیه 4500 تومن و چون مطمعن نیستم مدارم درست کار کنه فعلا برا تست از این ارزونا گرفتم
                  برا اصل بودن قطعه به 2 چیز فقط میشه تکیه کرد یکی اعتماد و شناخت از فروشنده هست و بعد تجربه شخصی که ادم خودش تست کنه
                  این فروشنده هم اشنامونه و ادم با انصافیه خیلی راحت میتونه این ترانزیستورارو جای هم بفروشه چو همونطور که میبینید قیافشون خیلی خیلی جزوی با هم فرق دارن و اصلا معلوم نیست ولی وقتی گفتم اینو سوزوندم و گرونن گفت بیا از این معمولیاش ببر تست کن البته یه کم اعوجاج تو ولوم بالا خواهی داشت تست کن اگه مدارت درست کار کرد بیا 7500 ببر.
                  حالا منم زیاد اسرار ندارم که مال من اصله و... اصلا شاید همونه و داره بهم گرون میده ( احتمال خیلی بعید!! ) ولی من از جنساش راضیم هیچ وقت جنس بد نداده بهم و به نظرم میارزه یه کم اضافه خرج کنم برا قطعات ( سر اون مدار سویچینگ 2153 کلی ماسفت و ایسی سوزوندم حاظر بودم همون موقع 10 تومن پول ایسی بدم ولی بار اول مدار کار کنه و این همه هزینه قطعات و زمان ازم نره)
                  سجاد هم که خودش تست کرد و گفت به نسبت ترانزیستورای خودش کیفیت بهتری دارن من دیگه خیالم راحت شد

عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

جالبه ولی پشت هر دوتاش آینه ای نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                      جالبه ولی پشت هر دوتاش آینه ای نیست
                      اینا ترانزیستورهای اصلا ساخت توشیبا نیستند ترانزیستورهای اصل توشیبا رو باید ار روی ظاهری که دیتا شیت در اون قید کرده شناخت ویه سری اصلاعات بازاری نظیر وزن ترانزیستور ( بعضا برخی دارای وزن سبک نسبت به نوع اصلی هستند که حتی از بدنه مس ضخیم زیر ویفر سیلیکونی هم دزدیده اند )
                      یکی یدونه هستم------------ واسه نمونه هستم

دیدگاه

ارمین جان تونستی حتما توشیبا استفاده کن. من یه جفت از اینا گرفتم میخوام یه حرکتی باشون بزنم ببینم چجورین. فعلا سر مدارش موندم کدومو بسازم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SSTK
                          اینا ترانزیستورهای اصلا ساخت توشیبا نیستند ترانزیستورهای اصل توشیبا رو باید ار روی ظاهری که دیتا شیت در اون قید کرده شناخت ویه سری اصلاعات بازاری نظیر وزن ترانزیستور ( بعضا برخی دارای وزن سبک نسبت به نوع اصلی هستند که حتی از بدنه مس ضخیم زیر ویفر سیلیکونی هم دزدیده اند )
                          به به دوست عزیز آقا خبری ازت نیست
                          یکم راجع به این امپ توضیح میدی
                          شما هم mje هاتا گرم میکنه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SSTK
                            درود بر سعید عزیز

دقیقا اینا اصل ST هستند. آنهایی که من گفتم توشیبا هست.
                            من یک چیز را نمیفهمم در دیتا شیت همه موارد شناسایی را گفته ولی از کجا به شماره های گفته شده برسیم؟؟
                            و بفهمیم اون شماره ها برای خط تولید همان کارخانه هستند؟؟

نوشته اصلی توسط armin_gera

برا اصل بودن قطعه به 2 چیز فقط میشه تکیه کرد یکی اعتماد و شناخت از فروشنده هست
                            این هم درسته آرمین جان
                            ولی بهترینش همون شناخت از روی مشخصات کارخانه هست. چون دیدم که برخی فروشنده ها خودشان هم نمیدونند
                            جنس اصل هست یا فرع. به غیر از آنهایی که از خود کارخانه یا رابط کارخانه خریدند و وارد کردند.
                            خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

ازمن میشنوین بااین وضع تحریم وایناجنس اصل نداریم همشون ساخت چینن الان آقاآرمین که این دوتاروتوعکس گذاشته هیچ فرقی باهم ندارن البته ازنظرشکل ظاهری ولی می تونه یکی یکی صداشونوتست کنه فرقشونوببینه.
                              سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

والا اگه من ترانزیستوری پیدا کنم که روش زده toshiba japan صد در صد میگم چینه و تقلبیه چون جنس توشیبا عمرا تو این وضع اقتصادی به ایران برسه! ولی اینایی که من میخرم لاقل زده که st هست و من که راضیم سجادم تایید کرد که با ترانزیستورای معمولی فرق داره پس من شخصا تا کس دیگه ای ترانزیستور بهتری تست نکنه و تایید نکنه از اینا استفاده میکنم چون فعلا تو این وضع قطعات چینی این ترانزیستورا یه مقدار بهترن و از بین بد و بدتر مجبوریم بد رو انتخاب کنیم
                                در باره صدا هم فروشنده گفت با این 4500 تومنیا تو ولوم بالا جزوی اعواجاج خواهم داشت و بعد از تست گفت بیا از همین 7500 تومنیا ببر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X