اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر حرفه ای 100در 100 عملی با C5200وA1943

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر حرفه ای 100در 100 عملی با C5200وA1943

نوشته اصلی توسط Mostafa65
    سلام به دوستان
    من داشتم تو مداراتم گشت میزدم به این امپلی رسیدم با همین ترانزیستورا کسی تا حالا اینو دیده
    یه امپلی مثل pa300
    درود داداش چه طوری خوبی؟
    این مداره که اپ کردی قسمت پروتکشنش .پروتکت اتصال کوتاه هم داره ؟
    خوشحال شدم بالاخره ساختیش واقعا ارزش ساخت رو داره
    احتمالا یکی از ترانزیستورات رفته چک کن همه رو نا امید نشو اینا همش تجربه میشه
    برو من پشتتم
    Fail Never
    گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
    دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

من الان چک کردم نقشه رو دیدم bc550 با mpsa18 پایه هاش فرق میکنه یعنی جای c و e دیشب که به برق وصل کردم 5401 جوش شدن دستم چسبید بهشون :cry2:
      جاشون رو برعکس میکنم بعد جواب میدم
      نه این مدار اتصال کوتاه نداره فقط dc و تاخیر هست ولی اونم من اشتباها در این تاپیک گذاشتم باید یه تاپیک جداگانه میزدم براش

دیدگاه

درست شد فقط ترانزیستورای mje15030 و 31 وقتی به برق میزنم شروع میکنن داغ شدن ولی هیچ کدوم دیگه از ترانزیستورا گرم هم نمیشن
        حالا شاید باید تنظیم بشه تا اونا هم داغ نکنن چون هنوز تنظیم نکردم
        تو خروجی هم 8 میلی ولت dc دارم که اونم طبیعیه
        حالا باز هم تنظیم میکنم و جواب میدم البته هنوز هم هیت سینک نبستم

دیدگاه

jooly جان میگم تو به جای a18 چی گذاشتی ؟
          بعد رو مقاومت خروجی هم سیم لاکی پیچیدی ؟
          من سیمم کم بود باید 12 دور بپیچیم 10 دور پیچیدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
            jooly جان میگم تو به جای a18 چی گذاشتی ؟
            بعد رو مقاومت خروجی هم سیم لاکی پیچیدی ؟
            من سیمم کم بود باید 12 دور بپیچیم 10 دور پیچیدم
            اره سیم لاکی پیچیدم زیاد مهم نیست که حتما 12 دور باشه
            همون 550 باید جواب بده منم 550 بستم
            صداش در اومده الان؟
            اونایی که داغ میکنه روش فشار هست دیگه ببین قبل و بعدش چی داره چک کن شاید جایی اتصالی چیزی داره خود 5200 گرم نمیشه ؟
            Fail Never

دیدگاه

صداش که در اومده و واقعا هم با کیفیت هست نسبت به ماسفت
              فقط هم mje ها گرم میشن البته تا یه جایی گرم میشن بعد دیگه بیشتر نمیشه
              حالا من خودم به چندتا چیز مشکوکم اونا رو هم چک میکنم بعد میگم
              فقط یه چیز من وقتی ولتاژ رو وصل میکنم 2 ولت افت ولتاژ دارم تا حالا به همچین چیزی برنخوردم
              شما این مسئله رو چک کردی ببینی افت ولتاژ داری یا نه؟

دیدگاه

سلام دوستان به eca.قدرتش در حد ووفر 10اینچ 16اهم 50wهست ک 3 تا از این وفر رو موازی کنم بدم دم خروجیش؟کسی ازین مدار فیلمی داره بزاره ما هم فیض ببریم؟ :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بهزاد000
                  سلام دوستان به eca.قدرتش در حد ووفر 10اینچ 16اهم 50wهست ک 3 تا از این وفر رو موازی کنم بدم دم خروجیش؟کسی ازین مدار فیلمی داره بزاره ما هم فیض ببریم؟ :applause:
                  درود به گفته طراح تا 100 ار ام اس رو جواب میده خیالت راحت
                  ولی اگر قدرت بیشتری میخوای اون امپ که 4تا irf250 داره بسازی بهتره
                  موفق باشی
                  Fail Never

دیدگاه

سلام اگه قدرتش مثل اون 100Wاسپانیاییه ک2تا 2SC5200داشت باشه ک کمه واسم.میشه لینکشو بزاری واسم کدوم مدارو میگی؟؟؟؟

دیدگاه

اقا یکی لینک بده به من؟؟؟؟؟؟؟؟؟امپ که 4تا irf250.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بهزاد000
                        اقا یکی لینک بده به من؟؟؟؟؟؟؟؟؟امپ که 4تا irf250.
                        اگه یه سرچی می کردی راحت پیدا می کردی بفرما
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=82979.0

دیدگاه

شرمنده داداش از بعد از ظهر دارم میگردم ولی نبود مرسی اسباب زحمت شدیم. :cry:

دیدگاه

این مدار رو بریج چند وات میده و کمترین اهمی که میشه روش بست چند اهمه؟
                            اگه بریج رو 4 اهم استیبل باشه خیلی خوب میشه
                            عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
                            مخترع برتر شمال غرب سال 96
                            مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

با سلام
                              مدارات عملی زیادی در انجمن وجود داره پس اگه قبول کنیم این مدار thd پایینی داره وجود این تاپیک توجیه پیدا میکنه
                              و کسی که دنبال ساختن این مدار میره بیشتر طالب کیفیت هست
                              یکی از مشکلات اصلی که کیفیت را تهدید میکنه کیفیت منبع تغذیه هست
                              پس توصیه میکنم بهترین منبع تغذیه را سفارش بدید
                              ترانسی که اولیه و ثانویه روی هم پیچیده شده کیفیت نداره و باعث وجود صدای هوم در زمینه صدا میشه (در صورت رعایت نکردن بحث شیلدینگ)
                              بهترین ترانس به این شکل هست که اولیه و ثانویه کنار هم دیگر و نه روی یکدیگر پیچیده شدن
                              و این را از ترانس پیچ بخواید چون برای اونا راحت تره که به روش معمول سیم پیچی کنن
                              این نکته را من در ترانس های معتبر دیدم
                              و نکته بعدی هم اینه که از ترانس دوبل استفاده کنیم که خروجی اون توسط دو دیود یکسو بشه که در این صورت تغذیه تک داریم و نه دوبل
                              نکته دیگه اینه که هر دیود را توسط خازن 10 نانوفارادی به صورت موازی متصل کنید
                              --------------------------- --------------------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aswhu600
                                با سلام
                                مدارات عملی زیادی در انجمن وجود داره پس اگه قبول کنیم این مدار thd پایینی داره وجود این تاپیک توجیه پیدا میکنه
                                و کسی که دنبال ساختن این مدار میره بیشتر طالب کیفیت هست
                                یکی از مشکلات اصلی که کیفیت را تهدید میکنه کیفیت منبع تغذیه هست
                                پس توصیه میکنم بهترین منبع تغذیه را سفارش بدید
                                ترانسی که اولیه و ثانویه روی هم پیچیده شده کیفیت نداره و باعث وجود صدای هوم در زمینه صدا میشه (در صورت رعایت نکردن بحث شیلدینگ)
                                بهترین ترانس به این شکل هست که اولیه و ثانویه کنار هم دیگر و نه روی یکدیگر پیچیده شدن
                                و این را از ترانس پیچ بخواید چون برای اونا راحت تره که به روش معمول سیم پیچی کنن
                                این نکته را من در ترانس های معتبر دیدم
                                و نکته بعدی هم اینه که از ترانس دوبل استفاده کنیم که خروجی اون توسط دو دیود یکسو بشه که در این صورت تغذیه تک داریم و نه دوبل
                                نکته دیگه اینه که هر دیود را توسط خازن 10 نانوفارادی به صورت موازی متصل کنید
                                والا من سویچینگه تغذیه ای که برا این در نظر گرفتم هر گونه توصیه رو میپذیرم چون نویز خیلی اذیت میکنه
                                عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
                                مخترع برتر شمال غرب سال 96
                                مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X